13 Юни, 2024 05:30 5 168 59

"Величие" за среща с Борисов: Няма проблем

  • величие-
  • герб-
  • николай марков

Не сме заключили вратите за всичко, заяви лидерът на партията Николай Марков

"Величие" за среща с Борисов: Няма проблем - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия "Величие" Николай Марков би се отзовал на покана за разговор от страна на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но само за да чуе какво предлага, предаде БНР.

"Ако са предварителни сондажи, за нас няма проблем да водим разговор. След като сме поели парламентарна отговорност, ние не сме заключили вратите за всичко, така че ще го изслушаме най-малко".

По повод проверката на НАП по сигнали за финансови злоупотреби във фирми на Ивелин Михайлов, създателят на "Исторически парк" и част от "Величие", той заяви, че до петък ще плати дължимите 300 хиляди лева към хазната.

Също така отправи призив към директора на агенцията Румен Спецов:

"Накарах счетоводителя да направи едно изчисление за последните три години - ние сме платили в заплати, осигуровки, данъци, авансови вноски по данъци, приблизително 10 милиона (лева) от тези фирми, които имат 300 000 лв. задължения.

В същия момент господин Румен Спецов беше уличен преди години, нали което е законно, но неправилно - че е продал своя фирма със задължения за милион и 100 хиляди. И г-н Румен Спецов за този милион и 100 хиляди, за който замълча тогава, нали той се занимава с добавки, културист и други неща, няма значение... Това са пари, данъчни към държавата, нека да ги върне с лихвите", коментира Михайлов.

Днес Николай Марков и Ивелин Михайлов се срещнаха със жители на Панагюрище.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Два проблема

    54 20 Отговор
    Как да има проблем ? Единият "генерал" , другият "полковник , единият си увързал червени конци , другият си провесил на шията гердан с кръст - досущ като беден селски поп !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Евроатлантик Шиши

    55 2 Отговор
    Проблема съм аз !

    Коментиран от #15

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ттт

    18 4 Отговор
    Трите ваша. та ммммамм
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Смехотворци

    53 20 Отговор
    На хранилка в посолството. Раздробяване на вота е целта.
    Полковникът се изрезА още на 4 процента, че щели да ги наричат Величества?!???
    Ако случайно стигне до 40 процента, за император на планетата ли ще се мисли?!??
    Тъпи, повърхностни лакеи виждам аз, с изразни средства на квартални философи. Езикът им е на незавършили средно образование. Основната тема, - да плюят другите. Никаква конструктивна критика не съм чул от тях, никакви реални идеи за промени в управлението.. само боза

    Коментиран от #23

  • 11 Замбо

    19 4 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    От къде знаеш бе последния . Щом си последен значи нищо не знаеш. Знаеш колко е на нищото половината .
  • 12 хххх

    26 11 Отговор
    Ще се разпадне партията ви много бързо, ако посмеете!

    Коментиран от #57

  • 13 СВД

    26 17 Отговор
    Най страхливият човек от взвода се озова в НСО! Ако така ги подбират и този е същият, работата е ясна! Има логика - когато охранителят е страхлив, постоянно изпитва боязън, озърта се и съзира всяка опасност за себе си и охранявания обекто - субект! Беше иначе свястно и честно момче, но не обичаше да се излага на ,,безумен риск" - негови думи! Примерно да прескочи оградата на поделението и набие из града за пиене, или отиде да хапне череши, отстоящи на около километър из нивите! Като новобранец дори до лавката не отиде, за да не го хванат в нарушение разпределението на времето и получи непоряди! Този го дава храбър сега, заявява, че въпреки заплахите за живота му - продължава нагоре!

    Коментиран от #19

  • 14 Хайл

    24 15 Отговор
    Тоя никакъв го нямаше да агитира и изведнъж в парламента бившия под полковник . Винаги така го наричам щом си уволнен губиш всякакви права за звание и други екстри от службите в който си бил . Ще го видим що за стока е тоя .
  • 15 Баце

    21 4 Отговор

    До коментар #3 от "Евроатлантик Шиши":

    Не само ти ,и аз съм проблем!
  • 16 реру

    41 11 Отговор
    "Лидерът на партия "Величие" Николай Марков..."


    От няколко дни никъде не мога да прочета като какъв лидер се явява - финансов, идеологически, публичен, военен и т.н. защото според "Регистър на политическите партии":
    – Учредител - Ивелин Михайлов;
    – Председател - Албена Пекова.
  • 17 Град Козлодуй

    12 4 Отговор
    Величие👌👌👌👌👌😂😂😂😂😂
  • 18 Звездите ми говорят

    26 12 Отговор
    Величията много са и повярвали и много наивен народ им се е хванал на играта. В някаква степен Марков разобличава тулупа, а днес все едно му подсказва, че това е рекет и може да се откупи. Нехигиенично. Нелицеприятно и може да завърши трагично като трактора. А лицето Ивелин, колкото и да създава фурори около себе си, в същността си е един дребен шмекер, завлякал в пирамидата си доста наивинци. Зад неговата завеса надничат ТИМ... Така ми се струва. Каквото странно се случва във Варненско, то едва ли става без внимание от групировката.

    Коментиран от #33

  • 19 оклий

    20 18 Отговор

    До коментар #13 от "СВД":

    Ти па си много хубав. И вас ви знаем колко сте смели. В 17 ви знаем всичките. И айде да спрете да плюете другарчето, а? Николай се опитва да направи нещо добро, и ако не можете да помагате, поне не пречете. Дето се вика всеки може да плюе. Нека всеки да направи добро. Има мегдан за състезание. Надпреварвайте се кои ще направи повече добро, ама не пречете. Днес е Възнесение Господне. Господ Иисус Христос като се възнесе седна от дясно на Отца. Нека всеки българин да се стреми към добро и да е в стремеж към Бога.

    Коментиран от #24, #36

  • 20 Българин

    7 24 Отговор
    Величие напред!
  • 21 Борисов е закъсал влакна на Менискус!

    19 4 Отговор
    Ще си копува Патерици!? Марков!!
  • 22 На фона на милиярдите

    12 11 Отговор
    Които които разни тлъстаци и ококорчовци парапетковци си набутаха по джобовете, какво са 300 000 лв ?
    Ами ще си ги внесат! Колата на Ицо Хазарта е прблизително толкоав, а на Бойко Рашков? Голяма драма!
  • 23 Много точно

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Смехотворци":

    Дано те разберат повече хора.
  • 24 СВД

    4 8 Отговор

    До коментар #19 от "оклий":

    Подкрепям, но без поглед суеверен, а трезво, осъзнато, обективно! Няма нужда от фанфари и нереални блянове!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 пламен

    16 5 Отговор
    И двамата са мутри, ще се разберат
  • 27 ПЛАЩАМ КАТО МЕ ХВАНАТ

    14 3 Отговор
    В тая държава който и да пипнеш все е нещо сгазил.
  • 28 СВД

    7 11 Отговор

    До коментар #25 от "Софиянец":

    И сас западните служби ортак ще стана, за да мръдне нещо на тази територия! Съединението дойде от Запад! На съединистите русофили просто не им бе позволено! Ако го бяха направили те, бедна ви е фантазията какво щеше да ви се случи!
  • 29 Само питам

    24 7 Отговор
    "Лидерът на партия Величие полковник Марков."...Нито е полковник, а е подполковник, нито е председател на партията - Председател е някоя си Албена Пекова. Та само питам, за един приятел - Кой е тоя?
  • 30 Това

    18 8 Отговор
    Ли са големите титани,които нямаха да пушат Борисов в НС,а ще го вкарват в затвора.Гледай ти сега ще ли да преговарят с него,защото и двете партии са прокремълски галоши.То Величие каква партия е ,една грандоманска сбирщина.Които имат вероятно ментални проблеми и са случайни и влезнали в НС.Свързани с Брендо и Тиквата,щом никой досега не ги закача.Е така политическите чадъри създават опасни за нац.сигурност субекти,чак с паравоенни формирования.Къде е държавата,бе Борисов?Съсипа я.Този твой човек,онзи твой човек,с чакалите ни плашеше.Другият път ние ще те плашим на изборите с още по-голям шут подигравчийо .Който се смее последен няма да си ти.
  • 31 Мдааааааа

    16 5 Отговор
    Явно това е партийният израстък на една нова икономическа групировка. Както сам полковника призна 15 фирми с различна дейност и с 1.5 милиарда годишен оборот. Сега ще си имат лоби в парламента и ще си прокарват удобни за тях закони. А народа пак ще остане излъган в очакваният си.
  • 32 Като

    14 5 Отговор
    Имаш фирми ще плащаш.Какво се обясняваш толкова.Като не искаш да плащаш закривай.Есичко е толкова просто.Ти като че ли незнаещ досега какво си плащал и колко хора си завлякъл и колко си експлоатирал с лъжите си.Колкото повече се обясняваш,повече се забатачвал.Има къде да се обясняваш Никой не ти вярва.
  • 33 Хубаво е

    5 7 Отговор

    До коментар #18 от "Звездите ми говорят":

    Човек да е мнителен и стрямо величие...видяхме пп в какво се превърнаха...от промяна в подмяна. Но какво предлагаш като алтернатива на сегашните партии които печелят 30% от избирателите??? Или да си продължаваме както до сега

    Коментиран от #37

  • 34 Бамбука

    25 2 Отговор
    Тоя го търсят за 300 000 лв., а оня от Разград дължи 54 милиона от повече от 15 години и никой не го търси. Смешна държава.
  • 35 Къде

    12 9 Отговор
    Си тръгнал ,бе момченце с лъжи .Оправяй си батаците първо и тогава се занимавай с политика.С ти влизаш в политиката,за да си оправяш чрез неплащане ли?Не си стигнал Тиквата още по лъжи и кражби,нито Магнита, че да си мислиш,че ще ти се размине.И войниците на светлината няма да ти помогнат ако ще да си масон,галфон или прост далаверажия най-вече,протежиран от Тимаджии,Брендовжи или Бойковци.
  • 36 ЕВРОНЮЗ

    17 9 Отговор

    До коментар #19 от "оклий":

    😂 😂 😂 Е па тоя цървул от " НПО ВЕЛИЧИЕ" нали се появи в общественото пространство само с плюене.. Шараните захапаха тая плувка. Щом плюеш останалите значи си супер.. Рецептата и на Учиндолския череп

    Коментиран от #38

  • 37 Звездите ми говорят

    5 8 Отговор

    До коментар #33 от "Хубаво е":

    Предложението ми е подсказвано вече от няколко места, неординарно но единствено способно да омете мафията, сглобките и шарлатаните. То не зависи от нас, а от президента Румен Радев. Предполагам, че той е най-наясно, какво ще направи, кога ще се случи и какви цели ще заложи, с кои сили ще го осъществи. Международното напрежение притиска времето във вътрешните ни отношения и то може да се ускори внезапно в стойка "кобра". Докато ние се наумуваме, световните сатани може да ни вкарат в ТСВ, тъй като нашите купени от фашистгтон чиновнически пионки (министри) казват само "йес", "слушам и изпълнявам без да мисля" и да формализират международни актове в наша вреда. Най-оптималното революционно действие на Радев е сам да напусне Дондуков 2 и остави довършването на неговия мандат на вицето си. Създава партия и обира всички трезво мислещи българи, всички лъгани досега от всякакви файтонджийски сбирки и сглобки, статукво. Може би ще повтори успеха си с над 50 % победа на избори. После оправяне на законодателството, изпълняване на законодателството, очистване на правораздаването, на служби и МВР, на КПКОМПИ, което да заработи на макс-обороти с много конфискации и т.н...Строга редакция на отношенията ни в НАТО и ЕС.

    Коментиран от #58

  • 38 Викаш

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "ЕВРОНЮЗ":

    Най добре е новите политически субекти да не показват кирливите ризи на старите... Всичко да е скрито покрито и да се разберат помежду си за баницата?! Какво разбираш под плюене....посочване на нечестните практики на старите партии ли??? Когато съд,прокуратура медии са завзети кой да каже истината...или да не се казва?!

    Коментиран от #40

  • 39 Старшина ДЕБЕЛарков

    9 4 Отговор
    Шса среШнем сАс сички да видиме от къде има най-голЕм келепир.
  • 40 ЕВРОНЮЗ

    7 7 Отговор

    До коментар #38 от "Викаш":

    Рецептата съществува още от времето на римската империя.. Императора е плащал на шутове, които да ходят по улиците и говорят против императора. Простолюдието е ръкопляскало, изпускала се е нагнетената пара, шута получавал нещо за ядене и така до днес.... Шута Слави Трифонов така стана политик., шута Христо Иванов така стана лидер, шута Николай Марков така стана....... и така докато не умре тая ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА чума.

    Коментиран от #42, #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Гай Турий

    9 6 Отговор

    До коментар #40 от "ЕВРОНЮЗ":

    Така е. Правилно. И един друг смешник, или шут с прякор Хазарта в Европарламента?! Такава подигравка дори без подтекст. Воняща Ганювщина... Това ни е нивото, на което ни подреди сатанинския евроатлантически и юдолиберален сатанински свят.
  • 43 А бе

    5 2 Отговор

    До коментар #40 от "ЕВРОНЮЗ":

    Не отговори как да сменим императора ако всички премълчават истината....или ти май си шута

    Коментиран от #48

  • 44 Тарикат

    15 7 Отговор
    Както беше изяснено от протоколите: за Величие са гласували 237 хил. души! Тоест, около 12% от гражданите. Дори Коцето осъзнава, че това е повече от истинската му електорална подкрепа. Сега разбрахте ли защо всички са в истерия? Не е заради някакви 4%. Управляващите губят почва под краката си. Затова са активирани тролеферми, мисирки и служби.

    Коментиран от #51, #59

  • 45 Политкоректен

    9 4 Отговор
    Що за въпрос? Нали на събранието на председателите на партийните субекти се определят основните политики на държавата? Така работи парламентаризмът. Как може Марков да не отиде? Ще стои отвън ли?
  • 46 Демократ

    8 10 Отговор
    Поредната ченгесарска партия, която изникна от нищото и от месец май изведнъж скочи в Парламента. Това доказва за пореден път, че никога не е имало честни избори, а определени от ДС-КГБ мафията партии са влизали в Парламента.. Случайно това е клон на кремълската партия на копейкин, който от дълго време използва този Исторически парк за рекет и реклама и случайно Виктория Василева е сивия кардинал зад Марков. Василева обходи всички партии, беше даже зам.председател на Парламента от ИТН през 2021 г., когато Слави Трифонов й беше шеф. Виктория Василева някога бе част от младежкото СДС и лично се е учила на партийно строителство от Христо Бисеров, който по-късно отиде в ДПС заедно с Йордан Цонев. Партията на КГБ начело с вечния агент Сава- Ахмед Доган, сега с определения от него началник на държавата Пеевски, съдружник на Борисов, командва всичко даже и църквата. Докато ги търпим да се гаврят с нас, така ще е.

    Коментиран от #47

  • 47 Моля

    7 5 Отговор

    До коментар #46 от "Демократ":

    Евроатлантиците да замълчат....като си демократ къде е критиката към старите партии управляващи с 15% от гласовете на всички избиратели?!

    Коментиран от #49

  • 48 ЕВРОНЮЗ

    1 7 Отговор

    До коментар #43 от "А бе":

    По време на римската империя паветата често са влизали в употреба. Но ганчо е скопен. Моета надежда е че колкото по скоро нагази в украинското блато толкова по скоро ще му дойде акъла.

    Коментиран от #55

  • 49 Демократ

    3 9 Отговор

    До коментар #47 от "Моля":

    Чугунените глави реагират неадекватно винаги, защото едната гънка в мозъка, свързана с Кремъл, повтаря едно и също на всякакви коментари, връзка с логиката няма.
  • 50 обрезование

    7 7 Отговор
    много нагла мутра
  • 51 факт са

    2 3 Отговор

    До коментар #44 от "Тарикат":

    80 000. Не закръгляйте хептен на ангро.
  • 52 Величието

    4 4 Отговор
    До плюещите по мен, че не съм полковник, а подполковник или както някъде ме наричат надмайора за по-обидно. Утре отивам да си сменя първото име от Николай на Полковник. Така до следващите избори. Тогава може първото име и на Генерал да го сменя
  • 53 !!!?

    6 7 Отговор
    Паравоенната секта "Величие" се интересува само какво предлага Борисов...!!!?

  • 54 мурzилки

    4 3 Отговор
    кво стаа,
  • 55 тазз федераzд

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "ЕВРОНЮЗ":

    ще нагази в калната ти veна
  • 56 Богданов

    2 2 Отговор
    Браво,поздравления на НОВАТА ПП "ВРЛИЧИЕ" ,която влезе в ПАРЛАМЕНТА с 13 депутати !!!! В момента наблюдавам "мероприятие",което е насочено за"оплюване",това политическо явление,което за "публиката е гръм,от ясно небе",а за Моделът Борисов-Пеевски, НЕПРЕОДОЛИМА ПРОПАСТ за съставяне Правителство !!!!!!!!
  • 57 Хей трол

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "хххх":

    Много ти се иска на теб и тези които ти плащат, но партия ВЕЛИЧИЕ ще има повече последователи, защото е водена от българи с идеали! Да ти напомня, че и бяха откраднати 137000 гласа!
    Успех на партия ВЕЛИЧИЕ! Много сме и ще успеем!
  • 58 ПЕСИМИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Звездите ми говорят":

    Май не звездите, а друг ти говори, но....
  • 59 Кажи сега

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Тарикат":

    на колко да разделя написаното от теб число, за да си дойдем на истината. Но ти като тарикат, не я обичаш, нали??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове