Last news in Fakti

5 Юни, 2024 08:55 1 110 67

Денков: След изборите няма да участваме в процес, който се води от ГЕРБ или ДПС

  • николай денков-
  • избори-
  • управление

След вота партията ни е твърдо на второ място и това няма да се промени, смята той.

Денков: След изборите няма да участваме в процес, който се води от ГЕРБ или ДПС - 1

След изборите ПП-ДБ няма да участва в процес, който се води от ГЕРБ или ДПС. Това заяви в студиото на „Здравей, България” кандидатът за депутат от „Продължаваме промяната - Демократична България” Николай Денков.

По думите му те се борят за първото или второто място.

„Много от тези така наречени прогнози са опит за манипулация на общественото мнение. Виждали сме го в миналото, виждали сме го и досега. Аз също имам достъп до социологически данни. Там ПП-ДБ е твърдо на второ място. Няма видима опасност това да се промени. Ще се борим да сме първа политическа сила”, уточни той.

„Вече стана ясно, че политики като повишаването на доходите, намаляването на неравенството, привличане на инвеститори без рекет, могат да се реализират, ако има кой да ги бута напред. Алтернативата е да тръгнем по другия път, който познаваме добре и доведе до протестите през 2020 г.”, поясни още Николай Денков.

По думите му от много време има опит за разцепване на „Продължаваме Промяната-Демократична България”.

„По един изключително арогантен начин Борисов и Пеевски казаха „Ние ще лидираме накъде ще върви България”. Тази оферта, която ни е сложена на масата, че те ще бъдат водещи и някой от тях ще е премиер, за нас е напълно неприемлива. Смятаме го за вредно за хората, за България, за бизнеса. Няма как да се съгласим с това. Ние сме в политиката, за да реализираме съвсем друга програма. Няма как да бъдем техни съучастници. Не сме съгласни с това” каза кандидатът за депутат.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    44 14 Отговор
    Хахаха..... Откакто се изниза от скута на Пеевски, и вече не можел такива неща да прави..... Хахаха....
  • 2 Реалист

    45 9 Отговор
    Да, бе да. И ти Денков не си гол охлюв. Повярвахме ти
  • 3 Селянин

    27 15 Отговор
    Братя и сестри, българи.
    Гласувайте масово, но и с главите си!

    Не продавайте гласа си, защото това може да струва живота на някой ваш близък, изпратен на фронта, чрез вашия продаден глас!

    Не вярвайте на доказани лъжци с лъскави костюми, двуличници, марионетки, чужди агенти, изнудени чрез пороци, вълци в овча кожа и колекционери на пачки и кюлчета!

    Ако не вземем в най-скоро време съдбата си в собствени ръце, сме обречени на забвение и нищета и децата ни ще ни съдят затова!

    Не подкрепяйте "мислещи ни доброто" - сатанисти, урсулисти, неморални и извратени хора, секти и организации със съмнителни цели!

    12. Да Възродим родна България!
  • 4 Андрешко

    35 6 Отговор
    Те и преди така разправяха.
  • 5 Трол

    22 3 Отговор
    Особено в процес по разтваряне на детергенти във вода.
  • 6 Последния Софиянец

    39 5 Отговор
    Още малко и ще изкараш, че Кокорчо харесва жени. Поспрете се малко в лъжите
  • 7 Гост

    38 10 Отговор
    Как е станал академик този, като мозъкът му е колкото топче за пинг-понг?

    Коментиран от #40, #63

  • 8 Майора

    36 9 Отговор
    Абе измислен академик , кой ще иска да управлява с хора , тотално провалили се , взели нов дълг от 20 млд лв , за 9 дни изхарчили 9 млд лв , взели от ФЕД 1 млд лв , от “Хемус” 1,5 млд лв , подарили 7 млд $ на Путин и Русия от дерогацията , искащи овладяване на службите и цялата власт в страната , афери “Парапет гейт”, пудела с пачките , кеша! Смешни сте , нищо не става от мошеници !

    Коментиран от #41

  • 9 ккк

    26 10 Отговор
    този беше сигурен че Възраждане няма да са втори , аз ще гласувам за тях пък да видим , може и да приближат Боката
  • 10 Майна

    15 4 Отговор
    Ето публикувания доклад на ,, хамериканците,, за придвижването на военните при започващата сухопътна офанзива срещу руските
    Вижте!
    ,,Съществуват подобни планове за транспортиране на сили от турски и гръцки пристанища през България и Румъния, за да достигнат до източния фланг на алианса. Освен това се изготвят планове за транспортиране на войски през пристанища на Балканите, както и през Норвегия, Швеция и Финландия.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Верно ли

    26 6 Отговор
    Хайде, и Мики Маус изпълзя да се обяснява!

    Коментиран от #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Град Козлодуй

    22 3 Отговор
    Моля Вие Кой Бяхте господине
  • 16 Тома

    27 6 Отговор
    То пп дб умря ма денков
  • 17 Мислете!

    12 21 Отговор
    Сега е важно как българинът ще гласува, дали за мутрата Боко и Мафиота Шиши, които потриват мазни кржладливи ръчички да откраднат 8 милиарда от ЕС по ПВУ или за ПП-ДБ и парите да стигнат до всеки един българин!

    Коментиран от #60

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мишок

    18 8 Отговор
    най-добре ще е вече в никави процеси да не участвате!
  • 20 Вие нормални ли сте?!

    14 4 Отговор
    Трима от българските граждани, санкционирани за корупция по американския закон "Магнитски", са в листите за изборите за национален парламент на 9 юни. Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски води две листи, бившият хазартен бос Васил Божков е начело на три чрез коалицията "Център" - две национални и тази за Европарламента, а Николай Малинов, предвождащ преди време "Русофили", този път е част от "Неутрална България", номинирала го за водач също на две листи.
  • 21 Право на мнение

    23 12 Отговор
    ДПС-ГЕРБ са тумор на страната ни!
  • 22 Докога???

    14 9 Отговор
    Защо "Магнитски" пак е в листите? Докога престъпници ще се натискат да ни управляват???
  • 23 6нтщ5ж

    16 7 Отговор
    Никога този Шиши! Той е продукт на Мафията! Той няма морал, за да е в поритиката. Той е злоупотребявал с власт. Обвинен в злоупотреба със служебно положение, се е водило дело за изнудване срещу него. Забогатя съмтително след фалита на КТБ. Нямаме адекватна съдебна власт, иначе трябваше отдавна да е в затвора!
  • 24 демократ

    15 5 Отговор
    а бе лабораторен п----х що не си гледашсапуна с които стана академик а се занимаваш с това за което де факто не ставаш

    Коментиран от #57

  • 25 плхнб

    20 6 Отговор
    Денко фашагата мръсна, пак иска да лапка от парите на българите. До вчера никои не знаеше че е жив тоя паразит, днеска вика "ние политиците". Нямаше пари за Великденски добавки, за да храни бандера фашистите на зЕленски тоя гли ст. Сега иска някои да го подкрепи та пак да храни фашагите. Очилата мишка от ПП и ДБ, не бива да припарваш до парламента и до държавна власт. Никога. И защо още не си в затвора? Всички българи да се вдигат и да ги махаме тези мафиоти и сглобките им. Величие и Възраждане е време да влязат с мнозинство и да изкъртят бандитите.

    Коментиран от #30

  • 26 🍊🍋🇧🇬

    17 5 Отговор
    Убаво де, досега къде бяхте и ти и Мирчев, Петков, Василев?

    Денков не лъжи?!


    Да “Изчегъртаме” ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС.
  • 27 ник

    17 4 Отговор
    Вие и преди нямаше да участвате ,а после се прегърнахте "в името на България". Не разбра ли тъпчо ,че вече си изиграхте козовете и никой не ви вярва?
  • 28 Чест и почитания на Денков!

    10 13 Отговор
    Заради такива като корпулентния олигарх Шиши, дето е санкциониран за корупция и злоупотреба с власт, България е в сивия списък за пране на пари!!! А те нашите ид.оти ги номинират за народни представитали и премиери! Това е дъното това е наглост, това е безумие! Денков е най-адекватния, образован, ингелигентен премиер на България и кэлкото да го плюят наетите драскачи, не могат да вземат нито титлите му, нито постиженията му в науката и политиката!
  • 29 Хи хи

    17 7 Отговор
    Божееее, колко глупости изговори този академик ! Не , на този умствения багаж " е НУЛА !

    Коментиран от #31

  • 30 Обидите са липса на аргументи!

    7 5 Отговор

    До коментар #25 от "плхнб":

    Айде без "фашага"! Излагаш се!

    Коментиран от #38

  • 31 Хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "Хи хи":

    Глупостите ги пишеш ти!
  • 32 Ирония

    9 2 Отговор
    Промени ще има, когато дпс останат с под 10 депутата, това е постижимо, ще ви струва 20 минути от живота. Но ако са ви твърде скъпи на 9 юли в одрин ще има ултра намаления за българчета, тоалетна хартия, гипс, картофи, плочки за баня и много други...
  • 33 нека , но след изборите

    3 0 Отговор
    ще е променено всичко . по-яростни изборни дебати и участници не е имало . кметовете са на ПП и Герб . 480 партии слагат 240 депутати от 611 кандидати . несвършеното се крие , а новодумството е на мода . Поп за министър председадел не се е сетил никой да сложи .
  • 34 Истината!!!

    7 12 Отговор
    Тимаджийчето Шиши ли искате да ви управлява бре? Един мафиот? Или мутрата Боко? Денков е класи над тях и по ингелект, и по компетенции, и по култура!!!

    Коментиран от #61

  • 35 Луда работа

    13 6 Отговор
    Шиши и Боко са престъпници!!! Вие политици ги правите!!
  • 36 Ужас!

    11 6 Отговор
    Шиши, Сокола, Маджо, Пашата, СИК, ТИМ и който още сяда там на голямата покер-маса, на която проиграват бъдещето ни. Представихте ли си го? Чудесно. Замислете се дали ще гласувате за мафията?!
  • 37 Парадокс Бг

    10 8 Отговор
    Близо ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО трябва да бъдат раздадени помежду Шиши, Боко Тиквата и мафията около тях, без значение Как и за Какво. За хора като тях е важно само Колко.
  • 38 рфокла

    9 3 Отговор

    До коментар #30 от "Обидите са липса на аргументи!":

    Ами като храниш бандера фашистите и ходиш да се целуваш с тях, какъв си бре? Като подхранваш фашизма и му даваш възможност да се размоножава това какво е? Христос Воскресе.
  • 39 Реалист

    8 17 Отговор
    Мафията около Шиши и Боко тласка България към ръба ... Гласувайте за ПП-ДБ, за да спасим България от мафията!
  • 40 Ник

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    С нагаждане, както хилядите знайни и незнайни- пардон незнаещи професори в България!
  • 41 Стига вече!

    4 15 Отговор

    До коментар #8 от "Майора":

    Стига сте драскали фейк и лъжи, за които ви наема мафията, за да клеветите умните, образованите и компетентните политици като Денков!

    Коментиран от #64

  • 42 Реалността

    7 10 Отговор
    Връщането на Шиши и Боко ще върне страната ни към "Империята на страха и бухалките”. Искате ли пак да ви бият зад колоните и да мятат телата ви едно върху друго, ако решите да изразите мирен протест?! Мислете!
  • 43 Братя българи, гласувайте с номер 14!

    5 20 Отговор
    Трябва да се гласува. Иначе оставяме мафията на власт. Единственият избор е ПП-ДБ. Толкова е очевидно. Млади, интелигентни, позитивни хора. Всички други излъчват лошотия. Единственият шанс за България е мнозинство на ПП-ДБ. Какво очаквате да направят като им вържете ръцете с 20% подкрепа? Да преборят мафията, която е окупирала държавата от незапомнени времена?

    Коментиран от #62

  • 44 9293

    12 0 Отговор
    Денков,не казвай голяма дума,това вече сме го чували.Първи при тях ще отидеш ти.Ще кажеш че го правиш за България.За да не изглеждаш нелепо след това замълчи.Никой освен теб от ПП не се изказва,ти какво ,лицето на ПП ли си?
  • 45 Някой

    10 2 Отговор
    Лъжеш .Ще им се кланяте и молите
  • 46 бай герги

    12 1 Отговор
    слушай недоразумение на политик ппдб са четвърти и си го набий в кух..ата глава вие свършихте понеже нямате ваше МВР и няма ала- бала със летеца срам ме е от вас Шарлатани долни,а пък на 9 юни 6,1 процента
  • 47 Андропов

    3 6 Отговор
    Бтлгария е определена на управлява от ДПС. Те политическият отдел на ДС. И решението, че властта тука ще е само на ДС, е взето в Москва, когато "ъкъдемика" е бил студент. Така че, който не служи на ДПС, няма място в българската политика!
  • 48 Денков преацакахте Габриел,

    11 2 Отговор
    Народа видя че не сте стока и ви отреди четвъртото а може би петото място шарлатани. И вече не сте фактор в политиката така че бръщолевините ти нямат смисъл.
  • 49 не яж от пиците на Киро

    10 2 Отговор
    След вота партията ни е твърдо на второ място и това няма да се промени”, смята той. Това води до умственни недостатъци.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Мдааа

    10 2 Отговор
    Некой верва ли? Това го пеехте и преди, а се сгушихте и с Шиши и Тиквун. Също като Путин. Мама да нападам, ама ще правя специална операция. Който веднъж излъже народа, си остава лъжец.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 опс..

    7 2 Отговор
    кой беше тоя мишок..?
    А,сетих се - нещо паднало по-долу от плювко....
  • 54 На всяка манджа мерудия и сапун

    7 3 Отговор
    Плъхчо рече, че ББ трябвало да се пенсионира преди 4 години?! Да се "оправела"България без него, а оправячите са те естествено-те, които разбират най-вече от недеклариран кеш и ала-бала😂😂😂
  • 55 Мнение

    4 5 Отговор
    Вие изпрахте Борисов и сте на страната на Украйна вместо да сте неутрални и да се борите за дипломатично решение за войната в Украйна! Никой не ви вярвя! Вие и ГЕРБ унищожавате България!
  • 56 Айде

    8 2 Отговор
    А чий го дирихте до сега!? Политически неадекватници! Ще правите реформи срещу корупцията заедно с мафията!
  • 57 Ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "демократ":

    демократ-демагог
    От най мазните боклуци
  • 58 Хап

    2 1 Отговор
    Петър Москов: Делян Пеевски измисли „Възраждане“
  • 59 Промяна

    4 2 Отговор
    ДЕНКОВ НИКОЙ СИ ОПОМНИ СЕ САМОЗАБРОВИЛ СЕ НИЩОПРАВЕЩ АЛЧНИК ВЪН ВЪН ВЪН
  • 60 Промяна

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Мислете!":

    ДРАСКАЧ БЕЗДЕЛНИК НЕ ОБИЖДАЙ БОРИСОВ ДРАСКАЧ НИКОЙ СИ
  • 61 Промяна

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "Истината!!!":

    ДЕНКОВ Е НИКОЙ НИКОЙ НИКОЙ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ФИГУРАНТ АЛЧЕН НАГЪЛЗА ЛЕСНИ ПАРИ НАРЕДИЛ СЕ НА ТРАПЕЗАТА ОТБРЪСКВАЩ
  • 62 Промяна

    5 1 Отговор

    До коментар #43 от "Братя българи, гласувайте с номер 14!":

    НИКОГА ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ НЯМАДА УПРАВЛЯВАТ НИКОГА ЛОШОТО Е ЧЕ РАЗРУШИХА ДЪРЖАВАТА СЪД ЗА ТЕЗИ
  • 63 Айде сега

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Джобните тенесисти само за понг-понг си мислите. Човекът ви каза, че нитрати има не само в чушките, но вие така и не го разбрахте.
  • 64 тролдоктор

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Стига вече!":

    Тези от "Стига" не разбират! Дайте им от тяхното лекарство!
  • 65 тхйййт

    1 5 Отговор
    Само така, Денков! Не давайте властта в ръцете на главанаци и банкянци.
  • 66 Старски

    1 2 Отговор
    Твърдо за Възраждане!
  • 67 Гласуващ ДПС

    0 1 Отговор
    Бг-стан васалски на султана Ердоган 🇹🇷
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове