Last news in Fakti

30 Март, 2024 19:50 2 842 77

Росен Костурков: Росен Желязков е по-подходящ за служебен премиер. Борисов, Пеевски и Радев са се разбрали за Главчев

  • росен костурков-
  • росен желязков-
  • служебен премиер-
  • димитър главчев

"Възможно е това да е бил единственият избор за президента, но в обществото остава друго усещане, защото се избира едно от ярките политически лица на ГЕРБ", каза депутатът от ПП

Росен Костурков: Росен Желязков е по-подходящ за служебен премиер. Борисов, Пеевски и Радев са се разбрали за Главчев - 1
Снимка: БНТ

За мен Борисов, Пеевски и президента са се разбрали за Главчев. Това заяви Росен Костурков от ПП в "Говори сега" по БНТ.

"Възможно е това да е бил единственият избор за президента, но в обществото остава друго усещане, защото се избира едно от ярките политически лица на ГЕРБ. За мен сегашният председател - Росен Желязков на парламента е по-подходящ", обясни Костурков.

По думите му от министъра на МВР, на електронното управление и на регионалното развитие зависи колко ще бъде честен вота.

"ГЕРБ и ДПС не искат да изпуснат тези служби, регулатори и тяхното влияние върху тях. Там трябва да има хора, които наистина са специалисти, да са експерти и да не са политически обвързани", каза още той.

Костурков обясни, че правителството все пак е свършило много добра работа за последните 9 месеца.

"За първи път от десетилетия няма хора, които да са под прага на бедността, увеличихме доходите на учители, на преподаватели в университети, всяка община получи пари за проекти", подчерта Росен Костурков.

Той обясни, че по отношение на изборите за Европейски парламент ПП ще се явят заедно с ДБ.

"Ще се явим заедно с "Демократична България" в листите за евровота. Мисля, че Никола Минчев ще е водач на листата. Надяваме се, че ще имаме общо 5 наши депутата", коментира още Костурков.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    74 17 Отговор
    Радев нямаше избор заради глупоста на Христо Иванов.

    Коментиран от #21

  • 2 Бойко Разбойко

    37 12 Отговор
    Честит нов кабинет на ГЕРБ!
  • 3 Фен

    48 13 Отговор
    Абе, пумпал, вие оакахте пайзажа! САЩ ви дадоха калашник, да стреляте по Русия, вие натиснахте спусъка, и направихте кръгом.
  • 4 Анонимен

    25 2 Отговор
    Кой ги храни, много бюрокрация в село булгария бре Аметчо

    Коментиран от #7

  • 5 Много

    30 8 Отговор
    е "подходящ" Костинбродския ! За затвора!
  • 6 ГРУЗЗ 200

    13 4 Отговор
    п ри мат
  • 7 ХАХАХА

    44 11 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Всички са на хранилка при Америка против България . Затова сеят злоба и злъч,заработват последни трохи .
  • 8 реру

    48 4 Отговор
    "... Росен Желязков е по-подходящ за служебен премиер..."


    Възможно е, но Баце не иска да изпуска и юздите на Парламента дори за този един месец...
  • 9 Питам:

    50 5 Отговор
    Трябва ли всяка ТЪПНЯ казана уверено по телевизията да се счита за "експертно" мнение ?
  • 10 БОЦ - ко

    22 16 Отговор
    Скрити комунисти пак ще управляват,
    В Европа най-бедната страна,
    И отново ще ни убеждават,
    В своята демократична правота...

    Коментиран от #15

  • 11 Айде и следващото

    48 10 Отговор
    жалко и лъжливо нещо изкараха! Гнус ме е от вас ПП и ДБ! Всичко това е ваше дело, а вие толкова пропаднали да се показвате и да лъжете! Ако срещна някой от вас на улицата, с чиста съвест ще го наплюя!

    Коментиран от #17

  • 12 Емигрант

    29 13 Отговор
    Съсипаха ви окончателно ! Всичко тръгна преди 15 г. когато мутра взема властта благодарение на опростачването на населението от чалгата, след това дойдоха медиите и врачките /социолозите/ които използваха точно това опростачване, последваха имитиращите ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ с които мутрите направиха милиони за да се стигне до постоянните реклами на лекарства /болно население /, заеми / народа е беден/ и до единствените за целия свят реклами на ХАЗАРТА който е завладян само от мутрите на 90-те и всичката тази корупция е следствие на народа приел спокойно и без възражение всичко което му се случи, цялата тази беднотия и мизерия се оказва заслужена, защото никой нищо не е предприел в защита на собствения си живот за който всеки политик умело използва във времето, последният такъв измамник се оказва Копейкин за когото се знае, че най-елементарното му измами са обещанията, злоупотребата с "патриотизъм" и храченето против ЕС, НАТО и САЩ, в същото време показал силната му зависимост от Русия чрез безочливото му посещение в Кремъл когато дори и севернокореецът не си позволи да направи....да ви подсетя ли какви са тогава тези българи които му симпатизират ? Главчев, тази Герберски мишка не е по-различна от Копейкин, ще доживеете и ще се уверите ! Вие в България "приключихте", вече нищо не можете да направите Пеевски и Тиквата постигнаха това което искаше Доган !

    Коментиран от #23, #36, #66

  • 13 какво

    3 5 Отговор
    общо има това с основната теза че политиката се основава на закони и разбирателство Иначе жалко е че аз не съм министър АКО МЕ бяха посочили без да ме питат щях да си поискам служебната кола и заплатата ВЕДНАГА

    Коментиран от #18

  • 14 Депутатите от ППДБ

    12 16 Отговор
    В по голямата си част са купени от Тиквата.
  • 15 БОЦ - ко

    10 22 Отговор

    До коментар #10 от "БОЦ - ко":

    За тези с "минусите" :
    За мен "топ 10 за скрит комунист" соглавява Бойко Борисов, за когото съм гласувал преди на принципа - от всичките злини - най-малката.
    Основните 2 причини за класацията -
    1. Излагацията с Турски/Балкански поток, платен от всички нас - ТРИ МИЛИАРДА и с единствена полза за Русия, която след построяването му, ЗАПОЧНА ВОЙНАТА с Украйна. Вече тя не беше нужна на бутоксовия.
    2. За 12 години власт над всичко, не събори МОЧА, за което между другото получи някакво отличие от руските служби...
    Има и 3, и 4, и още, но стигат и тези две.

    "Всеки сам си ПРЕЦЕНЯ" !
  • 16 Тик ток

    3 4 Отговор
    Задкулисие в действие - голямото нещастие на България.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЩО БЕ

    19 7 Отговор

    До коментар #13 от "какво":

    какви са тези минуси нали всички бяхме равни Защо петков като министър да чупи бутилки да псува и да бие А някой обикновен вече заклет министър да не може да продължи да е министър щото петков тропа по масата и налага нови и нови условия
  • 19 Анонимен до 11-айде и следващото

    7 11 Отговор
    Пиши нещо за чалгарите бе човек, стига с това ПП, така ще получиш и пълна представа какво представляваш в действителност самия ти, че хората се чудят как може хомосапиенс да повтаря все едно и също като примат ? Ти да не си щатен безидейник на Факти, че се трият постоянно коментари когато в тях се изкаже истината за теб ?

    Коментиран от #25, #29

  • 20 ЖикТак

    19 5 Отговор
    Ристювата Конституция, получавате бацо, ша дърпа даже конците без да са показва
  • 21 Мда

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Известният мореплавател Христо Иванов дебаркира на Росенец при Доган бей. Та оттогава се чуди как да се присламчи към дпс/герб. Е, видяхме...
  • 22 Гай Турий

    15 7 Отговор
    Мухльо! Свърши се. Определен е единственият възможен, твоят Желязков е обременен от забрани и табута!? Тия малоумници които ручкаха конституцията и сътвориха невъобразим качамак, никога не трябва повече да влизат в НС!
  • 23 Разузнаването

    14 10 Отговор

    До коментар #12 от "Емигрант":

    Абсолютно точно!Само ще допълня,че причината за изборите е прекратяване на разследването на комисията по "Нотариуса".То започна да се доближава опасно близо до Борисов,Пеевски и Доган.В момента,в който Рашков го каза,преговорите в сглобката се провалиха.Нови избори са ново изпиране на гангстерите.Наистина,няма спасение от тяхната примка!Путин ни управлява-той има много лица.
  • 24 И какъв е проблемът?

    13 3 Отговор
    Нали 9 месеца Борисов и Пеевски пък се разбираха с Петков, Василев, Иванов и Атанасов...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Е нали

    10 6 Отговор

    До коментар #19 от "Анонимен до 11-айде и следващото":

    за жалките чалгари ПП и ДБ съм писал, дето ни лъжат и крадат! Чети по внимателно!
  • 30 Хохохо

    16 5 Отговор
    Вие имахте правителство с тях а сега другите виновни.шизофреници
  • 31 Бай Дън

    19 3 Отговор
    Палячо вие вързахте ръцете на президента. Росен Желязков ще играе за следващия парламент и щеше да откаже той е важен за ГЕРБ, ти и твоята шайка се скрийте някъде и недейте да се кандидатирате бъркате и вота и България.
  • 32 знаещия

    6 4 Отговор
    Главчев е най-подходящ
  • 33 Абориген

    19 5 Отговор
    По- тъпи " евроатлантици" от днешните не сме виждали.
  • 34 Мнение

    10 16 Отговор
    Само уникален мало умник с името Главчев, може да се отзове на руския чорап. Съветските скелети продаваха майките си и предоставяха жените си за тристаен апартамент в панелен блок, те не трябва да определят бъдещето на България. Младите са бъдещето, от Вашингтон до Брюксел искаха г-жа Габриел за премиер, а Борисов и Пеевски в затвора. Масква иска Празноглавчев и Чорапчев. Опазете България европейска, вие не сте само гласоподаватели и касички за рокфелерски заплати на държавни калинки
  • 35 Мнение

    7 8 Отговор
    Мисля, че ако в понеделник Празноглавчев не бъде поканен в "посолството" ще върне мандата неизпълнен. Да не забравяме, че преди година никой не вярваше в избори без Черепа, Трактора, галевците, къро, Гешев... Следващите избори ще са без Пеевски, Таки, Борисов и Маджо
  • 36 никой не те пита

    14 7 Отговор

    До коментар #12 от "Емигрант":

    Родоотстъпниците да мълчат. Като си толкова загрижен за народа, защо си избягал ?
    Хляб си ял в тази държава. Стига си плюл и настройвал хората. Кой те знае къде миеш чинии по 15 часа без почивка, но иначе много ги разбираш нещата.

    Коментиран от #42, #56

  • 37 Тагарев Тошко

    5 0 Отговор
    Откак БСП си избраха тази кака вървят ма долу. Господа членове каките са да ви придружават по командировки и банкети не стават за шефове.
  • 38 Гертруд

    2 3 Отговор
    Росен.... Ще е следващия президент. Научен, представителен, разпозаваем и натрупвал "политически знания"! Казва се, колкото и да е къса - традицийка.
  • 39 От трън та на глог

    5 5 Отговор
    Избегохте от самолетчето на Рундьо и се наденохте на главичката на Главчов. И замириса на яко чагъркане!
  • 40 Електра

    2 1 Отговор
    Ако беше така, то тоя шарлатанин щеше да говори обратното...
  • 41 ППДБил

    8 4 Отговор
    Да си го кажем направо: Най подходящ е да си остане премиер Академик Денков и да организира избори по пеперастки
  • 42 Не само е избягал

    6 5 Отговор

    До коментар #36 от "никой не те пита":

    А гласува за измамници и шарлатани и после обижда българите, че били глупави.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Русофила главчев

    6 9 Отговор
    От 44 та година до днес бг е колониален придатък на русия
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Шаранков

    5 1 Отговор
    Със служебно правителство на герп, грандиозният провал на комбинираните избори, който се очертава, ще досъсиое окончателно и малкото останала държавност и институционалност на територията. За съжаление повечето измислени мафиотски "държави" завършват като Грузия и Украйна.
    Когато затворят границите и летищата, виновниците за поредната финансово икономическа катастрофа, дори няма да успеят да избягат и никой няма да ги съди и вкрва в затвора и смешната им корумпирана полиция няма да успее да ги спаси този път.
  • 52 Мамов

    7 1 Отговор
    Ръководството и парламентарната група на ГЕРБ буквално са изпаднали в паника заради безумията, съомислав Дончев оставил всичко в ръцете на близката до сърцето му “юридическа ка лин ка” Рая Назарян. Публична тайна за всички в ГЕРБ е, че Рая Назарян е горещо близка до Томислав Дончев, като той я отпуска чат-пат единствено на Шефа.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Анонимен

    3 1 Отговор
    И ас искам на хляба мекото, но дс не дава. Кой храни тая раздута бюрокрация в бг и по света.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Име

    2 1 Отговор
    Трябва да сме братя, ма не сме.
  • 60 мдаа

    4 6 Отговор
    Трябва нещо много да не ти е наред в горния етаж, че да заявиш, че оня, който с възторг извика нацисткия поздрав "Слава Украине" в украинския парламент, е подходящ за министър председател на България. Росен Желязков може успешно да замести единствено Зеленски. В България нацистите нямат място.

    Коментиран от #68, #72

  • 61 Хихихи

    1 1 Отговор
    Като станете малцинство белким се държите като един стиснат юмрук, но като измъгали ви я
  • 62 Гост

    4 2 Отговор
    Този не гласували за промените в Конституцията. Защо реве сега?
  • 63 Аналии

    5 3 Отговор
    В центъра на настоящата криза отново е борисов. Докога?

    Коментиран от #65

  • 64 Гост

    4 0 Отговор
    Кой каквото сам си направи, друг не може да му го направи.
  • 65 Не позна

    3 4 Отговор

    До коментар #63 от "Аналии":

    В центъра е на краизата е, освен борисов и шарлатаните ПП и ДБ!
  • 66 Поговорка

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Емигрант":

    Прост народ - слаба държава!
  • 67 Опази Божеее

    3 2 Отговор
    Този е дясната ръка на гергов в Пловдив. И за миг не е преставал да коленичи пред президента. Бедна ми ППромяна!
  • 68 Така е

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "мдаа":

    Нямаш място в България. Чемодан, вокзал, Масква!
  • 69 Ти ли си

    4 1 Отговор
    Обществото, бе смотльо. Името не може да си напише, тръгнал усещане да раздава. Вие от тая сбирщина наистина съвсем откачихте.
  • 70 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 1 Отговор
    ДРУГАРЯ КОСТЕНУРКОВ , ДА СИ ГЛЕДА .............. ДВАМАТА ХАРВАРДСКИ ШАРЛАТАНИ И ............... ДА НЕ ДАВА БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ НА ДРУГИТЕ ................. ФАКТ !
  • 71 ежко

    1 1 Отговор
    Този на кой свят жевее?Борисов, Пеевски и президента са се били разбрали за Главчев?!?Алоооооо! Вдигнали доходите!Алооооо!
    Айде в канала,където ви е мястото!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 555

    4 0 Отговор

    До коментар #72 от "Какво нацисти в БГ бе..... Галфон..":

    Бедността е най справедливото наказание за простотията на един народ.
  • 74 Майора

    1 0 Отговор
    Абе Костурков нс вас от коалициятс на провалите все някой ви пречи! Какво само се оправдавате след катоот записаоьлезе чевие искстеда овладеете службите и цялата власт в страната! Тогава защо обвинявате другите за нещо , което не са извършили! Вие псвен за власт и пари за друго мислите ли?
  • 75 И той

    0 2 Отговор
    И росенчо не става за нищо!
  • 76 пенко

    1 0 Отговор
    ПОРЕДНИЯТ Пу Пи --- Г ЪЗ О ЛИ ЗЕ Ц ХРАБЪР / " МЛАД ;УМЕН; КРАСИВ И ВСИЧКООТДАЕЩ" / !?!?!?!?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол