Last news in Fakti

7 Март, 2024 21:11 1 632 23

Иван Демерджиев: Целта на акцията с "Червения пират" е да отвлече вниманието и да се мълчи за Нотариуса и Пепи Еврото

  • червения пират-
  • нотариуса-
  • сарафов

Гешевщината остава в Съдебната палата, същия маниер показва Борислав Сарафов, смята бившият служебен министър на вътрешните работи

Иван Демерджиев: Целта на акцията с "Червения пират" е да отвлече вниманието и да се мълчи за Нотариуса и Пепи Еврото - 1

"Месец след убийството на Мартин Божанов няма никакви резултати. Намеренията, които се изразиха непосредствено след убийството, очевидно са празни приказки. Комисиите в НС и ВСС го показаха. Гешевщината остава в Съдебната палата, същия маниер показва Борислав Сарафов. Мълчи надменно и говори единствено, когато трябва да изнесе полезна за него информация", заяви бившият вътрешен министър Иван Демерджиев пред Bulgaria ON AIR.

Визирайки изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов, бившият шеф на МВР посочи: Човек, за когото има изтекла информация, че е възможно да е бил съпричастен към някоя от двете групи, трябва да се оттегли поне временно от поста, за да позволи да се проведе обективно разследване.

"Не мисля, че във временната комисия ще се разреши този въпрос. Трябва да се разреши в прокуратурата. Нито МВР, нито Министерството на правосъдието правят необходимото да отговорят на различни въпроси. Темата за Мартин Божанов е много чувствителна за вътрешния министър. Не изнася важна за обществеността информация, не отговаря на важните въпроси, това е смущаващо", подчерта Демерджиев.

Според Калин Стоянов няма данни Сарафов е да съпричастен към кръга "Осемте джуджета", той влезе в противоречие с директора на ГДБОП по тази тема, изтъкна бившият шеф на МВР.

Демерджиев настоя, че МВР и прокуратурата дължат отговор на въпроса имало ли е теч на информация.

"Очевидно целта е не Божанов да излезе пред съдебната власт и да каже какво реално се е случвало, а някой друг да ни поднесе друга версия. Страшно е, че по такъв начин се затваря устата на такъв свидетел, който е участвал в тези процеси", коментира бившият вътрешен министър.

По думите му ни засипват с маловажна информация: В тези клубове, дали се влиза с карти или не, се извършва нерегламентирана дейност, която води до това да е възможно да се повдигат обвинения на хора с мними свидетели и мними доказателства, а други хора да си платят и да избегнат наказание.

Според Демерджиев целта на акцията с "Червения пират" е била да отвлече вниманието и да се мълчи за Нотариуса и Пепи Еврото.

"Пепи Еврото трябваше да е изправен пред правосъдието. Да извадиш на повърхността скитник и да твърдиш, че този човек е заплашвал магистрати, това е изключително цинично", заяви гостът.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 3 Отговор
    А целта на аферите като с нотариуса е да ни отвлекат вниманието от поредният подписан меморандум.

    Коментиран от #19

  • 2 Служебният

    5 19 Отговор
    гадател се изока !
  • 3 Сарафов

    24 4 Отговор
    Червеният пират уби Къро, Трактора и Нотариуса.И Кенеди и Линкълн.
  • 4 Това е подигравка

    27 2 Отговор
    С един психично болен човек. Каза им че е намерил телефоните в кофа за боклук. И тия простаци го мъкнат по съдилища.
  • 5 геши и цаци

    9 2 Отговор
    ний сме пас, не на търсете
  • 6 Българин

    23 2 Отговор
    Факт. Намериха удобна жертва, набедиха я и й приписаха всички отправени заплахи.
  • 7 Киро Шприца

    12 2 Отговор
    Продължаваме промяната!
  • 8 дон

    19 1 Отговор
    Така е. Но сценката беше тъпа и скучна. 100% е измислена от изключително прост милиционер.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 МУУ

    12 1 Отговор
    Тук всичко неудобно за власта се личи. Цензура може би каквато не е имало и преди 09.09.1944г. мАЖЕ ДА ИЗЛИЧИТЕ И ТОВА.
  • 11 име

    9 2 Отговор
    Същото важи и за всички други истерии, които се създават - да си сменим нац. празник, да бутнем този или онзи руски паметник, да отнемем някой руски имот или църква, преследват ви подозрителни руски коли, хванахме поредните руски агенти... Но тези истерии не ги създават ОПГ ГРОБ-ДПС, които са съсредоточени върху запазване на статуквото в съдебната система. Създават ги архитектите на сглобката от ПОСОЛСТВОТО и са предназначени изключително за консумация на избирателите на другата част от сглобката. Понеже не са особено интелигентни и не помнят срещу какво и КОЙ протестираха през 2014г и 2020г., на архитектите им е лесно да им посочат нов враг и да им замажат очите за обещанията на тяхните чегъртачи, реформатори и евроатлантици. Отделно, че на некадърниците винаги някой друг да им е виновен за каквото и да е, а руснаците и Путин естествено и закономерно се нареждат след комунизма, БКП, СССР и ДС в списъка им с виновни за личните несгоди.
  • 12 Мхм

    12 0 Отговор
    А всички висши съдебни магистрати са чисти и изпрани, с нови заплати от 7.6К лева нагоре от днес....
  • 13 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 8 Отговор
    МАФИОТА ДЕМЕРДЖИЕВ ........... ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ "ЧЕРВЕНИЯ ПИРАТ" С .......... "НОТАРИУСА" И "ПЕПИ ЕВРОТО" ......... ФАКТ ! ..........

    Коментиран от #17

  • 14 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 5 Отговор
    "ЧЕРВЕНИЯ ПИРАТ" Е ПОДВОДНИЦА НА ............ КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА .........., ZЛОВОННИЯ ЧОРАП ......... ФАКТ !
  • 15 С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ

    4 2 Отговор
    дойде време за нашите

    Коментиран от #18

  • 16 Целта на акцията с "Червения пират" е да

    7 1 Отговор
    Целта на акцията с "Червения пират" е да отвлече вниманието и да се мълчи за Нотариуса и Пепи Еврото. Въпреки че действията на "Червения пират" осъзнато или не осъзнато са реакция на това кото става в тази държава и повода Нотариуса и Пепи Еврото!
  • 17 Едното е реакция на другото!

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Едното е реакция на другото!
  • 18 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ":

    ВСШИТЕ СА РУСКИТЕ ШПИОНИ ........... ФАШИСТА ПУТЛЕР И ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ХАМАС .......... ФАКТ !

    Коментиран от #20

  • 19 На меморандума му тури пепел!

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    На меморандума му тури пепел! Цилта е да се прикрият явнато желание за нови кражби и разграбване на Българската Държава!
  • 20 Мадленка

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    я намери мадленка преди хиляди години какво е казала за ресурсите и РОССИЯ
  • 21 ПОМНЕЩ

    1 4 Отговор
    Абе много става червен министъра на МВР, като "дава "интервюта пред медиите!Нещо май се крие от народа !
  • 22 Няма

    1 0 Отговор
    Как да се мълчи,народа изка жтговори на въпросите си.Ще дойде видов ден за всички.
  • 23 така така

    1 1 Отговор
    Топчо, и ти си се овъртял в лъжи...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове