Last news in Fakti

24 Май, 2024 08:35 2 866 188

Борисов от Велико Търново: България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация

  • бойко борисов-
  • велико търново-
  • обран бостан-
  • пари-
  • пп-дб-
  • ротация

"Бяхме еталон за нулева миграция и дойде Бойко Рашков - обидата ми е останала. Никога няма да отмъщавам за това, което направиха пред децата срещу нас. Арестуваха Севда затова, че е добър пиар. На тези ли хора трябва да дадем повече власт?", попита лидерът на ГЕРБ

Борисов от Велико Търново: България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация - 1
Снимка: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва вчера в предизборна среща със симпатизанти на партията във Велико Търново. Залата на Учредителното събрание, в което е била приета Търновската конституция го приветства с аплодисменти. Домакин бе кметът на Велико Търново Даниел Панов, съобщават от novini.bg.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов заяви: "Всички ще работим, за да оправдаем доверието и отговорността". И добави още : "След Продължаваме промяната трева не никне. Ние няма да предадем и продадем България, заяви Ангелов и допълни, че 1538 проекта по оперативни програми на ЕС са реализирани и близо 500 млн. лв. инвестиции са направени в Търновска област по времето на ГЕРБ. А от 2021 година насам - нула".

Евродепутатът Ева Майдел изтъкна, че България е усвоила едва 1% по Плана за възстановяване и устойчивост през последните три години.
Думата бе дадена на бившият финансов министър Владислав Горанов, който заяви, че е много важно какви политически послания се използват и как се кръщават партиите. "Страхувам се, че думата "Промяна" ще придобие негативен оттенък, а не трябва да си хабим думите. За Харвард не говорим, това е проблем на академичната общност. Най-големият проблем, който дойде с вдигнатия юмрук на Румен Радев, е, че можехме да сме в еврозоната вече", посочи той.

"По-нестабилна и слаба държава България не е била, Европа - също. Има тотален икономически хаос", започна Бойко Борисов.

Той обърна внимание на лошата инфраструктура в района на Търново. "Едни полицаи ни бутнаха да минем по-бързо, че щяхме да закъснеем, защото има задръстване в града. Отворих си прозореца и си викам: Добро задръстване, добро чакане...Международният път минава през чаршията. Това е чудовищно. Цариградско е по-малко запушено от вашия път. Но и то е запушено - хаосът е в пълните му размери", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Хемус стои три години обрасла с бурени - значи не е важна. Но хората години наред търпят. За Петрич където оставих, там си е спрял пътят и пътуваш часове по Кресненското дефиле", констатира бившият премиер.

"Санирахме блоковете с нула лева, сега не санират нищо, а обещаваха промяна. Това няма кой да го измери - промяната. Истински съм притеснен от усещането, което хората очакват пак от нас. Но България е един обран бостан в момента, няма ги парите", каза Борисов.
"Не искам въобще да коментирам тези записи, които изтекоха, защото аз го знам това. Така беше направена четирилистната коалиция. Достатъчно хора се запознаха с това. Никаква изненада нямам. Те всичкото това са го говорили пред нас. На всеки може да се случи ПТП и забраних да се говори и коментира от ГЕРБ, но да идеш да асфалтираш, да не можеш да направиш повторна експертиза, ако съдът поиска повторна експертиза, това е проблем", каза той.

"Вие представяте ли си да стоят в Брюксел 5-6 милиарда и никой да не иде да ги вземе", възмути се лидерът на ГЕРБ.

"Ако имаме правителство, догодина ще влезем в Еврозоната", отсече той. "Бяхме еталон за нулева миграция и дойде Бойко Рашков - обидата ми е останала. Никога няма да отмъщавам за това, което направиха пред децата срещу нас. Арестуваха Севда затова, че е добър пиар. На тези ли хора трябва да дадем повече власт?", пита Борисов.

"Гледам да запазя нормален разговор с хората и Христо Иванов каза, че ако най-вероятно ГЕРБ ще спечели и най-вероятно ще направи правителство с ДПС, но това ще е много нестабилно. Браво, Христо, абсолютно си прав. Но това значи нестабилна България, незабележима, неучастваща никъде. И то щяло да падне. Тогава какво ще правиш, Христо. Без нас какво ще правиш, Христо? Пак ще е нестабилно и пак България още години ще е нестабилна", прогнозира лидерът на ГЕРБ.

"Ако започнем като тях да взимаме заеми и да раздаваме за пенсии, ще фалираме държавата. Строга финансова дисциплина, консервативни финанси, запазване на данъците, мощност в IT сектора и иновациите ще има занапред", отсече той.

"ПП-ДБ ни дължат ротация, както ние ги подкрепяхме 10 месеца. Ако искат да има нещо стабилно, те ще ни подкрепят, ние ще сме водещите, но трябва поне още 2 партии да влязат. Наесен трябва да имаме нов бюджет и да дадем на българите някаква светлина. Иначе пак на Христо ще му кажа, че България след всеки път става по-нестабилна и няма желание за управление. Активите вече са на предела долу", подчерта Бойко Борисов. "Този път няма как да подкрепим втория или третия, хората искат ние да сме доминиращата сила", завърши лидерът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    91 0 Отговор
    По средата на лекция в университет един от студентите неочаквано попитал преподавателя:
    - Знаете ли, как се ловят диви прасета?
    Преподавателят помислил, че това е шега и очаквал забавен отговор. Младежът отговорил, че това не е шега и сериозно започнал изложението си:
    - За да хванете диви прасета, първо локализирайте място в гората, където обикновено отиват дивите прасета, а там ежедневно поставяйте малко царевица на земята. И така, дивите прасета идват всеки ден, за да ядат "безплатна" царевица и когато свикнат да идват ежедневно, изграждате ограда от едната страна, около мястото, където са свикнали да ядат. Когато свикнат с едната страна на оградата, те отново се връщат да ядат царевицата, а вие изграждате друга страна на оградата. Отново свикват и отново се хранят. Строите оградата наоколо, малко по малко, докато монтирате и четирите страни на оградата около прасетата. Накрая монтирайте врата от последната страна. Прасетата вече са свикнали с лесната царевица и оградата и така започват да идват сами в ограждението. Така е, докато затворите портата и хванете цялата група. Толкова просто, стъпка по стъпка, докато прасетата в последната секунда не загубят свободата си. Започват да тичат в кръг, около оградата, но вече са в затвора. След това, започват да ядат лесната и "безплатна" царевица. Толкова свикват, че забравят как да ловуват за себе си и затова приемат робството. Те дори показват благодарност към похитителите си и поколенията с радост отиват в

    Коментиран от #9

  • 2 Цинизъм

    137 4 Отговор
    Това да го казва СИК-аджийската мутра, който толкова е изкарал... Народе!!?
    Светъл празник на всички.
  • 3 Боко, крадецът от Банкя.

    141 9 Отговор
    Защо давате думата на този българоубиец? Не помните ли колко кръв се изля около министерския съвет? Не помните ли стотиците му кражби?
    Къде са над 700 милиона лева не взети данъци от от неговия министър на финансите? Много бързо и удобно забравяте!!!

    Коментиран от #13, #19

  • 4 За това, вече

    44 54 Отговор
    никога такива като вас, ПП ДБ, и подобните ви, които унищожихте държавата и я превърнахте в обран и разграден бостан.
  • 5 🍋🍊🇧🇬

    97 23 Отговор
    Изборните резултати на ГЕРБавите трябва да бъдат намалени до екзистенц минимум на Изборите - 9ти Юни.

    Бойко Борисов трябва да бъде вкаран в Затвора!

    България не бива и не може да бъде следащата “украйна” за Колективният Запад!


    Гласувайте за Политическа Партия която има следните Приоритети:

    1. Запазване на Българският Лв., като основна парична единица в България!

    2. Забрана на Френско и Американско Ядрено Гориво за АЕЦ Козлодуй!

    3.Договаряне с най добрият Производител на АЕЦ в Света (Русия) за изграждане на Втора АЕЦ в Белене, (запазване и забрана за продажба на Ядреното Оборудване закупено за АЕЦ Белене).

    4. Отхвърляне на нео - колониален диктат ЕС, в частност Германия.

    5. Изплащане на Репарации към Българската Държава за въвличането на България в Две Световни Войни.

    Коментиран от #8, #12, #112, #164, #169

  • 6 АаАх горкият

    101 1 Отговор
    Ама ти нямаш никакъв принос към това
    абсолютно никакъв като реално
    първо беше гладен секретар
    после колко време кмет на София
    и след това
    още помниме благодатта
    не сме забравили и при тебе какво беше
    суджуци и пастърма а за пенсйонерите ?

    Коментиран от #16

  • 7 бай ЙОВАН

    99 2 Отговор
    Тоя го яд,че няма какво да краде.
  • 8 Банкянският

    8 84 Отговор

    До коментар #5 от "🍋🍊🇧🇬":

    Пак ша мачка на изборите. Нема кой да го спре.

    Коментиран от #95

  • 9 Българин

    64 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Толкова свикват, че забравят как да ловуват за себе си и затова приемат робството. Те дори показват благодарност към похитителите си и поколенията с радост отиват в кланицата. Дори не се притесняват, че ръката, която ги храни, е същата, която ги убива.
    Младежът казал на преподавателя, че точно това, се случва в неговата страна, неговата провинция, неговия град, с неговите хора. Популистките правителства в диктаторските си проекти, скрити под "демократичната" мантия, достатъчно дълго хвърляха "безплатна" царевица, за да постигнат систематична кротост. И всяко ново правителство маскира като "социални програми′′ своята милостиня. Дават пари, които вадят от джоба на самия работник, изпълняват мисии, планове, индулгенции, закони за "защита", субсидии за всичко, неоправдани експроприации, програми за "социални помощи", партита, панаири, или фестивали, униформи, хляб и цирк, "безплатен транспорт", уж Г Р А Т И С.
    Всичко това, "безплатно" ни се предлага от такива измамници - маскирани като политици, които изпълват с щастие народ, лошо свикнал с лесни и безплатни царевични трохи. Те крадат способността ни да бъдем критични, мислещи и предприемчиви. Обаче, разбира се, нищо не излиза "безплатно".
    Няма такова нещо, като "безплатен обяд".
    И накрая, ако осъзнаете, че цялата тази прекрасна държавна "помощ", е проблем, който се противопоставя на бъдещето на демокрацията - може да се замислите.
    Или пък - кръстосайте ръце, яжте царевица и очаквайте убийството!
  • 10 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    71 6 Отговор
    ЧЕ НАЛИ ТИ И ТВОЙТЕ КОЛЕГИ ОТ ТТ ГО ОБРАХТЕ ТОЯ БОСТАН БЕ ТИКВОНИЙЙЙЙ
  • 11 Пенсионер

    102 5 Отговор
    ГЕРБ дойдат ли на власт, пенсионерте да забравят ,че ще има увеличение на пенсиите. Нека си припомнят 12 години управление на ГЕРБ, пенсии никакви. Тежко ни.

    Коментиран от #18

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А мадам Филипова

    37 1 Отговор

    До коментар #3 от "Боко, крадецът от Банкя.":

    Крали
    взели
    дали си
    обрали ни
    ама Мария Филипова я виж къде е паркирана вече?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Имам усещането,

    54 0 Отговор
    че съм пасивен участник в жалка трагикомедия.
  • 16 За пенсионерит нищо

    48 0 Отговор

    До коментар #6 от "АаАх горкият":

    Пиене на студена водица.
  • 17 Боже, бустанджията

    64 0 Отговор
    ревна, не е успял да си "опази бустаня" ?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бойко гази

    6 45 Отговор
    Вече 15 години....другарите са в тих ужас.
  • 21 ТОВА ГО КАЗВА

    74 1 Отговор
    КРАДЕЦ НА КОЛИ ЛВ ЧЕШКИ ЗАТВОР 8 МЕСЕЦА
  • 22 Ако

    41 12 Отговор
    ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС и БСП минат 4%, изборите са фалшифицирани. Няма народ, който да не иска евтин ток, вода, парно. Качествени храни. НЯМА! Няма народ, който да му унищожават земята с ОЯГ, мини, златни концесии, фото и перки, и да гласува за същите. След записите на Радостин Василев, всички трябваше да си подадат оставката, включително и служебните, там е мътна вода какви са ги вършали.

    Коментиран от #28

  • 23 Банкянският

    3 55 Отговор
    Пак номер едно....Путинистите злобеят отново.
  • 24 БОЙКО ПО РОЖДЕНИЕ Е НЕГРАМОТЕН ,

    72 0 Отговор
    ЗАТОВА НЕ МУ СЕ ЧЕТЕ МИСЪЛТА ! ТОЙ Е ВАКУУМ ПОД НАЛЯГАНЕ !

    Коментиран от #94

  • 25 Мале яко реве тиквата

    63 0 Отговор
    ЧЕ НЕ ОСТАНАЛИ ПАРИ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО! АМИ НАЛИ УПРАВЛЯВАХТЕ ЗАЕДНО БРЕ БЕЗРОДНИЦИ! НАЛИ РЕШЕНИЯТА ГИ ВЗИМАХТЕ ЗАЕДНО? И ТИ СИ УЧАСТВАЛ В ОБИРАНЕТО НА БОСТАНА! ЯКО НИ МАМИ ТОЯ!
  • 26 един

    47 0 Отговор
    Затуй ли затворихте снощи тотото,да го дооберете бустана,зер за вас не остана за крадене/а кво крадене падаше/!
  • 27 Не лъжи

    65 3 Отговор

    До коментар #18 от "Наш пенсионер":

    Никога Боко не е давал по 50 лева на месец. От време на време даваше по 50 лева на Коледа и Великден. А юлските актуализации по няколко процента отгоре, колкото да се каж че дал нещо на пенсионерите.

    Коментиран от #29

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Стига бе

    4 34 Отговор

    До коментар #27 от "Не лъжи":

    При ковида кво беше.......другарю.

    Коментиран от #40

  • 30 Колко кръв

    40 3 Отговор
    се изля по площадите и отново едни и същи на власт 35 години. Че дойдоха децата и внучетата им от ДС да ни управляват. С България е свършено, унищожава се и разпродава най-ценното земята и водата.
  • 31 КИКО

    2 63 Отговор
    БРАВО , БОЙЧЕ !!!! ТИ СИ НИ НАДЕЖДАТА !!!!
  • 32 През това

    31 8 Отговор

    До коментар #12 от "Стига бе":

    "робство" се направи това което сега вие разпродавате и се гушите. Прав беше другаря Живков, като ви каза че не можете да го поддържате и боядисате това, което е направено, за това само го крушите и разпродава те на чужди страни.

    Коментиран от #105

  • 33 Факт

    55 1 Отговор
    Обраният бустан е благодарение на този крадец Боко!

    Коментиран от #36

  • 34 Бойко

    0 31 Отговор
    Пак ша прати другарите в пета глуха, където им е мястото в парламента.
  • 35 Мнение

    51 1 Отговор
    Тиквата окраде държавата за цели 12 години!

    Коментиран от #41

  • 36 БСП милиардерите

    10 15 Отговор

    До коментар #33 от "Факт":

    Ние отдавна обрахме народа....от приватизацията та до днес....
  • 37 ЛАКОМ НИКЪТ

    39 1 Отговор
    ПООПРАЗНИ ЧЕКМЕДЖЕТО И ........МЕЙ ПАК ЩЕ МУ ГО ПЪЛНИ НАРОДА ,.....ЩОТО Е ПРО СТ...........
  • 38 минавам

    52 1 Отговор
    Може ли на 24 май да ни завирате в лицето тоя дебилен банкянски лъжец!
  • 39 Питам само

    43 1 Отговор
    Този лъжец, крадец и измамник пак ли изплува?!
  • 40 Не лъжи

    8 7 Отговор

    До коментар #29 от "Стига бе":

    Е, какво беше, хайде обясни! На цялата икономика даваха тогава, на бизнеса като цяло, безлихвени кредити и т.н. Ситуацията бещше особена за цялата държава.

    Коментиран от #43

  • 41 БСП милиардерите

    28 2 Отговор

    До коментар #35 от "Мнение":

    Крадат България от 35 години......от верни комунисти, станаха върли капиталисти.
  • 42 6нтщ5ж

    37 0 Отговор
    Докога ще го търпим този престъпник? Трябваше отдавна да е в затвора!

    Коментиран от #45

  • 43 Говорим за пенсионерите

    0 34 Отговор

    До коментар #40 от "Не лъжи":

    По 50 лв всеки месец......тия сега дават по един....голем.
  • 44 Мутри вън!

    40 0 Отговор
    Вън Мутрите и Мафията от политиката! Вън Боко и Шиши!
  • 45 Тоя....

    1 28 Отговор

    До коментар #42 от "6нтщ5ж":

    Разказва играта на другарите на избори....избирателя така решава....
  • 46 Истината!

    38 0 Отговор
    Тази Тиква раздаваши държавните пари само на кръговете от ГЕРБ!

    Коментиран от #49

  • 47 БСП възрожденец

    1 24 Отговор
    Пак Бойко ша ни смачка
  • 48 Бай Ставри

    37 0 Отговор
    Крадецът вика дръжте крадеца

    Коментиран от #53

  • 49 Явно всички пенсионери

    18 2 Отговор

    До коментар #46 от "Истината!":

    Са от герб....да не верваш.

    Коментиран от #58

  • 50 Вероятно

    34 0 Отговор
    Герберунгите пак ще фалшифицират изборите.

    Коментиран от #57

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ухнолм

    34 0 Отговор
    Що за държава стнахме??? На хубавия празник деня на Св. св Кирил и Методии, които по Божията милост са ни дали азбука за да станем умни и разумни, та може ли на тоя светъл ден да ни занимавате с този прост пожарникар? Този безпросветен разбойник дето не се сеща кои му е пълнил чекмеджето с евро и злато, за обран бустан говори. Точно този паразит дето 12 г се гаври с българите. Нямало било пари? Ами в чекмеджето виж бре мръсен ГЕРБ никаквец. Този прост разбойник поне на празника можеше да ни досажда с простотията си. Христос Воскресе. Честит празник на българите.
  • 53 БСП милиардерите

    3 8 Отговор

    До коментар #48 от "Бай Ставри":

    Не говори така за нас....
  • 54 Синдикалист

    32 0 Отговор
    Дойде ли Борисов на власт, пенсионерте да забравят, че ще имат увеличение на пенсиите. Няма да имат и Коледни и Великденски добавки с изключение на подхвърлените левчета за най "бедните" пенсионери - 504 000 души на брой. Това е ГЕРБ
  • 55 Забрави

    18 2 Отговор
    като гласуваха заедно и дружно с ПП, ДБ, СДС, ДПС, БСП хор Бодра Смяна. Чак кафенца си пиеха в скута. Не бяха Конституции, двойни гражданства, мигранти, гьолове Козлодуй, капкови Шенгени, вдигане на цени газ и ток да угодите на Началниците. Нямаме си наши Абе, Фицо, Орбан. Кажете ЕРП-тата ще ни доят ли с такса електромер, нощната махате ли я,ще вдигате ли тока с 30%. Кака Гинка колко земи изкупи за фото и перки, а твойте хора? На които веднъж им плащаме субсидии ЕС, втори път ни цакате с такси и разпределение, на хляба мекото намерихте. Докато спите правите милиарди.
  • 56 Разумен

    26 0 Отговор
    Този измамник Бокич провали ротацията, сега пак лае.
  • 57 Комунягите

    0 14 Отговор

    До коментар #50 от "Вероятно":

    Само с това се оправдават, щото ги бият изборно....

    Коментиран от #63

  • 58 Хммм

    17 1 Отговор

    До коментар #49 от "Явно всички пенсионери":

    Не са от ГЕРБ. Пенсионерите не вярват на Борисов.

    Коментиран от #61

  • 59 Бойко пак ша

    5 4 Отговор
    Подкара джипката и ша качва БСП кметиците
  • 60 "ВРАГ НА НАРОДА"

    20 0 Отговор
    БО$ТАНЪТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ € ПОЧТИ ОБРАН, О$ТАНА €ДНА ОГРОМНА БАНК€Н$КА ТИКВъ!
    БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ДЪЛГО МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА Е СЛАБА И НЕСТАБИЛНА,ЗАЩОТО:
    10-ти НОЕМВРИ БЕШЕ ФАЛШИВ, БЕШЕ ВЪТРЕШНОПАРТИЕН $Ц€НАРИЙ, ЗАДКУЛИ$И€ТО(БКП и КД$) ПРОДЪЛЖАВА ДА ДЪРПА КОНЦИТЕ, А $И$Т€МНИТ€ ПАРТИ(Б$П, ДП$ и Г€РБ) $А Т€ХНИ, КОРУМПИРАНИТ€ Н€РАБИТ€ЩИ Ч€РВ€НИ "ин$титуциит€" ТОЖ€!
    А НА НОВИЯТ ГОЛЯМ "брат" -$ащ(нато) И $€кр€тарката му €$ Н€ ИМ ПУКА,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ ТОПИ..!
  • 61 Чудно

    3 13 Отговор

    До коментар #58 от "Хммм":

    Как ли Бойко печели без глада на пенсионерите....явно го подкрепят
  • 62 "ВРАГ НА НАРОДА"

    10 0 Отговор
    ОБИЧАМ ОТЕЧЕСТВОТО,МРАЗЯ ПО$ТКОМУНИ$ТИЧ€$КАТА "държава" НА ЗАДКУЛИ$И€ТО!
    ВЪН ПР€ДАТ€ЛИТ€ РОДООТ$ТЪПНИЦИ РОЖБИ НА БКП и КД$ - (Б$П, ДП$, Г€РБ)!
    ВЪН $ЛУГИТ€ НА циони$тит€ $АТАнато - ДБ, ПП, А$Б...!
    СПЕШНО АНТИКОМУНИ$ТИЧ€$КА РЕВОЛЮЦИЯ! НОВА КОНСТИТУЦИЯ!
    НОВ НАРОДЕН СЪД! ФАТМАКЪТ ОСЪДЕН ПРЪВ! ЛУСТРАЦИЯ!ЛУСТРАЦИЯ! ЛУСТРАЦИЯ!
    РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ $АТАнато!
    ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК! 79г. комунизъм СТИГАТ! СТИГАТ!
    ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА ОТ циони$ти($луги на $АТАнато) БЪЛГАРИЯ !
    ДА ЖИВЕЯТ СВОБОДНИТЕ БЪЛГАРИ С ГЛАВНО "Б"!
  • 63 Че те всички

    24 0 Отговор

    До коментар #57 от "Комунягите":

    от ГЕРБ са комуняги. Виж им само произхода, от какви семейства са родени и ще ти стане ясно на тиквата.

    Коментиран от #66

  • 64 Бойко идва....

    3 19 Отговор
    Да му мислят БСП и Възрожденците....

    Коментиран от #69

  • 65 Боко тиквичков

    19 0 Отговор
    Ами то бостана беше обран и в предишния момет от преди повече от 12 години! И престани да се жалваш! Ти колко семейства разплака и унижи, спомняш ли си или те друса болестта на удобната забрава!? С Рашков сте еднакви!
  • 66 Ами то други немаше

    10 2 Отговор

    До коментар #63 от "Че те всички":

    БКП комунистите ИЗБИХА всички останали.

    Коментиран от #74

  • 67 Бочката със

    15 0 Отговор
    това говорене освен да вдига процента на копейките, друго не прави! Но явно така е инструктиран!
  • 68 Не така

    23 0 Отговор
    Ти направи Родината ни обран бостан . Раздаде всички пари на котараците.

    Коментиран от #73

  • 69 Мдаа

    13 3 Отговор

    До коментар #64 от "Бойко идва....":

    Между ГЕРБ, БСП и Възрожденците никаква разлика. ЕДНА МАЙКА ГИ Е РАЖДАЛА.
  • 70 помнещ

    18 0 Отговор
    толкова ли е къса паметта ни, забравихте ли протестите, хубаво ли ви е в кошарата,къде са референдумите,колко са ,,истинските,, поддръжници на боко и шиши, биков и горанов ли ще са ,,новите-стари,, юпита .....събуди се народе....
  • 71 БСП в тих ужас..пак ша ги мачка Бойко...

    2 14 Отговор
    Както го прави от 15 години насам....
  • 72 Бамбука

    18 0 Отговор
    Луд умора няма, само се поти от повтаряне на собствените си лъжи. Никой нищо не ти дължи г-тин чекмеджан.
  • 73 БСП милиардерите

    0 11 Отговор

    До коментар #68 от "Не така":

    Ния обрахме всичко преди Бойко...

    Коментиран от #76

  • 74 Ми тогава

    13 0 Отговор

    До коментар #66 от "Ами то други немаше":

    защо пишеш лъжи, като знаеш че ГЕРБ са комуняги?

    Коментиран от #77

  • 75 Банкянският

    0 16 Отговор
    Пак ша мачка....народа го избора

    Коментиран от #99

  • 76 Не лъжи

    19 0 Отговор

    До коментар #73 от "БСП милиардерите":

    Бойко е в отбора още от началото на демокрацията.... Той е също комуняга, нищо че се прави на дръж ми шапката...

    Коментиран от #78

  • 77 То други немаше

    10 0 Отговор

    До коментар #74 от "Ми тогава":

    БКП комунистите ИЗБИХА другомислещите....по комунистически
  • 78 Така де

    3 4 Отговор

    До коментар #76 от "Не лъжи":

    Комуняга бие комунягана избори....как си требе

    Коментиран от #81

  • 79 Евала Бойко....

    1 20 Отговор
    Пак ша си номер едно.....

    Коментиран от #85

  • 80 Дрифт

    18 2 Отговор
    Кой обра бостана бе разбойко? Аз ли? Каквито и присъди да съществуват за вас малко е.
  • 81 Ми такава

    13 0 Отговор

    До коментар #78 от "Така де":

    е играта за заблуда на електората.
  • 82 НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ БОКО ДА РЕШАВА

    15 2 Отговор
    НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЗАД ТРАФОПОСТА НА УЧИЛИЩЕТО - ТОЙ ЛЪЖЕ И ЗА ТОВА И ЗА ТОВА ЧЕ ИМА ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ ГИМНАЗИЯТА ДО ТРАФОПОСТА !
  • 83 Дерзай Тиква

    22 1 Отговор
    Цирковата трупа набира скорост виждам

    Коментиран от #87

  • 84 да не забравяме

    19 3 Отговор
    Коалиция "Бостан"(ГЕРБ$ДПС) беше ваша!
    До вчера бяхте част от сглобката.
    Да се възмущаваш, че няма пари, след като си управлявал, е шизофренно.
  • 85 Добре

    17 3 Отговор

    До коментар #79 от "Евала Бойко....":

    Е....и? Като е пръв на изборите Бойко мед и масло ли ще завалят от небето? Глад и мизерия това ни чака.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Пенсионер

    9 2 Отговор

    До коментар #83 от "Дерзай Тиква":

    Тежко ни!
  • 88 ккк

    14 2 Отговор
    а ти къде беше нали беше с тези дето го обираха , мандата беше ваш за това вината е ваша
  • 89 Какво унижение

    7 5 Отговор
    В тази свята зала, глас да увиват толкова прости хора!
    Борисов започна да върти палачинката, а тия от ПП за да не изпаднат от каруцата пак ще му пристанат!
  • 90 "ВРАГ НА НАРОДА"

    7 8 Отговор
    В ПОСЛЕДНИЯ парлаМ€НТ ИМАШЕ САМО ДВЕ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ, А И САМО ТЕ ДВЕТЕ НЕ СА БИЛИ НА ВЛА$Т, ТОВА СА "ВЪЗРАЖДАНЕ" и "ИТН" !
    ЗА БОГА БРАТЯ ГЛАСУВАЙТЕ!
    ДА НАКАЖЕМ АНТИ-БЪЛГАРСКИТЕ ПРО ДАЖ НИ ЦИ/ПР€ ДА Т€ ЛИ -д€моКРАДЦИ и €вроатлантиц-ГРАН ТАДЖИИ-
    рожби на БКП и КД$!
  • 91 пешо

    12 2 Отговор
    да след тоталния саботаж на герб към българия за да докажат че не може без тях заприличахме на македония
  • 92 Безподобен

    16 3 Отговор
    безродник , лъжец и мащабен крадец зинал злобно от меката на гербавите мошеници !
  • 93 пределен лимит

    13 2 Отговор
    Активите били на предела
    Ей циркаджия затваряй си мръсната уста че може да прехвърлиш предела лично ти
  • 94 стако

    15 2 Отговор

    До коментар #24 от "БОЙКО ПО РОЖДЕНИЕ Е НЕГРАМОТЕН ,":

    Мн добре казано....
  • 95 суверенът

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "Банкянският":

    Ние всички ще го спрем!
  • 96 Помисли си пак

    14 2 Отговор
    Много ми е интересно как прехвърля собствените си престъпления на другите хора..
    Аксаково е град и пътя там е на тяхната община..а кмета е от ГЕРБ
  • 97 Дупничанин

    15 2 Отговор
    "Вие представяте ли си да стоят в Брюксел 5-6 милиарда и никой да не иде да ги вземе"
    -----
    Само пари са му у главата на тоя бандит. А дано идат за ковчег.
  • 98 Съсипал

    11 0 Отговор
    варварски Родината ни и огромна част от българските граждани , а и не само ! И най - нагло се изтъпанил да лъже и с трибуквието си ! Там е , където го търпят , защото делят !
  • 99 ъхъ

    8 2 Отговор

    До коментар #75 от "Банкянският":

    "Ша мачка"... с дупе таралежи.
  • 100 Какво нулева

    16 2 Отговор
    Миграция бе, клоун? Това е световен процес и твоето участие е това, че подкрепяш тези, които подклаждат войни и раздрусаха света и предизвикаха тези бежански потоци!
    Ами тиква!
  • 101 Йордан

    18 0 Отговор
    Бойко от друго ако не разбира ,от бостани разбира
  • 102 Баубау

    17 2 Отговор
    Абе Баце, кой обира бостана 12 години и сега изведнъж няма тикви. Парите отдавна ги няма. Всичко се води по документи без стойност. Дано да те намагнитят че да се укротиш.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Анонимен

    10 0 Отговор
    Не само ППДБ ти дължат,всички ние ти дългим много ,слънце наше!На теб и на кой!Нали за това излезохме на улиците преди 4 години!Алилуя!!!
  • 105 един

    4 7 Отговор

    До коментар #32 от "През това":

    Мога ли и аз да те попитам нещо,другаря ти Живков/или тия преди него/,като прибра на хората земята,магазините,фабриките и т.н.,плати ли някакъв наем за 40год.,та сега ще ме караш да боядисвам,да боядисват такива като тебе,дето им беше изгодно да се национализира частното и те да станат я директори, я партийни секретари на чуждото имане!Сега отивай и боядисвай на бай си Тошо наследството!

    Коментиран от #111, #113

  • 106 Информиран

    16 3 Отговор
    За Бойко съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 107 ......

    9 0 Отговор
    Повече образование не е излишно.
  • 108 Геша

    18 0 Отговор
    Този хубостник ходи из дупка в дупка в България и говори лицемерните си тъпотии но само в среда на свои съмишленици (разбирай съкрадци ).Иначе в НС не съм го виждал на трибуната да говори. Ръси само лакърдии по пътища и паланки. И се гласят още да крадат от магистрали и санировки.
  • 109 Пипи

    15 0 Отговор
    Бостън го обра ти, бе мазняк!
  • 110 фен на сидеров

    16 0 Отговор
    КОЙ обра бостаня, ББ изяде дините !
  • 111 леля ви

    10 6 Отговор

    До коментар #105 от "един":

    Защо другари и другарки сте седнали сега да рИвете? Нидейте рИва. Искахте капитализЪм на ви го сега. При капитализЪма е така. Свят на войни, разврат,дива експлоатация на масите, мъки и сълзи.Така ще е. Единствено СОЦ-а имаше морал,това беше строй за обикновените хора. Но,искахте всички да сте богаташи. Е,станаха само някой и то от грабежа на строеното от народа периода 44-та-89-та година, а народа обедня!Варварски капитализЪм!Казано е:- Алчността и лакомията ще погубят света, както древния РИМ.

    Коментиран от #120

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Енгелс

    12 5 Отговор

    До коментар #105 от "един":

    Социалистическоа България благоденстваща, силна и сигурна страна за бъдещите поколения беше по времето на социализма 1944-1989г. Но това време безвъзратно си отиде! На 10 ноември 1989-та година излъгахте масите най безотговорно,врътнахте тихият преврат и всички вкупом свалихте социализма и какво направихте? Реставрирахте капитализма и какво стана, докъде я докарахте? Навсякъде се вихрят локални войни с тенденция да избият в световна война и край с човечеството. Това е така защото при капитализма, няма как да има мир, природата му е да има войни. Бъди миротворец колкото си искаш, но това не променя природата на капитализма и общата световна обстановка. Само социализма и комунизма слагат точка на войните. Но тях ги няма нали? Каквито и недостатъци да имаше социализма, беше все пак социализъм, а не капитализъм. Капитализма е свят на войни, дива експлоатация на масите, бедност и мизерия. Мрак и липса на надежда у народните маси. Жестока работа. Това е
  • 114 ще гласувам

    13 1 Отговор
    От този по нахален манипулатор няма!
    Говори глупасти от хиляда и една нощи пред възхитени герберисти и блюдолизци.
    Вече съм убеден,че трябва да се гласува за ППДБ.

    Коментиран от #117

  • 115 Банкянският пак гази

    0 12 Отговор
    Другари и Възрожденци....
  • 116 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    13 0 Отговор
    Да, така е - България е един обран бостан и в него има една голяма гнила тиква, която си прави предизборна агитация! Има и много слънчогледи, обърнати към вожда - тиква. Излизат пред телевизията един по един да казват, че тиквата трябвало да стане премиер.
  • 117 А така

    3 9 Отговор

    До коментар #114 от "ще гласувам":

    От Нинова по нахален манипулатор няма!
    Говори глупасти от хиляда и една нощи пред възхитени комунисти и блюдолизци.
    Вече съм убеден,че трябва да се гласува за ППДБ.
  • 118 Рамбо

    14 0 Отговор
    Този илитерат, който е прочел само 1 книга през живота си, е обидно да го гледаме и слушаме точно на 24ти май
  • 119 "ВРАГ НА НАРОДА"

    9 0 Отговор
    разбойкУ (АГ€НТ БУДАла) € МЪЧ€НИК, Л€$НО ЛИ МУ € НА ГОРКИЯТ, ДА € МИЛИАРД€Р , А ДА $€ ПРАВИ НА ХРИ$ИМ, ДА ГО АР€$ТУВАТ,ДА ГО ПИТАТ ЗА НЯКАКВА КЪЩА В БАРСЕЛОНА!?!?!?

    ДА НАКАЖЕМ МАФИЯТА, ДА ГЛАСУВАМЕ СРЕЩУ В$ИЧКИ ПАРТИЙЦИ , КОИТО $А НИ ЛЪГАЛИ И КРАЛИ!
    ДОЛУ Ч€РВ€НИТ€ КР€АТУРИ(Б$П, ДП$, Г€РБ),
    ДОЛУ РОЗОВИТ€ $ЛУГИ НА по$$о л$$т вото (ПП-ДБ, А$Б)!
    ВРЕМЕ Е ,КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА НОВ НАРОДЕН СЪД!
    ГЛАСУВАЙТЕ БРАТЯ ЗА БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ!
  • 120 един

    7 3 Отговор

    До коментар #111 от "леля ви":

    Вашият "капитализъм" е една пунта Мара,комунистите в Русия ви дадоха указания как икономиката ни, да премине във вашите ръце и вие от първи комунисти станахте първи капиталисти,заграбихте предприятия,заводи и пр. градени десетилетия от ръцете на всички българи!Така освен политическата власт се сдобихте и с икономическа а след не много време станахте и мафия!
  • 121 Евала бойко

    0 14 Отговор
    Любимец си на избирателите....
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 БСП милиардерите

    7 1 Отговор
    Ние окрадохме труда на народните маси. Свихме им спестяванията от банките, взехме им предприятията, създадохме мутрите и техните производни. На това му викахме...ПРИВАТИЗАЦИЯ.
  • 124 Банкянският

    2 8 Отговор
    Пак ша тресне комунистите...нема да им прости...както става през последните съ години.....
  • 125 всокаи

    7 0 Отговор
    Цели 9 месеца се гушкаха ГЕРБ, ПП и ДБ заедно с ДПС и пърдяха заедно в парламента, по 20 хиляди на месец получаваха от данъците на всеки българин, и днес този ГЕРБ сиганин, излиза и вика че бил обран бустана??? И заблудената ГЕРБ агитка се радва и преглъща. Ами ако е обран бустана нали ти беше в сглобка бре ГЕРБ айдук? Нали ти правеше Не коалиция с ПП и ДП, на коляното на Шиши от ДПС? Нали всички лапахте от парите на българите? До кога ще ви търпят?
  • 126 Смешник

    10 0 Отговор
    Борисов, стига с това евтино говорене. Никой не ти вярва от мислещите хора. Да, забравих, в България е пълно с празноглавци.

    Коментиран от #128

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Я пъ тоя

    1 11 Отговор

    До коментар #126 от "Смешник":

    Пак ша ви боксира....БОКИЧА, щото хората му вярват...
  • 129 Молитва

    13 2 Отговор
    Дано САЩ го изрежат с Магнитски тоз глупак да знаем че няма да избяга някъде като му дойде времето
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Ъхъъъъъъ мозък

    6 1 Отговор
    ====Ако започнем като тях да взимаме заеми и да раздаваме за пенсии, ще фалираме държавата.====== А милиарди за Украйна може нали? Гнида....

    Коментиран от #133

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Нинова даваше

    2 6 Отговор

    До коментар #131 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    Милиардите за Украйна. Или забрави....другарю.

    Коментиран от #136, #138

  • 134 Ъхъъъъъъ мозък

    4 1 Отговор
    В Цялата Вселена и Галактика всички искат точно вие да сте ние "доминиращата сила"....
  • 135 Банкянският

    2 10 Отговор
    Забавя но не забравя.....да спечели изборите отново.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Къде Тулупе Малоумний

    9 1 Отговор
    Ще складираме отработеното ядрено гориво ? В Банкя ли ?

    Коментиран от #139

  • 138 Мале тая другарка

    6 2 Отговор

    До коментар #133 от "Нинова даваше":

    Що оръжие изнесе за Украйна, що рашисти изтрепаха с това оръжие.
  • 139 Не позна

    1 4 Отговор

    До коментар #137 от "Къде Тулупе Малоумний":

    На Позитано 20.....
  • 140 Бойко ако спечели

    1 6 Отговор
    Другарите пак ша са в тих ужас.....те отдавна свикнаха да са в това състояние....
  • 141 ГЕРБ подкрепиха

    7 0 Отговор
    Всичко малоумно което можеха да подкрепят. Всич на опозиция на ДБ-ПП да не се правят
  • 142 Наглецо Крадец!! Ти най добре знаеш

    11 1 Отговор
    Къде са, Парите

    Коментиран от #150

  • 143 Анонимен

    3 8 Отговор
    А за радев нещо да кажете, юмрука. Един дол дренки сте и по улиците балканджиите от селото в града на диалект, застават зад бате ви Бойко Борисов. Щом радев се е захванал с дъщерята на пепа сърчеджиева от харманли маалата, а там нататък ясно, какъв народ бг иде да управлява. Стягайте се да работите, навремето дойдоха от Беломорието, а сега България се строи от хората на чапо от Мадан заминал за Щатите по живково. Те управление работи за Гн Борисов и дпсгерб. Празни приказки на пазара, заповядайте в събота, да ви нахранят дпсгерб. Трябва да се трудите а не да крадете от бостана на трудолюбиви болни хора И какво като им вдигнахте пенсиите от 300 на 500/600 лева, вие Сглобката и сюужебните им ги откраднахте на сила за саниране, за етажната собственост, а нито ще има санирани нито ще се завърнат в Бг и така празните и заключени апартаменти ще ви плащат изнудват разни мошеници частни домоуправители. А и, ако не са отвън отрудените хора да ви оставят 5 цифрени суми идвайки си за месец в Бг, няма милост, и наскоро едно младо работещ в германия на кюрд, ядем само пици, и цяла нощ на крак, как е, и не искали някои си дпс, няма как без дпс турците и на батето мохамеданите, но де акъл от алчните след Борисов. Хората стачкуваха, а днес стана още по зле. И българските граждани искат да се завърнат но са объркани. Не може 20 г младеж в Германия да е ослабнал с много килограми и да не се тревожат за детето им. Малко милост и съвест, радев е подобое преди другите. Гледа в
  • 144 Йеронимус БОШ

    6 8 Отговор
    ББорисов е велик мъжага ! Направо е истинско МЪЖИЩЕ ! Късметлии сме , че го имаме , че ни осветява със своята божествена простащина ли ?
    Аман от изкуствени и лицемерни МЕСИИ !
  • 145 Земеделец

    3 1 Отговор
    Батко,крупен производител на дини и пъпеши.
  • 146 !!!?

    19 0 Отговор
    Честит празник на българската писменаст
    Аз, Боко, Влачи, Гепи, Мижи, Лажи,...!!!?

  • 147 Наглецо. Крадец!! Ти най добре знаеш

    15 1 Отговор
    Къде са, Парите? В твой и на поставени лица в Овшорки и чужди банки!! Инвестираш с Поставени лица и във Ваканционни селища на Атрактивни южни Дестинации!!
  • 148 Всички атлантици

    3 2 Отговор
    Трябва да се възприемат от хората като една партия
  • 149 Бойчо Тулупа

    15 1 Отговор
    Враг N1 на пенсионерите !
  • 150 Хи хи

    5 2 Отговор

    До коментар #142 от "Наглецо Крадец!! Ти най добре знаеш":

    Питай Кокорчо ? Той не намери ония 10 милиарда дето се крадяха на година , но ти ако знаеш подскажи му !
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 "ВРАГ НА НАРОДА"

    9 0 Отговор
    НЕ НАРОД , А МЪРША БЕ КАЗАЛ ПОЕТЪТ , $ЛАДКО $€ВДА ВЪРТ€Ш€ НА разбойкУ "ОМЛ€ТА" !
    МАФИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА € НА ВЛА$Т $ АКТИВНАТА И ПА$ИВНАТА ПОДКР€ПА НА ОВЧИЯТ НАРОД!
    ПОНЕ 80%-Д€БИЛИ! МАТ€РИАЛНО ЗАИНТ€Р€$ОВАНИТ€, ПЛАТ€НИТ€ И ЗАБЛУД€НИТ€ ГЛА$УВАТ ЗА Г€РБ,
    А ОКОЛО 60% ИЗОБЩО НЕ ГЛАСУВАТ ЗА НИКОГО!
    ИЗХОД ИМА:
    1.НАПУСКАШ РБ(РЕПУБЛИКА БАНАНОВА);
    2. ОСТАВАМ М€ЖДУ ЧУКА И НАКОВАЛНЯТА(М€ЖДУ МАФИЯТА И ОВЧИЯ НАРОД);
    3.СТАВАШ НАРОД€Н ИЗ€ДНИК, АМА ТРЯБВА ДА $И ПЛАТИШ НА МАФИЯТА:
    4. ЗАМИНАВАШ НА ФРОНТА НА€МНИК,ПЪК КАКВОТО $ТАН€;
    5. С Т Р Е Л Я Ш ПО ТИКВАТА, И АКО ТЕ ХВАНАТ ОТИВАШ НА ТОПЛО;
    6.ОТИВАШ В МАНАСТИР;
    7. САМОУБИВАШ СЕ;
    8. НАРОДЪТ СЕ СЪБУЖДА И ОМИТА МАФИЯТА!!!
  • 153 Аз съм прост

    9 1 Отговор
    И вие сте прости........
  • 154 дом

    12 1 Отговор
    Тумор си ти, тумор. Трябва да бъдеш отстранен.
  • 155 Ъхъъъъъъ мозък храбрий Толупский

    6 0 Отговор
    Бойко Борисов: И нас да ни стрелят с тежка артилерия, и аз ще хвана нанякъде.....Пази Боже тук и нас да ни стрелят с тежка артилерия, ракети и самолети, може да има смели тук в залата, но и аз включително ще хвана нанякъде, без да се правим на големи войводи”, коментира премиерът.
  • 156 Не така

    14 1 Отговор
    Ти направи Родината ни обран бостан . Раздаде всички пари на котараците.
  • 157 Ъхъъъъъъ мозък

    7 2 Отговор
    ====Ако започнем като тях да взимаме заеми и да раздаваме за пенсии, ще фалираме държавата.====== ............ кретен !
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Даааа

    9 0 Отговор
    България е един обран бостан в момента, няма ги и парите за две магистрали даже.
  • 161 Къде са парите за язоворите

    16 1 Отговор
    Толуп крадлив ?
  • 162 Толупе

    15 0 Отговор
    Кой открадна джакпота от ТОТО-ту миналата седмица? Затова ли си в Търново ?
  • 163 българка

    15 0 Отговор
    Той може да плещи всякакви глупости, защото каза че е ПРОСТ! Ама и мисирките, които ще се избият да му се подмазват, не надхвърлят неговото ниво. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и дано станем по-просветени, за да оценим злото, въплътено в същността на ТОЗИ индивид!
  • 164 Глупости

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "🍋🍊🇧🇬":

    Глупости, Глупости, Глупости
  • 165 дядото

    10 0 Отговор
    о,свещена простота.кой ли обра бостана след като ти управляваш вече 20 години страната

    Коментиран от #166

  • 166 БСП милиардерите

    2 3 Отговор

    До коментар #165 от "дядото":

    Ние окрадохме народа български чрез приватизацията...нема кой да ни бие по кражби....

    Коментиран от #185

  • 167 Възрожденец...ама баш

    1 7 Отговор
    Тоя ни разказа играта....спука ни от бой на избори.
  • 168 Банкянският

    0 9 Отговор
    Като ги бия на избори, кво да правя че тия са некадърници....
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Банкянският

    0 8 Отговор
    Ша ги отупам и на тия избори. Толкова са им възможностите.
  • 171 безпартиен

    4 0 Отговор
    Тихо че да не се сетят за теб дето и ти БРА от бостана!Ама яко БРА!
  • 172 Даниел

    6 1 Отговор
    от 15 години нищо не е садено,как тогава обираш?
    Продължаваме да живеем в ужас,необяснимо е как личност като този продължава да участва с политическия живот на обществото!

    Коментиран от #178

  • 173 истината

    5 0 Отговор
    Тоя боклук докога ще обикаля и лъже като дърта циганка? Мястото му е в затвора - доживат.

    Коментиран от #177

  • 174 Ханс от Дрезден

    8 1 Отговор
    Бг е обран бостан, с много големи тикви.

    Коментиран от #176

  • 175 Боко Праните Гащи

    4 1 Отговор
    Балъци, имам 4 млрд. Ама дебелия ме надмина. Гласувайте за мене, че да ви ... с 200
  • 176 БСП милиардерите

    1 1 Отговор

    До коментар #174 от "Ханс от Дрезден":

    Ние го обрахме още с приватизацията...оставихме народните маси по долни гащи....
  • 177 Ами вкарай го

    1 2 Отговор

    До коментар #173 от "истината":

    В затвора, ако ти стиска де....
  • 178 Затова ли хората избират

    1 2 Отговор

    До коментар #172 от "Даниел":

    Бойко, а не например....Нинова.
  • 179 Пор

    4 1 Отговор
    Арестуваха Севдата ти, защото е забъркана като теб в корупционни схеми, че кой живее от заеми в къща за някълко милиона, аз ходих лично да я видя отвън къщата, не е зле, за младо семейство. На крадци като вас, едва ли някой може да дължи нещо. Между другото, преди 10 години каза , че ако спечелите изборите, до 2024 г. магистрала Хемус ще е готова. А то задръстванията още почват преди 30-и км на тунелите, а магистралата след два спечелени избора от вас беше продължена с 30 км най.много. Два пъти хората ви гониха от власт с протести, забрави ли? И един път отказаха да ти гласуват за твойто "магаре"-президент.
  • 180 Иванов

    2 1 Отговор
    Борисов от Велико Търново: България е един обран бостан в момента, няма ги парите.
    Благодарение на теб!

    Коментиран от #182

  • 181 хехехе

    1 1 Отговор
    Е НАЛИ ТИ БЕШЕ БОСТАНДЖИЯТА
  • 182 Хи хи

    0 0 Отговор

    До коментар #180 от "Иванов":

    Е как благодарение на него , обясни ! Баце не е на власт от 3 години , защо няма пари , а само заеми .Умник!
  • 183 Венсеремос

    1 0 Отговор
    Бойко приказва през главата си и си мисли че народа е изветрял тотално и му вярва на лъжите!
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Борисов, Ти и Хиени ГЕРБ направихте

    0 0 Отговор
    Бългсрия Обран Бустан!! И ти Крадецо Ревеш, ти с твойте СИК(бивши официално) съдружници и Хиени ГЕРБ Обрахте и Счупихте държавата!! Наглец!!
  • 187 Мария Филипова?? Много кратка Биография!

    0 0 Отговор
    Кои са и родителите, какъв Бизнес имат, Какво са работели! Нищо Пълно Затъмнение!? Каква и е Фамилията???
  • 188 Ццц

    0 0 Отговор
    Гласуваш за Борисов получаваш Киро и Асен шарлатаните
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове