Last news in Fakti

6 Юни, 2024 10:32 750 28

Красимир Каракачанов: Хората са отвратени, а нито в живота, нито в политиката може да има вакуум

  • вмро-
  • избори-
  • красимир каракачанов-
  • партии

Като основна цел на своята кампания той посочи справяне с негативната демографска тенденция

Красимир Каракачанов: Хората са отвратени, а нито в живота, нито в политиката може да има вакуум - 1
Снимка: Нова телевизия

Нашата кампания беше да убедим хората, че трябва да се гласува. Избирателната активност става все по-ниска, защото хората са отвратени. Няма вакуум в политическото пространство, както и в живота няма вакуум.

Това каза пред „Твоят ден” по NOVA NEWS председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Крайно време е България да си върне суверенитета, на нас не ни трябват нито проамерикански, нито проруски интереси, нужна ни е политика на суверенитет", посочи лидерът на воеводите.

Като основна цел на своята кампания той посочи справяне с негативната демографска тенденция - стимулиране и подпомагане на семействата. Той смята, че парите могат да дойдат от бюджета. „Вместо да се изливат в гетата. Които не учат и не работят, да не получават социални помощи. Когато си нарушил Конституцията, си носиш последиците. Образованието да е задължително и безплатно до 16-годишна възраст”, обясни политикът.

Вторият приоритет на тяхната кампания е енергетиката. Той предложи да се замрази т.нар. Зелена сделка, която, по думите му, е утопия.

Относно ситуацията в Украйна бившият военен министър каза, че трябва да мислим как да не бъдем замесени в този разрастващ се конфликт и как да се справим с изхранване на българското население.

Той категорично подкрепя увеличаването на заплатите на медиците. „Не може да си медицинска сестра и да получаваш по-малко от 3 хил. лева. Не подсигуриш ли твоите медици да лекуват твоето население, ти си инвестирал тези хора около 200 000 … какво правиш”, каза още Каракачанов.

Целта на предизборната кампания е да чуеш хората и да сравниш приоритетите си. Това заключи Красимир Каракачанов в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    19 0 Отговор
    Агенти на ДС.не трябва да заемат никакви държавни длъжности !!
  • 2 Не , благодаря !

    18 1 Отговор
    Ту Луп ... хората отдавна са отвратени ... от тебе и останалите , като тебе ! Преди избори ни се свалят и Слънцето и звездите , след изборите - къш от тука , бе ! Само за гепене и гювеч мислите и се чудите как да ни забаламосате , та пак да се докопате до колъла !!! Този път - без мен !!

    Коментиран от #8

  • 3 Дедо

    14 0 Отговор
    Защо предлагаш пак Слабаков, след като една дума не знае на английски и е некомпетентен за писта евродепутат? Шуробаджанаци такива .

    Коментиран от #7

  • 4 ГЕРБ

    9 1 Отговор
    Тоя па я у лево бе
  • 5 Тцъ

    13 0 Отговор
    Абе що след като захапете кокала, всичко се обръща на 180 градуса
  • 6 не се хаби

    15 0 Отговор
    Има вакуум ,имаа ! В чутурата ти ,Каракачанка . Бая време ни ментосвахте ,сега Костя те измести в ментосването ,ама сте от един дол дренки ,знаем !
  • 7 „Баба”.'

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дедо":

    За да не му задимява офиса
    С цигарен и етилов дъх..🗣
  • 8 Новичок

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Не , благодаря !":

    Канибал се разхожда в джунглата и влиза в ресторант, който е собственост на негов познат. Поздравява и иска менюто.
    - Турист - 8 лв.
    - Мисионер на скара - 10 лв.
    - Пържен пътешественик - 12.50 лв.
    - Печен политик - 100 лв.
    Клиентът канибал пита:
    - Защо такава висока цена за политик?
    Келнерът отговаря:
    - Ти знаеш ли колко време се чистят тия?
  • 9 Кр Каракачанов! Тая Отврът е създадохе с

    14 3 Отговор
    БОРИСОВ Ти и Симеонов!? Крадохте Яко и Счупихте Държавата! Върви на М. А Й. Н. А. Т. А с и С. В. И. Н. Ь. О.
  • 10 Хората са

    10 1 Отговор
    отвратени от теб и гелепиратката!
  • 11 тудрс

    8 2 Отговор
    Мръсна патерица на ГЕРБ разбойниците, за тебе вече ще гласува само Джамбаза. Може ако искаш и ти да пуснеш за него. Ще станете 2 -ма продажници. Няма смисъл вече да се пънеш. Политически труп си и колкото и да лъжеш е напразно, мИрси.
  • 12 Иван

    5 1 Отговор
    Приказва, ще кажеш е искрен, но не е така, това са общи приказки, ще дадем, ще направим. Нали го знаем - но въпросът е - че се взема на сериозно, че е огромен политик.

    Сравни се с Меркел - въпреки грешките - тя води страната към прогрес - как ще стане тук.

    Пълни утопии, тепърва ще чакаме пак нещо си.

    Образованието е - 2 типа - частно и държавно - това стана на практика, а частното е също некачествено, но им давата самочувствие, особено - като едно хлапе на 11 години - вместо да кара колело, го разкарват със собствен шофьор на училище и с автомобили.
  • 13 Агент Иван

    8 1 Отговор
    Отвратени сме от доносници на кгб/дс, които цял живот се препитават от интриги и насаждане на омраза между България и Македония в полза на Русия.
  • 14 Отвратени сме

    10 0 Отговор
    От такива като тебе!
  • 15 Цвънко герберски

    10 0 Отговор
    Г-н Каракачанов, кой прибра огромните комисионни от "хартиените" самолети? Израел купува 35 самолета Ф-35, за 3 милиарда долара!
  • 16 кочо боров

    0 6 Отговор
    винаги съм го харесвал защото казва истината ,и мисли за народа ............
  • 17 Бай араб

    5 0 Отговор
    Много отслабнал,направо се смъкнал тоя/ Парламента през крив макарон/
  • 18 Мъдрият

    5 2 Отговор
    ОК, на приказки звучи добре, обаче вие вече се компроментирахте, когато участвахте заедно с герп във властта и ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА!

    Аз един път се излъгах и гласувах за вас, понеже имам родолюбиви и патриотични възгледи, но повече не бих повторил!

    Сега имам доверие на Възраждане и ще гласувам за тях!
  • 19 Братя българи, гласувайте с номер 14!

    5 1 Отговор
    Използвайте правото си на глас, за да променим света, в който живеем! Да кажем НЕ на Мутрите и Мафиотите като Боко и Шиши!
  • 20 Айде

    5 0 Отговор
    И тоя е отврат!
  • 21 Баба ви

    5 0 Отговор
    Отвратени са от такива предатели като теб,който говори от името на народа ,а беше слуга на мафията.
  • 22 агент иван/ушка/

    3 0 Отговор
    Най-много вакуум има в доносническата ти тиква.
  • 23 Обръщение до Пенсионерите

    4 1 Отговор
    Пенсионери гласувайте против ГЕРБ. Идването им на власт означава край на увеличение на пенсиите. Сачева наскоро заяви, че ГЕРБ ще даде Коледна и Великденска добавка само на най ниските пенсии. Това са 500 000 пенсионера. Останалите 1.500 000 пенсионера няма да получат нищо. Е, това са те! Спомнете си 12 години управление на ГЕРБ, пенсиите бяха замръзнали. Борисов не си мръдна и малкият пръст за нас. Това ли искате отново да се случи? Масово гласувайте и кажете НЕ на ГЕРБ.
    София, 06.06.2024г.
  • 24 Казуар

    0 0 Отговор
    Другарю Каракачанов, посочи една година от началото на демокрацията, при която народа да е имал по висок стандарт от сега. Или обикаляш студията и говориш като папагал.
  • 25 Гост

    2 0 Отговор
    Вчера във факти.бг има потресаваща информация от читател за имотното състояние на това лице. Без нито един ден трудов стаж неговият зет притежава вила на Ривиерата, а дъщеря му вила в Австрийските Алпи. Няма да говорим за апартамента от 350 кв.м с незаконна тераса и другите имоти из България
    Нормалният човешки разум трудно може да.побере тази информация,.ако всичко това е истина.

    Коментиран от #28

  • 26 Аман от албиносни циг.ан.ии

    3 0 Отговор
    Най-големият и дебел ОТВАТ от мааалата в Русе говори за възмущението на другите от него и шайката му!
  • 27 Веселяка

    0 0 Отговор
    И за тоя бих гласувал само за майтапа 🤪 иначе ми е абсолютно все тая 😆 разбрахте ли, глупаци такива 🤣
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове