Last news in Fakti

8 Януари, 2024 09:49 1 877 22

Ангел Джамбазки: Управляващите се съгласиха на всякакви глупотевини, за да влезем в Шенген

  • шенген-
  • австрия-
  • контрол по границите

Всяка стока, която идва от Австрия, трябва да бъде подложена на много силен контрол, смята евродепутатът

Ангел Джамбазки: Управляващите се съгласиха на всякакви глупотевини, за да влезем в Шенген - 1

"Не вярвам на твърдението на министър-председателя, защото той изрече няколко откровени лъжи - че това е голям успех. Това не е успех, ние не влязохме в Шенген. Най-важното да бъдеш в Шенгенското пространство е да бъдеш там по суша. Когато на българските превозвачи се отказва този достъп, това се прави по икономически причини, за да губят те пари и да се преместват да работят на Запад. Космически сме в Шенген, ние сме в галактическия Шенген", каза евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му България ще продължи да губи бизнес, капитали и хора.

"Когато увеличите контрола по границата между България и Румъния, забавяте превоза, забавяте фирмите. И това, че казват, че туристите могат да се движат с 5 минути по-малко на едната опашка, означава, че камионите ще чакат с дни. Това означава, че допълнително ни стопират. Всичките розови алабализми на управляващите, че това е грандиозен успех - от една страна тези хора не знаят какво говорят, а от друга страна ги е срам да си кажат, че нищо не са постигнали. Това е измиване на ръцете", настоя Джамбазки.

Според него всяка стока, която идва от Австрия, трябва да бъде подложена на много силен контрол.

"На вход в България, на изход от България, на вход в Румъния, на изход от Румъния. Тези хора искат контрол, значи нещата трябва да се контролират. Интересно е стоките, които излизат от Австрия и отиват към Азия, дали случайно не стигат до Русия през Турция? Нали са евроатлантици, нали се бият с лошите врагове? Една такава проверка ще ви покаже доста изненадващи резултати на този реекспорт", смята Джамбазки.

Евродепутатът е на мнение, че управляващите са се съгласили на всякакви "глупотевини", за да влезем в Шенген.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    13 8 Отговор
    Накрая ще влезете в БРИКС, или Арабската лига, каквото дойде.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Ние все някъде

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Ще влезем. А какво да кажем за смешните мъкедонци?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Стоянов

    18 5 Отговор
    Ъкъдимик Глупенков каза истината, че няма определено число мигранти-терористи, които ще ни върне Австрия, понеже в анекса към декларацията е записано, че всички държави от ЕС ще ни връщат престъпници, които не са се интегрирали до момента. Понеже им скочи три пъти престъпността в Германия и Австрия, а във Франция има райони, където полицията я е страх да влезе. Отделно, че задачата на тия експерти от Фронтекс, които ще пратят на българо-турската граница, ще бъде моментално да регистрират всички мигранти, че да останат в гетото Булгаристан. Другата истина е, че вътрешния граничен контрол се е завърнал и няма как вече лесно да се стигне до богатите западни страни.
  • 5 Джанбас

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Ти си менте, играеш двойна игра!
  • 6 ИНЖ

    12 4 Отговор
    Абе, Геле, стига си хейтил, бре!!! Власт няма да видиш повече.
  • 7 Вземаме

    11 1 Отговор
    мигранти,после им връщаме шенгенци.
  • 8 Абсурдистан

    6 2 Отговор
    Наздраве, "войводо"!
  • 9 Русофил

    12 3 Отговор
    А ти Джамбазки на колко араби продаде български паспорти?
  • 10 И сега кво?

    9 0 Отговор
    По голяма глупотевина е да си купиш чертежи на самолети, което стори твоя възпълничък шеф.
  • 11 Гатьо Гатев

    6 3 Отговор
    Този още ли не е в затвора........? ИНФАНТИЛ......
  • 12 Ъглошлаф

    7 5 Отговор
    Има ли почва у нас за дясната популистка партия вмро?
  • 13 Гражданин

    8 2 Отговор
    Г-нДжамбазки,нещо по въпроса да кажете за вашият роднина( кумец),кмета на гр.Сандански-Атанас Стоянов(ВМРО),който се е съюзил с албанците(Бени-Медите) и палят лозята на хората и ги притискат да си продават земята за жълти стотинки! Това ли ви е грижата за България?
  • 14 Гражданин

    6 2 Отговор
    Визирам процесите в новият квартал на гр.Сандански (Нишан Тали)
  • 15 На това пиянде

    6 1 Отговор
    Още малко му остава да яде от тлъстата европейска баница
  • 16 Ха ха ха

    7 0 Отговор
    Не са глупотевини моето момченце. Това е национално предателство и също нарушение на решение на НС забраняващо преговори за настаняване на мигранти от страна на правителството. Това трябва и ще завърши със съдебни процеси.
  • 17 Ангел Джамбазки

    3 1 Отговор
    Не е никакъв ангел а обикновен хейтър мразещ всичко и всички който успява да заблуди хора с две мозъчни клетки че е загрижен за българските превозвачи.Очакваме след евроизборите заедно с колегата си Андрей да напишат книгата Когато авантата свърши
  • 18 България

    3 4 Отговор
    Ще спечели много когато хора като този копейката чалгаря бели златки аптекари винкели и подобни измамници останат извън политиката и не могат да влияят на живота в страната.

    Коментиран от #22

  • 19 Импотенцията

    4 1 Отговор
    Импотенцията си е Импотенция! Доказаха го! 34 години Вече!
  • 20 КОГА ЩЕ СЕ ОМЪЖИШ ЗА

    1 0 Отговор
    СТАНИШЕВ БЕ ?
  • 21 факти само истински

    1 0 Отговор
    ПРАВ Е ДЖАМБАЗКИ АКАДЕМИКА НИ ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН С ТОЗИ ШЕНГЕМ НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НИ СМЯТАТ ЗА ГЛУПАЦИ НИЕ НЕ ЯДЕМ БАНАНИТЕ С КОРИТЕ ИМ
  • 22 А КОЙ

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "България":

    да остане главата ,кокорчо , киро 8000ка , тагаренко ,и лъжливия академик или шиши ? и да си разиграват коня как си искат и да няма кой да им каже връв? та тия всите са за панделата!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове