Last news in Fakti

20 Март, 2024 18:51 2 677 32

Илко Семерджиев обяви мрачна прогноза за новия кабинет

  • илко семерджиев-
  • правителство-
  • глобка-
  • парламент-
  • мандат

Сигурно има някакъв шанс в петък да има нов кабинет

Илко Семерджиев обяви мрачна прогноза за новия кабинет - 1
Снимка: Нова телевизия

За мен е интересно как ГЕРБ - СДС и "Продължаваме промяната - Демократична България" ще продължат напред. Очевидно и двете страни си нямат доверие, а горивото на едно управление е доверието.

Това каза в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS бившият вицепремиер и бивш министър на здравеопазването Илко Семерджиев, който коментира скандалите между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ.

"Ситуацията става все по-зле, защото виждаме как тонът се влошава и втърдява. Мен ме притеснява най-вече това, че виждаме политици, които не показват никакво възпитание, а тези хора трябва да са пример за обществото. До момента Мария Габриел не е получила извинение и ние не можем да прогнозираме дали ще получи.

Сигурно има някакъв шанс в петък да има нов кабинет, все пак двете страни бяха изчистили почти всички въпроси. Моята прогноза обаче е, че този кабинет няма да изкара девет месеца, камо ли цял мандат. Първите изводи ще бъдат направени след евроизборите и ще има размествания. Не трябва да забравяме, че предстоят избори и в редица наши партньорски държави. Говоря най-вече за САЩ. След тях също са възможни сътресения у нас", прогнозира Семерджиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    8 17 Отговор
    Кабинет може да има, но не и с 1-вия мандат.

    Коментиран от #14

  • 2 Ха ха ха а така

    21 12 Отговор
    И без мрачни прогнози ..... Велик е гросмайстора от Банкя , няма кой да го надиграе в собствената му игра , еле пък разни лодкари , сульовци и пульовци като тоя . Отпраска си ги здраво , та чак квичат от болка .....

    Коментиран от #8

  • 3 Путинофил

    16 16 Отговор
    В парламента имаме 6 путинофилски партии. Чудят се кой повече да се сложи на путин!

    Коментиран от #6

  • 4 илко какво пушиш ?

    17 2 Отговор
    какъв нов кабинет ?
  • 5 Шахо

    14 1 Отговор
    А нова здравна реформа няма ли да направиш ?
  • 6 Дрът русофил

    15 14 Отговор

    До коментар #3 от "Путинофил":

    Тиквата е наш човек - путинофил!
    Хариза на путин 4 милиарда наши пари за путинската тръба, но 60 000 мизерни евра не ще да даде на Украйна!
  • 7 Така така

    20 10 Отговор
    Жалките подмянаджий отиват на избори и повече никой няма и да чуе за тях , та за това вият неистово .
  • 8 прст крадец е

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха ха а така":

    несравним с татко му ТОДОР ЖИВКОВ
  • 9 SSабрутев

    10 11 Отговор
    Президентът ще даде третия мандат на "Възраждане".

    Коментиран от #12, #21

  • 10 ха ха

    12 3 Отговор
    Г-н Магнитски и ЕНП всички болежки лекуват. Премахват причинителите. Баце, Ненужка, Гаргамел и Честната трябва да си ходят. Двамата деляновци също. Джевдет тоже. Ако някой е забравил, той беше радетел за мълчаливия отказ на администрацията. В нормалните държави, ако администрацията не даде отговор в срока по закон се счита за "да". Тогава ДПС нямаше аргументи за златодобива и реално натресе цялата държава в ръцете на мафията.
  • 11 В момента треската е разделението на

    5 1 Отговор
    В момента треската е разделението на Властта! А не консолидиране около изправянето на България! Има редица противоконституционни Закони и Закони които противоречат на други Закони. Наредбите и Правилниците са нищо друго освен един подпалък! Не може един правилник или наредба да блокират изпълнението на Закона! А повечето са дело на ГЕРБ и техните приятели от СДС! За по-новите няма да говоря! Но те не искат да ги коригират по никакъв начин!

    Коментиран от #18

  • 12 Ако ще и на Петкан

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "SSабрутев":

    Ако ще и на Петкан да го Даде! Тая работа няма да стане така!
  • 13 БгТопИдиот🇧🇬

    13 2 Отговор
    Краварското пасол натиска.

    Требе да има правителсво щото изтича 20 годишният "договор" за НАТО.

    И требе ЮДИте да подпишат нов 100 год договор !
  • 14 Повече не залагай

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "хххх":

    на втория мандат,мандалото падна!
  • 15 нане Геле

    6 0 Отговор
    Писнами от ,,умни" говорещи глави да ми обясняват това дето и циганите у наше село го виждат! Тя каруцата от одавна е отишла у реката а они ми обясняват, чемю можели да я сглобат!
  • 16 нннн

    8 1 Отговор
    Да има нов кабинет при това Народно събрание е много, много мрачна прогноза.
  • 17 Буда, орденоносеца за заслуги към Путин

    6 4 Отговор
    И всичко това е заради банкянската тиква, която хем трябва да угажда на Путлер, хем трябва да се прави на евроатлантик .
    Де е оня kayн, Делю фактурата, да обясни милиона ресто получи от закупеното старо желязо за АЕЦ Белене. Ако сте забравили, да припомня - прекъсна анекс изтичащ след 2 дена и по тази причина ни осъдиха.
  • 18 М3 голд

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "В момента треската е разделението на":

    В допълнение: двете формации не се интересуват от държавата и народът й. Интересуват се от финансовите потоци. За тях е борбата.
  • 19 Реалист

    5 2 Отговор
    В Организираната Престъпна Сглопка се скараха!
  • 20 Професора

    1 4 Отговор
    Продължаваме Престъпленията се разглобиха с ОПГ ГЕРБ
  • 21 Жалки продажни копейки 🤪🤡

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "SSабрутев":

    А, това си заслужава да се види 😂😂😂
    Да видим как се редят продавачки, бакшиши, милиционери и несретници на министерски кресла .
    Продавачката на марули е подходяща за министър на земеделието.
    Бакшиша - на транспорта.
    Танцьорката на пилон - на спорта
    За министър на образованието ще е голяма борба - 99% не могат да си напишат трите имена и адреса без поне 5 грешки.
  • 22 Алекс

    4 1 Отговор
    Политическа проституция без край
  • 23 Мемфис

    4 4 Отговор
    Трябва да си много глупав, за да не разбереш действията на Мутрата и дебелата Свиня, които не искат по никакъв начин в бг да станат демократични промени и с това да застрашат 80 годишният монопол на червената мафия предателите на България, уж искаш промяна, но когато трябва нещо да се извърши реално играеш куррвенските номера за да не се случи нищо!

    Коментиран от #32

  • 24 Мемфис

    4 5 Отговор
    Ако бг не преподпише договора с НАТО/ по нареждане азиатското ЖУЖЕ/ ни очаква съдбата на Украйна! Имайте го в предвид! Всичко, което прави Мутрата е в полза на Русия и против интересите на БГ!!!

    Коментиран от #30, #31

  • 25 Жожоба

    3 2 Отговор
    ПрВителство може да има само ако Козяк натисне страните. Това е. Кой колкото и ризи да къса Козяк решава.
  • 26 Я го знам !

    3 1 Отговор
    Кабинет ще има.Не се изпуска така кокала.Ще разбият овчата мечта на жабата да оглави парламента.После пенсийка 10 бона.Пък и пинокио (великия лодкар) няма да си хортува с Шиши в кабинета на ДПС.
  • 27 Град Козлодуй

    4 0 Отговор
    Всичко е Борба за Власт
  • 28 Мурджо

    1 1 Отговор
    Новия кабинет ще бъде сформиран в германския град Гезуннген!
  • 29 Накозен американец

    1 0 Отговор
    Властта се търкаля като пияна по Жълтите павета, но никой не може да я употреби по предназначение. Недоносчета и лаици се упражняват с мижав успех!
  • 30 Мъфинс

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Мемфис":

    Дрън- дрън! Единствения проблем е че Козяк ще спре да издава Зелени карти, а другарката Нинова и банкянския тарикат ще се редят за виза за да се видят с децата и внуците. За Руската Федерация сме като абонати към тяхното благоволение от над 100 години! Гномик не владее английски, само руски за протокола!
  • 31 вячеслав

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Мемфис":

    млого си голям глупец.намери в интернета послндно интервю на тодър живков( извенявамсе не знаех че ти не знаеш кой е той) и ти же разбереш кво става Русия за България .
  • 32 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Мемфис":

    Голуеми фортиции разиграват значи...от ПП! Веднага след като взеха властта 2021 г., наградиха предишния руски посланик Макаров с орден «Мадарски конник» 1-ва степен, но му го връчиха лично в Москва...., защо? А Бойко изпроводи Макаров на приема в посолството, като се облечe с тениска.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове