Last news in Fakti

28 Декември, 2023 09:09 3 706 28

Шофьор "лети" с 260 км/ч на магистрала „Тракия”

  • шофьор-
  • камера-
  • ам тракия

Панайот заяви, че често давал ключовете от колата си на други хора

260 км/ч развива водач на автомобил по магистрала „Тракия”. Това се вижда на кадри, публикувани в интернет. В същия профил в социалните мрежи има видео и с движение от 100-120 км/ч в Бургас.

„Снимките на колата са мои, тези зад волана с висока скорост не са”, заяви в „Здравей, България” по NOVA Панайот, собственик на автомобила. По думите му клиповете са случайно свалени от интернет и са качени в профила му. Той се оправда, че често давал колата си на свои приятели и не знае дали те са развивали висока скорост с нея.

„Всеки, който нарушава закона, трябва да е подготвен да получи съответните санкции. Със сигурност контролът е много сериозен. Имал съм глоби за превишена скорост – 3 отпреди 3 години. Оттогава съм почнал да карам нормално”, заяви Панайот.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    46 4 Отговор
    А сега конфискация на колата, и после ще кара още по нормално......

    Коментиран от #10

  • 2 Госあ

    44 2 Отговор
    Не държава, а цирк ! И то от най бездарните…
  • 3 САНТА КЛАУУС И МЕРИ КРИСМОС

    11 2 Отговор
    СТО % ЕДИН ОТ ТИЯ Е
    БОЙКОТА НА АЛЧНИЯ
  • 4 Някой

    49 3 Отговор
    Като си си давал колата на приятели, ще им плащаш ти глобите и ще носиш наказанията.
  • 5 КАТ аванта

    35 2 Отговор
    Панайот е идиот!
  • 6 УРА,,УРА

    29 1 Отговор
    Глупав човек! Той давал колата си на тоя и на оня! Абе аланкоолу, ами ако с тая твойта кола някой извърши тежко престъпление бедна ти е фантазията колко ядове ще береш!

    Коментиран от #16

  • 7 Пешо Кюстендилецо

    15 5 Отговор
    Начи яз като излезнем на магистралата на Бинеко за Благоевград и като опнем опело дига 180 по нанадолнището, обаче смука 12 на сто. А па с 260 коку че арчи не ми се мисли, сигурно 30. Затова си карам максимум с 80 по магистралата и си ми смука 6 на сто.
  • 8 мъкаааа

    10 4 Отговор
    Ако сложи крила на колата,съФсем ши фръкне.
  • 9 Айде сега

    22 1 Отговор
    На Панайотко колата на търг....
  • 10 Гост

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ха ха ха":

    Ще му конфискуват дедовия, ти знаеш ли кой е баща му.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хахахаха

    27 7 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Точно там е проблема в България? Че знаеш ли кой му е еди кой си! Е, на запад това не върви другари русофили. За това си обичате рашата и няма да излезете от нея никога.

    Коментиран от #17

  • 13 Рент а кар

    19 0 Отговор
    често давал колата си на свои приятели и не знае дали те са развивали висока скорост с нея.
    Кола под наем има договор с данни за наемателя! На черно работи и не плаща данъци!
    Виновен е собственика ако не докаже кой е карал! Точка!
  • 14 Кольо

    17 1 Отговор
    Ако и тази плоска лъжа мине... жалко за децата ни!
  • 15 Епааа

    2 4 Отговор
    Те така е , кога се влачиш едвам , едвам по пъто ! Ако гламаро беше настъпил както требе , да мине 312 , чеха да му фанат ушите !
  • 16 Ами всъщност

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "УРА,,УРА":

    Да бе, повярвахме че редовно си е давал колата дето може да вдига 260 и ще е нещо скъпичко на разни приятели...........айде молим ти се! Глобата (ще бъде доста солена) я пишат на собственика, той вече да се оправя с "приятелите" си! Просто говедото се пробва да изкара че не е виновен той, ама катаджиите изобщо не ги интересува. На такива наистина трябва да им конфискуват бИгачките...........по-добре е за всички останали на пътя, а и за тях самите щото е само въпрос на време да се размажат някъде. А ГОСПОД се грижи да има ред, и дори някой да си мисли че човешките закони не важат за него в един момент разбира, че БОЖИИТЕ закони важат за всички!
  • 17 ей болни мозъци сте вие комплексарите

    11 12 Отговор

    До коментар #12 от "Хахахаха":

    защо направо не кажеш че путин му е наредил така да направи..?!?!?!? с какво ви друсат незам че намирате на всяка тема руска намеса толкова много ви е страх от тази русия че човек започва да се чуди да не са ви онождали руснаци..?

    Коментиран от #19, #28

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ей кoп ейко мал oyмна

    8 5 Отговор

    До коментар #17 от "ей болни мозъци сте вие комплексарите":

    друсаният явно си ти ! Ами точно 45 г. ни онoждаха както си искат, а някои като теб онoждат и сега. Сигурно затова и сега не те е страх, защото си свикнал !

    Коментиран от #22

  • 20 КАТ

    3 0 Отговор
    Поредния бургаски комплексар не,че другаде ги няма де.
  • 21 Иван от Троян

    2 7 Отговор
    Какво толкова е станало Тракия тази магистрала позволява за 5 мин човек да се нарадва на колата си 260км,320км за малко може да се вдигнат и после пак нормално да се кара.Какво толкова го правите на проблем.Този да не е карал през целия път с тази скорост това е за известно време.Колата му има възможност защо не .Като карате като заспали по тия пътища и за вас може да е опасно но в такъв момент човек е много концентриран.

    Коментиран от #27

  • 22 А хубаво ли ти беше

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ей кoп ейко мал oyмна":

    като те, таковата, онождаха?
  • 23 оня с коня

    1 2 Отговор
    Русофилите казаха че в България нямаме пътища и цялата пътна мрежа била в окаяно състояние.Затова и Думите им следва да бъдат Основна опорка на Адвоката на Панайот в Съда и деянието да бъде обявено за "Невъзможно за изпълнение",т.е. Отхвърлено.
  • 24 Опорка

    3 0 Отговор
    Както за алкохол, трябва да има конфискация за превишение над 50 км/ч
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 МП4

    2 0 Отговор
    Страшен тигър 🐯
    Ела да се пуснем на писта да те видя колко НИ можеш телетъбис
  • 27 Гошо

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Иван от Троян":

    Нямаш право.
  • 28 Навалний

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "ей болни мозъци сте вие комплексарите":

    Я чупкааааа бе
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове