Last news in Fakti

2 Юни, 2024 11:25 2 872 76

Любомир Стефанов: Ако "Възраждане" излязат втори на изборите, може да има втора версия на коалицията по принуда

  • любомир стефанов-
  • възраждане-
  • втори-
  • избори-
  • коалиция-
  • принуда

Бившият енергиен министър Мирослав Севлиевски добави, че предизборната кампания изглежда така - близо 60% от българите няма да участват в изборите

Любомир Стефанов: Ако "Възраждане" излязат втори на изборите, може да има втора версия на коалицията по принуда - 1
Снимка: bTV

Политологът Любомир Стефанов заяви, че е песимист за висока избирателна активност на изборите 2 в 1 - на предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат заедно с европейските избори на 9 юни. На теория би трябвало всеки с всеки да може да се коалира след изборите и да се формира коалиция. Ако "Възраждане" обаче излязат втори на изборите, може да се види втора версия на коалицията по принуда - да обичаш на инат, коментира той в студиото на bTV, цитиран от novini.bg.
Той не вижда политическото в предизборната кампания, която по думите му преминава в шеги и закачки. И даде пример с билборда, на който се виждаха Николай Денков, Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Любомир Стефанов смята, че има възможност да се състави правителство след изборите на 9 юни.

Той призова хората да излязат и да гласуват на изборите 2 в 1.

Бившият енергиен министър Мирослав Севлиевски добави, че предизборната кампания изглежда така - близо 60% от българите няма да участват в изборите. Големият залог е на кого да разчитаме - на мъжете или на жените, на младите или на старите, посочи Севлиевски. На изборите могат да се случат и изненада, не изключва той. И допълни - че ако има ниска избирателна активност ще влязат по-малко партии в парламента.

Според него българските граждани гледат на "Възраждане" като партия, която ги забавлява. Той смята, че няма друг рай, извън НАТО и ЕС няма.

Севлиевски смята, че и след 9 юни България ще е добро място за живеене. Трябва да има полезно и стабилно мнозинство, надява се бившият министър на енергетиката.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абсолютно

    83 13 Отговор
    Гроб, ПП и дпс ще се гушнат за общото"благо"( разграбване)
  • 2 РЕАЛИСТ

    84 11 Отговор
    Значи нова сглобка , ново правителство на ГЕРБ ,ПП ДБ и ДПС. И трите партии в едно гърне ходят. Правят се на противници преди избори, а после плеснат с ръце и се прегърнат, щото Галя от посолството така нарежда. Иначе идва Възраждане, БСП и ИТН и снаряди за Украйна йок.
  • 3 бай Иван

    66 6 Отговор
    Ах този Миро Севлиевски , ах този яхтен скандалджия и крадец , ах тези негови прогнози.
  • 4 зззззз

    70 6 Отговор
    Тоя беше министър на енергетиката два или три месеца. Завършил е география е СУ. Какъв експерт, какви 5 лева?!?!

    Коментиран от #76

  • 5 смях

    26 3 Отговор
    Да се подложат на Бойко ли?
  • 6 Разочаровани негласуващи Българи,

    24 39 Отговор
    Има за кого да гласувате - Партия ВЕЛИЧИЕ Номер 25 с представители Полковник Марков и Ивелин Михайлов. За мир и против войната, за справедливост за всеки български гражданин, за по-добро бъдеще за нашите деца и внуци. Само ВЕЛИЧИЕ имат програма за развитие на България за 50-100 години напред и я прилагат на дела в община Ветрино и още 2 общини, където няма престъпност, наркотици и самите жителите там правят живота си по-добър. Нима не искате по-добър живот във вашите общини за вашите семейства!

    Коментиран от #13, #15, #25, #33, #58, #71

  • 7 Хи хи

    19 44 Отговор
    Никаква коалиция по принуда , дайте властта на Копейкин той иска сам да управлява и непрекъснато го повтаря ! Но Копейката не е глупав , няма да вземе властта , а ще обяснява , че му трябва цялата власт .А аз искам да видя що за рядко щастие е Копейката и какво ще я прави тази власт дори да я има цялата .Допускам , че Копейката ще обърне палачинката или ще му строшат главата.

    Коментиран от #26

  • 8 Груйо

    14 46 Отговор
    Bгъ3раждане са проект на ГЕРБ. Ако станат втори, Тиквата ще направи правителство на малцинството подкрепено от ДПС и Копейкин.
  • 9 Възраждане не се Кланят на Козяк!?

    36 12 Отговор
    Как ще стане по Принуда!!???

    Коментиран от #46, #73

  • 10 1234

    22 6 Отговор
    Ами тогава ,защо изобщо правим избори ,като не се зачита мнението на хората,така или иначе ще управляват същите,независимо от това ,че са получили малко гласове.Това няма нищо общо с демокрация.

    Коментиран от #37

  • 11 №12 Възраждане

    45 14 Отговор
    Затова Възраждане трябва да стане първа политическа сила с мнозинство в парламента.

    Коментиран от #20

  • 12 Бамбука

    26 8 Отговор
    В изборите ще отидат да гласуват умните и платените. При всички случаи очакванията са умните да са по-малко. Какво да се прави - родна действителност.
  • 13 До6

    29 9 Отговор

    До коментар #6 от "Разочаровани негласуващи Българи,":

    А, мерси стига с тея полковници, генерали Аман, и сега виждаме как, ръководят. От, глава на населението България има най много професори, генерали....
    И, пак сме най назад
  • 14 Знайко

    25 4 Отговор
    .....и продължават всякакви "експерти" да обясняват как "много малко ще отидат до урните и то само твърдите ядра" или "....60% няма да гласуват"!
    Само да не стане да ги ядосате и хората да рекнат: ти ще ми кажеш, че няма да гласувам ве? Даже ще гласувам сре
    щу ВАС!
    Аз лично ще направя каквото съм решил отдавна, поради необходимостта някои хора да бъдат наказани задето не правят на глупаци вече 4 правителства!
  • 15 Мое мнение

    30 23 Отговор

    До коментар #6 от "Разочаровани негласуващи Българи,":

    Тия разни подполковници, ивелини, граждани, преки демократи, ваня-мая и т.н. са проекти за да откъснат от гласовете на Възраждане. Те няма да влязат в парламента, но 5 такива проекта по 3 процента са си 15% по-малко за Възраждане което може да им коства първото място. Затова не гласувайте за новите проекти на посолството, а за единствената партия което е последователна вече 10 г - Възраждане.
  • 16 Име

    23 5 Отговор
    Много хора мислят, че войната ще свърши още утре и няма да бъдат засегнати особено!
  • 17 Червената шапчица

    11 2 Отговор
    victory belongs to the most tenacious - победата принадлежи на най-упоритите - Roland Garros
  • 18 Мъдрият

    36 14 Отговор
    Възраждане са твърдо първи!

    А герп при висока избирателна активност ще бъдат трети!

    Важно е да гласуваме масово, за да махнем евро-атлантическите партии от управлението на страната, защото те са много вредни за България!

    Коментиран от #63

  • 19 Червената шапчица

    17 9 Отговор
    Най-добре, както за ПП/ДБ, така и за ГЕРБ-СДС е да се слеят в една партия и на изборите да се явят заедно като голяма сила срещу ИТН. Така сглобката ще е легална и законна. Имат шансове, така обединени, за второ място след Възраждане, но преди БСП...

    Коментиран от #24

  • 20 оня с коня

    7 16 Отговор

    До коментар #11 от "№12 Възраждане":

    За каква Първа полит. сила гласиш Възраждане,след като ВЕЛИЧИЕ изсмуква Гласовете й?
  • 21 Българка

    14 13 Отговор
    ПП-ДБ НИКОГА НЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ КОАЛИРАТ С ОПГ ГЕРБ-ДПС, докато главатарите им не влязат след присъди в затвора за цялостната си дейност. Сега ПП-ДБ все още имат макар и намаляваща подкрепа от избиратели. Но ако отново направят сглобка с мафията, ако не официализират всички данни и доказателства за ощетената хазна, включително и с евросредства за над 10 милиона за къщата в Барселона, за ателието и издръжката на мис гащо и боковото дете. Това е станало чрез измислени държавни поръчки, концесии на тримата подставени Котарака. Да не забравяме грабежите на съвремието ни- фалирането и разграбването на КТБ и подаръка за Путин руско-турски поток. Хора, става дума за мноооооого милиарди НАШИ ПАРИ
    И ще гласувате за ГЕРБ-ДПС?
    Относно Възраждане -те са клонинг на ГЕРБ
  • 22 Мамул

    10 8 Отговор
    А дано са втори за да се осветят и едните и другите!
  • 23 Людмила

    30 14 Отговор
    Всички ще гласуваме против НАТО, против евроатлантизма, против тероризма, против убийствата на невинни жени и деца , гласуваме за Мир, гласуваме за България, а не за Украйна.
    Никакви сглобки повече между шайки, шарлатани, еничари, предатели и майцепродавци !!!

    Коментиран от #67

  • 24 оня с коня

    10 14 Отговор

    До коментар #19 от "Червената шапчица":

    Твърдиш че ако ГЕРБ и ПП/ДБ се слеят в една партия,Възраждане стават Първи пред тях.И понеже в момента ГЕРБ е на първо място ДАЛЕЧЕ пред всички останали,ти ако си на мястото на Борисов ще се Слееш ли за да станеш Втора цигулка?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гласувай за тях

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "Хи хи":

    Ами, щом искаш да станат първи и да се провалят, значи ще е малоумно да не гласуваш за тях. Но ти няма да гласуваш за тях, нали? :))))

    Коментиран от #35

  • 27 Гейм овър

    21 13 Отговор
    Възраждане са първи бе смешници, кого манипулирате, всички сме анти НАТО!
  • 28 Изрожденците

    8 14 Отговор
    Могат да се коалират единствено с ДПС.
  • 29 ВЪЗРОЖДЕНЕЦ

    10 9 Отговор
    НЕ АКО А ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ СА ВТОРИ БЪДИ СИГУРЕН
  • 30 ВЪРОЖДЕНЕЦ

    22 5 Отговор
    СТАВА МИ СМЕШНО КАТО ГЛЕДАМ КАК ПЕРСОНАЛА НА КМЕТСТВОТО ДЕТСКАТА ГРАДИНА И УЧИЛИШЕТО ПОД СТРОИ ХОДЯТ НА СЪБРАНИЯТА НА ГЕРБ, НО ТАКА Е ВСЕКИ СИ ПАЗИ ХЛЯБА ГЕРБ КОМАНДВА
  • 31 нннн

    28 6 Отговор
    Тоя що плаче за нероден Петко? Обективно, от парламентарните партии само Възраждане не е била в управлението и съответно не се е излагала. Другите ги видяхме в различни конфигурации и на мен не ми харесаха.
  • 32 Запознат

    20 6 Отговор
    Само като видите въпросният мазник Севлиевски какъв комплекс е опънал на морето край Равда - Марина кейп и всичко ви става ясно, целият е пълен с украинци и даже персонала е украински, защото е изгонил местните работници. На какъв експерт ми се прави???
  • 33 Гатю

    8 9 Отговор

    До коментар #6 от "Разочаровани негласуващи Българи,":

    Там,във Ветрино де,автономна област ли е или село-държава?Защото вървят слухове и никой не излезе и да поясни какво е-пионерски лагер,бивак или събор.То ще се разчуе.
  • 34 Логос🇧🇬

    23 5 Отговор
    ПЛАТЕНИ ПОРЪЧКОВИ ЛАЛАДЖИИ КАТО ТЕЗИ ДЯАМАТА СА ПУСНАТИ СЕГА ПО ВСИЧКИ МЕДИИ ДА РАЗТЯГАТ ЛОКУМА,ЧЕ НИЩО (НАМА ) ДА СЕ ПРОМЕНИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ,ЧЕ ГЕРБ (ВОДЕЛИ)УБВДИТЕЛНО И ,ЧЕ ЩЯЛО ДА ИМА (НИСКА) ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ.
    ЦЕЛТТА Е ЯСНА ХОРАТА ДА НЕ ОТИДАТ ДО УРНИТЕ И ПЛАТЕНИЯ КОРПОРАТИВЕН ВОТ НА ГЕРБ ЦИГАНСКИЯ И ЕТНИЧЕСКИ ВОТ ЗА ДПС И ФАЛШИВИЯ ВОТ ОТ МАШИНИТЕ ЗА ППДБ ДА НАДДЕЛЕЕ.
    ЗАЩО СЕ ПРАВИ ТОВА,....?!
    МИ ЗАЩОТО СЕ ОЧАКВА ТОЧНО ОБРАТНОТО ДА ИМА ГОЛЯМА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ И ГОЛЯМ НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ И ВЪЗРАЖДАНЕ ДА СТАНЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА .
    ТЕ ТОВА Е ПРИЧИНАТА ТАКИВА ГОВОРЯЩИ ГУМЕНИ ГЛАВИ КАТО ТЕЗИ ДВЕТЕ ДА РЪСЯТ ТАКИВА МАНИПУЛАЦИИ.
    А ИНАЧЕ НА 9 ЮНИ ИЗБИРАМЕ ИЛИ БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА ПРЯКО ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ ВЕЧЕ И С ЖИВА СИЛА ,ИЛИ ИЗБИРАМЕ МИР И НЕУТРАЛИТЕТ С ВЪЗРАЖДАНЕ.
    ИЗБОРА Е ЛЕСЕН.
  • 35 Хи хи

    9 19 Отговор

    До коментар #26 от "Гласувай за тях":

    Разбира се, че няма да гласувам за тях , още съм с акъла си , но като гледам колко хора ги подкрепят по форумите , защо да не ги изберат ? А това , че ще се провалят е само в компетенцията на Копейкин , каква вина имат хората , че Копейкин е популист , абе чист лъжец си е за мен , само събира шарани.

    Коментиран от #51

  • 36 Ъхъъъъъъ мозъкК

    10 6 Отговор
    втора версия на коалицията по принуда, ама ако ПП-ДБ въобще влязат в парламента, което е под въпрос. А и ако се случи някой може верно и шутове да отнесе на края. Друга гнусотия дали се върти в главата на автора?
  • 37 провинциалист

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "1234":

    Така са наредили отгоре.
  • 38 Коци Георгиев

    14 10 Отговор
    Време е да излезе целият български народ и да гласува (за да не излиза после със сопите ) за да премахнем тази крадлива пасмина,За да може България да живне , да не се надяваме на мижавите европейски дарения, а сами да се вземем в ръце. Да изгоним американските бази , да спрем подкрепата за Украйна ,да възродим българският златен лев. Напред БЪЛГАРИ ЮНАЦИ , да гласуваме за ВЕЛИЧИЕ на Българската държава , и да вкараме в затворите тези български продажници.
  • 39 Без такива

    6 7 Отговор
    Все ми е таз на кое място са Възраждане Тиквата и Пеевски да се оправят както намерят за добре
  • 40 Ако "Възраждане"

    15 8 Отговор
    излязат втори на изборите, получават автоматично вторият мандат за създаване на правителство и после каквото сабя покаже.
  • 41 Коци Георгиев

    10 8 Отговор
    Да не допускаме тези шарлатани Кирчо и кокорчо изобщо да припават до парламента. А онези измекяри Христо и генерала , двамата Бойковци - директно към БЕЛЕНЕ>

    Коментиран от #66

  • 42 Важното в момента е

    11 6 Отговор
    Никой за Атлантици да не гласува и да бъдат разглеждани от хората като една партия и вкупом да бъдат отстранени от власта по един или друг начин. После да бъдат арестувани и съдени естествено. Достатъчно доказателства има натрупани вече за престъпления срещу държавата. ....Престъпления против промишлеността – чл 228
    Посегателства с/у селското стопанство- чл.229, 230
    Посегателство с/у търговията – чл 231, 232 (измама на купувач); 233- специфичен състав – външна търговия със стоки с възможна двойна употреба
    Опазване на природна среда- чл.235, 236, 237 - дивеч, 238 и други...... Чл. 224 – стопански подкуп: имотна облага срещу предоставянето на сведения, в резултат на което настъпват вреди, свързани със стопанските П (икономически шпионаж). ....Сключване на неизгодна сделка: чл. 220: субект е длъжностно лице ..... пряк умисъл (съзнателно), .... е резултатно. Раздел III Престъпления против Митническия Режим
    Чл 242 – разглежда квалифицираната контрабанда. (в случая от и за Украйна)........и т.н и т.н
  • 43 уйхбгж

    11 8 Отговор
    Тоя "демократичен" кен еф, само го вижте на какво мяза. С тая козя брадичка тъкмо се е докарал като козел, което отговаря и на интелекта му. Всичките тунеядци на ПП и ДБ са такива, приличащи на козли лъжливи и кирливи дърдорковци. Ако не му хвърлят някои грант ще умре от глад тоя лъжлив ПП и ДБ глашатай. Да изгоним сглобкаджиите и слугите им. Време е за Величие и е време за Възраждане. Христос Воскресе.

    Коментиран от #47, #49

  • 44 един

    7 18 Отговор
    Подготвят почвата/срещу заплащане разбира се/Възраждане да стане втора,ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ,разберете го "говорещи глави",българинът не е чак дотам прост, че да избере Възраждане!

    Коментиран от #50

  • 45 Ново атлантическо правителство

    12 8 Отговор
    ще е пагубно за държавата и хората. Не трябва подобно нещо да допускаме.
  • 46 Еми те така

    7 16 Отговор

    До коментар #9 от "Възраждане не се Кланят на Козяк!?":

    Омръзна ми да пиша всеки избори.Изсраждане независимо колко процента съберат ще бъдат пълнеж.Отстрани.Квото им кажат-това ще гласуват. Причината,е че тук е ЕС.И общо по-важното тук е НАТО.Няма мърдане.Елементарно .Иначе Коцето може да си купи още три къщи.Лошо няма.Демокрацията му дава това право след като "пускате" за Елементарно е.

    Коментиран от #54

  • 47 Са обърка са

    7 14 Отговор

    До коментар #43 от "уйхбгж":

    Селски Възраждане ще свършат толкова колкото свърши Путин в Русия
    Глад и мизерия за масите и милиционерите крадат на воля защото нямат контрол
    Руските бабички са с под сто долара пенсия и увеличение не се очаква скоро
    Това са Възраждане и Путин накратко
  • 48 35 години атлантически погром стигат

    15 6 Отговор
    България няма на къде повече да пропада. НЕ гласувайте за продажни атлантически предатели. Доказано е вече че са вредни за народа и държавата. Няма по голям враг за България от Атлантизма, американският слугинаж и терористичната политика на НАТО
  • 49 Беззъбо комунистче

    3 7 Отговор

    До коментар #43 от "уйхбгж":

    Така както те слушам си някое пенсионерче с кръвно..дано не ти четем още дълго творенията
  • 50 еми да

    8 9 Отговор

    До коментар #44 от "един":

    Простти копейки има.Но не чак Сидеровича и повече събираше.После кешираше.Кой квото даде.Копанарина също,само,че е по-глупавв.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 А,и още нещо

    9 18 Отговор
    Възраждане са четвърти.Запишете си.
    На 10 го прочетете пак.
  • 53 Феникс

    25 10 Отговор
    Ако си русофил, глсуваш за възраждане, ако си българофил пак гласуваш за възраждане, ако си за мир отново възраждане, ако си евроатлантик, за теб вече е късно :)
  • 54 Няма такъв филм пич...динамиката е на

    12 5 Отговор

    До коментар #46 от "Еми те така":

    Лице .... Всичко тече, всичко се променя ! В мига, когато кажем, че вече сме направили всичко възможно, ние сме загубили...... Атлантизма нито ще е вечен, нито пък скоро според много мастити анализатори въобще ще съществува като идеология. Той впрочем няма и нищо общо с ЕС и Европа а пропагандно и малоумно е прикрепян към него . Няма "евроатлантически" ! има европейски и атлантически. Скоро, зависи от хората в Европа може да няма "атлантически" ..... Самият механизъм на "двустранните договори" с Украйна са симптоматика за това ако се замислиш. Факт е: и точно САЩ е този който руши както и при ципите на НАТО така и ЕС и само силно пристрастен индивид не го вижда. "Двустранните договори" които се прокламират и толерират действително представляват и са симптоматика за разпад на ЕС ...... Утре може и Унгария примерно да сключи един такъв двустранен договор със Китай примерно за безмитна търговия и Европа (ЕС) приключи на момента

    Коментиран от #55, #56

  • 55 ЪХЪ

    2 5 Отговор

    До коментар #54 от "Няма такъв филм пич...динамиката е на":

    Скоро...може...ще ..след 200 години може.
  • 56 Пич,

    9 1 Отговор

    До коментар #54 от "Няма такъв филм пич...динамиката е на":

    По време на война принципите и договорите са само на хартия.
  • 57 13675

    9 4 Отговор
    Ей, изборите наближават и хората на възраждане са се мобилизирани...... ⚒️⚒️⚒️

    Коментиран от #60

  • 58 Коментатор

    12 6 Отговор

    До коментар #6 от "Разочаровани негласуващи Българи,":

    Чуй въпросният "полковник" какви ги дрънка, а после се изказвай, дали е алтернатива!
  • 59 Без фантазии, моля

    10 4 Отговор
    Възраждане няма да са втори. Коалиция по принуда няма да има.
  • 60 Спокойно!

    5 3 Отговор

    До коментар #57 от "13675":

    Няма толкова луди.
  • 61 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 11 Отговор
    ТРЯБВА ДА ИМА КОАЛИЦИЯ ........,........ ПП ДБ , ГЕРБ , ДПС ............. НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ЕВРОПЕЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО ............... ФАКТ !

    Коментиран от #62

  • 62 ПФФ

    7 5 Отговор

    До коментар #61 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    За нова сглобка ли говориш? НЯМА ГО МАЙСТОРА! КАКВОТО СТЕ НАДРОБИЛИ, ЩЕ СИ ГО СЪРБАТЕ!

    Коментиран от #64

  • 63 😁.........

    6 7 Отговор

    До коментар #18 от "Мъдрият":

    И като докарате на власт продажните копейки, партии руски подлоги, и всякаква безродна пасмина, ще цъфните и вържете ли?
  • 64 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 3 Отговор

    До коментар #62 от "ПФФ":

    И ДА НЯМА "СГЛОБКА" .................. ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВА , СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ...........,... ДОМИНИРАНО ОТ ГЕРБ ........,...... ФАКТ !

    Коментиран от #74

  • 65 дядото

    9 7 Отговор
    а какво ли би станало ако възраждане излезе на първо място.ще започнат референдуми,много съдебни дела и много мигранти на запад.не бе,помайтапих се,кое посолство би допуснало подобен резултат.

    Коментиран от #72

  • 66 БГ светлина

    5 16 Отговор

    До коментар #41 от "Коци Георгиев":

    Истинската алтернава на мафията, за по-добро бъдеще на България са точно ПП-ДБ. И точно за това те получават компромантна война чрез бухалките на ГЕРБ-ДПС, биват хулени и от прокремълските партии. Това е доказателство , че ЗА ПО-ДИБРО БЪДЕЩЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ С № 14 ЗА ПП-ДБ
  • 67 „ЖИВКОВА”

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "Людмила":

    И АСАМЛЕЯ ЗНАМЕ НА МИРА
    И РИСУНКИ ПО АСФАЛТА
    И ХЕЛС БЕЛС......✊....
  • 68 хихи

    6 3 Отговор
    А ако Хардвардските Изманици са с 6,6% няма да има коалиция по принуда
  • 69 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 6 Отговор
    наКОЙ яко плаща на Възраждане, а те на "ФАТКИ"
  • 70 Абе,

    5 3 Отговор
    Любчо,прост ли си ,нас ли ни правиш на такива ?! Няма значение кой ще е втори , или трети, евролизачите пак ще си направят сглобка по заповед на Галя! Ако не излезнат българите да гласуват масово,де !
  • 71 Кукуруза

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Разочаровани негласуващи Българи,":

    Новите наглеци продали се за копейки за да правят Варненская Республика. Би трябвало прокуратурата да се заеме с тях но нехае...
  • 72 Никое посолство....

    4 6 Отговор

    До коментар #65 от "дядото":

    Не би допуснало такъв гаф, никое, те копейките си мислят че всичко което хвърчи се яде, и наш муньо миротвореца и той, абе копейки къде сте тръгнали, картите са раздадени и повторно раздаване няма да има, от цялата ви дандания и врякане нищо няма да се получи, само мошенниците Костя, Цончо, волгата и др. само те ще захлебят, за вас ще остане само на 3ти март догодина да ви качат на Шипка за да повикате против американците и Урсула.
  • 73 Е те се кланят в.....

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "Възраждане не се Кланят на Козяк!?":

    Руското посолство, дори на Костя са му ушили и руска военна униформа.
  • 74 ЩЕ ВИДИМ!

    1 3 Отговор

    До коментар #64 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Не казвай "Хоп!", преди да си скочил!
  • 75 Павел пенев

    7 4 Отговор
    Предвид ситуацията,Възраждане би трябвало да са първа политическа сила. Платените социолози пак ще се оправдават за своите фалшиви резултати.
  • 76 Павел пенев

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "зззззз":

    В грешка си, Миро е експерт по рекетиране в Слънчев бряг, преди да стане енергиен Министър.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол