21 Май, 2024 15:11 1 044 19

Ваня Григорова: Последният парламент нямаше нито един социален приоритет

  • ваня григорова-
  • солидарна българия-
  • избори-
  • парламент

Докато милиони потъват в частни структури в здравеопазването, в град като Добрич няма дори денонощна аптека, заяви лидерът на Коалиция "Солидарна България"

Ваня Григорова: Последният парламент нямаше нито един социален приоритет - 1
Снимка: Солидарна България

Включихме се в тази кампания, защото видяхме, че последният парламент нямаше нито един социален приоритет. Това заяви Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България" и водач на листите в 25 МИР и за европейски парламент. На площад "Свобода" в центъра на Добрич тя представи листата с кандидати за народни представители на коалицията за Осми многомандатен избирателен район и говори пред гражданите за приоритетите на коалицията за работа в следващия парламент.

"Сглобки, конюнктурни промени в Конституцията, Шенген, Украйна – това ли са проблемите на хората? Същевременно докато милиони потъват в частни структури в здравеопазването, в град като Добрич няма дори денонощна аптека, възмути се Ваня Григорова. - Приоритетите на коалиция "Солидарна България" отразяват всекидневните проблеми на българските граждани и тях обсъждахме на срещи с жители на Варна, Добрич и Силистра. Водачите на листите ни в трите избирателни района Димитър Костадинов, Десислава Трифонова и Димитър Караджов са млади хора, доказани в своите професии, които ще останат тук и които искат да допринесат за едно по-солидарно общество, в което никой не се чувства изоставен".

Лидерът на Коалиция "Солидарна България" призова всички заедно "да изберем по-добри мениджъри за държавата на 9 юни". Ваня Григорова беше категорична, че така трябва да бъде променено функционирането на държавата, че всички български граждани да почувстват значимо подобряването на условията на живот в страната.

"Няколко бяха ключовите приоритети на "сглобката". Първият беше влизане в Шенген. То беше представено като приоритет, но ние влязохме само по "въздушно-капков" път, но не и по суша. Както знаем, по суша се транспортира един голям процент от стоките за и от страната. Западна Европа продължава да се пази от българските транспортни компании и българския бизнес. В същото време правителството отбеляза успех. Никакъв успех не е това. Отчетоха една победа, която по никакъв начин не може да се нарече така", заяви Григорова.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ветеран от Протеста

    16 4 Отговор
    Доживях Ромка да е загрижена за Българския Народ,а не да го преджоби....Тва е за Гинес !!!

    Коментиран от #6

  • 3 Град Козлодуй

    14 1 Отговор
    Григорова и Вие Нищо не ще направите
    Ваня Григорова си Показа Истинското Лице преди Време ефирът
    тВ на Една
  • 4 В тази Държава

    5 4 Отговор
    В тази Държава Такива Няма! Единствения приоритет е как да се увеличи доходността на персоналните сметки на някои индивиди!
  • 5 Туй чаВе на сороспнЬтъ

    5 1 Отговор
    Всеки Го Знай
  • 6 Град Козлодуй

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ветеран от Протеста":

    Ром е Вид Кубински Спирт
    Алкохол

    Коментиран от #16

  • 7 имаше

    3 2 Отговор
    Актуализация на пенсиите, кято някой се опита да отреже.
  • 8 ало социалистката

    5 5 Отговор
    Какво значи социален приоритет - държавата да обере работещите и плащащите данъци и да раздаде на останалите едни пари ... не, мерси ... социален приоритет е намаление на данъците и по-малко държава, за да се завърти колето на икономиката и оттам да стигне и до социалните групи, а не да оберем богатите, за да има за всички по равно
  • 9 мда

    7 3 Отговор
    Тая ме кефи не за другото а че ще дръпне 2-3% на копейката и няма да влезе в парламента. Между другото на снимката по горе един чичка е заспал докато тая му сваля звезди от небето.
  • 10 Софийски

    6 2 Отговор
    Като доДе на власт сичкото пара към сиганите, гласуйте братя
  • 11 Рап

    6 2 Отговор
    Пак много лъжи! Кой извади един милион пенсионери над линията на бедност? Увеличени заплати на учители,военни т.н Ванчето нвщо се е объркала като много други,които забравиха постната пица...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Никой

    8 1 Отговор
    Цинично е милионери да говорят за социален приоритет.
  • 14 Боко

    3 3 Отговор
    Цигането ми изглежда симпатично бих го боднал
  • 15 Бойко ГЕРБ Победа

    2 3 Отговор
    Снимката кърти
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ветеран от Протеста

    6 0 Отговор
    Световната циганска общност е взела решение етноса им да се наричат Роми,а не цигани и т.н. и се заканват да съдят всеки,който ги нарича така,като геноцид и обида....За тва ги наричаме Роми, с главна буква,за да се различават от алкохолната напитка ром.
  • 18 Надя

    4 1 Отговор
    Тази, профсъюзната години е получавала запрати и бонуси от профсъюзен членски внос. За всичките тези години, дали е направила поне едно нещо за работещите или за по големи социални придобивки?? Не, не е! Тя, и всички синдикалисти, гледат на работещите като роби, които са длъжни да плащат заплатите им, бонусите им и да им осигуряват привилегии.... Бях на профсъюзно събрание, преди години, точка първа беше увеличение на членския внос... Повдигнах наболели проблеми, но ми отговориха, че те не са важни, важна е точка първа....
  • 19 Болен

    3 1 Отговор
    Кога ще се заемете с фармацевтичната мафия, цените на лекарствата?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове