Last news in Fakti

18 Март, 2024 13:56 1 417 23

Габриел Вълков за ФАКТИ: Спойката на сглобката са парите и властта

  • габриел вълков-
  • правителство-
  • бсп

Има милиарди причини в левове и разпределянето на много регулатори, за да се удължи животът на това правителство, каза председателят на Младежко обединение в БСП

"Вчера, след като ГЕРБ поставиха ултиматум и дадоха 14 часа на ПП и ДБ да се съгласят на техните условия или отиват на избори, партиите на “промяната” предпочетоха да си останат в топлите кресла на властта и да “клекнат” на предложенията на ГЕРБ", коментира политическата ситуация пред ФАКТИ Габриел Вълков, председател на Младежко обединение в БСП.

Ето и останалата част от изложението му:

"Днес те още веднъж доказаха, че спойката на сглобката са парите и властта. ПП и ДБ ги е страх от демократичния избор на българския народ, защото знаят, че те ще се борят да преминат десет процента подкрепа.

Бойко Борисов в продължение на 15 години си намира различни патерици, които да употреби и изхвърли. Вчера и днес наблюдаваме поредното употребяване на партии, но и на надеждата на хората за промяна на “Модела ГЕРБ”.

Изходите от тази ситуация са два. Или ПП и ДБ ще се съгласят на абсолютно всичко, което ГЕРБ, а и най-вероятно ДПС, поискат от тях, или ще отидем на нови избори, което ще бъде фатално за партиите на “промяната”.

Личното ми мнение е, че има милиарди причини в левове и разпределянето на много регулатори, което може да удължи живота на това правителство за още няколко месеца. След като ПП и ДБ бъдат употребени като параван за договорите, които ГЕРБ и ДПС подготвят в регулаторите, правителството ще падне.

След което ще отидем на нови избори, партиите на промяната да останат в историята на българската политика, а изпраният Бойко Борисов ще се върне на бял кон. Ние от БСП ще продължим да сме противници на този модел на управление на държавата.

Надявам се, че българският народ вижда това и ще ни подкрепи в тази обща битка", завърши Вълков


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    17 3 Отговор
    Спойка на една верига и в Белене.

    Коментиран от #8

  • 2 Този от Сините

    3 3 Отговор
    Е председател на България
  • 3 Сталин

    16 3 Отговор
    Най малката птичка на света -колибри която тежи няколко грама има повече мозък от тези дебили които гласуваха за Тулупа,Киртака и Прасето
  • 4 в кратце

    14 2 Отговор
    Спойката на сглобката са парите в личните сметки и властта над бедния народ.
  • 5 ИНЖ1

    9 2 Отговор
    Целта на всяка полит. сила е да вземе властта. А това че нямаме работещо Правосъдие, е отделен въпрос...
  • 6 Габриел

    7 3 Отговор
    Какъв мъж ...
  • 7 Това е спойката!

    9 2 Отговор
    Кражбата отново ще ги обедени ДПС,ГЕРБ,ППДБ!
  • 8 Дрътия Софианец

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Внимавай , какво си пожелаваш ... 🤭
  • 9 ТОА Е МН. УМЕН? ТОВА СИ Е НОРМАЛНО БЕ!

    10 1 Отговор
    ДОБРО УТРО! АМИ НАЛИ ЗА ТОВА Е ПОЛИТИКАТА? ВСЯКА ПАРТИЯ СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ, А ВЛАСТТА РАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА. ЕДИН ЛЕВ ПОДКУП ДА НЕ ВЗЕМЕ ПОЛИТИКА, ВСЕ НЯКОЯ ФИРМА ЩЕ МУ ПРЕВЕДЕ МИЛИОНЧЕ ОТ БЛАГОДАРНОСТ, ЧЕ Е ИЗБРАНА ЗА ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА. КАКТО ДАВАМЕ НА ДОКТОР, КОГАТО НИ ИЗЛЕКУВА.
  • 10 АЙДЕ СЕГА ДА ЗАВИЖДАМЕ! НИЕ МОЖЕ, ТЕ НЕ.

    6 0 Отговор
    НЕ СЪМ ЧУВАЛ НЯКЪДЕ ПО СВЕТА БИВШ ПОЛИТИК ДА Е СТАНАЛ ПОСЛЕ КЛОШАР? ЕМИ И ТЕ ДУША НОСЯТ... И СТОМАХ... И ДЕБЕЛО ЧЕРВО!
  • 11 Мсйора

    10 6 Отговор
    "Едно синаба знае , едно си баба бае" важи напълно за младите от БСП! Не стига че тяхната партия фалирс три пъти държавата , изнесе парите нс хората , създаде мутри и олигарси , които платиха протестите и свалиха ББ от власт , но повтарят непрекъснато че той им е виновен! С уж се борятсрещу корупцията и всичко лошо , а лидерката им е уволнена за това! Няма каквоповече да кажем! Радеайте се ако при едни избори минете 4%!

    Коментиран от #12

  • 12 Мейджър

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мсйора":

    Изключи прекъсвача ... 🤭
  • 13 ИСТИНАТА

    11 1 Отговор
    цялата държава е блокирана заради алчността им, до кога ще ги търпим
  • 14 Демокрация за България

    4 7 Отговор
    Много ги е яд комунистите и русофилските партии, че демокрацията побеждава и спира кранчето от парички за крадливите им ръчички. ПП-ДБ направихо много повече за демокрацията и България за тези 9 месеца опколкото БСП за цялото им управление на държавата докато бяха на власт. България преди всичко!
  • 15 (Прочетох само

    4 1 Отговор
    габриела някоя си и бкп и спрях!
  • 16 Търновец

    1 2 Отговор
    Да това е така и се почна около 1980 на власт дойдоха хора без трудова биография а сега са техните наследници
  • 17 Да минат 10-те процента

    2 0 Отговор
    Като БСП, като БСП 😂😂
  • 18 гост

    3 0 Отговор
    Пропускаш основното : ЧАТАЛА ЗА ВРАТА НА ГАЛЯ ОТ посолствоТО !
  • 19 зрител

    4 1 Отговор
    Хр.Ив-ов ВАЗЕЛИНА много харесал сядането в скута и пиенето на мазно турско кафе...
  • 20 гларус

    1 0 Отговор
    Спойката е като между 70 годишни лесб.й.ки
  • 21 ПОЗНАТО

    2 0 Отговор
    Същото като в съда и при съдиите !!!!!!!!!
  • 22 браво

    1 0 Отговор
    ти откри АМЕРИКА разбира се топлата вода още ти се изплъзва Естествено е че двете партии ще делят властта и парите на държавата А дебелите им пачки за заплати са просто бонус И аз искам да се намърдам но нямам вуйчо владика нито 250 000 е за да стана депутат а не членувам и в партия Па те тези всичките във властта са там защото и бащите им са били във властта А и ти си на снимка в нета по същата причина На такива като мен се пада само телефонче или най много стар компютър но кой иска да ни чуе АМИ НИКОЙ
  • 23 ОЩЕ ЕДИН ГАБРИЕЛ НО ОСЪЗНАТ ,

    0 0 Отговор
    А НЕ КАТО ГАВРАЕЛА С КАМИЛСКИЯ ВРАТ , ОПЛЕТЕНА ОТ ГЕРБЕРСКИ И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЗМИИ ПЕПЕЛЯНКИ ! МРАЗЯ Я ПОВЕЧЕ ОТ БОЙКО И КИРО !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове