Last news in Fakti

19 Април, 2024 09:10 805 26

Антон Кутев: ГЕРБ и ПП-ДБ се карат като в махалата, като роми, а им е виновен президентът

  • антон кутев-
  • герб-сдс-
  • пп-дб-
  • караници-
  • президент

Проблемът на Даниел Митов не е, че е член на ГЕРБ, той е зам.-председател на партията, неподходящо е той да заеме поста на външен министър, защото той ще отговаря за външния вот

Антон Кутев: ГЕРБ и ПП-ДБ се карат като в махалата, като роми, а им е виновен президентът - 1
Снимка: bTV

Проблемът на Даниел Митов не е, че е член на ГЕРБ, той е зам.-председател на партията, неподходящо е той да заеме поста на външен министър, защото той ще отговаря за външния вот. Това обясни пред bTV бившият говорител на служебните правителства на Гълъб Донев Антон Кутев, цитиран от "Фокус".

Според него противоречието идва от разпадналата се сглобка, която "се събра, за да промени Конституцията" и да я направи неработеща, и "сега в селския си спор им е виновен президента".

Спрямо предните парламентарни избори, Кутев посочи, че "хората видяха, че изборите бяха честни", като според него предното служебно правителство не се е месило в тях. "Сега пак ще има скандали, много е просто да се възпроизведат скандали. Това, че има скандали не значи, че изборите не са честни", коментира още той.

Кутев обясни, че кабинетът е политическа фигура, който няма как да не влияе на политическите процеси, а че това влияе на изборите е несъществено.

Спрямо дългосрочните договори, които преди служебните кабинети са подписвали, Кутев посочи, че досега "никой не е пречил" на това - "ако не бяха подписани, щяхме да сме в икономическа и енергийна криза". Относно това дали договорът "Булгаргаз-Боташ" е в ущърб на България, Кутев заяви, че това трябва да отиде в прокуратурата. "Аз не браня договора, не могат да бъдат изведени негативите без да бъдат доказани, в момента това е политическа спекулация, която цели да удари президента. Аз не съм чел този договор, но той е над моя капацитет, не мисля че в България има повече от 10 човека, които го разбират", посочи още Кутев.

"ГЕРБ и ПП-ДБ се карат като в махалата, като роми, а им е виновен президентът", отбеляза Кутев.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    8 4 Отговор
    Тиквата даде един канал за контрабанда на ПП да си издържат партията и сега като не са заедно си го взима.ПП се свързаха с мутрите и логично се изцапаха.

    Коментиран от #5

  • 2 Кутел а кой

    4 9 Отговор
    довлече п.пъ. и де.бе.? Не беше ли оня дето му викаш Президента?? Руската подлога!
  • 3 Намери

    8 4 Отговор
    си повод да се омажеш на президента !
  • 4 ха ха

    4 5 Отговор
    Добре че вие не се карате като роми.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гай Турий

    10 4 Отговор
    Безкрайно противно поведение на водещата цънцарка и на нейния спънат спътник, журналисти проявили явна вербална агресия срещу държавния глава на България!!! Това е недопустимо в една т.н. цивилизована страна от екрана на водеща телевизия !!!! Не ви ли е срам бе, уволнете тая цънцърка! Кой управлява тая американска телевиздия, кой??! Защо бе Цънцарова,Защо???!! Радев е единственият нормален държавен ръководител днес в България, спазващ Конституцията!!
  • 7 🥩🍅🥬😁

    5 2 Отговор
    И що като “роми”?
    Не обиждай сиганите ве, кутевче?
    Карат се, щот са, като българи, крадливи, марзеливи и не се къпат.
  • 8 Гай Турий

    8 2 Отговор
    Митофффф е национален предател, подлец, съучастник в документалното унищожаване на Южен поток.- Как тая мазна жидопедигрипалска гнида ще бъде външен министър??! Та на тоя от Козяк очевидно има поставена задача за 2-3 месеца да ни забие някой нов пирон в националния ковчег. И слепите го предвиждат вече! Тоя е същият шпион като тъгара, открит и явен, безочливо наколенчен, смятащ, че е гордост да си шпион на ЦРУ??! А такива са за незабавен съд по гл. І от НК! Ако е нормална държава, каквато не сме.
  • 9 Последния Софиянец

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Всичко "знаеш"":

    Имам шпиони навсякъде.Във всички партии.
  • 10 Сиси

    2 6 Отговор
    Колко удобно, и по комунистически, Куртев оневинява преЦедента от БСП, предложен за поста от КГБ. Радев е виновен за всичко станало в България последните 3 години. Той довлече Киртака и Кокоро и ги лансира, в нарушение на Конституцията. Той вдигна юмрук срещу законно правителство и хвърли България в хаос. Той с ПП/ДБ фалшифицираха изборите/ала бала с машините/. Той назначи в служебните си агенти на ДС, такива от БСП и ПП/ДБ. Управлението на служебните и на ПП/ДБ доведе до 300% инфлация, разделение на нацията и тотални политическа и икономическа кризи. Радев е най голямото зло за България.

    Коментиран от #12

  • 11 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    4 3 Отговор
    А бе Антон Путефф да не е станал журналист във всички медии, да възхвалява негова фатмакско величество Крадеф...
  • 12 🥩🍅🥬😁

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Сиси":

    Хах, Сиси, Сиси, Президента и той не се къпе.
  • 13 Дедо

    3 3 Отговор
    Само в България ,съветник и секретар на Президента може да направи такова дискриминационно публично изказване , след което във всяка нормална държава би трябвало незабавно да бъде отстранен от поста си и публично да се извини на ромската общност .

    Коментиран от #14

  • 14 🥩🍅🥬😁

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Дедо":

    Във всяка нормална Държава включително Япония, (джапанките)😁,
    Антон Кудеф би си направил Ха - Ра - Ки - Ри или така нареченото “се - пу - ку” , (с бамбуков меч) след подобно изказване, но в “територията сичкото простотия върви, даже й се възхищават на Държавно Ниво,
    (справка, банкянският сиганин, конекрадеца на стари коли, Андрешко, ей кей ей, Боко Мутрата.

    Коментиран от #15

  • 15 Стършел

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "🥩🍅🥬😁":

    Кутьо и василевчето, ако не ударят по един език на пРезиденчо сутрин няма да има дажба за тях.
  • 16 🥩🍅🥬😁

    1 1 Отговор
    🇧🇬,😁 мда, всичко е пари🇧🇬
  • 17 хххх

    2 1 Отговор
    Кутев, то ти си май ромЪТ.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол