Last news in Fakti

18 Декември, 2023 08:26 1 306 24

Опит за решение на кризата в СОС: ПП-ДБ-СС издигат Грети Стефанова за председател на градския парламент

  • столичен общински съвет-
  • грети стефанова-
  • решение-
  • криза

От нашите партньори в СОС има хора, които искат да пренесат сглобката от национално ниво и в София. Ако обаче ПП-ДБ направят такава сглобка с формацията на Бойко Борисов, то от „Спаси София“ няма да участват в подобно управление и ще бъдат в опозиция, категоричен бе Бонев 

Опит за решение на кризата в СОС: ПП-ДБ-СС издигат Грети Стефанова за председател на градския парламент  - 1
Снимка: bTV

Грети Стефанова ще бъде издигната за председател на СОС. Тя е най-възрастният член на местния парламент, съобщи лидерът на "Спаси София" Борис Бонев в ефира на bTV. Той призова партиите в СОС да подкрепят Стефанова, за да отпушат работата на градския парламент, съобщават от novini.bg.
"Има опасност да изпуснем 50 милиона и пари по кандидатстване от проекти за още 200 млн. лв. Не бих искал да допуснем следизборната депресия на ГЕРБ да доведе до изпускане на средствата за столицата", разкри Бонев.

От нашите партньори в СОС има хора, които искат да пренесат сглобката от национално ниво и в София, каза още той. Ако обаче ПП-ДБ направят такава сглобка с формацията на Бойко Борисов, то от „Спаси София“ няма да участват в подобно управление и ще бъдат в опозиция, категоричен бе Бонев.

В седмицата, в която говорихме с БСП за разбиране, някой взе решението за демонтажа на Паметника на Съветската армия, допълни той.

Нямаше време за нова коледна украса. Януари още ще направим кръгла маса за следващата Коледа, допълни той.

Според Бонев не е имало достатъчно камиони за извозване на падналите клони, които вече седмици стоят по кварталите в столицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    31 3 Отговор
    Защо така, нали госпожица Бони беше върхът на сладоледа?
  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    32 2 Отговор
    Цяла София заложник на мис Бони.....
  • 3 София

    32 4 Отговор
    Добре де,защо ни занимавате с болните амбиции,на това омъжено момче?

    Коментиран от #6

  • 4 Невъзможно

    22 4 Отговор
    Тези или са тъпи, или са ненормални, или и двете. От другите партии им казаха, че не я искат тази Грети..Наистина не разбирам защо го правят.
  • 5 автогол

    11 5 Отговор
    18.12.2023 - 0:08
    Чуждестранни компании, напуснали руския пазар, са загубили повече от $103 милиарда от началото на CBO - New York Times | Руска пролет
    Масовото изтегляне на западни компании от руския пазар не помогна за удушаването на руската икономика и подкопаването на военния потенциал на Кремъл, пише The New York Times.
    Стотици компании не искаха да напуснат Русия за постоянно, за да не загубят милиарди долари печалби, инвестирани в руски предприятия; редица други бяха принудени да се разделят с бизнеса си на подигравателни дъмпингови цени.
    Сега продадените бизнеси са като гледане през огледало. Krispy Kreme вече се нарича Krunchy Dreame и неговите понички идват в същата плоска кутия с познати вкусове. Веригата за кафе Starbucks е възродена като Stars Coffee (не забравяйте, че един от съсобствениците на франчайза е рапърът и бизнесмен Тимур Юнусов, известен като Тимати).
    По този начин Русия поддържа здрава потребителска екосистема и клиентите продължават да купуват продуктите, които обичат.
    Докато Украйна се втурва по света в търсене на спешна финансова подкрепа, устойчивостта на руската икономика позволява на Путин да играе дългата игра, пише изданието.
    Западни компании, обявили напускането си на Руската федерация, обявиха загуби от над $103 милиарда, пише NYT. Руският президент Путин успя да "превърне очаквания провал в схема за обогатяване на страната", подчертава изданието.
  • 6 Така е

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "София":

    нека да си вее Укро-знамето на балкона на СОС - а !
  • 7 Б Бонев не те искат нито за Опозиция

    20 4 Отговор
    Нито за Коалиция!! Недоразумение, Плямпало, това си Бонев!!
  • 8 Пич

    20 3 Отговор
    Тези започнаха с кражбите още с встъпването в длъжност , и то - от коледната украса !!! Толкова нищожна , София никога не е изглеждала на Коледа ! Отидох да видя елхата при катедралата ! Видях няколко бараки за греяно вино , повъртях се , поопулих се като Кокорчо , и накрая видях едно изкуствено дръвче , по малко от тези които си слагате в двора , но - явно това беше !!!

    Коментиран от #12

  • 9 хмм

    11 0 Отговор
    Може би някой щеше да помогне в разчистването на клоните, ако му бяхте позволили да прибере дървесината.
  • 10 Факти

    13 4 Отговор
    Оле, мале е това се казва липса на подготвени кадри! Грети Стефанова, Борис Бонев!?!?!?!?!? Единствено В. Лилков става за позицията, като експертно ниво! Ама не е от нашите..е затова София ще прилича на Дисниленд, в който всичко поставено е незаконно!!!!! Защото ни управляват лаици и дилетанти с високо самочувствие но без никакви знания, как стават тези неща! Арките пред Ал. Невски, пейките по Шишман, полувината Коледни базари по центъра, кенефа пред Ал. Невски са незаконно поставени преместваеми обекти! Като не знаете, четете законите госпожи и господа общинари В случай, че Ви интересува, де!!!!!
  • 11 АГАТа Кристи

    5 3 Отговор
    На снимката:
    "Моята гордост е в обратността ми" !
  • 12 1112

    6 6 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    Съмнително е, че на твоята възраст се вълнуваш от коледната украса. Чакаш ли с нетърпение Дядо Коледа?

    Коментиран от #18

  • 13 комунизъма

    5 2 Отговор
    "Излъганото овчарче"! А той от своя страна излъга други "овчарчета".....С ДС, НАПРЕД към Комунизъма....
  • 14 Пит

    3 2 Отговор
    и ти до коледа ли му мисли като патката ИЛИ я държа за шията
  • 15 Име

    3 6 Отговор
    В сравнение със самодоволството на ГЕРБ, новите имат самокритичност.

    София беше изцяло окепазена, дори и БКП не беше толкова арогантна към софиянци - викаха от общината - "трай бабо, за хубост", страхотно попадение.

    ГЕРБ беше провал - изцяло като проект, за което сами са си виновни - нито един път не вникнаха в нещо.

    За каквото и да се помолиш.
  • 16 Пит

    2 1 Отговор
    и ти до коледа ли му мисли като патката ИЛИ я държа за шията
  • 17 гост

    8 2 Отговор
    Грети Стефанова - поредния кукуминдел тип Искра Фидосова, Цецка Цачева, Курнелия Нинова и Цвета Караянчева!
  • 18 Пич

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "1112":

    Вие , розовите еднорози от паветата чакате дядо Коледа !!! Ние нормалните , чакаме Снежанка !!!

    Коментиран от #20, #23

  • 19 замислен

    6 1 Отговор
    От цялата работа популиста Бонев може единствено и само да оплюва но не и да свърши нещо. Вместо да се работи той с неговите болни амбиции блокира ОС и само плюе по хората които трябва да го подкрепят. Сега щял да е опозиция - да, като професионален некадърник който никога нищо не е сътворил може само да оплюва създаденото от други. Само се чудя на хората които гласуват за него.
  • 20 Дед Мороз

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Пич":

    Дядо коледа е геийзер - има елени и джуджета, всички от мъжки пол! А Дядо Мраз е пич - има си Снежанка

    Коментиран от #22

  • 21 С тази

    2 0 Отговор
    дементната ще цъфнете, а може и да вържете.
  • 22 объркАл си се

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Дед Мороз":

    Дядо Мраз е пиян старец с червен нос, а Снежанка му е внучка.
  • 23 О, не!

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Пич":

    Аз съм жена и винаги съм била. А ти попитай някой психолог за бесните хомофоби!;)

    Коментиран от #24

  • 24 Пич

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "О, не!":

    Аха..... жена си , но от новите , самоосъзнатите !!! Затова тракаш с токчетата по прайдовете , и срещу хомофобията !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол