Last news in Fakti

10 Април, 2024 14:54 1 482 21

Главен комисар Димитър Кангалджиев поема длъжността главен секретар на МВР до назначаване на титуляр

  • главен секретар на мвр-
  • временно назначение

През 2005 г. той започва работа в системата на МВР, като заема длъжността "разузнавач" първо в отдел „Криминална полиция“ при СДВР

 Главен комисар Димитър Кангалджиев поема длъжността главен секретар на МВР до назначаване на титуляр - 1

Длъжността "главен секретар на МВР" ще изпълнява главен комисар Димитър Кангалджиев, досегашен заместник главен секретар, съобщиха от МВР. Той ще замени на поста главен комисар Живко Коцев. Кангалджиев ще изъпълнява длъжността до назначаването на титуляр.

Той е роден на 15 март 1982 г. Той има магистърска степен по специалност „Право“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“, и бакалавърска - по специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ в Академията на МВР. Владее английски и руски език, показва информация в сайта на МВР.

През 2005 г. Кангалджиев започва работа в системата на МВР, като заема длъжността "разузнавач" първо в отдел „Криминална полиция“ при СДВР, а по-късно - в отдел „Контратероризъм“ в ГДБОП. В периода 2010 - 2015 г. е началник на група „Криминална полиция“ при РУП - Костинброд, след което до 2016 г. - началник на РУ - Ботевград.

От 2016 до 2019 г. заема поста началник на сектор в отдел „Криминална полиция“ в ГДНП. От 2019 г. поема поста началник на сектор в отдел „Специални операции“ в ГДБОП, а от 30 май 2021 г. до 27 септември 2023 г. е заместник-директор на главната дирекция. Преминал е допълнителни курсове и специализирани обучения. Награждаван многократно за постигнати високи резултати в служебната дейност.

Със заповед на министъра на вътрешните работи, от 28 септември 2023 г. временно е преназначен на длъжност заместник главен секретар на МВР, а със заповед от 30 ноември същата година е титуляр на позицията.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И той

    28 1 Отговор
    с тапия от Югозападния !

    Коментиран от #5

  • 2 Фики Стораро

    18 0 Отговор
    На дяда си Кангал е кръстен. Още един с фалшива самоличност
  • 3 Маца

    16 0 Отговор
    Да му надут малко джуките. Така мяза на нацист
  • 4 ТаУмВзе

    20 0 Отговор
    Снимката е достатъчна бре!
  • 5 Сила

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "И той":

    САМО КАТО ПРОЧЕТЕШ ЮГОЗАПАДНИЯ ИИИИИИИ, КРАЙ.... ФИНИТО, ТОЧКА, БЕЗ КОМЕНТАР........ как па нема некой мааааааалко по" умен" да успее да завърши СУ..... то и там нивото вече е плачевно ама все пак е СУ

    Коментиран от #17

  • 6 Фpъц Пpъц

    16 0 Отговор
    Още един кандидат за присаждане на коса!
  • 7 Ковачницата

    17 0 Отговор
    на меверейски кадри ЮЗУ-връх на професионализма!!!
  • 8 Въпроса

    18 5 Отговор
    Е мафията ,Тиквата и прасето да превземат всички институции да мачкат опонентите си.Днес беше нов удар с лъжи срещу ПП-ДБ.Министърката по финанси още от вратата,не е седнала на стола и започна да приказва глупости за Асен Василев.Примата Борисов подхвана и всичките му патерици.Абе тъпанари,само Нинова беше с акъла си да каже ,че това ще се установи в НС.Аден Василев ви обясни тъпаци,че сприхофите от 14сприл,които ще постъпят ще бъдат 9,9юлрд.Но предизборната помия не спира.Гербава измет вредна за държавата.

    Коментиран от #14, #16

  • 9 Не само

    17 1 Отговор
    За присаждане на коса и слагаме на филъри на нацистките му устни.Напраео SS .Какви действия да очакваш от 2 ГДБОП елемента слугинажи и информатори на Шишо.?
  • 10 Въпроса

    12 3 Отговор
    Е мафията ,Тиквата и прасето да превземат всички институции да мачкат опонентите си.Днес беше нов удар с лъжи срещу ПП-ДБ.Министърката по финанси още от вратата,не е седнала на стола и започна да приказва глупости за Асен Василев.Примата Борисов подхвана и всичките му патерици.Абе тъпанари,само Нинова беше с акъла си да каже ,че това ще се установи в НС.Асен Василев ви обясни тъпаци,че с приходите от 14 април които ще постъпят ще бъдат 9,9млрд.Но предизборната помия не спира.Гербава измет вредна за държавата.
  • 11 Това

    17 1 Отговор
    Кангал е турска порода кучета много големи като лъв.Явно от днеска го пуснаха да души по фирми на Ананиев.Мафията го превърна МВР е предизборна кампания.
  • 12 Въпроса

    10 2 Отговор
    Е мафията ,Тиквата и прасето да превземат всички институции да мачкат опонентите си.Днес беше нов удар с лъжи срещу ПП-ДБ.Министърката по финанси още от вратата,не е седнала на стола и започна да приказва глупости за Асен Василев.Примата Борисов подхвана и всичките му патерици.Абе тъпанари,само Нинова беше с акъла си да каже ,че това ще се установи в НС.Асен Василев ви обясни тъпаци,че с приходите от 14 април които ще постъпят ще бъдат 9,9млрд.Но предизборната помия не спира.Гербава измет вредна за държавата.
  • 13 Не само

    11 1 Отговор
    МВР,ДАНС също,а прокурора Сарафов е първа политическа бухалка.Само да не говорят за неговите супрснимки с ПеПи еврото.Колко задушевни са само.С цялата си фамилия посещава Осемте джуджета А другата снимка ,в която са вътре на маса с градската прокурорка Илиана Кирилова.Има показания,че Сарафов,Кирилова и Русинова са получавали тлъсти.бонуси.А синът на Кирилова е набутан в ДАНС.На всички ни е ясно кого обслужва мафиотската прокуратура и защо Сарафов като Иван Гешев организира показни арести,само да не се говори за техните престъпления.Тия прокурори трябва да бъдат изритани от прокуратурата мафиотска.Сарафов и Кирилова трябва да са отстранени и тогава да се гледа делото Нотариуса Всички закони се погазват от мутрите Никакви право не играе в тази пропаднала държава на мутрите.За каква Европа говорим,за какво върховенство на закона.Мутрите от службите започват като спец съда да всяват страх и политически Репресии.Това може сикаджията Борисов,най - обича диктатурата.Ако искате да спасите демокрацията излезте всички да гласуваме.!
  • 14 Ачо от ПП

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "Въпроса":

    Колега, надявам си дарил една заплата за Украйна? Дълг на всеки пепеец!!!
  • 15 Никой

    8 1 Отговор
    И тоз завършил Югозападния ! Люпилня кадрите на ДПС и ГЕРБ.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Дедо

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Сила":

    По времето когато той е завършил ЮЗУ-то, в СУ нямаше задочна форма на обучение по специалността Право, а той вече е работил в МВР. Пък и човека си завършил 4 годишно обучение в Академията на МВР и не е бил длъжен да следва изобщо Право. Можел е да изкара магистратура си и като лесничей или библиотекар например, но все пак е избрал Право.
    Затова!

    Коментиран от #20

  • 18 n√Варна

    2 0 Отговор
    За такива физиономия баба ми казваше, че е джандар сурат.
  • 19 Тодор

    1 0 Отговор
    Юнак. Ама никой не е застрахован от сейкото и запознаване с ареста отвътре, като клиент.
    Нищо чудно как са я подкарали Калин Стоянов да се озове там преди него. После и прокурори, политици...
    Ех мечти, мечти.
  • 20 Лазо

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Дедо":

    "Правото" куките го завършват за престиж.
    Да изглеждат, че не са толкова тъпи, за колкото ги мислят.
    Наесен мисля и аз да запиша благоевградсия, ако не са закрили правото там.
    Вече имам висше, ама още едно в повече не вреди.
  • 21 въпросче

    1 0 Отговор
    Що за име е това Кангалджиев?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове