17 Май, 2024 12:39 4 537 91

СОВА ХАРИС даде над 10% преднина за ГЕРБ пред ПП-ДБ

  • сова харис-
  • избори-
  • герб-
  • пп-дб-
  • дпс-
  • възраждане-
  • слави трифонов-
  • бсп

Партията на Слави Трифонов засега стои стабилно над бариерата за  влизане в Народното събрание

СОВА ХАРИС даде над 10% преднина за ГЕРБ пред ПП-ДБ - 1
Снимка: СОВА ХАРИС

ГЕРБ води с 10,5% пред ППДБ на парламентарните избори - 26,6 срещу 16,1. Трета е "Възраждане" с 15,3%. Това сочи проучване на Агенция СОВА ХАРИС.

То е проведено в периода 8-13 май 2024 г. сред 1000 български граждани по метода на стандартизираното face-to-face интервю в дома на респондента. Максимална грешка за 50% относителен дял при 95% гаранционна вероятност: 3,4%. Изследването е по поръчка на «ПИК БРОУДКАСТИНГ» АД.

От лидерите на политически партии, участващи в предстоящите избори, най-високо е доверието към Бойко Борисов (21,3%). Очевидно председателят на ГЕРБ успява да поддържа публичния си образ. По този начин спомага и за повишаване рейтинга на партията му. Същите аргументи могат да се приведат и за лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който заема четвъртото място с 18,1%. Сравнително висока степен на доверие получава и Ваня Григорова (16,3%), която заедно с коалиционната си партньорка Мая Манолова (13,9% доверие) теглят нагоре резултата на ръководената от тях формация „Солидарна България“.

Това не може да се каже за лидерите на ПП-ДБ: Кирил Петков (13,4%), Асен Василев (12,6%), Христо Иванов (11,4%) и Атанас Атанасов (9,4%). Макар и утвърдени политици, те получават доверие, близко или по ниско от това на коалицията, която представляват, а това определено е проблем в предизборна обстановка. Доверието към Слави Трифонов е 14,1%, Корнелия Нинова – 13,3%, Стефан Янев – 11,4%, Румен Христов – 8,9%, Красимир Каракачанов – 8,3%, Петър Москов – 7,3%, Костадин Паскалев – 6,4%. Може да се каже, че степента на доверие при всички тях надвишава нагласата за подкрепа на ръководените от тях политически проекти.

Доверието в политическите партии по същество очертава границата, в която може да расте електоралната им подкрепа. Изследването показва, че и по този показател най-добре стои коалицията ГЕРБ-СДС с 22,4% доверие на избирателите. Второ място - може би вече не изненадващо – е „Възраждане“ с 15,6%. Третото място е за БСП с 13,5%, което отразява потенциала на левите избиратели като цяло. Четвърто място по този показател заема „Има Такъв Народ“ (12,0%). След тях се нарежда доскоро управляващата коалиция ПП-ДБ с 11,3%.

ГЕРБ се очертава като категоричен лидер на предстоящия вот с подкрепа от 26,6%. Интрига се очертава при борбата за второто място: 16,1% заявяват, че ще гласуват за ПП-ДБ, 15,3% - за „Възраждане“ и 15.0% - за ДПС. Голямата въпросителна тук е за резултата на доскоро управляващата коалиция, тъй като е трудно да се определи къде ще спре отливът на подкрепата за нея. Финалният етап на кампанията ще има решаващо значение за ПП-ДБ.

„Възраждане“ и ДПС влязоха на тези избори в добра кондиция и се очаква да мобилизират традиционните си привърженици. БСП в този си вариант се стабилизира на петото място. Социалистите вече не са монополист в лявото политическо пространство. „Левицата“ и новата формация „Солидарна България“ имат стабилно присъствие на политическата сцена. Нещо повече, коалицията на Ваня Григорова и Мая Манолова дори има шанс да влезе в следващия парламент. Това ще се реши във финалната фаза на кампанията.

Партията на Слави Трифонов засега стои стабилно над бариерата за влизане в Народното събрание.

Фиш на проучването

То е проведено в периода 8-13 май 2024 г. сред 1000 български граждани по метода на стандартизираното face-to-face интервю в дома на респондента. Максимална грешка за 50% относителен дял при 95% гаранционна вероятност: 3,4%. Изследването е по поръчка на «ПИК БРОУДКАСТИНГ» АД.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    58 23 Отговор
    Настъпил е 12-я час, в който се решава съдбата на Родината ни.
    Ето затова, всеки един от нас трябва да убеди 12 негласуващи, че трябва да се гласува на изборите две в едно, за да я има България и утре.
    - 12 минути отдели,
    - 12 пъти размисли,
    - правилното кръстче постави,
    - Родината ни да се Възроди!

    Коментиран от #18, #43, #62, #83, #87

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 да де

    45 30 Отговор
    След вчерашната катастрофа и ала бала няма да им помогне на ПП продължаваме провала.
  • 4 Време е ДПС и ГЕРБ да запълнят затворите

    73 7 Отговор
    Всички крали с ДПС и ГЕРБ ги подкрепят, иначе затвор!

    Коментиран от #73

  • 5 Като видя Пик

    44 11 Отговор
    ясно е всичко, трябваше даже 105.5 % да пишете, че е разликата....
  • 6 честен ционист

    34 36 Отговор
    Скоро ГЕРБ и Възраждане ще се вземат, а Коце и Баце цунат.

    Коментиран от #68

  • 7 родител

    70 14 Отговор
    Гласувайте за боко , и за това ще сме си робите на Европа !!!

    Коментиран от #13

  • 8 Не , че

    47 4 Отговор
    има някой , който д се върже !
  • 9 ХАХАХА

    22 24 Отговор
    Ама изобщо ако не е посолството това нещо наречено ППДБ защо се слага в сметката . Теб ще отрекат в канала с гласуващи за тях роднини и тук там приятели . ХАХАХА

    Коментиран от #58

  • 10 Затвор и конфискации!

    67 9 Отговор
    Най-голямото зло на България са ДПС и ГЕРБ!
  • 11 Стършел

    30 8 Отговор
    10% преднина!!? Това ще рече 11% срещу1 % Реални!Всичко над ,,това"Е КРАЖБА!
  • 12 гражданин

    40 30 Отговор
    Не разбрахте ли ,че колкото повече помпате мафиота от Банкя , толкова повече гласове ще загуби !! Отвращавам се и от ПП-ДБ , но за тях ще гласувам.

    Коментиран от #77

  • 13 ХАХАХА

    30 34 Отговор

    До коментар #7 от "родител":

    Абе гласувайте за ППДБ ,за да сме за посмешище на Европа.
  • 14 истинските факти

    7 51 Отговор
    Народа е г-н Пеевски, народа с Бойко и народа е срещу соросоидите и шмекерите от харвар! И за това Бойко и г-н Пеевски ще управляват много десетилетия за напред. И колкото повече сороските риват тука, толкова по-категорично народа ще гласува за ДпС и ГЕРБ!

    Коментиран от #46

  • 15 ЕСХАЧ

    29 8 Отговор
    Нито едно от тези числа няма да излезе. Защо помпат изкуствено ИТН, Ваня Гигорова и ВМРО?! Някой иска да размие гласовете май.
  • 16 Сатана Z

    26 5 Отговор
    Боко и Лиши плащат.Който плаща,той поръчва музиката.При 10% от 30% гласували на изборите за всички останали партии остават 20% при 70% негласували.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 НИКО

    28 12 Отговор
    ПРОУЧВАНЕ НАПРАВЕНО В СОФИЯ НЕ ВАЖИ ЗА ОСТАНАЛАТА БЪЛГАРИЯ, НО НЯКОИ ХОРА ЗНАЯТ КАК ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИ ПИТАИТЕ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО
  • 20 Бочко

    19 6 Отговор
    ПП и Дб ако искат да си вдигнат процента и надцакат ГЕРБ и ДПС да внесат предложение за намаление на депутатските си заплати и разни други придобивки . Само по този начин ще измият срама от сглобката която им донесе само негативи и всички държавни служители да се самоосигуряват а не държавата да им поема осигуровките
  • 21 Наглия

    21 25 Отговор
    В тази държава всичко е измама!Кой ще гласува за ПП?Някой шизофреничен!!!

    Коментиран от #50

  • 22 Сухия

    39 4 Отговор
    Тази "социология" е пълна комедия.
  • 23 флипп

    22 5 Отговор
    Пак ще има ала бала
  • 24 Aлфа Вълкът

    11 27 Отговор
    Възраждане държат един безмислен протестен вот на лумпените. Като ги вкарат във властта и отиват при Чалгата и оттам задружно потъват в кенефа.
    Ама ДС си върши работата, ПП и те бушончета, ще броим на САЩ 33млрд за двата блока в АЕЦ Козлодуй и бронетранспортьорите.
    И който и да управлява след 10г Радев или Тиквата, а защо не в сглобка, ще кажат ПП са виновни, питайте ги къде са €17млрд.
  • 25 Айде бе

    22 12 Отговор
    Щом Възраждане е преди ДПС и ИТН е над границата от 4% значи нищо не е вярно.
  • 26 Сталин

    21 5 Отговор
    Пак уйдурми на посолството, най малката птичка на света -колибри която тежи няколко грама има повече мозък от тези дебили които гласуват за Тиквата,Прасето и Киртака
  • 27 Мъдрият

    31 21 Отговор
    Стига вече с тези псевдо социологически проучвания! Не разбрахте ли, че те не са верни и само заблуждават хората!

    Всичко при тези избори, зависи от това колко хора ще отидат да гласуват!

    Много е важно да излезем и да гласуваме! При постигане на 85 % избирателна активност - ще имаме съвсем различни резултати, които ще са приблизително такива:

    1. Възраждане - 20-22%

    2. Ваня Григорова - 10+ %

    3. герп - 10%

    4. итн 7-10%

    5. бсп - 6-8%

    6. левица - 5-7%

    7. полковника(Марков) 4-6%

    8. дпс 4-5%

    9. подмяната - около 4% - надявам се да са под чертата!

    Но пак повтарям - за да се случи това - трябва масово да излезем и да гласуваме!

    Защото е много важно - разглобените и дпс да получат възможно най-малко гласове, защото са вредни за България!
    За тази цел, както казах - трябва масово да излезем да гласуваме!
    (Разбира се не за разглобените и дпс)

    Затова ще перифразирам Димитър Попов: за Бога, братя - гласувайте!

    Коментиран от #42

  • 28 Селянин

    27 12 Отговор
    Всички ние искаме едни и същи неща, а именно :
    ✅ Запазване на националния ни суверенитет.
    ✅ Референдум за членството ни в НАТО.  ✅ Прекратяване веднага на доставките на оръжие за Украйна и даване на гаранция, че български войници няма да бъдат изпратени там.
    ✅ Вдигане на санкците срещу Руската федерация, които са убийствени за българската икономика и създаване на компенсационна програма за претърпелите загуби и щети български предприемачи.
    ✅ Предоговаряне на условията за членството на България в Европейския съюз.
    🔴 Искате ли корупцията да продължи да е първата асоциация с България?
    ❌ Не, нали? 
    ✅ Ние също.
    🔴 Искате ли да бъдем управлявани от безскрупулни лъжци и престъпници? ❌ Не, нали? 
    ✅ Ние също. 
    🔴 Искате ли сирените, страхът, бомбите и разрухата на войната в дома си?
    ❌ Не, нали? 
    ✅  Ние също.
    Повече така не може.
    Да възродим Родината си!
    -----
    Излез и гласувай на 9-ти юни!

    Коментиран от #33, #37, #56

  • 29 3х3=9

    22 2 Отговор
    Слагам си платената социология в малкия джоб. Резултатите ще са други!

    Коментиран от #34

  • 30 Т.е.

    15 12 Отговор
    Ако герб играят честно и не използват гласовете на починалите, Възраждане са първи.
  • 31 баш социолог

    11 24 Отговор
    1. ГЕРБ-24% 2. ВЪЗРАЖДАНЕ- 18% 3. ДПС-15% 4. ПП,ДБ- 10 %

    Коментиран от #44

  • 32 нннн

    21 7 Отговор
    Като гледаме кои са първи и втори, факт са ония 80%... На българите май им се ходи на война.
  • 33 Гайки и болтове

    15 5 Отговор

    До коментар #28 от "Селянин":

    Таваришч , тя корупцията не е от вчера , Справка - Трансимпекс ..😟
  • 34 хихи

    8 11 Отговор

    До коментар #29 от "3х3=9":

    Подмяната могат да втори само ако 80% от ония 80% за Радев гласуват за подмяната.
    Но понеже най-много-30-40% да гласуват значи ще са 4-ти, 5-ти
    Пред БСП
  • 35 Да питам

    16 3 Отговор
    А ГРОп колко дава на Совата?
  • 36 Има време

    8 13 Отговор
    До изборите има време, кой знае на какви още геройства са способни пепейцидебейци. Дайте им време да паднат до 1%(реалният). Тогава Герберите първи(купен вот, администрация, мвр), Възраждане втори. И ако Възраждане и те като пепейцидебейци се съвукоплят с герберите, територията пропада

    Коментиран от #47

  • 37 я се скрий бе

    14 20 Отговор

    До коментар #28 от "Селянин":

    Няма как да възродим родината си връщайки се към Русия. От там са пристигали всичките ни злини през цялата ни история. Не забравяй, че сме обявени за неприятелска държава от Путин, а Русия според него е получила азбуката си от Македония.

    Коментиран от #40

  • 38 ПоКУРко

    8 13 Отговор
    Като питата само клошари може и израждане и итн да излязат първи! Тези соц. анкети са точно социалистически такива! Питат най-калпавата част и материал от населението които после даже не отиват да гласуват понеже не знаят как! Щом лайномета Ванюшка, Славиту и Копейката са от първите няма какво да се коментира!
  • 39 едийак

    12 9 Отговор
    Стига сте лъгали. За досегашните душмани на българите няма да гласуват толкова прости индивиди. Няма от къде да намерите токлова прости дето да пуснат за ГЕРБ, ПП и ДБ, ДПС и БСП. Сега ще се гласува за Величие и за Възраждане и Меч. Нищо че се правите че ги няма. Величие ще ви изненада за пореден път, както обичате да лъжете.
  • 40 Белия вожд

    22 7 Отговор

    До коментар #37 от "я се скрий бе":

    И през 2-те национални катастрофи сме били срещу Русия,както и сега. Извода ти оставам да си го направиш сам.
  • 41 Дон Отворко

    22 3 Отговор
    Сова харис са собственост на ГРОБаджия!
  • 42 Град Козлодуй

    12 2 Отговор

    До коментар #27 от "Мъдрият":

    Плащат си
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ха ха ха

    8 10 Отговор

    До коментар #31 от "баш социолог":

    Мокрият сън на путинистите...
  • 45 негласуващ

    13 4 Отговор
    Ура! С МАфията, напред към нови висини! Както казваше Цв.Цв. " в третия мандат - очаквайте нови чудеса"!
  • 46 Научи правопис!

    5 10 Отговор

    До коментар #14 от "истинските факти":

    Ти ли си Народът бе, харвар-овчар?
  • 47 вече ви казах

    5 2 Отговор

    До коментар #36 от "Има време":

    Ще им изпишете вежди. Вие сте некадърни интриганти.
  • 48 Лошите сили

    8 9 Отговор
    Копейкин и чалгаря са платили на тези сови защото само техните данни не са верни и силно завишени
  • 49 Мирослав

    15 7 Отговор
    Не вярвайте на пропагандата от социологическите агенции и не гласувайте за никой който подкрепя нацистите и терористите от НАТО , Украйна и Израел!! Сега се решава съдбата на вашите деца и внуци! Излезте и гласувайте масово срещу нацизма, фашизма, евроатлантизма и тероризма!!!! Утре може и да е късно, а утре може и да нямате тази възможност! Гласувайте за България и за мир!

    Коментиран от #51

  • 50 бай Ставри

    8 6 Отговор

    До коментар #21 от "Наглия":

    Аз съм бай Ставри от ЦСЗ и ще гласувам за ПП-ДБ, за да се запозная с Шиши и Бочко, пе е време вече!

    Коментиран от #53

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 икмнх

    2 10 Отговор
    Не става ясно защо простите "демократи" от София, да гласуват за ПП и ДБ. след като могат дирекно да гласуват за простия пожарникар от ГЕРБ или направо да пуснат глас за Дебелян от ДПС. И без друго като гласуват за Ристю демокрацията, сядат в скута на Дебелян да ги завърти, та защо ще пускат за тях като могат направо за ДПС да пуснат и да ги изротират.
  • 53 Ставре ,

    7 1 Отговор

    До коментар #50 от "бай Ставри":

    Кой па ти каза , че можеш да гласуваш , с три доживотни присъди ?! 😁

    Коментиран от #59

  • 54 Какво става

    3 1 Отговор
    Къде е великата партия мейк "велика българия" агейн ?
  • 55 Абе не знам

    13 2 Отговор
    Но защо за толкова десетки години,при условие,че живея в централната част на столицата,поне един път да ми е звъннал някой fase to fase,да ме попита,какво мисля.Нито в домът ми,нито по телефона.Познавам хиляди хора,и пак никой при разговор,не се е похвалил че са го Фейс- твали у тях,или по телефона.Може да съм пълен лаик в тази тема,но много странно ми звучи,как примерно хиляда души,ще дадат вярна картина за нагласите на 4,5 милиона българи- дори,до десетична запетая.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Витамин

    8 3 Отговор
    КОЛКО МИЛИОНА ПОЛУЧИ ОТ БКП СЛЕД ПРОМЕНИТЕ СЪЩИЯ ТОЗИ НЕДЯЛКОВ ОТ ПИК?
  • 58 Яяяяя

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "ХАХАХА":

    Ааа, те си имат ала-бала
  • 59 За справка

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Ставре ,":

    Бай Ставри е дългогодишен справедлив Главен надзирател в ЦСЗ! Вероятно си роден след 2000г.

    Коментиран от #78

  • 60 Тото

    10 3 Отговор
    Всички знаем как герб има този резултат и после как се отплащат
  • 61 зевзек

    1 3 Отговор
    правителството ще е Ванчето и Майчето, заедно с кмета Трайчето, Бойко ще даде подкрепа, а Делянчо ще даде от мурафета, всички заедно на масата, нищо че е празна касата, еврото сега пристига, и евра ще струва вече бащината нива
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Артилерист

    11 8 Отговор
    Вече съм писал, че ГЕРБ трупат зависим електорат от аверите-мартенски бизнесмени -на мутрата Борисов. Хитростта на Борисов и шайката му е, че добавиха към абревиатурата си и "СДС" на организационно практически изчезналите "демократи". Това дава възможност на свободно гравитиращите демократически симпатизанти да се отдадат на шайката. Лично за мен е учудващо все още високия рейтинг на аджамиите от Подмяната. Тези авантюристи, случайно засилени от президента Радев, би следвало да загубят тази инерция и да са около граничните 4% благодарение на администрацията, която успяха да уредят, докато бяха на власт. Но тази ми прогноза не е късно да се сбъдне, особено след като просто Киро се оказа съучастник в катастрофа със смъртен случай с кола на службата за охрана...
  • 64 Павел пенев

    12 8 Отговор
    Сова харис са измамници. Нито ГЕРБ ще са първи,нито ППДБ ще са втори. Агенция Бухал Хари твърди,че Възраждане ще са първи,ГЕРБ ще са втори а ДПС -трети,но при положение че няма изборни измами от страна на редовните измамници.
  • 65 Сова Харис дава толкова проценти,

    5 7 Отговор
    Според това, колко и Платят!! ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ СА ВТОРИ, СЛЕД ТЯХ ДПС, БСП или Мая и Ваня!! ПП - Ще са с около 5%ИТН и те там някъде! ГЕРБ и ДПС Ще копуват Яко Гласове! Но 2те Няма да могат да направят Правителство! Ще трябва и Патерица!!
  • 66 кална вена

    3 3 Отговор
    имената им кът стъкмистиките им, ко да ги четеш то това си е пропаганда преди избори....барем да го обявят че е такова или да го забранят!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Рибар

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    Вий постоянно ги жените ГЕРБ с Възраждане, а всяка сутрин като влезем в спалнята и светнем лампата - в леглото ГЕРБ, ППДБ и ДПС правят шведска тройка. Кого лъжете така?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Гарга Сарис

    9 2 Отговор
    10% ама друг път! Зорлем бутане Гербаджийте! Ще си говорим след 09.06.24г.
  • 71 Бухал Уйлямс

    5 2 Отговор
    Аз давам 15% на който даде най-много.
  • 72 на бас

    7 2 Отговор
    Ха на бас ,че Сова харис няма пак да познае!
  • 73 151262

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Време е ДПС и ГЕРБ да запълнят затворите":

    За електората на ДПС и неговото АйКю няма да коментирам. Но не преставам да се удивлявам, че хора продължават да гласуват за ГЕРБ. Толкова ли са плиткоумни и сервилни тия безчет "калинки" по учреждения и администрации??? Не разбират ли, че закопават всички нас и себе си включително???
  • 74 СЕЛЯНИН ДИОН

    2 4 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ПЕЧЕЛИ
    АКО СЕ ГЛАСУВА ЗА
    БОЛЕН МАГАРЕШКИ☝
    ОБЕДНЕНИ ПАТРИОТЙ
  • 75 Евлампи Кътев

    10 3 Отговор
    Първата работа на новото управление да окошари мутрата и неговото гербераско полит бюро в панделата!!!!
  • 76 Вълк единак

    9 2 Отговор
    10% преднина значи прибрали са едни 150 - 200 хилки Совата.
  • 77 Вяра и Надежда

    11 7 Отговор

    До коментар #12 от "гражданин":

    И аз ще гласувам за ППДБ,дано итн да не влязат,
  • 78 Справка

    0 2 Отговор

    До коментар #59 от "За справка":

    600127 да ти нашепва нещо.?!
  • 79 Стенли

    6 5 Отговор
    Гласуваш за Киро получаваш Боко
  • 80 брейй

    5 3 Отговор
    сьиганина от максуда се е бръкнал и шарил пачки....истината е ,че ВеЛиЧиЕ ще им дръпнат 3-4 процента и ще паднат до сценаристите на дългото момче
  • 81 Знайко

    4 3 Отговор
    Продажната Харис направила графика по поръчка на Пеевски!
    Браво.
    Аз пък ви вярвам!
  • 82 голям кеф

    4 5 Отговор
    още глупааци ли има да гласуват за кирчо канадския?

    значи малко ми е мачкал кирето още трябва да ви мачка и разпродава
  • 83 запомни го троле

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    АЗ няма да гласувам защото няма за кого, едни и същи с години са там , а новите ги видяхме кирчовците бързат всичко да открадат за дни и във война да ни въвлекат , те после ще избягат във канада а ние?

    А нещата са прости. Управляващата мафия никога няма да позволи да бъде уличена в каквото и да било престъпление. Дори да получи вот на недоверие пак остава на власт!
  • 84 бай Даньо

    3 3 Отговор
    Възраждане ще са втори , Промяната ще е четвърта тоя път на следващите избори които също може да са предсрочни няма да влязат в парламента .
  • 85 волаком

    0 1 Отговор
    печелят 80 процента дебилите
  • 86 Банкският

    2 3 Отговор
    Пак мачка......
  • 87 ацом

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    кой брои гласовете, флашките ли
  • 88 Банкянският

    2 2 Отговор
    Гази наред......
  • 89 Луд

    0 2 Отговор
    Още ли има идиоти да гласуват за герб и пп?
  • 90 Тея Агенции Заработват Яко! ГЕРБ плаща,а

    0 0 Отговор
    те лъжат и маниполират, за това което им е платено като %!! ЖЪНАТ ПАЧКИ, ЛЪЖАТ НА ЕДРО!!
  • 91 Дани

    0 0 Отговор
    Мафията в действие Совата подлога !!!Хопа да гласуваме и да не допуснем гробарите !да не се подаваме на манипулациите бокови!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове