Last news in Fakti

8 Март, 2024 16:51 3 455 236

Бойко Борисов проговори за Пътната карта и "Турски поток": Аз се гордея с това, няма да ме уязвите

  • пътна карта-
  • турски поток

В Белия дом, на междуправителствено заседание, президентът на Съединените щати ми каза буквално: Окуражавам те да направиш "Балкански поток". Точка, каза още бившият премиер

Бойко Борисов проговори за Пътната карта и "Турски поток": Аз се гордея с това, няма да ме уязвите - 1
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов обяви в отговори на въпроси на "Дневник" в Народното събрание, че се гордее с построяването на газопровода "Турски поток" през България.

Поводът да бъде попитан за него е публикация на "Капитал", която информира за откритата през изтекла кореспонденция на руски политици пътна карта за построяването на съоръжението и според изданието доказва, че изграждането на трасето е било предварително договорено, а последвалите процедури са били проформа.

"Това са глупости", отвърна Борисов на въпрос защо, ако процедурите по изграждането на газопровода са безпроблемни, пътната карта не беше обществено достояние. Вече е известно, че документът за "Турски поток" е подписан през юни 2017 г., а тогавашният премиер Борисов иска Пътната карта да бъде утвърдена от Народното събрание.

До тази стъпка обаче не се стига, а години по-късно (през 2021 г.) министърът на енергетиката в служебното правителство Андрей Живков обявява, че документът не може да бъде намерен в подчиненото му министерство.

"Аз се гордея с това. Не само, че няма да ме уязвите, но в момента, за да тече газ за Гърция, Турция, Сърбия, за Украйна впоследствие, Унгария, Австрия, Северна Македония, се дължи само на построеното от нас", гласи отговорът на Борисов на въпрос защо пътната карта е била скрита. Председателят на ГЕРБ продължи:

"В Белия дом, на междуправителствено заседание, президентът на Съединените щати ми каза буквално: "Окуражавам те да направиш "Балкански поток". Точка."

"Трасетата през Турция и Гърция са огромните потоци, които заобикалят Украйна. Ние трябваше да се съгласим. Ако не го бях направил, трябваше да останем без нищо, да нарежем на скрап тръбите", заяви бившият премиер.

"Асен Василев му сложи такса, значи е нещо много хубаво, което е 100% на държавата, дава възможност, ако работеха както трябва, да сме направили вече двете разширения, да се строят, да диверсифицираме Украйна от догодина", продължи Борисов в защита на построяването на "Турски поток".


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    60 4 Отговор
    Баце да го направят турците и руснаците губернатор на Кайтагский район, Ганчо да си отдъхне.
  • 2 Никой

    123 1 Отговор
    не очаква , че един криминален субект, съсипал и България и народа ѝ , грабил и лъгал неистово , разсипал необратимо хиляди човешки съдби , прокудил над милион граждани от страната , може да бъде уязвим !

    Коментиран от #19, #39

  • 3 Стамболов

    86 16 Отговор
    Баце с руски поток се нареди рамо до рамо с военният престъпник Путлер.

    Коментиран от #33

  • 4 Сериознооо?

    100 2 Отговор
    Е кат се гордеете,що го скрихте?Нещо май ще да е свързано с квалификацията "държавна измяна",ъъъъ?
  • 5 Реалност

    75 19 Отговор
    Последните разкрития по Турски поток доказват тезата, че България (беш)е под пълния контрол на Кремъл.
    Русия тотално подчини/ла/ държавата - за да може извън всякаква институционалност да построи Турски поток, да заобиколи Украйна и след това да я нападне.
    Поне от 2013 г. се изпълнява този план от Борисов, БСП, менте-патрЕоти, ДПС . Избирането на Радев е също в плана, начертан от Решетников.
    Дори прекомерното заселване на руски граждани по черноморието ни е следвало план за по късното ни окупиране и завладяване.
    Зам.-председателят на руската Дума Пьотр Толстой официално си признава в тв предаване, че готвят на България украински сценарий. Той казва, че в България е пълно с руски граждани, които по сигнал ще започнат да правят мизерии. С пропагандистката Скабеева обсъждат и удари по България. Единствено ги спира, че не могат да се справят с Украйна.
    Затова държавата трябва спешно да преразгледа статута на пребиваващите у нас. Държавното обвинение да започне да прилага НК в частта за държавна измяна спрямо българите, които обслужват руските интереси у нас.
    В това число са най големите предатели Борисов и пРезидента Радев

    Коментиран от #38, #226

  • 6 Последния Софиянец

    37 8 Отговор
    Бойко Борисов и Доган ще посрещат братушките на реставрирания паметник на съветската армия а мен полицията пак няма да ме пуска там.

    Коментиран от #36

  • 7 На лъжата, краката са къси

    50 15 Отговор
    Боко и агентката от ЩАЗИ шМеркел са работили за фашисткия режим на Путин.
    Построяването на Северен поток и Турски поток развързаха ръцете на тиранина да нападне Украйна и да извърши всичките тези зверства.
  • 8 един

    59 2 Отговор
    Ама как няма да се гордееш,вие всички дето служите на Русия а харчите парите на българите все сте горди!И старите ченгетата от комунизма и те така казват,горди сме....!Само затвор за такива и да ги заработят в затвора тия прахосани милиарди,да го питам тогава дали ще е горд!
  • 9 Бамбука

    49 0 Отговор
    Объркал президентите дето му ръкопляскали. Народа прост, той най-хитър. Къде тези 800 млн. от такси с които Делян ни приглушаваше ушите др. ББ ?
  • 10 да де

    61 1 Отговор
    Мутрата се гордее, че подари едни пари без да има никаква файда за нас и вместо да гние в пандиза продължава да ръси мозък.
  • 11 Той

    55 3 Отговор
    се гордее със золумите и престъпленията си , как може това да го уязви ?
  • 12 БеГемот

    36 1 Отговор
    Кажи за кучето бе ....
  • 13 РуZко българска мафия

    50 8 Отговор
    Десетки милиарди платихме рекет на московската мафия заради слугинажа към кремъл на този проZ пожарникар !

    "Аз съм npocт, ама вие сте още по npocти щом ми вярвате" - Буда, орденоносеца за заслуги към Путин
  • 14 гражданин

    47 1 Отговор
    За тези мръсотии които направи на държава и народ , и съда ни ако съдеше по щатските закони , присъдата ти щеше да е от 1000 год.
  • 15 Офффф Баце....

    21 0 Отговор
    Дано на Буданов му остане малко време и за теб.

    Коментиран от #218

  • 16 ЗА КОЕ

    33 0 Отговор
    СЕ ГОРДЕЕШ ЗА ТОВА ,ЧЕ СПРЯ БУРГАС АЛЕКСОНДРОПУЛОС ЮЖЕН ПОТОК И ДАДЕ ТРЪБАТА НА ЕР ДОГАНА. И СЕ УМИЛКВАШЕ НА ПУТИН НО ТОЙ ТЕ ОДРЯЗА. ЩОМ НЕ СИ УЯЗВИМ ДОКАЖИ ГО . ПОКАЖЕТЕ ТАЗИ КАРТА . МНОГО ЗАВЛЕЧЕ ТИ БЪЛГАРИТЕ И СЪС ПОТОЦИТЕ И СЪС МАГИСТРАЛИТЕ СЪС САМОЛЕТИТЕ ОГРАДАТА . АКО ВСИЧКИ ПАРИ СЕ ВЪРНАТ СЕГА МИН.ЗАПЛАТА
    1300 ЛЕВА МИН ПЕНСИЯ 900 ЛЕВА.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Фактъ

    38 2 Отговор
    Скоро ще побликуват Магнитски - 3 , Банкята е пръв във списъка . Още повече , че се опитва да се оправдае с Тръмп . А Тръмп лъже , като Банкята и не се признава за виновен никога .
  • 19 Е нали Тръм е руски инфилтрат

    22 3 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    Нормално е да го "окуражи"
    Байдън дали би го окуражил!
  • 20 правят баце на бръм

    13 7 Отговор
    Бойко,от промяната нещо та бъзикат.Що така се дразнят с теб тез новобранци.
  • 21 Минувач

    31 1 Отговор
    За Бойко съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 22 Жоро

    33 1 Отговор
    КЪДЕ Е ПЪТНАТА КАРТА, БОРИСОВ? ЗАГРОБИ ЮЖЕН ПОТОК, ЗА ДА ПОСТРОИШ ТУРСКИ ПОТОК НА ЕРДОГАН! НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! ПРЕСТЪПНИК! ПОЗОРИЩЕ!
  • 23 !!!?

    25 4 Отговор
    Борисов вече дава нишан Радев за бъдеща Сглобка...та нали Руско-турския поток беше изпълнен от Борисов в рекорден срок с много Кеш и мълчаливото одобрение на Радев !!!?

  • 24 Турски паток

    32 1 Отговор
    Всички кабинети на герп завършваха с масови протести и бунтове, корупцията стигна дотам, че се гласуваха предварително платени закони в парламента, а всички големи инфраструктурни проекти се случваха въпреки некадърното и крадливо управление на тъпата тиква, а не благодарение на тях. Поведението на правителството и държавните институции по време на ковид кризата беше потресаващо некомпетентно.
    А газопроводът беше изграден почти насила.
  • 25 българин

    27 1 Отговор
    Тоя вярно не е с всичкия си или се прави на хахо, на кого тези номера, бе зелена тикво, продажно руско мекере, престъпник и национален предател, лъжец от класа, до кога с лъжите и на свобода?!
  • 26 бай герги

    3 29 Отговор
    Смачкай ги Баце тези мръсни нагли и много долни Шарлатани начело с канадското говедо нему знам породата а ма като го гледам ще да е сиво искарско говедо
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Русофил

    32 2 Отговор
    Степенуване: Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Баце.
  • 29 Софийски

    22 1 Отговор
    ГерП и цЕлата герберска пасмина начело с тиквата и консерваторите Дани Митов и талев, смЕх в залата. Да живей завета!!! Царя не пада по долу, с профанова си пият кафето. Надали нЕкой е направил толкова за Украйна колкото тях…
  • 30 реру

    34 2 Отговор
    "Аз се гордея с това, няма да ме уязвите"


    Да... други също се гордеят... /Баце никога не греши - според него/...

    Коментиран от #37

  • 31 Историята помни

    19 2 Отговор
    Още "Ало, Ваньо” показа две неща:
    1.Борисов не може да откаже услуга на Гоце - архитект на Тройния шлем в полза на Путин
    2.Има хора извън официалната власт, които държат Борисов със записи и вероятно други компромати и зависимости.
    Това се доказа в свалянето му през февруари 2013 г с метеж - две седмици след постановката за покушение срещу руския агент Доган, когото обвини в опит за убийство.
    Последва Костинброд - явна постановка.
    Избирането на човек като Пеевски за шеф на ДАНС.
    Всичко това е възможно, ако зад него стои някоя могъща сила, която е блокирала нашите институции и нямаше как това да не е Русия.
    Последва доказателството Южен поток и срива на КТБ.
    През 2016 г последва оставка на еднолично управление на Борисов, залагайки успеха на неизбираемия кандидат на ГЕРБ за президент Цецка Цачева? Защо?
    Сега вече е напълно ясна - заради Турски поток било е нужно
    1.всички демократи да бъдат изгонени от властта и да им запушат устите най-шокиращото е дело срещу военния министър Ненчев, че нарушил интересите на руска корпорация)
    2.да бъде избран резидента Радев, който слага за енергиен министър скандалния шеф на Булгаргаз Николай Павлов да блокира азерския газ.
    3.кооптиране на патрЕотите във властта в помощ на Русия
    -Каракачанов да върне руските зависимости в армията
    -да се улесни руското заселване на Черноморието
    -а Сидеров направо продаде министерството на икономиката на Пеевски
    Тогава всъщност Русия тотално подчини държавата

    Коментиран от #54

  • 32 Тиква

    22 1 Отговор
    ИДиот .. колко пъти бълваше, че имаме връзка към този поток от газ от Русия? Само лъжи от еднокнижника от Банкя. Сега на къде е? Или НовиЧек или чадър с грахово зърно. т
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Напиши коментар

    6 1 Отговор
    Жив и здрав - нормално е да си ненормален.

    В нашето село - няма една улица - да е приятно да се движиш, а не е правилно, аз съм гледал снимки от чужбина - ми нямат по един вид разлики в климата един вид - дето ни убеждаваха от екипите на СДС и други - че - понеже имаме лош климат и - пътищата са развалени и т.н, били се напуквали по-бързо.

    Нека да дадем шанс на нови управници, с нови идеи, нови направления - освен ако не сме мазохисти, имаше и такъв виц.

    Нека си спомним - кой и кога дойде да управлява и как сега пак ще ни товарят със сметки.
  • 35 Тома

    13 1 Отговор
    Бати бойко за точката отзад ли говорим го попитал кмета на симитли
  • 36 Тиква

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    СоФиенец, пак ли ръсиш акъл който нямаш? Кажи как е Али Бегов и скута му?
  • 37 Пропуснал ди

    13 0 Отговор

    До коментар #30 от "реру":

    онова нищо.же.ство златният пръст.

    Коментиран от #41

  • 38 А Шкембе Воевода

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Реалност":

    давал български паспорти на руснаците,къде го забрави?
  • 39 Търновец

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    Борисов е разследван от FBI u Secret Service и неговата фирма Ипон - резултатите да публикувани в Американско списание издавано за Конгреса и статията е преведена на Български ". съюзникът на Буш в борбата с тероризма има връзки с организираната престъпност...." - цитирам по памет, става въпрос за около 180 неразкрити криминални убийства, обаче вместо да го санкционират със заповед за арест САЩ започнаха да го агитират да даде територия за ракети срещу Персия и след това за покупка на ефките на свръх висока цена. А България още преди 45 години трябваше да купува енергоносители от Персия че Русите са монополисти в снабдяването с нефт газ и обогатен уран.
  • 40 ГОЛЕМ СИ БОЙКО

    3 18 Отговор
    Балкански поток ни носи милиони годишно комисионни от трансфера на газ за ЕС.

    Коментиран от #65

  • 41 !!!?

    20 0 Отговор

    До коментар #37 от "Пропуснал ди":

    "Златният пръст" е в тръбата...!!!?
  • 42 Пища Хуфнагел

    15 2 Отговор
    Той още дедо му е дал идея за турски поток, затова са го утрепали у царевицата.
  • 43 Ранбо

    3 8 Отговор
    Баце отлично знае, че когато руснаците ти предлагат нещо се съгласяваш веднага и стрикно ипълняваш това, което са ти наредили. За това Баце е най-обичаният и уважаван политик у нас, а третополовите дебили са най-мразените и презряни!

    Коментиран от #46

  • 44 Мамул

    9 0 Отговор
    Ще скачаш толкова високо колкото ти кажат! Има снимки и с малки момчета. Пълен противняк!
  • 45 Връщай

    6 0 Отговор
    Парите,бе!
  • 46 ПО БАЛКАНСКИ ПОТОК

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "Ранбо":

    Тече АЗЕРСКИ и арабска газ, от терминалите в Гърция и Турция.
  • 47 Бляяяаат

    6 2 Отговор
    Гордей са тиква и се моли Путен да не загуби войната защото тогава хората ещещ си спомнят кой е причината да умрат много хора
  • 48 ЕВАЛА БОЙКО

    3 6 Отговор
    Докара милиони евра комисионни от трансфера на газ за ЕС......другарите са шокирани.
  • 49 Фичката

    10 0 Отговор
    В Белия дом, на междуправителствено заседание, президентът на Съединените щати ми каза буквално: "Окуражавам те да направиш "Балкански поток"......
    Оииии милия😂😂😂😂 погалил го по главницата 😂😂😂😂 и нашия щастлив щастлив 😂😂😂😂😂 та чак горд 😂😂😂

    Коментиран от #51

  • 50 ДРУГАРИТЕ СА ШОКИРАНИ

    3 4 Отговор
    Газовите евраци за Путин, отидоха при азери и араби....чрез балкански поток....милиарди евраци
  • 51 БАШФИЧКАТА

    2 3 Отговор

    До коментар #49 от "Фичката":

    Е па нема да пита Путин я.....
  • 52 ПУТИНИСТИТЕ СА В ТИХ УЖАС

    5 2 Отговор
    Милиардите газови евраци от Путин отидоха при....арабите. Честито другари.
  • 53 БОЙКО....НОМЕР ЕДНО

    5 8 Отговор
    Само от комисионни ша избием стойността на балкански поток за около 8 години. Евала на Бойко.
  • 54 реру

    20 1 Отговор

    До коментар #31 от "Историята помни":

    През октомври и декември 2017 год. ДАНС е предупредила правоимащите /президент, председател на НС, министър-председателят/, че "Турски поток" както и "Северен поток 2" имат за цел Украйна да бъде изолирана от газоподаването за Европа във връзка с бъдещи планове на РФ...
  • 55 БАЛКАНСКИ ПОТОК

    8 3 Отговор
    Шамар за Путин, трън в гащите на путинистите.
  • 56 !!!?

    12 1 Отговор
    Боко и Шиши - двата полюса на "Магнитски" !!! Въртят се на 360° като стрелката на компас...и се редуват да бръчат на Монитора !!!?

  • 57 Борисов

    11 1 Отговор
    Ти си нищожество!
    Едно говориш, друго вършиш и си стигнал за 30 години до 10 страница на Винету!

    Коментиран от #59

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ПУТИНИСТИТЕ В ШОК

    7 2 Отговор
    Пак са аут от управлението на България.....пак ша ближат рани под ударите на Бойко.

    Коментиран от #70

  • 61 БАЛКАНСКИ ПОТОК

    2 7 Отговор
    Истинска печатница на евраци за България.....
  • 62 Мнение

    9 1 Отговор
    Егати и наглото копи. е. Това са нашите пари, на народа, бе бо. лук . Къде се намираш, че да крадеш, лъжеш, мажеш, обираш мизерните пари на хората? Нищо хубаво не видяхме от банкянския толуп. Само кражби, грабежи, мошенгии, лъжи. Махайте се всички, че това ще избие на някъде и ду. е да ви е яко тогава. Не ви понасяме. Отврат сте всичите, които се смятате за "управляващи" и за "елитът" на България.

    Коментиран от #73

  • 63 пфф

    13 0 Отговор
    Няма как да се гордееш с проект, от който България нищо не печели. Балканският поток по никакъв начин не може да ни снабди със синьото гориво!

    Коментиран от #74

  • 64 българин

    13 2 Отговор
    Не иде реч за уязвяване, а за обвиняване и затвор, бе тикво предателска.
  • 65 Търновец

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "ГОЛЕМ СИ БОЙКО":

    Булгаргаз имаше договор с Газпром валиден до 2030 - ...пълни тръбите с газ или плати.. " и Русите трябваше да платят пълна неустойка до 2030 след като прекратиха транзита на газ по тръбите през Украйна за България и другите Балкански страни - имаме щети за повече от 2 милиарда лева

    Коментиран от #76

  • 66 Прав е Бацко

    9 0 Отговор
    Ще се гордее и без това е най богат в парламента на най бедната държава. Ужас при тоз човек няма понятия за чест, достойнство и морал. Само гледайте и какви еднодневки се навъртат покрай него.

    Коментиран от #77

  • 67 РуZки еничари и предатели

    8 0 Отговор
    Освен десетките милиарди платени като данък руссия от Борисов, допусна създаването на руски анклави по цялото ни Черноморие. Организира последващото завладяване от московските орди на цялото ни крайбрежие.

    Данните за руски граждани с имоти и с фирми в България. Естествено, че данните не могат да бъдат пълни, защото много руснаци са използвали подставени лица, български граждани, като официални “собственици” на имотите им.
    Чрез търсачката може да се направи разбивка по населени места на броя на руснаците, собственици на имоти у нас, за да добият българите по-конкретна представа за размерите на бедствието:
    Каварна – 663
    Балчик – 1 528
    Варна – 13 434
    Бяла – 3 625
    Обзор – 999
    Несебър – 49 736
    Поморие – 8 308
    Бургас – 72 637
    Созопол – 6 307
    Приморско- 1 585
    Царево – 2 412
    Банско – 2 903
    Разлог – 367
    Пампорово – 183
    ОБЩО 531 320 имота на руснаци у нас, като във всеки нотариален акт са вписани минимум (!) по три лица-собственици. Това прави около 1 593 960 руснаци-собственици на имоти и фирми у нас, като колко от тях са постоянно пребиваващи - не е известно, както и колко са получили българско гражданство /и избирателни права/.
    Със сигурност има и още, защото няма начин да няма руснаци, закупили имоти в Пловдив и в София...

    Коментиран от #79

  • 68 Аз...

    2 0 Отговор
    Малееее колко лъже за поррден път
  • 69 Съвет

    3 2 Отговор
    към добросъвестните журналисти и репортери: “По-въпроса с издирването за Пътната карта търсете две други лица: Теменужка Петкова и Томислав Тончев. Въртят се обикновено в сградата на НС - в залата, коридорите и кафенетата. Също и извън и около зданието. Не ги оставяйте, задавайте им въпроси, има малък шанс да пропеят. Главната мутра няма да ви каже нищо. Тя се намира в особена ситуация. От една страна е персоната, покорила най-високите евроатлантически върхове в България, а пък от друга – очаква да долети “Магнитски-3”, където вероятно му е отделено почетно място. Търсете Т.П. и Т.Т.!”
  • 70 Кажи честно ...

    4 2 Отговор

    До коментар #60 от "ПУТИНИСТИТЕ В ШОК":

    По голям путинист от бойко няма !
    За герберите е ясно защо не го виждате :"Аз съм npocт, ама вие сте още по npocти щом ми вярвате" , но копейките защо не го разпознават като бащица, а са се хванали за патерицата му Копейки, остава загадка.
  • 71 Казуар

    3 1 Отговор
    Бойко го окуражили 90 процента от капацитета на тръбата да е с руски петрол, майтап Уили.

    Коментиран от #78

  • 72 Гай Турий

    7 1 Отговор
    На кауна не му ли идва на ум, че щеше да се гордее двайсет пъти повече, ако не беше съсипал Южен поток и АЕЦ Белене. Сега заради енговото предателство ще се намърдат гадните американци на 7 пъти по-висока цена и непродаваем ток след това. За загубите по 400 милиона евро годишно от транзит на газ ще ругаем поне 50 години напред.

    Коментиран от #80

  • 73 ПАРИТЕ СА ГЛАСУВАНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Мнение":

    Другари.

    Коментиран от #85

  • 74 ПЕЧЕЛИМ МИЛИОНИ ЕВРАЦИ

    1 5 Отговор

    До коментар #63 от "пфф":

    От комисионни за транзита на газ за ЕС....само БСП дрогарите не го разбраха....

    Коментиран от #197

  • 75 свиня в теменужки

    7 0 Отговор
    Тиквоча е директно за затвор, но (не)знайно защо не му се получава. А с барцелонската колибка какво става, сигурно е връх на гордостта ти???!!!
  • 76 СТИГА БЕ......

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "Търновец":

    Кой плаща за непродадена газ.....пък с тая война, Путин сам се нахендри на санкциите......
  • 77 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "Прав е Бацко":

    Бойко е сирота спрямо нас. Ние всичко заграбихме чрез приватизацията.
  • 78 Стига бе

    1 4 Отговор

    До коментар #71 от "Казуар":

    По балкански поток тече азерска и арабска газ, през пъбовете в Гърция и Турция...

    Коментиран от #81

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Я ПЪ ТИ

    3 5 Отговор

    До коментар #72 от "Гай Турий":

    Южен поток ни обвързва трайна с путинова Русия...тва е мечтата на путинистите.....ЕС разпореди друго.....и Путин изгуби милиарди газови евраци.

    Коментиран от #89

  • 81 реру

    16 1 Отговор

    До коментар #78 от "Стига бе":

    "По балкански поток тече азерска и арабска газ, през пъбовете в Гърция и Турция..."


    Каквато и газ да тече, от нея в България нищо не влиза понеже по договор прословутата тръба НЯМА
    връзка с българската газопреносна мрежа...

    Коментиран от #86

  • 82 Това

    6 0 Отговор
    същество освен мафиот ,е и долен лъжец.
    Незнам какви хора още му вярват.
    Абе прост народ, слаба държава.
  • 83 ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

    3 2 Отговор
    НА бандитите престъпни политици обичани от Брюксел.
  • 84 Той Белият дом

    2 3 Отговор
    ти нареди и да съсипеш Южен поток! После ти наредили да направиш Турски поток, но с наши пари и с комисионни за Турция! Да питам тези дето гласуват за националните предатели ПП, ДБ и ГЕРБ, ние колония ли сме на САЩ, че ни нареждат какво да правим? Доволни ли сте, като ви съсипят проект като Южен поток, който беше изгоден за България и ви набутат Турски поток, да плащаме комисионни на Турция? Имате ли идея за колко милиарда става въпрос? А тези милиарди имате ли на идея, че биха ви направили по богати? И това е само едно от нещата, от където ви обират! Гласувайте още за измамници и национални предатели! Нали ви лъжат красиво, че те са верните, а вие сте "умни и красиви"!

    Коментиран от #88

  • 85 реру

    11 0 Отговор

    До коментар #73 от "ПАРИТЕ СА ГЛАСУВАНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА":

    "Другари."


    Да... по време на мнозинството и правителство на ГЕРБ и "Обединените патриоти"...

    Коментиран от #87, #91

  • 86 ГАЗ НЕ ВЛИЗА В БГ

    1 13 Отговор

    До коментар #81 от "реру":

    Но по балкански поток влизат милиони евраци от комисионните за пренос на газ през нашата страна...само БСП дрогарите не го разбраха.

    Коментиран от #93

  • 87 АМИ БСП ЩО НЕМАТ МНОЗИНСТВО

    2 1 Отговор

    До коментар #85 от "реру":

    Вече 15 години...Българският народ не ще да ги управляват социалисти....
  • 88 ЛАПАМЕ КОМИСИОННИ

    1 5 Отговор

    До коментар #84 от "Той Белият дом":

    От балкански поток, за преминаването на газта през българска територия. Само БСП другарите не го признават....що бе другаре???

    Коментиран от #92

  • 89 Гай Турий

    5 0 Отговор

    До коментар #80 от "Я ПЪ ТИ":

    Що си толковаprostbe??! Ние загубихме по 400 мил. евро всяка година от невзети такси пренос газ за 50 години напред. Аритметика минал ли си в първи клас да изчислиш, какви щети ни нанесе тулупът с продажничеството си??!

    Коментиран от #96

  • 90 СЕЛЕ.ДУР

    4 0 Отговор
    СЕЛ.НДУР ! Селски манталитет и черти на " дете на социализма " .
  • 91 И сега е същото

    0 6 Отговор

    До коментар #85 от "реру":

    Гавра с конституцията, прокарване на лобистки закони, само е по времето на ПП, ДБ и ГЕРБ! Въобще 34 годи ни е същото, само имената на политическите проекти на олигархичните кръгове се сменят, щото глупавият народ, макар и късно, узрява, че са ги измамили! И така ще продължи и с други имена, след тези, като тези се изхабят! Те отдавна са изхабени, но стадото още блее!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 реру

    11 2 Отговор

    До коментар #86 от "ГАЗ НЕ ВЛИЗА В БГ":

    "Но по балкански поток влизат милиони евраци от комисионните за пренос на газ през нашата страна..."


    Дано продължават да влизат, защото повече от 20 години трябва да се изплащат само банковите кредити.
    Взимаш кредит за да направиш подарък... /много българи го правят, но подаракът рядко напуска семейството/...

    Коментиран от #94, #97, #100

  • 94 СТИГА БЕ

    0 13 Отговор

    До коментар #93 от "реру":

    Годишно получаваме 350400 милиона евра от трансфера на газ. За шест години спокойно ще си изплатим потока....ЕС го е измислил....

    Коментиран от #143

  • 95 ДАДОХМЕ 3 МИЛИАРДА ЛЕВА

    0 5 Отговор

    До коментар #92 от "Лапаш, ама първо даваш":

    За построяването на балкански поток.....от комисионите за газта която минава през наша територия, ше си избием парите за 6 - 7 години.......както е спряла газта през Украйна.

    Коментиран от #98

  • 96 ПОТАЙ ПИТИН ЩО ПОЧНА ВОЙНАТА

    1 3 Отговор

    До коментар #89 от "Гай Турий":

    И ЕС му фрасна наказанията и му спря евраците за газта.....Путин да му мисли, ние лапаме комисионни от Балканския поток.

    Коментиран от #101

  • 97 ТО ПО ТАЯ ЛОГИКА

    0 10 Отговор

    До коментар #93 от "реру":

    И магистрали да не правим.....че ще ги ползват и други държави.....

    Коментиран от #132

  • 98 И колко ще дадеш на Турция

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "ДАДОХМЕ 3 МИЛИАРДА ЛЕВА":

    Които щяха да са тук пале! Колко стотинки ти даде банкянският тъпан за бъдещето ти?

    Коментиран от #105, #107

  • 99 Този

    3 0 Отговор
    Този Гьонсурат нищо и никой не може да го уязви.Доказан лъжец и крадец пак си измисля защитни тези.Кажи,мутри дайте ли на арабите 50 млн.да си мълчат.?Както пите .На тебе никой не ти вярва и никой не трябва да ти обръща внимание.Доксра държавата си до колапс и нахалстваш да командващ.Самосезиране на прокуратурата и с Теменужка пътната ви карта лъжци е към затвора.Не си въобразявай ,че си голям тарикат и ще имаш спасение.Ще ти се намери майстора за всичките си грехове да платиш.Един простак ще се опитва да надхитри народа си.Всичко си има край,мутри.

    Коментиран от #102

  • 100 Дай нищо да не строим

    0 6 Отговор

    До коментар #93 от "реру":

    Щото трябва да го.....изплащаме. при соца изплащахме коли и апартаменти по 15-20 години, ама айде.....

    Коментиран от #123

  • 101 Путин няма нужда да питаш пале

    1 2 Отговор

    До коментар #96 от "ПОТАЙ ПИТИН ЩО ПОЧНА ВОЙНАТА":

    То всичко е пред теб! САЩ съсипва Европа, която почти ги бе стигнала по БВП!

    Коментиран от #103

  • 102 КОЙ , БОЙКО ЛИ БРЕ

    0 2 Отговор

    До коментар #99 от "Този":

    Дето от 15 години ГАЗИ, БСП на избори.....избирателят го избира, не БСП дрогарите.
  • 103 АЙДЕ БЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #101 от "Путин няма нужда да питаш пале":

    Затова ли в ЕС.....живеят близо 4 милиона руснаци....Колко ли западняци живеят в Русията.....

    Коментиран от #104

  • 104 Колко руснаци

    1 0 Отговор

    До коментар #103 от "АЙДЕ БЕ":

    живеят в Европа, няма нищо общо с коментара, че САЩ съсипва Европа! Да бе учила уроците, вместо да си продадеш бъдещето на банкянсият тъпан!

    Коментиран от #106

  • 105 КАКВО ДАДОХМЕ НА ТУРЦИЯ

    0 2 Отговор

    До коментар #98 от "И колко ще дадеш на Турция":

    Чрез балкански поток.....възможност да изнасят АЗЕРСКИ И АРАБСКИ ГАЗ за ЕС......ние си лапаме нашите комисионни и толкова....ще изплатим тръбата за 6-7 години и после......чисти евраци за нас....

    Коментиран от #108

  • 106 И КАК САЩ СЪСИПВАТ

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Колко руснаци":

    Европа ,че не се разбра......

    Коментиран от #109

  • 107 ПАРИ НЕ СЕ ДАВАТ

    0 0 Отговор

    До коментар #98 от "И колко ще дадеш на Турция":

    Те се изкарват......само при соца, бай Тошо ...даваше.

    Коментиран от #112

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Просто

    0 2 Отговор

    До коментар #106 от "И КАК САЩ СЪСИПВАТ":

    Като те опростачват!

    Коментиран от #111

  • 110 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    1 0 Отговор

    До коментар #108 от "Не какво дадохме пале без бъдеще":

    Кво ли ние даваме....или повече взимаме
  • 111 ЗАТОВА ЛИ ОТРОЧЕТО НА БСП

    0 1 Отговор

    До коментар #109 от "Просто":

    Ръководител е в САЩ....да се опросточава.

    Коментиран от #114

  • 112 Добре пале

    2 0 Отговор

    До коментар #107 от "ПАРИ НЕ СЕ ДАВАТ":

    Само дето и бай Тошо не е удрял дъното да дава пари за опростачване на съсипани от родителите си деца, както прави тъпана от Банкя!

    Коментиран от #115

  • 113 ЕВАЛА БОЙКО

    0 1 Отговор
    Направи балкански поток и бихме газов шут на Путин....

    Коментиран от #117

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ТО С КОМУНИЗМА

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Добре пале":

    Най Тошо ОПРОСТОЧИ цяла България, ама....айде....комунизЪма умре......и соца също.

    Коментиран от #120

  • 116 Отрочета на БСП другари

    1 0 Отговор
    Са масово в САЩ....да се ОПРОСТОЧАВАТ...
  • 117 Евала бойко

    1 0 Отговор

    До коментар #113 от "ЕВАЛА БОЙКО":

    че би газов шут на България, че продаде България и опростачи деца, открадна милиарди, съсипа Белене!

    Коментиран от #121

  • 118 Кой президент

    1 0 Отговор
    Бе аланколу те поздрви
  • 119 ГРЪЦКИЯ КОНЕКТОР

    2 0 Отговор
    Прати Газпром на майката си.....от България.
  • 120 Може

    2 0 Отговор

    До коментар #115 от "ТО С КОМУНИЗМА":

    Само дето нямаше ударили дъното като опростачените деца на ГЕРБ

    Коментиран от #122, #125

  • 121 НЕ ТАКА ДРУГАРКО

    0 0 Отговор

    До коментар #117 от "Евала бойко":

    Не обиждай......днес е женски празник.

    Коментиран от #124

  • 122 ТО ДЕЦАТА НА БСП

    1 1 Отговор

    До коментар #120 от "Може":

    Затова сега са в САЩ...да се ОПРОСТОЧАВАТ....

    Коментиран от #127

  • 123 реру

    11 0 Отговор

    До коментар #100 от "Дай нищо да не строим":

    "Щото трябва да го.....изплащаме. при соца изплащахме коли и апартаменти по 15-20 години, ама айде..."


    Преди да пишеш прочете ли това "... /много българи го правят, но подаракът рядко напуска семейството/..."
    Сега също ипотечните кредити са до 30 години. Обаче май има разлика, че не го подаряваш на комшията...
  • 124 Истината не е обида бре пале

    2 0 Отговор

    До коментар #121 от "НЕ ТАКА ДРУГАРКО":

    Опростаено дете от банкянският тъпан, няма как да знае!

    Коментиран от #126, #129

  • 125 СТИГА БРЕ

    4 1 Отговор

    До коментар #120 от "Може":

    Промити и бетонирани комунистически мозъци колкото искаш имаше при соца....идеологически опросточени.

    Коментиран от #131

  • 126 Кво да кажем за

    1 1 Отговор

    До коментар #124 от "Истината не е обида бре пале":

    Крушоварската дрогата......ама айде, другарко

    Коментиран от #128

  • 127 Затова пък

    2 0 Отговор

    До коментар #122 от "ТО ДЕЦАТА НА БСП":

    съсипаните от родителите си деца, ги опростачват лъжците и крадците ГЕРБ!
  • 128 Кво да кажем

    4 0 Отговор

    До коментар #126 от "Кво да кажем за":

    за банкянският тъпан, който съсипа България и опростачи глупави деца?

    Коментиран от #130

  • 129 АУУУУ, КАТО ПРИ КОМУНИЗМА

    1 0 Отговор

    До коментар #124 от "Истината не е обида бре пале":

    Само ДРУГАРИТЕ знаят истината.....
  • 130 Кой банкянския ли

    1 2 Отговор

    До коментар #128 от "Кво да кажем":

    Дето 15 години гази БСП комунистите на избори.....

    Коментиран от #134

  • 131 Има и сега

    3 0 Отговор

    До коментар #125 от "СТИГА БРЕ":

    Пребоядисаните Комунисти ГЕРБ, които опростачват деца, лъжат и крадат България!
  • 132 реру

    11 1 Отговор

    До коментар #97 от "ТО ПО ТАЯ ЛОГИКА":

    "И магистрали да не правим.....че ще ги ползват и други държави..."


    Хитро... ама се забравя една малка подробност... Това го направи СССР с ЖП-мрежата си, като въведе междурелсие от 1520 mm за разлика от другите държави в Европа, където е 1435 mm и да се налага смяна на талиги и т.н. ако ти пуснат композицията...

    Коментиран от #136

  • 133 ЕВАЛА БОЙКО

    1 1 Отговор
    С тоя балкански поток разби надеждите на другарите да получават още рублаж от Москве.

    Коментиран от #137

  • 134 Същият

    3 0 Отговор

    До коментар #130 от "Кой банкянския ли":

    Банкянският тъпан, дето гази българите и България, лъже, краде и опростачва глупави деца!

    Коментиран от #138

  • 135 Боташ

    2 1 Отговор
    Ашколсун
  • 136 ЩО БЕ

    1 9 Отговор

    До коментар #132 от "реру":

    СССР да не ни го е направил без пари....да не верваш.. а за твое сведение жп линиите в България са направени много преди СССР да дойде в БГ.

    Коментиран от #139

  • 137 Евалата бойко

    1 3 Отговор

    До коментар #133 от "ЕВАЛА БОЙКО":

    Съсипа Южен поток, щото продаде България на САЩ и САЩ нареди и построи Турски поток, да плаща България комнисионни на Турция! Да са бедни българите!

    Коментиран от #140

  • 138 ЧЕ ТОЯ СЪЩИЯ

    0 1 Отговор

    До коментар #134 от "Същият":

    Избран от народа гази 15 години БСП дрогарите.....що ли все него избират....

    Коментиран от #141

  • 139 Ти разбираш ли

    11 0 Отговор

    До коментар #136 от "ЩО БЕ":

    ко са ти написали опростачено пале, от лъжците и крадците ГЕРБ?

    Коментиран от #142

  • 140 ТО С ЮЖЕН ПОТОК

    1 0 Отговор

    До коментар #137 от "Евалата бойко":

    Ставахме зависими от Путин.....ама ЕС резна южния поток и дрогарите оцапаха гащите.

    Коментиран от #145

  • 141 Тоя същият тъпан от Банкя

    3 0 Отговор

    До коментар #138 от "ЧЕ ТОЯ СЪЩИЯ":

    излъга част от народа, за да го лъже и краде, и да опростачва глупави деца.

    Коментиран от #144

  • 142 ТИЯ ЛИ ЛЪЖЦИ

    0 3 Отговор

    До коментар #139 от "Ти разбираш ли":

    Дето от 15 години мачкат БСП другарите на избори....

    Коментиран от #148

  • 143 реру

    10 1 Отговор

    До коментар #94 от "СТИГА БЕ":

    Баце се биеше в гърдите за 600-800 млн, един път дори се изцепи за минимум 900 млн...

    За 2,5 години /до края на юли 2023/ са получени 895,3 млн лв.
    За същия период натрупаните разходи /подръжка, амортизация и т.н./ са 318,5 млн. лв. или печалба е 576,8 лв.
  • 144 НАРОД НЕ СЕ ЛЪЖЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #141 от "Тоя същият тъпан от Банкя":

    Партия се лъже....на другарите де.

    Коментиран от #146

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Народ не се лъже

    1 0 Отговор

    До коментар #144 от "НАРОД НЕ СЕ ЛЪЖЕ":

    Но глупав народ, се ползва като стадо! Затова всеки народ, живее според интелекта си! Опростачени деца от тъпани като банкянският лъжец, крадец и продажник, са последни по всичко бедни и нещастни!
  • 147 Е що не триеш детската простотия

    1 0 Отговор
    на опростачвеното дете на тези дето те лъжат и крадат ГЕРБ бре? Защото или си прост иули си продаден прост!

    Коментиран от #149

  • 148 Същите

    3 0 Отговор

    До коментар #142 от "ТИЯ ЛИ ЛЪЖЦИ":

    ГЕРБ се наричат тия лъжци и крадци, дето мачкат българите, лъжат и крадат!

    Коментиран от #150

  • 149 АУУУУИ, НЕ ТАКА ДРУГАРКО

    0 1 Отговор

    До коментар #147 от "Е що не триеш детската простотия":

    Обидите са израз на безсилие, като безсилието на БСП другарите.

    Коментиран от #151, #158

  • 150 ТИ НА ПРОКУРОР

    1 0 Отговор

    До коментар #148 от "Същите":

    Ли се правиш.....или пак обвинения като на истински комунист.

    Коментиран от #154

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 С БАЛКАНСКИ ПОТОК

    0 1 Отговор
    Бойко закопа Газпром и....путинистите.

    Коментиран от #157

  • 153 С БАЛКАНСКИ ПОТОК

    0 1 Отговор
    Бихме окончателно газов шут на Путин от България.....с гръцкия конектор го довършихме окончателно.

    Коментиран от #156

  • 154 Не на гражданин

    2 0 Отговор

    До коментар #150 от "ТИ НА ПРОКУРОР":

    погнусен от опростачени деца от лъжците и крадците на България ГЕРБ, ударили дъното в едно общество! Май стаба сложно пале?
  • 155 БСП ДРУГАРКО

    0 1 Отговор
    Честит ти осми март. И не се пали толкова, да не погрознееш....де
  • 156 ГЕРБ

    5 0 Отговор

    До коментар #153 от "С БАЛКАНСКИ ПОТОК":

    би шут на българите и на Буългария, защото ГЕРБ са лъжцои, крадци и национални предатели!

    Коментиран от #161

  • 157 Лъжеца и крадеца бойко

    2 0 Отговор

    До коментар #152 от "С БАЛКАНСКИ ПОТОК":

    закопа България и българите! Браво за прозрението!

    Коментиран от #159

  • 158 Обидите са израз на безсилие

    2 0 Отговор

    До коментар #149 от "АУУУУИ, НЕ ТАКА ДРУГАРКО":

    А истината за лъжците и крадците ГЕРБ, опростачващи глупави деца, лъжещи и крадящи, е въпрос на чест и достохнство да се назове!

    Коментиран от #160

  • 159 АБЕ ДЪРЖАВАТА ЛАПА МИЛИОНИ

    0 3 Отговор

    До коментар #157 от "Лъжеца и крадеца бойко":

    Евраци комисионни.....не ги лапа...БСП....пък не знам

    Коментиран от #163

  • 160 ТВА Е ТВОЯТА ИСТИНА ДРУГАРКО

    0 1 Отговор

    До коментар #158 от "Обидите са израз на безсилие":

    Хората имат друга истина, щом от 15 години Бойко гази БСП другарите на избори.....

    Коментиран от #164

  • 161 ЩО БЕ....БЪЛГАРИЯ СИ Е ТУК

    2 1 Отговор

    До коментар #156 от "ГЕРБ":

    Сега може да пътуваме по света, не като при комуниста Тошо.

    Коментиран от #166

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #159 от "АБЕ ДЪРЖАВАТА ЛАПА МИЛИОНИ":

    България плаща милиони комисионни на Турция, защото лъжеца и крадеца бойко борисов, направи Бътлгария колония на САЩ, в замяна краде българите!
  • 164 Истината няма твоя и моя

    1 0 Отговор

    До коментар #160 от "ТВА Е ТВОЯТА ИСТИНА ДРУГАРКО":

    Тя е една! Твоя и моя, си имат опростачените от лъжците и крадците ГЕРБ!

    Коментиран от #167

  • 165 НЕ Е ВАЖНО КОЙ Е СТРОИЛ

    0 1 Отговор

    До коментар #162 от "До Ком.96":

    Балкански поток, а кой лапа комисионните в евраци от него.....това е България.
  • 166 Тук е

    1 0 Отговор

    До коментар #161 от "ЩО БЕ....БЪЛГАРИЯ СИ Е ТУК":

    Само дето е лъгана и ограбвана от лъжци и крадци като ГЕРБ!

    Коментиран от #168, #170

  • 167 ТАКА ДЕ ДРУГАРКО

    0 1 Отговор

    До коментар #164 от "Истината няма твоя и моя":

    Истината е само на БСП другарите.....избирателите явно имат друга истина....щом избират Бойко да ги ръководи.

    Коментиран от #169

  • 168 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #166 от "Тук е":

    Ни ограбихме българския народ с приватизацията...много преди Бойко.

    Коментиран от #171

  • 169 Истината е една

    2 0 Отговор

    До коментар #167 от "ТАКА ДЕ ДРУГАРКО":

    Герб са лъжци и крадци! Обраха българите и съсипаха България!

    Коментиран от #172

  • 170 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #166 от "Тук е":

    Нема по богати от нас......приватизирахме цяла България.

    Коментиран от #173

  • 171 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #168 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    А боойко като наследник на приватизаторите, продължи делото на лъжите и кражбите на България!

    Коментиран от #174

  • 172 БСП СА СЪЩИТЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #169 от "Истината е една":

    Ограбиха 45 годишният труд на народните маси през....приватизацията

    Коментиран от #175

  • 173 И после се пребоядисахме

    2 0 Отговор

    До коментар #170 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    в ГЕРБ, за да продължим да лъжем и крадем България! Браво!

    Коментиран от #177

  • 174 ТАКА ДЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #171 от "Така е":

    Бойко е сирота спрямо БСП МИЛИАРДЕРИТЕ......те заграбиха всичко, за Бойко...трохите.

    Коментиран от #176

  • 175 И ;после станахха на ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #172 от "БСП СА СЪЩИТЕ":

    да лъжат, крадат и опростачват деца!

    Коментиран от #180

  • 176 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #174 от "ТАКА ДЕ":

    Комуниста бойко, лъже, краде и опростачва деца!

    Коментиран от #178

  • 177 СТАНАХМЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #173 от "И после се пребоядисахме":

    И Възраждане и БСП и евросоциалисти и всякакви...но БКП/БСП/са първите и недостижими по кражбите.

    Коментиран от #179

  • 178 УЧИ СЕ ОТ

    1 0 Отговор

    До коментар #176 от "Така е":

    Комунистката Нинова....пионер в приватизацията

    Коментиран от #181

  • 179 Така е

    2 0 Отговор

    До коментар #177 от "СТАНАХМЕ":

    После комуниста бойко се пребоядиса и стана ГЕРБ, които лъжат, крадат и обират България!

    Коментиран от #182

  • 180 УЧАТ СЕ ОТ

    0 0 Отговор

    До коментар #175 от "И ;после станахха на ГЕРБ":

    БСП комунистите...пионери по кражби и опросточава е.....

    Коментиран от #184

  • 181 Човек с морал и ценности не се учи

    1 0 Отговор

    До коментар #178 от "УЧИ СЕ ОТ":

    от лъжци и крадци като нинова и бойко, а се гнуси!
  • 182 КОЙ...БОЙКО ЛИ

    0 1 Отговор

    До коментар #179 от "Така е":

    Дето спука БСП другарите от бой на избори

    Коментиран от #185

  • 183 Ю. СЛАВКОВ

    1 0 Отговор
    Бойко Борисов е горд с построяването на газопровода. Изказването му е непродължително, дори ефимерно. Нищо повече не може да се научи от него. Най-разумно е да бъдат интервюирани, ако желаят, бившите министри Теменужка Петкова и Томислав Дончев. Би било хубаво да желаят, тъй като тези огромни средства са наши. В никакъв случай не техни, лични. Има разпространени вече снимки в интернет-пространството как на 3 юни 2017 г. Т. Петкова слага подписа си върху Пътната карта. Томислав Дончев пък е бивш заместник министър-председател и министър по европейските фондове, силно приближен на Борисов. Известен е с философското си, дори еклектично мислене, което би било полезно за научаване на пълната истина. Да кажеш просто, че си “горд”, е в голяма степен объркващо.

    Коментиран от #187

  • 184 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #180 от "УЧАТ СЕ ОТ":

    И после крадливите комуности създадоха ГЕРБ и сега лъжат, крадат и опростачват деца! ГЕРБ съсипа България! Браво за усилието да го покажеш!

    Коментиран от #186

  • 185 Същият

    4 0 Отговор

    До коментар #182 от "КОЙ...БОЙКО ЛИ":

    Лъжеца и крадеца бойко борисов, който спука българите от лъжи и кражби! Браво, че ни го покзваш този банкянски изманик!

    Коментиран от #189

  • 186 ТЕ КОМУНИСТИТЕ

    4 0 Отговор

    До коментар #184 от "Така е":

    Създадоха и Възраждане......и те се точат да крадат, ама нещо са запънаха.

    Коментиран от #188

  • 187 ПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВА ПАРИТЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #183 от "Ю. СЛАВКОВ":

    Затова е висша институция, да управлява нашите пари. Ако на теб не ти харесва е друг въпрос.
  • 188 Може

    3 0 Отговор

    До коментар #186 от "ТЕ КОМУНИСТИТЕ":

    Но сега тумура на България обрал милиарди, е ГЕРБ!

    Коментиран от #191

  • 189 ЗАТОВА НАРОДА ГО ИЗБИРА

    0 1 Отговор

    До коментар #185 от "Същият":

    Да ръководи държавата. Тоя народ прати БСП и Възраждане в дълбоко бетонирана опозиция....що ли????

    Коментиран от #190

  • 190 Затова народа

    2 0 Отговор

    До коментар #189 от "ЗАТОВА НАРОДА ГО ИЗБИРА":

    живее бедно и последн по всичко в Европа, защото си избира лъжци и крадци като ГЕРБ!

    Коментиран от #192, #193

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Народа решава

    1 0 Отговор

    До коментар #190 от "Затова народа":

    Не БСП и Възраждане......

    Коментиран от #194, #196

  • 193 НАЙ ОБИЧАМ

    0 0 Отговор

    До коментар #190 от "Затова народа":

    Да ми говорят от името на народа....другарко.

    Коментиран от #195

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Ами що

    1 0 Отговор

    До коментар #193 от "НАЙ ОБИЧАМ":

    тогава говориш от името на нартода? :)) Да не е от опростачването от лъжците и крадците ГЕРБ?

    Коментиран от #198

  • 196 Така е

    2 0 Отговор

    До коментар #192 от "Народа решава":

    Затова всеки народ, живее според интелекта си! Народ избиращ лъжци и крадци като ГЕРБ, живее последен по всичко в Европа, беден, излъган и окраден!

    Коментиран от #200

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 ГОВОРЯ ОТ МОЕ ИМЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #195 от "Ами що":

    От името на народа говорят само....комунистите и Възраждане.

    Коментиран от #204

  • 199 ЩО БЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #197 от "БСП ДРОГАРЕТЕ":

    ПЕЧЕЛИМ чисти евраци от ЕС....БСП и Възраждане не се ли радват.....

    Коментиран от #205

  • 200 КВО НИ Е НА НАРОДА

    2 0 Отговор

    До коментар #196 от "Така е":

    Тихо, мирно, магазини пълни, всичко има....нема опашки като при Тошо.

    Коментиран от #206

  • 201 БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ

    1 1 Отговор
    Благодарят на Бойко за балкански поток и затова че изгониха Газпром от БГ.

    Коментиран от #207

  • 202 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

    1 1 Отговор
    На всички другарки и възрожденки....живи, здрави, усмихнати, закачливи ......

    Коментиран от #208

  • 203 ТО ПЪ

    2 0 Отговор

    До коментар #197 от "БСП ДРОГАРЕТЕ":

    Умните другари нема и на какво да се радват вече.....соца го нема, Тошо също.

    Коментиран от #210

  • 204 Ами значи си комунист

    2 0 Отговор

    До коментар #198 от "ГОВОРЯ ОТ МОЕ ИМЕ":

    щом говориш от името на народа, опростачен от лъжците и крадците ГЕРБ! :)) Колко да е комунист, опростачен първолак? :))
  • 205 Така е

    2 1 Отговор

    До коментар #199 от "ЩО БЕ":

    Каквото печели България, лъжците и крадците ГЕРБ го крадат! Браво, че ни показваш какво дъно са ГЕРБ!
  • 206 Така е

    2 1 Отговор

    До коментар #200 от "КВО НИ Е НА НАРОДА":

    Какво да му е на народа? Лъган, краден и обран от лъжци и крадци като ГЕРБ! Сега последен по всичко в Европа! Какво да му е? :))

    Коментиран от #209, #211

  • 207 Така е

    2 1 Отговор

    До коментар #201 от "БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Лъжците и крадците ГЕРБ, продадоха и ограбиха България!
  • 208 Честит

    2 0 Отговор

    До коментар #202 от "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК":

    да им е на другарките! Само да прочетат по някоя книжка, за да ни ги опростачват лъжци и крадци като ГЕРБ!
  • 209 ЩО ЛИ НАРОДА

    0 2 Отговор

    До коментар #206 от "Така е":

    Избира Бойко, а не БСП комунистите и Възраждане....
  • 210 Умните няма на какво да се радват

    2 1 Отговор

    До коментар #203 от "ТО ПЪ":

    Защото виждат лъжците и крадците ГЕРБ, как лъжат, крадат и продават България!

    Коментиран от #212

  • 211 Я ВЪЗРАЖДАНЕ СЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #206 от "Така е":

    Загрижили за народа.....те не бяха ли под опеката на русия.

    Коментиран от #215

  • 212 И ИЗБИТАТЕЛЯ

    3 0 Отговор

    До коментар #210 от "Умните няма на какво да се радват":

    Вижда кой може да управлява и кой не....затова БСП и Възраждане са в дълбока опозиция и изолация.

    Коментиран от #216

  • 213 ДРУГАРКИ ВЪЗРОЖДЕНКИ

    1 1 Отговор
    Честит ви празник....и не се косете толкова.

    Коментиран от #217

  • 214 Знам ли

    2 0 Отговор
    Така казват лъжците и крадците на България ГЕРБ! Имайки предвид, че са лъжци, вероятно не е така! :))
  • 215 Така казват

    1 1 Отговор

    До коментар #211 от "Я ВЪЗРАЖДАНЕ СЕ":

    лъжците и крадците ГЕРБ! дали пак лъжат? :))

    Коментиран от #222

  • 216 Избирателя ако виждаше

    2 1 Отговор

    До коментар #212 от "И ИЗБИТАТЕЛЯ":

    щеше да си избира управляващи, а не лъжци и крадци като ГЕРБ, да го лъжат, крадат и правят България последна в Европа! :))

    Коментиран от #220

  • 217 Честит да им е на другарките

    1 0 Отговор

    До коментар #213 от "ДРУГАРКИ ВЪЗРОЖДЕНКИ":

    и да четат книжки, за да не ги опростачват лъжци и крадци като ГЕРБ!
  • 218 Можеш да бъдеш

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Офффф Баце....":

    сигурен в това. Стози ще се случи точно това, което се случи с почти 200 криминални типа, отишли си здрави и млади. За тях тиквата казваше: "Ако прокуратурата и съдът го беше вкарал в затвора, сега щеше да е жив." Същото чака и него; и прасеефски и други "герои", на чиято сметка лежат хиляди жени, деца, старци и Герои от силите за отбрана на Украйна.
  • 219 Българка

    3 0 Отговор
    Гордей се ти, виж какво става: - В столичният квартал "Овча купел" е пълно с полицаи. Причината са нелегални мигранти. За това сигнализира гражданин, който е излязъл да пуши на терасата си и е видял екшъна. "Буквално е черно от полиция, фрашкано е с народ. Има мигранти, пада страшна гоненица, по-добре хората да не излизат в квартала, казва притесненият гражданин.

    Не е ясно точно колко е и броят на мигрантите, но по думите му те са повече от 10.

    Коментиран от #225

  • 220 АААА, НЕ ТАКА

    1 0 Отговор

    До коментар #216 от "Избирателя ако виждаше":

    Народа не можеш го излъга....виж другарите комунисти винаги се лъжат, щото са заблудени.

    Коментиран от #223

  • 221 Мдааа

    3 0 Отговор
    Бежанци са се сбили в Центъра за мигранти в „Овча Купел” в София, екшънът бил страшен и има един пострадал. От МВР потвърдиха случая и допълниха, че ситуацията е овладяна. Полицейското присъствие в района е засилено. По първоначална информация в основата за пререканията е спор за жена. Очаквайте подробности.
  • 222 ТО НИ ЛЪГАХА

    0 1 Отговор

    До коментар #215 от "Така казват":

    45 години че комунизма ша дойде, ама нейсе.....нема го. БСП яко ни лъжеше и ни крадеше.....затова сега са с най много милиардери в партията.....

    Коментиран от #224

  • 223 Ако не можеше

    1 1 Отговор

    До коментар #220 от "АААА, НЕ ТАКА":

    Нямаше лъжци и крадци като ГЕРБ да го лъжат и крадат този народ!
  • 224 И сега

    2 0 Отговор

    До коментар #222 от "ТО НИ ЛЪГАХА":

    пак пребоядисаните комунисти ГЕРБ, те лъжат и крадат!
  • 225 Хммм

    3 3 Отговор

    До коментар #219 от "Българка":

    Пратете Денков в Овча Купел да потуши напрежението и боя Това е началото, кой ще плаща на полицията.
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Вижте

    2 0 Отговор
    Как изглежда и говори един национален предател.Това е Пиратът от Банкя.Най-опасния в държавата.
  • 228 Горски

    2 0 Отговор
    Ако мутрагеньо е толкова горд, щеше от сутрин до вечер да размахва пътната карта, а не да я крие някъде заключена с три катинара. Знаем си го колко е тщестлавен. Ако беше мъж трябваше да призове службите, прокуратурата и съда да разгледат казуса и да отсъдят съгласно българските закони. Нищо подобно. Тресе го голям страх и гледа всичко да замаже по негов стар обичай. Още през 2010 имаше предложение тази тръба трябваше да минава край нос Галата и оттам към Провадия, но тогава американците не му позволиха, за да не му изкарат кирливите ризи.
  • 229 Това

    2 0 Отговор
    Е Тиква отвсякъде.Безсрамник,печен бандюга,нагъл и гнусен.Тик-так,Тик-так,Тик-так за един простак.........
  • 230 ЕВАЛА БОЙКО

    0 0 Отговор
    Прати Газпром и Путин в забвение
  • 231 ПУТИНИСТИТЕ СА В ШОК

    0 0 Отговор
    Няма вече руска газ, скоро няма да има и руски петрол.....другарите и Възраждане на килимчето на Драган Цанков 28.
  • 232 Боко Праните Гащи

    0 1 Отговор
    Е... съм ви с 200. От всеки Българин взех по 500лв и построих търба, от която нищо не влиза у БеГето, докато се избие от смешните таксички и внучетата ше умрат.

    Коментиран от #236

  • 233 Алън Пугачов

    0 0 Отговор
    "Асен Василев му сложи такса, значи е нещо много хубаво, което е 100% на държавата..." каза Бойко Методиев Борисов и каза, че НЕ иска Асен Василев за министър .
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 костя капейкин:

    0 0 Отговор
    Всеки праведен пу.лераст се гордее с патока! Пътна карта? Е...л съм я с 200!!!! 😆
  • 236 ЗЛО КОМУНДЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #232 от "Боко Праните Гащи":

    Около 350 милиона евро влизат годишно от такси на балкански поток.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове