7 Юни, 2024 13:13 2 491 96

Христо Иванов: Гласувайте, потопете Борисов и Пеевски

  • христо иванов-
  • избори-
  • гласуване

Накрая сме на една кампания, която беше изключително мръсна, понеже залогът е изключително голям. Залогът е, бих казал, огромен, но остава скрит, защото единственото по-важно за ГЕРБ и ДПС от самите избори, е никой да не разбере, че са им толкова важни

Христо Иванов: Гласувайте, потопете Борисов и Пеевски - 1

Накрая сме на една кампания, която беше изключително мръсна, понеже залогът е изключително голям. Залогът е, бих казал, огромен, но остава скрит, защото единственото по-важно за ГЕРБ и ДПС от самите избори, е никой да не разбере, че са им толкова важни.

Така започва призивът на съпредседателя на “Демократична България” и лидер на “Да, България” Христо Иванов в последния ден от предизборната кампания за парламентарния вот на 9 юни. В обръщение към съмишелнитениците и нерешилите, той призовава за масово гласуване, с което да се “обезцени” офертата на Борисов и Пеевски за бъдещо управление на страната.

След като преминава през основния залог на изборите - а именно разпределянето на дългата власт в регулаторите и съдебната власт, за които ГЕРБ и ДПС се надяват да имат определяща роля след изборите, детайлно разкрива какъв е планът на Борисов и Пеевски. Според него те се опитват да създадат усещането, че гласуването този път няма значение и така се опитват да потиснат избирателната активност. Затова Христо Иванов призовава за масово гласуване, като най-лесна рецепта за елиминиране на това влияние.

Просто излизаш и гласуваш. И ги потапяш. Потопете ги, направете си това удоволствие. Това е най-простият начин. Не да чакаме „Магнитски“. Някой от Америка да мисли за България вместо нас, при положение, че ние не мислим за нея? Не става така. Да си държавотворен народ, да си суверенен народ и да се кичиш с претенцията за 1300 години България - това върви с определени отговорности. Към себе си и към България. Излезте и гласувайте!”, призовава Христо Иванов.

Ето и целият текст на обръщението:

Накрая сме на една кампания, която беше изключително мръсна, понеже залогът е изключително голям. Залогът е, бих казал, огромен, но остава скрит, защото единственото по-важно за ГЕРБ и ДПС от самите избори, е никой да не разбере, че са им толкова важни.

Затова с всичко в тази кампания на хората се казва: „Стойте си вкъщи, няма смисъл, отвратително е, гадно е, само не излизайте да гласувате“. Защо? Защото на тези избори ще се разпредели най-голямото количество власт за последните над 30 години. Изобщо не става дума за 240 места в парламента и още 20-ина министерски позиции - тази работа в последните години се оказа малко сезонна. Става дума за властта в така наречената дълбока държава. Над 30 регулатора в момента са с изтекли мандати, част от тях завършват втори мандат, без да са избрани за него. Цялата върхушка на съдебната власт също трябва да се преизбере. Това са позиции от по 5, 6, 7 години, от които зависи несравнимо повече, отколкото от отделен депутат или министър.

Това е контролната, институционалната рамка на държавата - имунната система на България. Тази имунна система е изключена, силно мутирала, а Делян Пеевски си мисли, че тя му принадлежи.

За разпределянето на тази власт става дума в неделя. Именно когато опряхме до реформите в регулаторите - тогава ГЕРБ и ДПС събориха правителството. Защото видяха, че ние няма да се “спазарим” с тях и да си “делнем” - ⅓ за нас, ⅔ за тях. Видяха, че няма да легитимираме тяхното мнозинство в тази власт.

Целият политически модел в България зависи от това дали те ще успеят да презаредят дълбоката власт по старият начин - дали в КЗК, КФН, в службите, във Висшия административен съд, на позицията на главния прокурор, във Висшия прокурорски съвет ще сложат своите хора, за да поддържат същото ниво на корупция, на безотговорност и на мачкане.

И ако някой случайно не е разбрал, Делян Пеевски си го каза директно: „Няма да им позволя да разбият българските служби, да разбият правосъдната система. Аз няма да им позволя да разбият държавата. Аз, Делян Пеевски“. Човекът лично обяви за какво става дума. Борисов също е откровен. По същество той казва така - ние ще управляваме с ДПС и премиерът ще се казва Бойко Борисов.

Това е тяхната оферта за България.

Тези от вас, които си мислят дали да излязат да гласуват, трябва да разбират, че оставайки вкъщи, ще гласуват за офертата на Борисов и Пеевски. Това е залогът на тези избори. Тези избори са най-решаващите досега за Пеевски. Решаващи са обаче и за всеки български гражданин, който иска да се чувства свободен и достоен европеец в европейска България.

Алтернатива има и това са нашите усилия да прокарваме реформи. Сигурен съм, че през последните месеци всеки един от Вас е имал десетки причини да бъде раздразнен, недоволен, разочарован. И за много от тези причини аз вероятно ще се съглася с вас. Но това е най-доброто, което можем да мобилизираме като обществен ресурс за промяна в България към момента. И тук не е въпросът за Христо Иванов или за Кирил Петков. Тук въпросът е с колко гласа правим тази промяна. Защото промяна, която няма мнозинство зад себе си, е, в най-добрия случай, половинчата.

Ние сме единствените, показали готовността си за дългосрочно усилие - за всяка буква, за всяка норма, за всяко гласуване и всяка институция. Единствените, които имат план. Защото оставаме верни на нашите цели и верни на България. Винаги.

ГЕРБ и ДПС искат да управляват страната. И заради това се влага огромен ресурс за потискане на избирателната активност - за да бъдат убедени хората, че няма смисъл, че всичко е толкова гадно, че дори самата мисъл да излезеш да гласуваш отвращава. А ако все пак имаш някакви колебания, ти се казва: „То няма смисъл сега да гласуваш, защото наесен ще има следващи избори“. Ако зависи от тях обаче, наесен няма да има нови избори.

Най-лесната рецепта срещу всичко това е тази неделя да излезете и да гласувате. Има проста аритметика и тя е, че ако в България гласуват такъв процент хора, какъвто е нормален за Европа, ДПС ще имат между 15 и 18 депутати.

Просто излизаш и гласуваш. И ги потапяш. Потопете ги, направете си това удоволствие. Това е най-простият начин. Не да чакаме „Магнитски“. Някой от Америка да мисли за България вместо нас, при положение, че ние не мислим за нея? Не става така. Да си държавотворен народ, да си суверенен народ и да се кичиш с претенцията за 1300 години България - това върви с определени отговорности. Към себе си и към България. Излезте и гласувайте.”


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 филанкиши

    94 25 Отговор
    Теб ще потопиме!
  • 2 Трол

    66 14 Отговор
    С Бойко и Делян лодката натежа прекалено много.
  • 3 Ти си им адвоката

    63 12 Отговор
    И свързващото звено между Тиква-Трактор-Доган. Какво се правиш.
  • 4 Бойкикева

    70 25 Отговор
    Ицко, ама те ако отидат повече хора да гласуват ще подкрепят Възраждане, а не предателите на народа, като теб. Смятай правилно. По-добре приказвай “не ходете”, за да ти се вдигне процента от твърдия електорат, който си назначихте в държавната администрация. Същите сте като Гербаджиите и Бесепарите и Седесарите преди това.
  • 5 Бай Дан

    46 12 Отговор
    Лапа.й и се потапяй
  • 6 Ристьо

    47 12 Отговор
    Няма да се коалираме! Тоз път наистина!
  • 7 ю ка ка

    45 30 Отговор
    Прави си Ице, ще гласувам с номер 12 за Възраждане.

    Много поздрави от Маджо.
  • 8 Бармалей

    56 12 Отговор
    Намерило е нов скут момчето.
  • 9 МХтоМХто

    55 10 Отговор
    Този път съм твърд - няма да сядам в скута на Пеевски без да се поцелуваме първо.
  • 10 да де

    50 13 Отговор
    Бойкикев как е Маджо още ли ти набива канчето.
  • 11 Дддд

    58 13 Отговор
    И в чий скут ще пиеш мазното турско кафе бре? Аман от продажници като теб и гнома.
  • 12 ще гласувам за ГЕРБ

    51 20 Отговор
    Ще потопя Ицо Тъпото и Киро про100то там където им е мястото.

    Коментиран от #16, #36, #60

  • 13 Ццц

    38 10 Отговор
    Ама бива ли така за некоалиционните партньори? Ицо, дълго чака за постче в управлението. Какви ли маймунджалъци не прави. Лодка се научи да караш дори. На гости на ментора по ТВ-то гледахме с нея ходи. И накрая за 9 месеца се прецака тотално. Това ще ти е.
  • 14 Анджо

    50 14 Отговор
    Ако има идиоти, гласувайте за тоя плужек.
  • 15 шефа

    35 9 Отговор
    Първо теб и твоята пария изр.д такъв и след това са Тиквата и Прасето.Можеш да бъдеш сигурен че ще ви потопим .
  • 16 ю ка ка

    20 19 Отговор

    До коментар #12 от "ще гласувам за ГЕРБ":

    Гласуваш за герб - получаваш ппдб + дпс

    Коментиран от #19

  • 17 Ицо забрави

    34 11 Отговор
    Как искаше да прави Борисов Президент, а той да стане министър пред"ц"едател.
  • 18 Чочо

    40 9 Отговор
    Точно за теб и костовите никога. Яко прозрачни сте ни. Ядохме Ви попарата и вече 20 години копаем дъното. Сега се борим да оцелее и малкото, което не сте продали в държавата.
  • 19 Ще гласувам за ГЕРБ

    19 24 Отговор

    До коментар #16 от "ю ка ка":

    ще поема този риск.

    Коментиран от #47

  • 20 ГЛАСУВАЙТЕ

    35 8 Отговор
    ПРОТИВ. ФАШИСТИТЕ. ОТ
    ДЪГИЕБЪ!!!
  • 21 ХАЙДЕ НАРОДЕ

    46 9 Отговор
    ДА ПОТОПИМ ГУМЕНАТА ЛОДКА НА РИСТЮ ЗАЕДНО С НАСКО КИРО И АСЕН КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО НА ДЪЛБОКО
  • 22 Стига

    26 10 Отговор
    С вашите лъжи бе,народа не ви вярва вече.Няма да гласуваме.

    Коментиран от #25

  • 23 Жалка работа

    30 6 Отговор
    Пинокио да бега с Жабата да потопят "Росенец" 🤪
  • 24 Ице

    24 8 Отговор
    Ко таа братчед! Нексо не дава ли вече кинти?
  • 25 ама недейте гласува

    12 7 Отговор

    До коментар #22 от "Стига":

    Не бъркайте сметките на купувачите на гласове. Суха пара са броили.
  • 26 Хаха

    29 8 Отговор
    Ристьо правната нула има една мечта:
    Да яхне държавата, съд и прокуратура и с Гнома ( а Гнома знае най добре как може да заличи инакомислещите) да дерибействат. Точно както през 1945.
    Гнусните комунисти сега са капиталисти, щял живот са търкали седалките на служебните Волги и сега станали демократи пак на хранилка само, само че другия брат.
    Хора без достойнство, без срам, без съвест това са новите демократи с европейските ценности и големите грандове.
    Хора, ако искате да сте роби на децата на бившите комунисти и грантажии те който Ристьо изкарва ори нужда на площада гласувайте, Не ходете за гъби
  • 27 Ще гласуваме

    19 9 Отговор
    И теб се надяваме да потопим освен
    Тиквун и шиши
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Мдаа....

    21 6 Отговор
    Колкото повече хора гласуват, Вие затъвате повече!!!
  • 30 Ела и виж

    15 11 Отговор
    Всичките умни писачи дотук трябва да са наясно, че тулупа е прав в едно: "аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме". Това се отнася за неговите избиратели и съпартиици. Какво да говорим повече? Ето какви сте за вашия гуру. Радвайте се!
  • 31 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    14 10 Отговор
    Ще гласуваме, за да потопим вас шарлатаните и комунистите на Краднелия.
  • 32 раптор

    13 9 Отговор
    ..................Ще гласуваме, да потопим цялата СГЛОБКА , продажнико!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 33 ПЕНКО

    11 6 Отговор
    КАЖЕТЕ БЪРЗО : ---РИСТО ДРИСКА - ДРИСКА РИСТО-РИСТО ДРИСКА !!!!!!!!!!
  • 34 Жалкия лъжец Пинокио падна от скута на

    17 8 Отговор
    Пеевски и се заля с мазното турско кафе!
  • 35 на следващите избори

    1 2 Отговор
    Сега Герой Геро Герака с геранило вода вади, брада глади и чака наесен народа да се охлади.
  • 36 Ха ха ха

    12 6 Отговор

    До коментар #12 от "ще гласувам за ГЕРБ":

    Нали точно ГЕРБ го издигна този. Направи го правосъден министър преди години.

    Последно ГЕРБ подкрепиха правителството на ППДБ. Подкрепиха и конституционната реформа на Христо Иванов. Гласуваш за ГЕРБ и този пак ке ти изплува някъде началник.
  • 37 Гост

    14 5 Отговор
    Предател, охлюв
  • 38 Ха ха ха

    10 10 Отговор
    Вие сте 1000 пъти по корумпирани и крадци ще си направя удоволствието да гласувам за ГЕРБ и никога за вас алчни гадове
  • 39 Винету 1

    10 5 Отговор
    Ристю само за това , че се опита да избелиш кафявия шлифер на крадливия тулуп заслужаваш прангите. Да не говорим за другите престъпления в които имаш дейно участие заедно с останалата пасмина от зглобката.
  • 40 Я СИ БРЪКНИ В НОСА!

    14 4 Отговор
    ПЪРВО ЧЕГЪРТАШ, ПОСЛЕ ПЕРЕШ, ПЛАКНЕШ, ПРОСТИРАШ, СУШИШ СЕ В СКУТА НА ШИШИ, ПИЕШ МАЗНО ТУРСКО КАФЕ, А СЕГА ЗАЩО ЩЕ ПОТАПЯШ?
  • 41 Шиши

    10 4 Отговор
    Ицеее, стига си писал, ми идвай в скута, че ще изстине мазното турско кафе. Този път съм ти приготвил бяло сладко мммм
  • 42 Последния Софиянец

    13 3 Отговор
    Няма такава карикатура в Държавата. Спондж боб Христо Иванов
  • 43 Мнение

    10 2 Отговор
    По-гнусни и вредни за държавата от управляващата мафия, са само техните марионетки, тип употребена тоалетна хартия в лицето на ппдб!
    Така, че първо премахваме марионетките, а после и статуквото!!!

    На Плуж.к Иванов пожелавам повече парламента да не го гледа от вътре!
  • 44 Реалист

    13 4 Отговор
    Потапяйте си ги вие, вие си ги перете, така че това е ваша работа. Кефи ме да гледам физиономията ви като хванете 4.5% като ИТН
  • 45 Валя

    12 3 Отговор
    Ненаситен е Ристьо и не спря да иска!
  • 46 Гост

    10 2 Отговор
    Мушенник е тоз
  • 47 Мнение

    7 5 Отговор

    До коментар #19 от "Ще гласувам за ГЕРБ":

    Поемай го сам по пътя към украинския фронт!
    Никой от сглобката не трябва да получава власт!
  • 48 дядото

    8 2 Отговор
    време е да се засрамите и да спрете да ни правите на глупаци.имали сме над 6,1 милиона с право на гласуване,що за глупост и наглост.толкова години отказвате да актуализирате списъците,играете с мъртви избиратели,с тези с двойно гражданство и какви ли не изборни еквилибристики.
  • 49 8685

    9 5 Отговор
    Ще гласуваме, мравояд ... Ама за Възраждане :)
  • 50 бай герги

    12 2 Отговор
    ристо ти си най-големият нещастник и алчен за власт,пък и си много проздддд
  • 51 Ти си

    7 3 Отговор
    Алоооо , Факти предизборната кампания завърши ......
  • 52 Хахаха

    8 2 Отговор
    Ристьо се обади от скута на Шиши:))))))))))))))))))
  • 53 Псевдо кампанията

    12 5 Отговор
    Тъпак и тъпигьоз.Значи са се махнат Борисов и Пеевски за да останете Вие некадърници,манипулатори и алчни за власт.и много корумпирани.Няма нужда от Вас.Цяла кампания не казаха нищо за бъдещето,а да не се гласува за тези и онези ,т.е да се гласува за Пинокио,Простото,Асен Дълга ,цялото пуделско войнство и веригата от посредници с дебели джобове.Хайде сбогом " юриста "!
  • 54 Гласувайте

    2 8 Отговор
    Срещу ГЕРБ, ДПС и ППДБ. Всички те са заедно и ще се групират отново за управление, което води България в пропастта.
  • 55 Ще гласувам

    12 3 Отговор
    само да не я гледам гадните физиономии на вас от ПП и ДБ.
  • 56 Хихихи

    2 5 Отговор
    Гласувайте срещу Боко, а Христо ще го пере
  • 57 БЪЛГАРИН

    11 1 Отговор
    Пинокио-дългоносия некадърен юрист с огромен търбух.Беше министър при ББ и го
    изгониха за некадърност.Сега излива цялата си злоба,но не където трябва.Пътник е
    като политик.
  • 58 Хайде не се излагайте

    11 4 Отговор
    Най голямото корумпе и мазник .Сринахте държавата ,нищо не направихте,само популизъм и розови сънища !Борисов строеше и даваше облик на страната,каква икономика и туризъм без инфраструктура ,вие за 3 г.разсипсхте всичко и 21 млрд дългове дето никой не си е позволявал.Никакъв финансист не е Асен ,колкото и да се надува ,само щети.

    Коментиран от #80

  • 59 Промяна

    11 1 Отговор
    ИЦО ЛОДКАРЯТ МАРГИНАЛ ВЪН ВЪН ВЪН АЛЧНИК
  • 60 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "ще гласувам за ГЕРБ":

    БА ТЕЯ ОЩЕ ЛИ СА ЖИВИ ???МРЪСНИ ИЗМАМНИЦИ ЗАЕДНО С МУТРОКОМУНИСТА ОТ БАНКЯ
  • 61 Далавера

    2 1 Отговор
    Те не могст дс потънат, защото само лой и празни кратуни!
  • 62 Съгласен

    8 8 Отговор
    Аз лично ще гласувам в неделя и ще гласувам срещу Бойко, срещу Пеевски и срещу Костадинов.

    Коментиран от #64

  • 63 КАКВО лицемерие само

    8 2 Отговор
    Че тия същества нямат срам, това не учудва никой. Явно имат пари да плащат на медиите да публикуват рекламки.
  • 64 Ще гласувам за ГЕРБ

    6 6 Отговор

    До коментар #62 от "Съгласен":

    Омръзна ми от експерименти на мой гръб.
  • 65 Изтърка се вече

    9 2 Отговор
    Тези мушенгии ДБ и компания искат пак на гърба на Борисов и Пеевски искат да получат власт.И като я получат да се разложат и да в стопират .Да овладеят службите но не за националната сигурност ,а да ги ползват за лични цели.Това е върха.И Асен с комисионните от посредници дето ни докара инфлация и обра всичко от енергийните дружества,но само от държавните ,на частниците със солари и перки никой не им пипа свръхпечалбите И тъй като нямат държавническо мислене ,използват отново Борисов да го очернят ,защото какъвто и да е Борисов е държавник със широк кръгозор за държавата ,за развитие не е комерсиален .Така,че много сте неприятни и като облик и като действия
  • 66 кажете ми

    10 2 Отговор
    Какво видимо добро за народа направиха Ицо и Кирчо докато бяха на власт?
  • 67 Логопед

    7 1 Отговор
    Днес Денков и Петков са на посещение в Турция, при "българските" турци. А най-вероятно при сънародниците си по вяра и произход. Винаги ми е правило впечатление че по външни белези, тези двамата не приличат на българи. Или са помаци, или са с турски произход. Но тези хора нямат белези и поведение на българи.
  • 68 Петров.

    5 2 Отговор
    Този човек е едно нищо! За какво ли се занимава с политика? Не става, никак не става за това. Външният му вид е катастрофален, пуснал се е по течението, нищо не го интересува! Съсипа т.н.градска десница или левица и аз не знам какво е , ! Белобрадова/ от бяла брада/ е нагла и некомпетентна. Това са Д Б. Моля, гласувайте пак за тях!!!

    Коментиран от #70

  • 69 Призовавам

    4 2 Отговор
    Потопете цялата Сглобка, така че дори мазните да не могат да изплуват!
  • 70 ЕленаПловдив

    5 5 Отговор

    До коментар #68 от "Петров.":

    Моля, аз няма да гласувам никога, ама никога за такива измислени партии и бели бради! Аз ще гласувам за Бойко, защото животът на моето семейство когато беше той на власт беше най- хубав!Защото цялата партия се състои от сериозни хора, жените са интелигентни,и са пример за подражание!Не съм чула някой от тази партия да се държи лошо, да нагрубява и говори цинизми. Но защо е така? Така е , защото има човек, който отговаря за тях и не допуска своеволия.Затова аз ще гласувам за ГЕРБ ако можех и сто пъти !

    Коментиран от #73

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Сусу Манарата

    4 2 Отговор
    Обезателно! Ще потопим и гърбавия ти нос.
  • 73 Бонев

    5 1 Отговор

    До коментар #70 от "ЕленаПловдив":

    И аз ще постъпя така , поради същите причини. Надявам се на подобро развитие и реализиране на партията след изборите. Не бива да правят коалиция с доказани мошенници и аматъори! Просто не бива! Късайте и хвърляйте!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Потопете Борисов и Пеевски

    2 4 Отговор
    Каза Ицо, докато пиеше мазно турско кафе в скута на Шишо 😂
    Ти виждал ли си Шишини Боци???
    Как се потапя толкова лой 😂
    С две думи - или тия тримата, или пак ставаме губерния на СССР. И това ако не е избор..... 😂
    Аз вече съм стар да си слагам силикон в джуките, затова избирам ЕС 😂
  • 76 Христов

    7 1 Отговор

    До коментар #74 от "Тъпак":

    Ало, лодкаря, ти отдавна си потопен в Резово! Тези, които искаш да потопим умеят да плуват, а ти вече си на дъното, заровен в пясъка!
  • 77 гласуваите

    4 1 Отговор
    на 09 06 24 за да пометем комунистическите издънки като христя с маика комуниска танасчо комунистически прокурор рашков комунистически следовател синовете дъщерите и внуците на партизани комунистически номенклатури и ДС за да спрем реставрацията на комунизма
  • 78 Реформатор ПП

    1 0 Отговор
    Ако сега негласуващи пак негласуват.
    "Фащам си" Терминал 2! Българина си "преценя" сам! Гласувайте!?!?
  • 79 Исторически парк

    4 1 Отговор
    Само дето Само вие ще потънете в канала пеперасти
  • 80 Реформатор ПП

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Хайде не се излагайте":

    Ти си объркан човек!
  • 81 ЧОЧО

    5 0 Отговор
    За какво да гласуват хората бе Ице,вие да ядете кюфтета а народа да лапа мухите.Продънихте света, че увеличавате пенсиите ,Ице колко ще е увеличенито на минималната пенсия с която са болшинството пенсионери 50 лв.Вие защо неможете да живеете спо 500-600лв а пенсионерите да живеят в маркетите цените са еднакви за всички така,че скрий си големия нос някъде и не се показвай да плямпаш глупости.
  • 82 Стефан

    8 1 Отговор
    Доста по-вероятно е потопеният да бъде Христо Иванов, заедно с неговите безполезни дружки от ДБ
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Ха ха

    6 0 Отговор
    Модератора изтри посланието,което отправих към теб,без да употребявам мръсни думи,но ти си знаеш.Не може още 20 години да ни занимаваш със своите нескопосани реформи ,а ние да чакаме да се пенсионираш нъ яслата,разбра ли ме?
  • 85 ГОСТ

    5 0 Отговор
    Но хората ще потопят и теб бе успя да дебаркираш на Росенец но след това пи турско кафе в скута.
  • 86 Потьом

    2 0 Отговор
    Ние ще гласуваме, но за потапянето на варели не върши работа гумен броненосец.
  • 87 Ще потопим

    2 2 Отговор
    ПП ДБ от раз.Не заслужавате власт.Защото сте лицемери и защото ползвахте Борисов когато ви трябваше за злополучните реформи и промени в Конституцията.Че двойното гражданство за депутати и министри ,и откъде накъде и защо ?То и само това да беше.Сега бил лош ,че ви изтърпя мизериите и наглостта,само и само да има правителство.Не ви ли срам да заставате срещу него ,той направи много повече за държавата,а вие само грабихте и лъгахте

    Коментиран от #93

  • 88 Поп Станчо

    2 1 Отговор
    Абе ей осъзнай се до вчера бе със тях а сега ни лук ял ни лук мирисал
  • 89 Някой

    3 1 Отговор
    Всеки, който още вярва на тоя и смята да гласува за него го съветвам да ходи да се прегледа. Или не е в ред или има деменция. И в двата случая да не гласува. Колко трябва да си безочлив и без капка мъжко достойнство да говориш против Пеевски като преди 3 месеца му седиш в скута.
  • 90 минаващ

    2 1 Отговор
    Мислим вас да потопим.
    Оказахте се най-големите мошеници.
  • 91 Люси Енглиш

    0 1 Отговор
    А за кого да гласуваме?За този,който даде заповед на Главчев да изпрати грама до нашия посланик в ООН да гласува "въздържал се" за Сребреница?За него ли,никога!!!
    Това е личност недосегаема!Това е личност над закона!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 И ти си обаче тъп

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Ще потопим":

    като Хр.Иванов категорично !
  • 94 Илия

    0 0 Отговор
    Вие първи се потопихте май май
  • 95 Вики

    0 0 Отговор
    Това беше лебедовата песен на Иванов
  • 96 Живка

    0 0 Отговор
    Тоя вече се чуди как да маже. Така говореше и на предните избори и накрая какво стана – легна под завивките и с двамата само и само да е във властта. Тия номера да лъжеш хората и да се правиш на ударен вече не минават и трябва много добре да му е ясно. Явно ни смята за по-тъпи и от самия него.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове