Last news in Fakti

7 Януари, 2024 21:04 3 325 19

Гюнер Тахир: Доган направи партията корпоративна и платена

  • дпс-
  • гюнер тахир-
  • ахмед доган

Джевдет Чакъров е бил член на БКП, не съм сигурен, че Пеевски е член на ДПС, заяви бившият зам.-председател на ДПС

Гюнер Тахир: Доган направи партията корпоративна и платена - 1
Снимка: БНТ

Изявлението на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е кризисен пиар.

Това заяви бившият зам.-председател на ДПС ГюнерТахир, предаде euronewsbulgaria.com.

Дуализмът, който Доган вкарва в ДПС, няма да доведе до подобрение в партията, посочи той. Джевдет Чакъров и Делян Пеевски не са доказали организаторски качества през годините, затова Доган може да предложи трети съпредседател, който да отговаря за организационните въпроси, смята той.

За изявлението на Доган мога да кажа, че това е кризисен ПР на ДПС. Пробва се да оправи кашата, която сам забърка. Джевдет Чакъров тежи много повече от Делян Пеевски и като интелект, и като спокойствие и подкрепа в партията. Пеевски превъзхожда Чакъров само с милионите, които има. Джевдет Чакъров не е от основателите на ДПС. Той се появи седем години по-късно, а не седем дена. Излезе през задния вход на една конференция. Доган го вкара извън листата с избраните делегати. Това не е човек, който е стигнал до най-високото ниво в ДПС по нормалната стълбица. По моя информация той преди това е бил член на БКП и БСП.

Кой направи партията корпоративна и платена? Самият Доган. В нашите листи на избираеми места през 90-те се появиха имена, които не са от тази партия. Това бяха корпоративни кандидати.

Ако говорим в партиен аспект Ахмед Доган е по-силен от Пеевски. Той е външно тяло, Йордан Цонев също. Аз не съм сигурен, че Делян Пеевски е член на ДПС. Никой не знае той към коя структура е. В ДПС това не е прецедент. А иначе той е председател на ПГ. Не бих се изненадал, ако до самата конференция на 24 февруари да се появи и трети кандидат за съпредседател, който Доган да сметне, че също трябва да е там. Например от Североизточна България откъдето идват повечето гласове в ДПС нямат представител и една Филиз Хюсменова може да е такъв кандидат.

Преди години в началото на 90-те Доган ни казваше, че тази партия е проект и, че тя за определени години ще си изиграе ролята и ще престане да съществува или ще е преформатира. Сега е това време и е въпрос кое от двете ще се случи.

Едната версия за Мустафа Карадайъ е, че стои по цял ден при Ахмед Доган за да покаже колко му е верен и затова не ходи в Народното събрание. А другата версия е, че се крие в Турция някъде. Не се знае коя е вярната.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свободен

    16 1 Отговор
    А досега е била майка Тереза?!
  • 2 ФЕЙК

    12 1 Отговор
    В небесната шир се срщат една гарга и един "сокол" с торба в ноктите. От време на време от торбата "сокола" пускал по нещо. Гаргата го попитала какво носи и защо го пуска. "Сокола" отвърнал: Пускам по една фаранфула, а защо - много просто - ЗА ДА НЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ!
    Един е Доган в ДПС и Пеевски се опита да бъде поредния му пророк, но удари греда. Сега ще има два пророка.
  • 3 Пазарджик

    26 3 Отговор
    Искам да поправя медиите който рекламират прсето като Българин ,това не е вярно ! ...прсето пеефски е вон-иашт помачор от пазарджишките помчори ...пу ..никакъв българин Не е ! Не се подвеждайте !
  • 4 Майна

    32 2 Отговор
    Не ,Бог ние дал всичко, което и на останалите..
    И чакаме Бог да ни помогне..
    Погледнете какво сме допуснали..
    Стреснете се...
    Един дръндарски ц...н, да диктува политиката на България..
    И одобрените му протежета..
    Ами не е ли срамно..?
  • 5 Кач пара аркадаш

    12 1 Отговор
    Колко да дам и КОЛКО ще получа.
    Или за мене не става.
  • 6 Иоб

    9 4 Отговор
    ДПС = бкп. Доган ДС и прорасия, джевдет Чакъров предполагам сущото важи. Разцепление се задава в ДПС и в расия
  • 7 Родопчанка

    3 1 Отговор
    Хамид Имански, ЧНГ
  • 8 Очевидец

    4 17 Отговор
    Много задружни и работливи са мюсюлманите, гледайте и слушайте песните им родопски. Номер 1 са. Булгар умре.
  • 9 Българин

    10 4 Отговор
    Доган нищо не е правил. ДпС е определена да наследи цялата власт, във всички нейни форми ( икономическа, политическа, съдебна, медийна итнт). А Доган е поставен за местен отговорник от големите началници в КГБ.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Предложение

    13 1 Отговор
    Предложение: В текста “Пеевски превъзхожда Чакъров само с милионите, които има.” думата “милионите” да се замени с “милиардите”, а “... които има” – с “... които присвои”. Как от 20-годишна възраст Пеевски стана мултимилиардер? Доган сигурно знае. Нека да разясни и за електората на ДПС, и за всички български граждани. Какво става с безкрайната сага “КТБ”?
  • 12 ЗАЩО

    10 3 Отговор
    Мустафа Карадайъ да се крие в Турция ??

    Тия от тая партия за коя държава работят ???
  • 13 Баязид Йълдъръм

    15 7 Отговор
    Тоя от снимката да ви прилича на турчин? Светла кожа, коса и очи ! Славянски черти!
    Отворете снимки на анадолци да видите какво е турчин.
    Тия тук не си знаят миналото и кога са били потурчени.

    Коментиран от #19

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 да питам

    4 1 Отговор
    утре ще плащат ли пенсиите
    не сте писали
  • 16 Абсурдистан

    7 0 Отговор
    Тя винаги е била такава! Помним още изказването на Доган за обръчите от фирми.
  • 17 Червената шапчица

    3 0 Отговор
    ДПС да се откаже от корпоративната си същност?! Това не е ли виц?
  • 18 Гражданин

    4 1 Отговор
    Дпс е най - корумпирана та партия в България. Това нещо трябва просто да изчезне от политиката.
  • 19 Мехмед

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Баязид Йълдъръм":

    Защото единствено славяните са светли, така ли? Анадолът пък е майката на "чистите" турци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове