Last news in Fakti

24 Март, 2024 13:38 1 820 30

ИБ на БСП: Срещата в НДК е фалшива, чужди партии, стари лица, без нови идеи

  • бсп-
  • движение-
  • бузлуджа

Във връзка с проведената вчера среща , обявена като среща на социалисти от цялата страна и учредяване на движение " Бузлуджа" в БСП изразяваме следната позиция

ИБ на БСП: Срещата в НДК е фалшива, чужди партии, стари лица, без нови идеи - 1

Във връзка с проведената вчера среща , обявена като среща на социалисти от цялата страна и учредяване на движение " Бузлуджа" в БСП изразяваме следната позиция:

1. Информацията, че на нея присъстват социалисти, членове на БСП е фалшива. Мнозинството от участниците бяха председатели и ръководства на други партии: АБВ, Движение 21, Изправи се. Бг и др., както и безпартийни хора.

2. Абсурдно е, членуващи в други партии да организират движение вътре в БСП. Нечленуващи в БСП да искат свикване на извънредно заседание на конгрес на БСП. Това минава всякакви граници на политическа логика и морал.

3. Вместо очакваните нови идеи за модерна лява политика и нови лица, единствената новина , която тази среща произведе е, че хора извън бсп искат оставката на лидера на партията. Нямаше никакви идеи за лява политика, а лицата бяха старите политици на прехода.

4. Претенциите за морална алтернатива се разбиват на пух и прах във фактите: АБВ на Първанов управлява заедно с ГЕРБ и въведе убийствената пенсионна реформа. Сергей Станишев въведе плоския данък и се целуна с Местан на Орлов мост. А днес заяви, че Мария Габриел трябва да стане премиер и да има правителство ГЕРБ СДС-ППДБ. Мая Манолова получи поста на омбудсман, благодарение на Борисов. Иван Таков направи сглобка в СОС с ППДБ и ГЕРБ и внесе увеличението на заплатите на общинските съветници на 6000 лв. Единственото, което ги обединява е желанието за оглавяване на БСП и използването на партията за лични цели.

5. Подписката на над 50 члена на НС също е фалшива. В нея фигурират имена на хора, които не са членове на БСП . Има такива , които членуват в други партии. А някой от уж подписалите не знаят, че имената им фигурират в този списък.

6. Въпросът с лидерството в БСП се решава единствено от членовете на партията на пряк избор. Такъв ще има в края на годината. Всеки, който отговаря на условията може да се кандидатира и да спечели най- добрия.

7. Подобни прояви на прага на нови избори целят единствено удар по БСП и сваляне на резултатите.

8. Призоваваме лявомислещите хора и всеки, който споделя стремежа ни да се премахне задкулисието, паралелната държава, зависимостите и кражбите, както вътре в партиите, така и в държавата , да ни подкрепи като единствените, които не се прегърнахме с мафията, не ви излъгахме и предадохме.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факти

    10 9 Отговор
    бравокури так держат бйе се пе бйе се пе !
  • 2 А50

    18 12 Отговор
    На Курнела й изтича втория мандат, скоро ще бъде аут. Харизваме я на посолството така и така синът й вече е там

    Коментиран от #7

  • 3 Верен

    13 20 Отговор
    Ама да се изпотепат най - добре!
    Вкупом са виновни за съдбата на България. Десетелетия дърпаха назад,служиха на Кремъл, а сега нямало съвременна лява политика,ами няма и да има с вас. Защото първо,ако сте за съвременна политика,лява ще анонсирате истамбулската конвенция. Охохох,какво да говорим,трагедия
  • 4 Комунизма - рай за търтей и мързели

    14 11 Отговор
    Всички сте заченати в една утроба - и биво@лицата, и пръЦкалеf !!!
  • 5 Гражданин

    26 10 Отговор
    Достоен отговор!
  • 6 Божеее , Боже

    21 2 Отговор
    Клетата Столетница ...
  • 7 Гарга Ел

    17 10 Отговор

    До коментар #2 от "А50":

    И се налапа като за последно като министър на икономиката.
  • 8 Лелеле

    15 15 Отговор
    Нинова да се маха! Тая смотана лелка срина бсп!

    Коментиран от #19

  • 9 Макавей Пухчев

    21 12 Отговор
    Корнелия Нинова - луда жена жадна за власт и пари
  • 10 Корнелия

    12 3 Отговор
    Обявата е фалшива, кебапчета нема да има
  • 11 ГЕРБ=ДПС=БСП

    16 10 Отговор
    Костадин Паскалев, Георги Първанов, Мая Манолова ... това ли ви е новата партия и новите хора?

    Стига, българите сърбахме 25 години попарата, която БСП ни надроби.

    Коментиран от #17

  • 12 Синята кукувица в Червеното гнездо каза:

    13 14 Отговор
    АЗ СЪМ БСП, ВСИЧКИ ДРУГИ СА МЕНТЕ!!!
    пидпис: Корнела Крадлата.
  • 13 Дедо Пене

    12 14 Отговор
    Нинова ми е любимата политичка защото унищожи БКП-БСП!!! Продължавай Корни, смачкай червената г.нида!
  • 14 ГЕРБ=ДПС=БСП

    6 8 Отговор
    Иван Таков член ли е на БСП и лидер ли е софийските бедепари или ДА?

    Коментиран от #18

  • 15 Знайко

    10 2 Отговор
    Това не е важно.

    Важно е, другата седмица ще има ли кабинет Мария Гаргамел

    или Бойко ще я се връща евродепутат в Брюксел.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 какви ги дрънкаш

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Това съчетание от трите партии не е просъществувало. Не ни налагай неграмотносткта си. Вярвай си в нея, като това ти е нивото.

    Коментиран от #21

  • 18 да си кажем правичката

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Този невзрачен мъж беше избран за шеф на граската БСП, но сгази лука, като гласува противно на мнението на БСП в СОС и беше санкциониран, та сега се чуди как да си го върне на Нинова. Това, че тя го ТОЛРИРАШЕ неоснователно, НЕ ПОМНИ!
  • 19 и като се махне Нинова,

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Лелеле":

    БСП ще цъфне и върже. ВЯРВАТЕ ЛИ В ТОВА? Виждате ли потенциал в другите и кондиция за промяна???? АЗ - НЕ! Ако не споделяте това, което казвам, дайте алтернативите, МОЛЯ.

    Коментиран от #30

  • 20 Мемфис

    3 5 Отговор
    Смях в залата! Крайно време е този вертеп на престъпници да се разпадне! Жалко, че тАпият народ не се разбунтува през 90 год да ги намират по затворите ДОЖИВОТНО!

    Коментиран от #22

  • 21 ГЕРБ=ДПС=БСП

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "какви ги дрънкаш":

    "ГЕРБ=ДПС=БСП"

    Искам да каже, че резултатите от управлението на тези три партии-мафии са едни и същи. 35 години застой и мизерия. Искам да кажа, че депесари и комунисто-бесепари се пребоясисаха на гербаджии. Бойко Борисов е бил виден член на БСП, след 1990 г. охранител и ученик на Тодор Живков.

    Коментиран от #24, #25

  • 22 ГЕРБ=ДПС=БСП

    3 5 Отговор

    До коментар #20 от "Мемфис":

    Румъния 1990 г. разстреля диктатора Николае Меушеско и жена му. И забрани румънската БКП=БСП и закри румънската ДС. За това преди десетина години Румъния ни изпревари с 200 км/ч и вече е на светлинни годшни пред нас в развитието си. А ние още спорим кое комунистическо отроче да ни управлана. Дали Борисов, дали Пеевски, дали Нинова...
  • 23 инж. Ганчо Илков

    5 4 Отговор
    Очаквана Реакция от страна на Корнелия. Един Диктатор не е в състояние да Приема каквито и да са Идеи от Опоненти. Диктаторите Живеят с Мисълта, че Власта им е предоставена до Живот и са твърдо Против някой да ги Поучава. За Тях, Инакомислещите са за Въдворяване (жалко е за Диктаторите, че липсват Концлагери). Място за Обновяване в Политическите Проекти много, но липсват Коалиционната Култура и Политическата Функционална Грамотност. Диктатурата се сваля единствено с Революция!
  • 24 Какво да е?

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Какво да е? Всичките те са наследници на корумпираната БСП, наследник на корумпиралата се БКП. Гнездото на Осите е едно!
  • 25 инж. Ганчо Илков

    7 5 Отговор

    До коментар #21 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Връзката между посочените Политически Проекти е Болшевишкото Диктаторско Минало. Смениха Външноста си, но Запазиха Нрава си. Вижда се, че със същото мислене са и Орбан, Фицо, Лукашенко, Костадинов, Президента Радев и други. Демократичната Общност е в Опасност, особено след Европейските Избори за Евро Парламент.
  • 26 Хо хо

    5 3 Отговор
    Време е другарката Нинова да се качи на метлата за европарлямента, както направиха Другаря Станишев и полудругаря Радан Кънев.
  • 27 Бузлуджанското кибапче

    7 4 Отговор
    Тия ги друса социалистическа деменция по безплатните кибапчета на Бузлуджа. Бехте млади и гладни.
  • 28 Електра

    7 3 Отговор
    Не мога да ги разбира комунистите, защто и Импексовите и тези около СС Момата, все ближат сладоледа на жужето Путлер...
  • 29 Ново

    6 1 Отговор
    БСП ,с мая,първнката,такоя ,дончева ,само румбата фонтана липсва
  • 30 Боре

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "и като се махне Нинова,":

    И Корнела не е гот, но тия другите през последните години доста се пооляха като поведение! Тоя, Таков, затова ли отиде общински съветник за 6000 лв. заплата, къде в това е лявото? Нинова и тя, приватизатор номер едно със съпруга и! За дугите юнаци като Манолова, Добрев, К. Петков, няма какво да се говори! И Станишев си оправи живота човека и глупости ръси, час по час! Какво ляво? Последните триисет години няма такова, само молионери, бивши комунисти и това е! Ако тези ще правят лява политика, голям смях! Ляво, отдавна няма, ако имаше, пенсионната система, образуванието, здравеопазването, икономиката, селското стопанство, енергетиката и др. нямаше да са като в момента! Срамно другари, но балъците от ден на ден намаляват, гледайки вашите крамоли!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове