Last news in Fakti

11 Юни, 2024 17:05 5 145 58

Лично шефът на НАП е разпоредил проверка на фирми на Ивелин Михайлов от "Величие"

  • нап-
  • румен спецов-
  • проверка-
  • фирми-
  • величие-
  • ивелин михайлов-
  • исторически парк

Вече има образувани производства по подадени сигнали отпреди няколко месеца за наличие на финансови схеми и измами

Лично шефът на НАП е разпоредил проверка на фирми на Ивелин Михайлов от "Величие" - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Националната агенция за приходите (НАП) Румен Спецов съобщи за БТА, че е разпоредил проверки по подадени сигнали срещу фирмите на Ивелин Михайлов от партия “Величие”, създател на “Исторически парк”.

“Днес съм разпоредил проверки на фирмата и хората, които стоят като лица зад тази партия. Вече има образувани производства по подадени сигнали отпреди няколко месеца за наличие на финансови схеми и измами”, каза Спецов в Димитровград, където участва в кампанията на Агенция "Митници" срещу дрогата “Не сте сами”.

Той допълни, че по тези производства се работи, но все още няма резултати. Изпълнителният директор на НАП поясни, че фирмите на Михайлов имат натрупани данъчни задължения. Спецов уточни, че подадените сигнали към данъчните спрямо неговите фирми не са свързани със старта на предизборната кампания, която отмина.

По повод изтеклите записи, в които се твърди, че се чуват гласове на лидери от “Продължаваме промяната” (ПП) и в които се коментира “кеша”, Спецов каза, че не може да се установи кой ги е направил. Той добави, че НАП не работи по този случай.

Вчера водачът на листата на партия „Величие“ за Европейския парламент Николай Марков каза, че в "Историческия парк" във Ветрино няма вложени нито европейски, нито национални капитали, както и обществени средства.

„Величие“ няма общо с патриотарството. „Всички срещи, които сме провели в 50 български града, включително и в три държави, в реториката ни няма нищо такова. Ние имаме положителна реторика и имаме какво да покажем. Ние вече сме направили социалния модел, реализиран е в български общини“, каза един от лидерите на партията Николай Марков.

По думите му не се вижда възможност да се реализира правителство в 50-ия парламент.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    18 51 Отговор
    По време на протеста срещу Бойко Борисов Ивелин Михайлов беше беден като църковна мишка.Направи сметка за създаване на партия на българите в чужбина и му внесоха стотици хиляди от чужбина.Открадна ги и с тях почна бизнес.Историческият парк е на огромна загуба и са изгорели много инвеститори.

    Коментиран от #7, #36, #42, #49, #52

  • 2 Истината

    71 4 Отговор
    Мафията отвръща на удара
  • 3 Хаха

    39 3 Отговор
    На кирчовците, "войните на светлината" им виновни,.. киро... лиро😅
    Ако не беше толкова трагично, щеше да е голям смях!

    Коментиран от #39

  • 4 Деций

    60 1 Отговор
    Той да си види продадените фирми със задължения.Ясно е ,че е активиран!
  • 5 Сандо

    86 4 Отговор
    А кой лично е разпоредил на тоя шеф да започне проверка.Интересно е и кой лично е назначил тоя човечец,за да може той по заповед да извършва проверки на когото трябва.
  • 6 Некой си

    102 2 Отговор
    Да припомня на драгите зрители!
    Тоя от снимката, след обстойна данъчна проверка, лично изпра всички фирми на дебелян.
    Същият тоя от снимката прехвърли собствена фирма с огромни данъчни задължения на безимотен и неграмотен циганин.

    Коментиран от #11

  • 7 А бре ти

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не подкрепяше ли
    Оня ден
    Величие ?

    Май се обърка нещо

    Коментиран от #10

  • 8 Луд

    63 3 Отговор
    Започват бухалките ! Мафията атакува!
  • 9 мбооу

    4 33 Отговор
    Ей сега ще завият копейките за "Исторически парк-ФАРАОН", колко са честни и всичко си плащат.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Амнезия

    40 0 Отговор

    До коментар #6 от "Некой си":

    И специалиста по оправяне с данъците , беше назначен като ППротеже от кокорчо.
  • 12 реру

    22 3 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    "Полковник Марков е жертва на измамника..."


    Още ли не сте го направили генерал? Нещо кофти се получава. Колкото за казването, бяхте толкова дълго време на летището по вашите си работи, та можеше да го светнеш поне малко по въпроса...

    Коментиран от #17

  • 13 Прокурор

    6 24 Отговор
    Проблемът не е проверката на тоя палячо, коато е с цел да Изпере Ивелинчо и цялата имислена пирамида, завлякла със стотици милиони наивните глупаци, като са им обещали, че ще имат печалби от не по-малко от 38% за всеки сложеин лев, затова и има балъци вложили десетки хиляди в тази мафиотска структура.

    ПРОБЛЕМЪТ е, че върху тези престъпници има чадър от ПОСОЛСТВОТО и след месеци разследвания и разкрития по това, прокуратурата не предприема никакви действия, защото от Посолството са наредили на слугата им Сапафов.

    Коментиран от #37

  • 14 Духовито

    38 4 Отговор
    Че има какво да се търси има, ама защо Спецов не заповяда до сега да се спретне тази проверка, а след изборите?
    Изглежда като поръчка на ПП-ДБ, което още повече петни, вече жълтите им гащи.

    Коментиран от #43

  • 15 Европатриот

    3 26 Отговор
    Крайно време беше държавата най-после да реагира...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Последния Софиянец

    3 33 Отговор

    До коментар #12 от "реру":

    Ивелин Михайлов не смее да стъпи на места където има стари протестъри защото ще го бият.Има един Деян бивша барета каза че ще му счупи краката.

    Коментиран от #32, #44

  • 18 Семейство

    17 2 Отговор
    Спец Василеви!
  • 19 Пенчо

    35 0 Отговор
    Хм, не беше ли фирмата на Спецов със данъчни задължения ?
  • 20 фдцол

    38 1 Отговор
    Поръчка. Така работеше до сега държавата, не да си следят нещата а като бухалка. Натискат му копчето и отива да открива нарушения. Лошо няма ама защо само на Величие? Защо не е постоянна работа срещу всеки а само срещу неудобни? Какво стана с къщата в Барселона, там парите чисти ли бяха и с платени данъци ли са или? Защо е избирателно съобщаването на данъчни операции? И ако дължи нещо ама е изряден до сега защо се мърси името му? До сега през годините е внесъл данъци за 70 милиона лева с които данъчните да имат заплати и да ядат хляб. Какво правите бре? Христос Воскресе.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 В ресторанта

    10 1 Отговор
    като има поръчка трябва да се обработи
  • 25 мани беги

    10 11 Отговор
    сега ще се издължи с народна пара, взета от изборите ... инак този измамник взема пари от богати балъци пишман инвеститори с/у празни обещания ... играе с мафиоти тая игра ... пере парите им ... краднал е от донейтване мно пари ... абсолютен мошеник! киро сводника си е боклук от улицата и говори приказки в стил българи на маса пият и пушат, обсъждат политиката ... етиен леви е измекяр и нагаждач, лизач, продажник ... подполковникът вече може да свали кръста от врата си, изборите минаха и вече ня ко да ми се прай на светец ... в лоша компания е попаднал, но той си я е избрал :) общо взето е двоен агент!
  • 26 Политическата бухалка

    35 0 Отговор
    почна да действа... Щото много ги е яд за загубените гласове, които отидоха при новите... Не можаха да си ги разпределят...
  • 27 Този

    31 0 Отговор
    Може ли да погледнете в България колко милионери има през последните 10 години и как са станали милионери. Сигурно на пръстите на едната ръка е броя на тези които с работа са станали Останалите са от приватизацията и продължавАт да се увеличават. Питайте Пеевски и Бойко.
  • 28 Реалист

    9 1 Отговор
    Вече са им задали коловоза по който да се движат! Иначе проверката...те си знаят. Това у нас си е рутинна практика в политиката .
  • 29 💀💀💀💀💀

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Момче вярвали си на това което си писал. Или ти го каз някой на ухо в ресторанта който наужким имаш.
  • 30 Политкоректен

    25 2 Отговор
    Мафията отвръща на удара. Всички институции контролирани от Баце и от Шиши дружно скачат срещу новата заплаха.
  • 31 браво, Спецов

    25 0 Отговор
    Питат те за записите с кеша на твоя покровител, а ти отговаряш, че не може да се установи кой е направил записите?! Няма никакво значение кой е направил записите, след като ПП признаха, че записът е автентичен. Става въпрос за неофициаен кеш, Спецов, знаеш ли какво е това? При това милиони не в кеш, не някакви си 1000-2000 лв., за които ти гониш хорицата и им отнемаш имуществото. Спезов е първият, който трябва да си тръгне от НАП и да стане клиент на прокуратурата.
  • 32 бай Даньо

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    "Старите протестъри" сте като "активните борци" поне яки , не по яки сте!
  • 33 Обръщение

    24 0 Отговор
    Мили хора, искали ли сте някога да влезете в политиката, за да направите добро на българския народ? Ето това е, което ви чака: първо, тотално игнориране от медии и социолози. Ако случайно си направите кампания по интернет и успеете да излъжете мафията: после ви чака помия и заяжданици по всички телевизии. Озлобени тролеферми ще ви плюят без почивка. Всички институции ще ви скочат отгоре и ще ви проверяват за данъци и оръжие, докато семейството ви полудее. Служби ще разследват чий агент сте. Добросъвестни бизнесмени и политици ще подавят денонощно сигнали срещу вас. Накрая вече и обикновените хора ще повярват в помията, която се излива. Ако не се откажете, накрая може да ви измислят обвинение и да ви арестуват (справка Иванчева). Гледайте и се учете. После не питайте защо никой не се наема да ги бутне тия от власт или защо накрая и добросъвестните предпочитат да се продадат или да се откажат.
  • 34 Бай Яни.

    3 12 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Не е полковник. И никога няма и да бъде. Уволнен е от НСО с чин подполковник и то дисциплина рано
    . Нищо не е заблуден. Само цоцат от парка на гърбът на инвеститорите. Средно 350-400 лв. излиза на семейство дневна разходка в пара. Бедна ти е фантазията колко пари въртят и перат на ден тези измамници.
  • 35 Чудна работа

    25 0 Отговор
    На Пеевски фирмите дали е правил одит? Или Пеевски няма фирми, или ако има то те са проверени всички. А, на ПП проверка защо няма?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Да точно от посолството

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "Прокурор":

    И сигурно връзката с посланника я направиха, кога Марков беше пред козяк в деня на бомбандирането на София от американците. Кога протестираше отпред. Излезе посланничка и направиха договоркара. За това и не присъстваха в социалогическите изследвания за вота, щото посланничка казваш толкоз държи на тях, че не иска да стават известни туко виж повече българи ги препознаят. Казваш посланника няма нужда от добър процент на неговите партии. Така е, как казваш.
  • 38 факуса

    18 0 Отговор
    хга спецялка,а що чак сега бе,ами диневи с марината кога ще си приберем дължимото,а гелосания яхтсмен,върнали дължимите милиони или ги писахте и тях несъбираеми
  • 39 факуса

    1 9 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    с тез войни на светлината на секта ми мязат ,илюминати ще да са,да вземат при тях и дясната ръка на господ, гешов
  • 40 Поръчкова акция

    15 1 Отговор
    Към хора, които не го заслужават. Безобразно мафиотска държава. Рано или късно ще ви излезнат и на вас кирливите ризи. Безобразници и безстопанственици! Крадци сте вие, а не те!
  • 41 Гласовит

    16 0 Отговор
    Факта, че първо беше пълно затишие и никоя медия не искаше да го отразява с изключение на БНР дето даде право на отговор на Михайлов, а сега започнаха атаките личи , че мафията в лицето на корумпираната управляваща класа е притеснена защото няма позиции, не може да дърпа конците и са засегнати определени финансови интереси понеже удари часът да бъдат разобличавани далаверите.

    Коментиран от #54

  • 42 Тъпа Мара се побара

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А бе ти да не си на заплата при Прокопиев? Въртиш сучиш от години и не може човек да те разбере на калко стана тъчеш. Изреди маса партии и партийки все се изказваш неподготвен.... редиш тука разни версии. Изобщо гоуем си....отворко!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бай Хой от Ханой

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    Като си стар протестър защо не си в час за нищо което става в България. Чета ти коментарите и падам от смях. Всеки път си с предпоследните излизащи от политиката. Смях!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Муравей Радев

    6 0 Отговор
    Момче, цялото Министерството на финансите сте аут до 10дни
  • 49 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти по добре отиди и виж какво е направено, на дивана няма как да го направиш.
  • 50 Наредиха, на Спецов да развърти

    9 0 Отговор
    бухалките, да се бие по ВЕЛИЧИЕ! КАКТО В КАЗАРМАТА"ГОНКА ПО УСТАВ" МАЧКАНЕ НА Опозицията!?

    Коментиран от #56

  • 51 Нещо

    6 0 Отговор
    За ,,кеша,, на лена няма ли да разследва .
    Ето казвам .
  • 52 Последен да си останеш

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Нещо за ,,Лафка,, да кажеш .
    54 милиона къде са .
  • 53 Роко

    0 4 Отговор
    Поредната руска партенка и за пореден път троловете на амбразурата да защитават поредния престъпник продал род и родина за 30 копейки. Е мили ми русофилчета за пореден път се преброихте и за пореден път се оказахте пренебрежимо малко. Вярно кресливи сте но от това не ставате повече само създавате шум.
  • 54 Роко

    0 3 Отговор

    До коментар #41 от "Гласовит":

    И кой ще ги разобличава поредния продажник ли? Поредното червено ченге направило си партийка за да прикрие кражбите си.
  • 55 Ива

    3 0 Отговор
    А кой разпореди на ШЕФА НА НАП?
  • 56 Роко

    0 4 Отговор

    До коментар #50 от "Наредиха, на Спецов да развърти":

    Приятелю ако си съблюдаваш устава което е твое задължение (както щеше да знаеш ако беше ходил в казарма) гонката по устав не е страшна, ако системно нарушаваш устава тогава е проблем. По принцип въпросния индивид отдавна трябваше да е в затвора, но сега ще му се размине ще се скрие зад депутатския имунитет. Така че въпросната акция на напчето е по - скоро услуга към приятел (от едно котило са с полковничето) един вид рекламен трик (идват нови избори наесен туко виж още някой глупак се излъже да пусне 11 лева в кошничката на паразита) отколкото мачкане на някаква имагинерна "опозиция". Иначе с 12 депутата са по - скоро пълнеж на залата отколкото опозиция.
  • 57 Кокорчо

    3 0 Отговор
    Защо любовникът не е в Гела, където са се скрили кокорчи и тъпото ? Да каже как е ощетил държавата като си е прехвърлил фирмата с много задължения на един циганин и как има къща в Дубай!
  • 58 величие

    1 0 Отговор
    Спецов който е продал фирмата си с много задължения на клошар, решил да прави проверка. Мафията не иска такива като Николай Марков и Ивелин Михайлов да са във властта, защото няма да излезне от затвора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове