Last news in Fakti

12 Юни, 2024 11:19 1 782 132

Делян Пеевски: Пътят на България като утвърдена евроатлантическа държава няма алтернатива

  • делян пеевски-
  • позиция

Обръщам се към лидерите на всички евроатлантически парламентарни партии: Бъдете отговорни лидери и не допускайте личните или партийните емоции и интереси да бъдат поставени над интересите на държавата, пише още лидерът на ДПС

Делян Пеевски: Пътят на България като утвърдена евроатлантическа държава няма алтернатива - 1

"Предсрочните парламентарни избори показаха ясно волята на българските граждани. Сега е време за поемане на отговорност към тях. Трябва да има редовно правителство, което да стабилизира държавата". Това се казва в позиция на председателя на ДПС Делян Пеевски, цитирана от Нова телевизия.

"Държавата трябва да се управлява от легитимно избраните от българските граждани партии и никой няма право да поставя под съмнение тяхната легитимация, получена от българските граждани. Трябва да гарантираме сигурността и спокойствието на всички български граждани, развитието на бизнеса и просперитета на държавата - това го дължим на хората", казва Пеевски.

"Опитите от страна на анализатори, политолози, социолози чрез медиите да създадат условия за подмяна на вота на избирателите, с отварянето на портал за нов “месия” в лицето на Радев са израз или на изключителна безотговорност, или на тежки зависимости от този, който със своите служебни правителства, разграбили държавата, с “шарлатаните”, които вкара във властта, а после сам ги определи като такива, със своите касиери, копринки и ушевци иска да отклони България от евроатлантическия ѝ път и да я предаде в ръцете на Путин. Който силно желае да получи еднолична власт, без значение какво би коствало това на хората, на държавата", се казва в позицията.

"Внушенията, че политическият модел е изчерпан и че е необходим нов проект, нов Спасител не са нищо друго, освен съучастие в опита за най-голямата подмяна от 1990-та година насам - подмяната на демокрацията и нейните принципи. Демокрацията няма алтернатива. Пътят на България като утвърдена евроатлантическа държава няма алтернатива. Сигурността и спокойствието на българските граждани нямат алтернатива", казва още Пеевски.

"И ние, като най-стабилната евроатлантическа партия няма да допуснем това да се случи. Вотът на българските граждани ни задължава да отстояваме евроатлантическите ценности и принципи и ние няма да се отметнем от това задължение. Веднъж вече предотвратих опит на Радев да се инсталира на гърба на хората като политически властелин с проект “Трети март”. И сега няма да допуснем това да се случи и го гарантирам като лидер на ДПС", се казва в позицията.

"Политическата власт я задават избирателите с вота си. Сега на ход са политиците. Те трябва да изпълнят волята на избирателите. Призовавам всички отговорни политически лидери незабавно да започнем консултации за намирането на формула за съставяне на стабилно правителство", се казва в позицията.

"Призовавам лидера на най-голямата политическа сила г-н Бойко Борисов и ГЕРБ-СДС да стартират този процес така, както им приляга като първа политическа сила в 50-ото Народно събрание. За ДПС властта никога не е била самоцел и това винаги е било потвърждавано от действията ни. Но съм категоричен - ние ще сме фундамента и гаранта за това, че България няма да се отклони от евроатлантическия си път", казва Пеевски.

"Обръщам се към лидерите на всички евроатлантически парламентарни партии: Бъдете отговорни лидери и не допускайте личните или партийните емоции и интереси да бъдат поставени над интересите на държавата. Страховете и бягството от отговорност не са решение. Г-н Борисов, очаквам покана от вас и към всички евроатлантически лидери за започването на разговор за бъдещето на Родината ни. Още веднъж благодаря на нашите избиратели и на всички български граждани за изборните резултати, за нас е чест да изпълняваме волята на хората", заявява Пеевски.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОБЕКТИВНО

    10 49 Отговор
    България е готова да дари енергийно оборудване от дружествата в групата на „Български енергиен холдинг“ ЕАД на стойност 1 млн. лв. на Украйна, с което да подпомогне възстановяването на производствените мощности в страната“. Това обявиха премиерът Димитър Главчев и министърът на енергетиката Владимир Малинов в Берлин на среща на европейски политици със Зеленски, съобщи пресцентърът на Министерския съвет.

    Коментиран от #13

  • 2 ккк

    125 8 Отговор
    честито да ви е гъбари , стигнахме до там Шиши да диктува правилата

    Коментиран от #15, #21, #29, #30, #64

  • 3 КОГАТО СИ С НАШИЙНИК ТИП

    101 3 Отговор
    МАГНИТИС....... НАИСТИНА НЯМАШ АЛТЕРНАТИВА......
  • 4 Ойроатлантик

    76 8 Отговор
    Много го мразите Радев, шишита и неговите мекерета.
  • 5 За протокола

    53 7 Отговор
    "Украинците, които избягват мобилизация, могат да се сблъскат с отказ от различни държавни услуги, предупреди ръководителят на Министерството на правосъдието на страната Денис Малюска.
    Според него държавните органи по закон имат право да изискват от гражданите документи за военна отчетност.
    „На гражданите, които избягват мобилизацията в Украйна, все по-често ще се отказват услуги... Това е нормален, правилен, естествен процес, за да предоставя услуги на военнообвързаните, държавата ще изисква документ за военна регистрация“, местни. медиите цитират думите на министъра.""

    Коментар: Тази безалтернатива ви предлага лицето Пеевски!

    Коментиран от #35

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 да де

    78 3 Отговор
    Магнитски прави чудесааа.
  • 8 Сила

    76 5 Отговор
    ПЕЕФСКИ ПРЕМИЕР, ДОГАН ПРЕЗИДЕНТ..... КРАЙНО ВРЕМЕ Е..... ТОВА ЗАСЛУЖАВА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "БЪЛГАРСКИ НАРОД "
  • 9 Дядо Гъдю

    42 2 Отговор
    Пътят така,пътят онака.
    Пътища много,приказки много,а работа не сме захванали.Резултатите къде са бе,млади момко?
  • 10 гого

    77 3 Отговор
    Влизай в затвора бе магнитски
  • 11 Ахаха

    42 25 Отговор
    Бе той и Кирото завършил университет, ма пълен тъпан... България ще е с Русия, а тия ще потънат в забрава. Въпрос на време

    Коментиран от #23

  • 12 Тикви и Прасета

    59 15 Отговор
    Ами не, не показаха "волята на българските граждани", а показаха волята на козяк. И козяк реши, България да я управляват Тикви и Прасета. Козяк се отметна от Киртаците и Мравоядите, че те излезнаха свръх мало-умни същества и реши да заложи на Тикви и Прасета
  • 13 ю ка ка

    57 10 Отговор

    До коментар #1 от "ОБЕКТИВНО":

    Позор!
    Най-бедните даряват всичко, което е останало от съветско време на най-неблагодарните и корумпирани в Европа!
  • 14 Пич

    46 3 Отговор
    Превеждам:
    -Бееее, мееее, муууу, грух грух...
  • 15 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    51 5 Отговор

    До коментар #2 от "ккк":

    Не плюй по "гъбарите" , а тези дето вместо да хванат сопите си лакират ноктите❗
  • 16 бай Бончо

    62 9 Отговор
    Като чуя евроатлантизъм и ми се гади . След като цитира 1990 година , значи осъзнава какви поразии направиха от тогава насам .Това в което живеем е подменена реалност от 34 години и този индивид иска да стоим в матрицата и да продължават да ни щавят .Гледам колко е категоричен в изказа си . Незнае обаче колко са категорични 70 % негласували .Бог с нами !

    Коментиран от #59

  • 17 Булгартабак-2

    37 1 Отговор
    Иска.
  • 18 има, има

    29 1 Отговор
    Ама никак няма да ви хареса.
  • 19 гражданин

    26 2 Отговор
    утвърдена евроатлантическа държава, в която няма владеене на правото, реална многопартийна система, и нормална бизнес среда, факти, с които лицето на снимката няма нищо общо, нито се е възползвало, нито е манипулирало, нито владее определени институции, това са само зловредни и безпочвени слухове, пускани от неговите опоненти
  • 20 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    37 2 Отговор
    Ако те намагнитят още малко ще си събуеш и гащите ти пред американците....
  • 21 Някой

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "ккк":

    Не им пука. По-важно им е да пият бира и ядат кебапчета. 70 процента от "интелигенцията" няма за кой да гласува и демонстрират това посредством метода "Ощипана госпожица"
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 НЕ В ЗАБРАВА А В ЗАТВОРА

    24 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ахаха":

    ТРЯБВА ДА СА
  • 24 Чики Рики

    29 4 Отговор
    Що да е утвърдена евроатл. ориентация? Кой и кога я е утрърдил? Да сте питали нарида с референдум? нагли
    и брутални лица.
  • 25 Браво

    6 15 Отговор
    Шиши
  • 26 Наглецо

    30 1 Отговор
    🐽 първо да каже, как стана милионер?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Магнитски

    21 1 Отговор
    Прави чудеса
  • 29 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "ккк":

    Когато предложиха Прас4О за шеф на ДАНС знаеш ли какво се случи❓
    Или тогава си бил в ЦДГ"Мечта" ❗
    Къде бяхте когато ПутьоПутьовци ви измамиха ❗
  • 30 По-добре Шиши,

    2 26 Отговор

    До коментар #2 от "ккк":

    От колкото Импексовата !!!
    /или зеленият чорап/ !
  • 31 Домус паша

    15 3 Отговор
    Премиер
  • 32 Евроатлантик Шиши

    9 5 Отговор
    Тепърва ще ми седите в скута !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 гражданин

    20 1 Отговор
    много е удобно така, хем се правиш на евроатлантик, хем делиш баницата и пилафа, както ти скимне, като бей, или някой хан, от Средна Азия, единствената разлика е, че в Туркменистан има един бей и господар, а тук са пет човека, най силния от които е тоя на снимката

    Коментиран от #39

  • 35 Тук

    8 13 Отговор

    До коментар #5 от "За протокола":

    И в Украйна поне има алтернатива, но в "матушка" - никаква !
  • 36 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 1 Отговор
    Каква е разликата между
    ЛЕВИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ
    и
    ДЕСНИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ
    ❓🤔❓🤔❓🤔❓
  • 37 Сандо

    24 1 Отговор
    Още една празна кратуна,която по-далече от толупа си не вижда.
  • 38 А сега де

    10 9 Отговор
    Много силно изказване отправено най вече към ппдб. Сега за тях има два варианта .Поглеждат на казаното с пренебрежение и присмех и чакат поредните избори.. Или му обръщат сериозна внимание Отиват на разговорите които пеевски предлага За да разберат какво точно има на предвид?? Да обърнат особено внимание на следните думи които пеевски каза ЗА ДПС ВЛАСТА НЕ Е САМОЦЕЛ..какво може да означава това?? Ще разберат само на масата на преговорите..

    Коментиран от #58

  • 39 ккк

    18 1 Отговор

    До коментар #34 от "гражданин":

    ние го правим най силния с 33% активност и вината не е негова , просто от Дпс видяха че последните 10-20-30г номера минава и кервана си върши
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Тоя пък

    20 2 Отговор
    На Прасчо много му се управлява "държавата", но дали си задава въпроса: Какво ще последва, след това?
  • 42 Ибряяя

    23 2 Отговор
    Шиши евроатлантик. Тя нашата мафия е всеобщо ориентирана. Тя е с Русия със САЩ с Европа. За нея цвета е само зелен - гушерен! Сокола да не е ритнал България да е турска губерния. Пази Боже. Така си ни управляват и крадт, че при вилает няма да го има. Скрити зад евроатлантизма си търгуват с Русия. Градят си Цанков камък,Турски поток и какво ли не. Сараи по големи от на Ердоган и милиарди в чужбина. Кой ще им подари цяла държава освен българскаите овце! Българските турци са най-работните и честни хора, но и те като българските овце пляскат на тези, които ги ограбват. всичките сме в кюпа на тулупията. Докато не изметем заедно прасетата, кучетат и хиените!
  • 43 Дон Калверо

    15 1 Отговор
    Добре,че Тато се спомина.Иначе щеше да ни пита дали си струваше да го заменяме с тези зарзавати и зоо.
    Неминуемо щеше да ги прати да строят дигите в Белене.
  • 44 Чип и Дейл

    10 1 Отговор
    "... Г-н Борисов, очаквам покана от вас...", демек, "Ела ми на килимчето!"
  • 45 Демократ

    22 2 Отговор
    Хора като Пеевски могат да компрометират и най-добрата кауза със своята репутация и с неискрената си подкрепа. Заради него и Бойко думата евроатлантизъм се обезцени, а заради Костадинов думи като възраждане и патриот придобиха неприятна двусмисленост.
  • 46 Ком

    4 7 Отговор
    Всъщност Евроатлантически ценности са идеите на Хитлер, но вместо евреите за унищожаване са поставени руснаците. И всичко е заради богатството на Сибир.

    Коментиран от #52

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 сара

    20 1 Отговор
    През 2020 се криеше като мишка сега призиви сипе...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Чочо

    7 2 Отговор
    Защо?
    Защо ТИ го решаваш?
    Ние да не сме кокошки за да нямаме право на мнение.
  • 51 Българин

    13 3 Отговор
    "Държавата трябва да се управлява от легитимно избраните от българските граждани партии и никой няма право да поставя под съмнение тяхната легитимация, получена от българските граждани." Това дебело момче май не е наясно, че легитимацията на горепосочените партии вече е изчерпана. И още по-малка ще става, когато падне избирателната активност на следващите избори.
  • 52 !!!?

    7 4 Отговор

    До коментар #46 от "Ком":

    Значи предците на Путин от Московския Улус са били като Хитлер, защото те са заграбили богатствата на Сибир !!!?
  • 53 За негласуващите

    18 1 Отговор
    Новоизбраните са легитимни и при 100% гласували, и при 50, и при 30, както е сега. И при 5% ще си управляват съвсен легитимно, колкото и да ги псуват останалите 95. Такива са правилата. Боко и Шиши са победителите, избрани от нас. Да са ни честити!.

    Коментиран от #57, #61

  • 54 Хаха

    15 1 Отговор
    Какво е тва "евроатлантизъм" бе, праЗчо, щото непрекъснато изтъкваш откакто те инсталираха от Козяк в медиите колко гОЕм "евроатлантик" си!? Абе гледам карта, атлас.... За Европа ОК, но Атлантическия океан е на има/няма 3000 км. от България, та не знам какво ни е "атлантическото"!

    Коментиран от #68

  • 55 Стършел

    13 1 Отговор
    Празни, клиширани думи на празен, алчен( щях да напиша човек), но то не заслужава! Всичко се знае, всичко е очеизвадно за тая клика и нищо положително не се случва. Май чакаме юнака на бял кон, който да убие ламята, а той все не идва и не идва. Вместо него идват, чалга, изрожденщина и какви ли не още “спасители” Но нека всичките тези отрепки да знаят, че възмездието винаги идва, по един или друг начин!
  • 56 Делян Бей

    12 3 Отговор
    Пътят на България като утвърдена евроатлантическа държава няма алтернатива, той е само един – КЪМ ОТВЪДНОТО !!!
  • 57 Българин

    9 3 Отговор

    До коментар #53 от "За негласуващите":

    Ама наистина ли вярваш, че при 95% негласували ще си управляват на воля? Много странни и наивни сте станали. Какви са правилата на книга, за които говориш, е едно, а какво ще стане всъщност - е съвсем друго.

    Коментиран от #78, #83

  • 58 До38

    10 1 Отговор

    До коментар #38 от "А сега де":

    За, толко години ако не си разбрал как работи ДПС за.. Е. Би. ДПС, са зад кулисни, играчи те, пряко във, властта не са участвали и няма да участват за да си правят машинации, кражби, и накрая излизат сухи за следващите избори..... Това, вече и слепите го видяха, г.. Лу. П. Ака го разбра
  • 59 Хаха

    8 3 Отговор

    До коментар #16 от "бай Бончо":

    А що бяхте на плаж и за гъби тия 70 процента!? Сега ще търпите простотиите на шиши и безкнижника, на които преди 2 години държахте плакати, изтипосани зад решетки....
  • 60 Механик

    7 2 Отговор
    Мдаааа.... И за прасетата няма алтернативи около Коледа.
  • 61 3322

    10 1 Отговор

    До коментар #53 от "За негласуващите":

    Гласувах за последен път! Само за да не ми разпределят гласа тези които не подкрепям. Гласувах за малка партия без никакъв шанс, умишлено. Докато тия не се изметат всички няма да гласувам. Как ще стане това не знам, тия и пет човека да гласуват пак ще си ги разпределят и ще кажат, че народа ги е избрал. Малко морал да имат поне. Или трябва да се измени закона за гласуване, или насила да бъдат изметени. Но нито едно от двете няма да стане.

    Коментиран от #69

  • 62 Аз и моето семейство

    5 12 Отговор
    Както и всички мои познати не харесваме Шишо,но щом копейките пищят,на прав път сме!
  • 63 Д.П.

    21 1 Отговор
    Тази грешка на природата,това дебело туловище,започна да се лигави всеки ден,с лозунгите си за една правова и стабилна България.Срамувам се,че съм българин ,когато такова говедо ми задава бъдещето.

    Коментиран от #74

  • 64 Гъбар

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "ккк":

    Цялата картина се обяснява с вица: „Искам да си избера пет яйца. Ето ти пет яйца – избирай си!“
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Какви са тези лозунги

    9 2 Отговор
    от времето на соца . Това момче изглежда си мисли,.че се намира в дом за бавно развиващисе. Няма ли кой да му дръпне ушенцето и.да го озъпти поне малко.
  • 67 Турчина

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Българина":

    Аз проблеми със съседа нямам и няма да имам. Моят както и твоят проблем че последните 15 години ни ограбват шепа крадци, 15г. Геноцид над Българския народ. Жалко за децата и внуците ни.
  • 68 Додо

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "Хаха":

    Това е новото име на Атлантида.И ще последваме съдбата и.
  • 69 Имам изненада за теб

    4 1 Отговор

    До коментар #61 от "3322":

    Гласът ти е отчетен като "невалиден". Честито.

    Коментиран от #70

  • 70 3322

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "Имам изненада за теб":

    Не съм сигурен! Гласувалите за партии под четири процента и не подкрепям никого не ги разпределят при големите.
  • 71 Оракула от Делфи

    4 5 Отговор

    До коментар #49 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Думата" славяни" се появява ,през19 век, , и то с цел диктатора Сталин,
    да сложи ръка на ценностите на тази стара култура, за собствени политически цели.
    Тракийските племена са стотици, траки или даки,
    скити и гети и много други по малки народи, са в тракийските общности с този общ език,
    а за географията на тракийската обща култура и език ще добавя и Мала Азия със сърцето на Траките
    стария град Троя.

    От Португалия до Волжка България и Мала Азия е картата на този , общ тракийски език!

    -- Българино ,защо се срамуваш да се наречеш тракиец?

    Коментиран от #75, #76

  • 72 ХАХАХА

    7 1 Отговор
    ПРАСЕТО ЩЕ ИЗЯДЕ ТИКВАТА
  • 73 незабравко

    10 1 Отговор
    Голяма грешка, сега и той като ББ иска да се откупи за Магнитски. Я първо да каже, тези хора които са гласували за ДПС знаят ли какво е: ..евроатлантическа ценност". За тях е важно тезата на г-н Доган "... за пътя на България през Босфора". Или пак идваме до: ...Вие гласувайте за нас, а ние ще правим каквото решим".
  • 74 Хаха

    7 1 Отговор

    До коментар #63 от "Д.П.":

    Така е - рядко противна и отблъскваща физиономия! Не знам дали сам не го осъзнава, сигурно има огледало в къщи! Но хак да ни е, щом 70 процента бяха на плаж и за "гъби". Мачът е свирен и сега ще търпят упражненията му на тема: "управление на държавата" и медииното му присъствие, наредено от Козяк!

    Коментиран от #77

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Хаха

    6 1 Отговор

    До коментар #71 от "Оракула от Делфи":

    Не знаех, че "История славяноболгарская" е писана от.... Сталин!!!
  • 77 3322

    4 4 Отговор

    До коментар #74 от "Хаха":

    Стига с тия гъби. Искам да избирам между добро и по-добро а не да избирам от лошо и по-лошо. Казват, че гъбите много се разпространили и на следващите избори ще има още 500 000 гъбари повече.
    Пък ти си гласувай щом харесваш някого.

    Коментиран от #91

  • 78 Утре, да знаеш

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Щетко се пенсионира И ВСЕ ОЩЕ вярваше в светлото бъдеще, което продължаваше да се крие зад ъгъла като малчуган.
  • 79 Гай Турий

    9 2 Отговор
    Призивът на намагнитения с читал на врата Шиши към намагнитения с читал на врата баш мафиот на страната да събере всички "евроатлантици" за правителство подсказва, че бъдещ кабинет от тия отцепродавци ще е пагубен за България. Евроатлантик = антибългарин! Толкова просто и логично. Да се биеш в гърдите, като народът ти плаща за да работиш в полза на отвъдокеанските сатани показва много ниско чело, безсрамие, наглост, продажничество. Заради крадените пачки с контейнери тия ни предават без да им мигне окото. Кой им гласува, това не ми е ясно??! Защо бе??!
  • 80 Лидер на Евроатлантизма

    9 1 Отговор
    30 пъти споменава думата “евроатлантизъм” , защо не каза - обръщам се към всички лидери на Български партии.

    България не се нарича “Евролатия “ , трябва да му се припомни на този виден кух евроатлантик.

    На хората им писна от тази дума и от постоянните клетви към големият брат - преди беше другари , сега е евроатлантици ….

    Народа мрази пресолени манджи , как не го разбирате.

    Полит офицери Евроатлантици , довчерашни Другари и Другарки неприкрити …
  • 81 За протокола

    4 0 Отговор
    Ела зло, че без е по-зло!
    Това е положението на България в момента.
    Трябва да избираме от Проевропейска (донякъде) политика, водена от криминални престъпници и
    Пропутинова такава, водена от някакви, които също мязат на криминални престъпници, но срещу които все още няма достатъчно доказателства.
  • 82 Казуар

    8 1 Отговор
    Бабаронът Пеевски стана изключително нагъл, и не се знае дали от ИТН ще могат да го търпят, ако участват в управлението.

    Коментиран от #87

  • 83 нннн

    6 3 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Щом при 70% негласуващи Боко и Шиши си управляват на воля, какво им пречи и при други проценти да го правят? Зависимите и подкупените са им в кърпа вързани, а останалите нека си късат подметките на протести или си псуват кротко в къщи.
  • 84 Абе

    5 1 Отговор
    Прасчо, на твое място бих си събрал багажа и дим да ме няма!
  • 85 Хаха

    5 2 Отговор
    Държавата имаше прекрасно и стабилно правителство, ДП и ББ го събориха. Сега е време да си сърбате попарата
  • 86 Стеф

    3 0 Отговор
    Мгнеделчооо изригна, но който и да тръгне с него пътят му ще бъде кратък.
  • 87 Хаха

    7 3 Отговор

    До коментар #82 от "Казуар":

    Малкото ДПС ( ИТН ) ще се наложи да пят мазно кафенце. Славчо ще е първия готов да свали гащичките, за това го спонсорираха
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Не бъркай

    6 2 Отговор
    Пътя на свинята с пътя на България
    Това са два различни пътя. И защо с Мони Паси не си вземете стая? Там заедно ще леете сълзи по (изгубеното) Евроатлантическо бъдеще на България...
  • 90 Оги

    6 1 Отговор
    Само вижте снимката. Това е лидерът на България, той определя нещата. Красота.
  • 91 Хаха

    7 3 Отговор

    До коментар #77 от "3322":

    Е, и..... ГоУема работа ще направиш, като идеш за "гъби" на следващия вот - още проценти за безкнижника и шиши! Щом не ти харесва нито една от, ако не се лъжа над 30 партии, що не направя своя със съмишленици и се пусни на избори в бюлетина....

    Коментиран от #98, #112

  • 92 Цитат от едно стихотворение:

    6 1 Отговор
    "...свинята говорила за чистотата."
  • 93 Крадеца Евроатланик ни се лези от

    9 1 Отговор
    Снимката!! Наглеците, Прасетата Певзеха държавата!!
  • 94 Възмутен

    7 1 Отговор
    До там ли стигнахме ,това прасе да ни дава тон в живота. Свършиха ли се свестните и умни българи. Защо въобще медиите му обръщат толкова внимание и зорлен го правят значим.

    Коментиран от #97

  • 95 паяци и мафиотски мрежи

    5 1 Отговор
    Аз пък искам дружба и сътрудничество с Дубай! И няма нужда, санкционирани мафиоти по закона "Магнитски" да определят кое е правилно и кое не!
  • 96 Само 6 гласа не им стигат на прасетата

    3 2 Отговор
    От гроб и ДПС за тотална диктатура и мнозинство....Учиндолския чалгата обаче е на ход да се отплати, че ДПС му купиха гласовете и го вкараха пак в парламента....учиндолеца ще ликвидира суверена ...овцете, подберете си дрехите за погребението ви, че ще стане много бързо...постни пици, външни дългове, замразяване на доходи, орязване на направленията за лекари- специалисти....орязване на всички социални плащания....

    Коментиран от #107

  • 97 Хаха

    3 1 Отговор

    До коментар #94 от "Възмутен":

    "Защо въобще медиите му обръщат толкова внимание и зорлен го правят значим."
    Защото им нареждат от едно посолство на кой да обръщат внимание и на кой не!
  • 98 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 0 Отговор

    До коментар #91 от "Хаха":

    Като избираш между
    ТРИДЕСЕТ ПАРТИИ,
    можеш ли да посочиш
    ТРИСЕСЕТ НАЧИНА
    за решаване на
    ЕДИН ВЪПРОС ❓❓❓
    Знаеш ли, че ЛЕВИТЕ
    приеха НАЙ-ДЕСНИЯ закон-
    плоския данък🤔
    А знаеш ли, че десните преразпределят най-голям дял от парите в бюджета-
    което на практика е
    ЛЯВА ПОЛИТИКА 🤔
  • 99 Темида

    7 1 Отговор
    Българските турци първо гласуват в Турция, а после ги извозват с автобуси да гласуват в Кърджали. Това са от години шашмите на партията им - двойни списъци които никой не контролира....
  • 100 Андонов

    1 1 Отговор
    Не думай шо..па..р такъв
  • 101 М3 голд

    4 1 Отговор
    Като чета този пасквил на Пеевски, се погнусявам. Какво говори, а какви ги е вършил - голяма разлика. Да ти говори крадец за ценности, да ти определя бъдещето - това е наглост. Той спасява задграничните си пари със служене на посолствоТО. Те той ще определя пътя. Избирателят. Ще почакаме появата на алтернативата. И при избирателна активност над 60-70% ще е ясен пътят
  • 102 А бе то

    1 1 Отговор
    Волята на едни 70% е ясна....партиите в парламента НЕ ПОЛУЧАВАТ доверието на мнозинството избиратели!!? Пък това евроатлантиците имате 15-на % от всички избиратели
  • 103 РАЗБИРАЩ

    4 1 Отговор
    Шиши - кажи честно бате, ти за легитимно избран ли се имаш?

    Коментиран от #106

  • 104 Тбяха махнали преференциите от гласуване

    1 2 Отговор
    ....от гладуването за народно събрание!?! Можеше да за партия да се гласува и затова тия прасета се бетонираха като тоя ...нека има гласуване за партии , но и претенции за отделни кандидати , т е. мажоритарен елемент...вижте случая с Петър Волгин - над 70 000 преференции сам е събрал за Европарламента.......
  • 105 Човек с очи

    3 1 Отговор
    Примката Магнитски му стяга, пее усърдно партийната линия.
  • 106 Напълно легитимен е да те унищожи

    1 1 Отговор

    До коментар #103 от "РАЗБИРАЩ":

    С цялата държавна машина и институции и после никой никога да не го разследва за убийството ти, а ще ти вземе и цялото имущество и децата ти ще обяви за издирване с Интерпол като опасно "руски" престъпници
  • 107 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 2 Отговор

    До коментар #96 от "Само 6 гласа не им стигат на прасетата":

    За какви "ШЕСТ ГЛАСА" става аъпрос🤔

    Коментиран от #110

  • 108 ССС

    2 1 Отговор
    СВИНЯ.От кога турците харесват свинско?
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Ми сметни депутатите на дпс

    2 1 Отговор

    До коментар #107 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    И герб бе, те са си направо 120, малкото ДОС на учиндолакия измамник ще ги допълни

    Коментиран от #111

  • 111 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 0 Отговор

    До коментар #110 от "Ми сметни депутатите на дпс":

    Ахаа. Нямат проблем!
    Купуването на гласове
    " Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ" ,
    купуването на депутати
    "Е ПОЛИТИКА"
    🤔🤔🤔🤔
  • 112 3322

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "Хаха":

    Аз така да се каже имам доста свободно време и често се занимавам с глупости като да чета предизборните обещания на партиите. Явно не си ги чел затова казваш, че имаме над 30 партии. Има партии дето като прочета първите няколко реда и се отказвам. Такива са поне 15 броя. Отделно изкуствено създадените партии за отцепване на гласове още десетина и остават основните. Те пък се наговарят, сглобяват, съгласяват, подкрепят се и всичко за да запазят властта си. Сега ще видим ли пак сглобка? А патерички? Важното е да са три партии в новия механизъм, пък ако трябва и македонец в космоса да изпратим.
  • 113 ТОЯ СЪС СЪМНИТЕЛНОТО ВИШО ,

    5 1 Отговор
    ТОЙ ЛИ ЩЕ Е ПРЕМИЕР , ЩОТО ДЖУРНАЛЯТА КАЗВАТ ЧЕ БИЛ ОБИГРАН ? РИИШЛИ ? ПЪК ТОЙ ПРЕСТЪПНИК КАТ БОЙКО , ТА ДРЪНКА !
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Факти

    2 2 Отговор
    Пeeвcки e пoдcтaвeнoтo бизнec лицe нa хидрoинжинeрa oт Бoянa и тoвa e oбяcнeниeтo нa cтрaнния фaкт,
    чe cвинятa пoлучaвa нaй-мнoгo нoминaции зa дeпутaт oт пaртийнитe oргaнизaции нa ДПC...
  • 116 ЕвроАтлантизмът убива България

    6 2 Отговор
    От посолствоТО направиха така, че "ДПС стана втора политическа сила за първи път в историята. Националната сигурност на България вече е поставена под изключително сериозна заплаха, защото тази партия е пряко контролирана от Турция и чрез нея съседката ни на практика взима България на ръчно управление."


    Турците от историята са ни ясни, не ми е ясно защо нашите ( уж българи) евроатлантици ни насила потурчват отново!?

    Коментиран от #120

  • 117 сноу

    3 1 Отговор
    Евалла на фотографа...вероятно без да иска, а може би от професионален опит е запечатал актуалния абраз на днешния политик-ниско чело,дебела гуша,нещо като брада ама не съвсем,гънка между събрани очи,злобен поглед,червена вратовръзка,сако за трима и гащи за четирима,но наглост и алчност за стотина..
  • 118 Гласуващ ДПС

    1 1 Отговор
    Бг-стан васалски на султана Ердоган 🇹🇷
  • 119 Павел пенев

    2 2 Отговор
    На този дебел нахалник защо не му покажат пътя към пазарджишкия затвор? Така по лесно ще види, че пътя на България не е към евроатлантическите идиоти а право на изток към Русия и БРИКС.

    Коментиран от #121

  • 120 А нееее...

    2 1 Отговор

    До коментар #116 от "ЕвроАтлантизмът убива България":

    Пак изгуби някъде козите, изцяло ти е грешна постановката, това посолство дето намеква е руското, то инсталира Негово Свинеподобие на върха на държавата ни, и да ни потурчат, фесове да ни подарят, турски да учим и всички турски табиети дето ги плещите неспирно, и после братушките да дойдат да ни освободят пак, и след това пък те отново да ни завладеят и няма излизане от този омагьосан кръг.
  • 121 Оооо да бе...

    2 1 Отговор

    До коментар #119 от "Павел пенев":

    БРИКС и Русия ни е спасението! 🥴🥴🥴🍻....
  • 122 Вие ли

    4 0 Отговор
    Сте отговорни,палячовци.Ако бяхте отговорни нямаше с Тиквата да свалите редовно евроатлантическо правителство ,заради лични интереси и нежелание за реформи.Двамата шопара сте най-големите шарлатани,само ламтящи за власт и контрол на всички институции в тая държава.Само безмозъчни могат да ви се доверят .
  • 123 До Ком.12

    3 2 Отговор
    Какъв Козяк ви гони русофилски тролове?Като не излизате да гласувате на другите избори Шиши ще е номер едно и ще сме провинция на Турция.Ама по-добре на Турция,отколкото на фашиста Путин и империалистическата му диктатура.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Гай Турий

    5 0 Отговор
    Ако дългият се хване на хорото на двамата тулупи, ако тошковците отново закъдрят познатите приказки "ще ви кажем като му дойде времето", тия ще се самоекзекутират и никога повече няма да влязат в НС. То може би наесен ще се случи, до там с чалгарите и завинаги.
  • 126 дядото

    4 0 Отговор
    вашата партия не трябва да я има в българия,а държавата в многовековната си история е имала много алтернативи
  • 127 Право на мнение!

    4 0 Отговор
    Някой трябва спешно да спаси България от Делян Пеевски!
  • 128 Мале

    2 0 Отговор
    Да те питам като разграбихте активите на КТБ,където имаше вложители много граждани,пак тяхната воля ли изпълнявахте.Абе смешници алчни двамата най-големи мошеници и грабители в тази държава искат пак да ни доят.Шишо много си смешен с тези изявления звучат като от томовете на Тодор Живков и партийните му конгреси.Репетирай с други репертоари все пак сме в друг век или пусни изкуствен интелект да говори вместо теб.Чудв ви се на двамата бандита защо сте толкова самозаслепени от собствените си персони и не се погледнете и чуете каква отврат и погнуса предизвиквате.На следващите избори ще го разберете.Какъв х...си вкара Тиквата като свали работещо правителство и то добре прието от ЕС.Вад къде не ви познават ,че сте доказани бандити още от онова време,като трафиканти на цигари,Бело и какво ли не.Още ли тир забранено да посещаваш Турция?От бандити да казват за аматьори шарлатани е смешно.Какви шарлатани са като записите показаха,че нямат пари за избори.А вашите чекмеджета и тайни сейфове пращят.
  • 129 Като си

    2 0 Отговор
    Патриот защо се навря и ти при тиквата в НДК.Това комунистите не си позволиха да го превръщат в партийни централи.А вие се величаете и не ви пука безплатно да ви плащаме масрафа и защо точно в НДК.Ако имахте грам култура нямаше да заемате тези помещения.Ни култура,ни морал в мутри като вас.
  • 130 До Ком.129

    1 4 Отговор
    Защото е Национален Дворец на Културата.Те като приятеля си Путлер обичат ДВОРЦИТЕ,комфорта ,мислят всичко национално за лично ползване.Какво да очакваш от рапони,ни култура ги вълнува,ни "волята на гражданите".Най-вече вълшебните чекмеджета да са пълни.Само .......к....
    За вас.........
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Интересно

    1 0 Отговор
    След като едни руски момчета му разпраха задните части наш Свинян изведнъж се оказа върл "евроатлантик" Оказа се че за да станеш такъв задължително условие е преди това да обърнеш резбата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове