Last news in Fakti

15 Юни, 2024 12:30 1 155 27

Младежите от БСП искат промяна в партията

  • бсп-
  • габриел вълков-
  • младежи-
  • оставка

Днес членовете на Националния съвет на БСП трябва да изберат кой ще изпълнява функциите на председател

Младежите от БСП искат промяна в партията - 1
Снимка: БГНЕС

Ние имаме вярата, че отсега нататък БСП ще поеме по един нов път и ще отворим една нова страница за цялата партия и за лявото в България.

Това каза председателят на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков пред журналисти пред централата на БСП.

Той припомни, че по искане на Младежкото обединение в БСП Корнелия Нинова си подаде оставката, беше свикано и заседание на Националния съвет на БСП. На това заседание днес очакваме да има конструктивен разговор и диалог за бъдещето, и на него да бъде избран временно изпълняващ председател – един от заместниците на Нинова, както е по устав, подчерта Вълков.

Той бе категоричен, че избраният заместник-председател трябва да обединява партията, да работи за това БСП да върви в правилната посока и за едно колективно начало, което всеки един социалист да бъде чут. Партията по този начин не може да продължава, смята Вълков, предава БТА.

Днес членовете на Националния съвет на БСП трябва да изберат кой ще изпълнява функциите на председател на партията, след като във вторник Корнелия Нинова обяви, че се оттегля от лидерското място.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘

    9 9 Отговор
    Защо нищо не публикувахте за протестите срещу тираджиите на Петрохан ?
  • 2 пАлета

    22 4 Отговор
    2% на следващите избори.

    Коментиран от #20

  • 3 Aлфа Bълкът

    8 14 Отговор
    Ваня Григорова и Майчето идват да ви оправят с 200.

    Коментиран от #18

  • 4 Надеждата за спасението

    1 12 Отговор
    На България е в младите. Младите, патриотични и необременени от предатество към народ и родина българи. Всички други вън! Младите ще променят света, НО трябва да сучат и да незабравяи историята ни.

    Коментиран от #10, #13

  • 5 истина ти казвам

    14 3 Отговор
    Ние имаме вярата, че отсега нататък БСП ще поеме по един нов път ......... Какъв път бе кви 5лв.бе,вие май не разбирахте че сте на сметището!
  • 6 Вируси!

    13 10 Отговор
    Младите чакалчета.
    Къде бяха при събарянето на паметника?
    Къде бяха, когато натовците планираха войната в София?
    Къде са сега, когато независимата енергийна комисия товари електората им с такса електромер?
    Колко млади хора доведоха в партията си?
    Няма ги!
    Лакома безидейна паплач, жадна за листите.
    Калпаво, егоистично и полуграмотно племе, което няма как да води, защото не може да следва нито идеи, нито водачи.
    Поредните паразити върху социалистическата идея.
    Голям срам...
  • 7 Конгрес трябва.

    7 7 Отговор
    И изгонените членове от Курнела да дойдат.
  • 8 гост

    8 6 Отговор
    Единственото спасение за лявото политическо пространство е изграждането на нова партия от млади и необременени политически лидери ! То това е почти невъзможно ! Старите "партийци" Дъбов, Гергов, Курнела и сие опитали на хляба мекото едва ли ще изтърват кокала !
  • 9 Иван

    13 9 Отговор
    Да се надяваме че "младежите" - комунисти ще закопаят партията окончателно.
    Съществуването на тази партия е вредно за България и българите !

    Коментиран от #14

  • 10 реру

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Надеждата за спасението":

    "... Младите ще променят света, НО трябва да сучат и да незабравяи историята ни."


    Първо трябва да я научат... необременена, без клишета и т.н.
  • 11 Правилната посока да вървели?

    12 7 Отговор
    Докато вървите към москва все на дъното ще сте
  • 12 Сандо

    5 6 Отговор
    БСП като партия ме интересува само с едно:Ще продължи ли твърдо да се бори срещу Истанбулската конвенция и навлизането на джендъризма в България?А на тия сегашните младежи аз не се доверявам особено,много от тях са вече отровени от съвременната пропаганда.
  • 13 Сандо

    6 9 Отговор

    До коментар #4 от "Надеждата за спасението":

    ПП-тата нали са млади?И с техния младежки ентусиазъм и непукизъм,некадърност и нахалство колко злини причиниха на държавата ни!Не ни трябват млади,а знаещи и можещи родолюбиви управляващи.
  • 14 Сандо

    6 8 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Какви комунисти бълнувате?Та БСП отдавна е дребнобуржоазна партия с началници,мечтаещи за власт и пари.И младите са същите,надали и един ред са прочели от Маркс или Ленин.То и антикомунистите ни са същите площадни борци-неграмотници,ламтящи само за по-голямо парче от баницата.

    Коментиран от #16

  • 15 ЛегнаЛангеЛ

    4 5 Отговор
    И Бойко ли е искал ПРОМЯНА , когато е изоставил жена Стела и още невръстно дете Венета , за да се омотае с Цветелина Бориславова ?
  • 16 ЗЕЛЕН чук или ЗЕЛЕНЧУК

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Сандо":

    Тази партия явно е МНОГО ВЕЛИКА , щом дори Бойко е бил неин член в младостта си !
  • 17 Анджо

    9 5 Отговор
    Абе младежи не ви ли е срам да сте членове на тая терористична партия и организация. Тая партия трябваше да бъде забранена а не да си сменя името и накрая да се бие в гърдите, че е 100год.партия която си сменя името двапъти. Първо крадът партията на Димитър Благоев , а вие знаете как се е казвала и после се бият в гърдите. Това е най фалшивата партия в света. Дано на следващите избори да изчезнат.
  • 18 Млад Социалист

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Aлфа Bълкът":

    А ако обичаш да не ни плашиш с Дъртото Барби!
  • 19 Читател

    9 1 Отговор
    Безидейна сбирщина, ставаща за манипулация от господарите на настоящия ред.
  • 20 Гражданин на България

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "пАлета":

    Ти подкрепи ли петицията?

    За да отнемем България от политиците!
    За да върнем държавата на българските граждани!

    Гласуване с неотбелязана преференция да се отчита, като недействително!
    Както е във всички останали държави от ЕС!

    За да стане България нормална демократична европейска държава-
    това е НАЙ-ВАЖНОТО!

    Подкрепете петицията на адвокат Петър Славов
  • 21 Безпартиен

    4 0 Отговор
    Докато ви манипулират масоните Гергов и Първанов сте безгласни
  • 22 РЕД И ХАОС

    0 5 Отговор
    Фашизмът и комунизмът са два противоположни полюса, като дясно и ляво. Ако отричаш едното, значи пропагандираш другото. НЕМИНУЕМО. ........ очернянето на комунизмът е светлина за фашизмът, както очернянето на демокрацията е път за диктатурата. Маркс е казал, че демокрацията е път към социализъм. ......... Лявото храни народът си, дясното храни богатите. Семейството, демокрацията, е лявото. .......... Защо негрите се справяха добре в България, и арабите, студентите, по време на НРБ. Защо българите СЪС ЗЕЛЕНА КАРТА се справят по-добре от негрите, в САЩ. Не са генетични черти, а черти придобити в детството, самочувствие, семеен уют и възпитание, социална среда, живот като на средна класа, положителна опитност и познания за светът. Но ДЯСНОТО КРИЕ ТОВА, ТАЗИ ИСТИНА, а иска да си мислите, че е генетика. Иначе те как ще имат ако всички са можещи, и се знае как да са можещи. Те десните искат да консервират нещата, затова прибягват и до крайно дясното - фашизмът - когато си свалят овчата кожа - маската на демокрация. Хитлер е искал Украйна, но украинците да имат по радиото само музика - чалга - не познание и култура. КОНСЕРВАТИЗЪМ.
  • 23 ВСИКО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

    2 5 Отговор
    Социалистическа партия се занимава със създаване на работнически съюзи и профсъюзи. БСП когато ги попитат какво ще предприемат за връщане на българите от чужбина, и възраждане на селата, БСП отговаря - че ще подпомага предприемачеството, ще възроди бизнесът - ще защити бизнесът. В Бургас първи в листата винаги е реалният шеф на най-големият капиталистически съюз - буржоазен синдикат, бизнес мафия - бизнес партия. .................. Дясното: Спасението на давещите се е дело на самите давещи се! Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество" БКП смени Москва с Вашингтон, Маркс с Айн Ранд.
  • 24 българия или мафията в читанка инфо

    4 1 Отговор
    На кой е държавата, на управляващата партия или предишна управляваща. Следователно милионерите от БСП са зависими от тези партии, ако са крили данъци или вземали държавни поръчки. ОСТАВКА НА МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП!! В Бургас първи депутат е реалният шеф на най-големият картел на работодателите - бизнесът.
  • 25 👽👽👽👽👽

    5 2 Отговор
    Я в тая опаръия имало и млади , аз мислех ,че само дърти хорица харесват комунисти.

    Коментиран от #27

  • 26 Оги

    3 0 Отговор
    Младежкото обединение ,беше под крилото на пернишкият кмет Станислав ,който е един от първите които се качиха на джипа на Боко мутрата ,получи 35 милиона за водоснабдяване на града и се похвали ,че това е най скъпият подарък ,да " подарък от мутрата" ,но от този момент не слизаше от екраните да фъфли простотии срещу Нинова !! Потомък на комунисти три поколения , както мутрата не се раздели с партийната книжка като комунист!! Пълни авантюристи !!
  • 27 има разлика

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "👽👽👽👽👽":

    Те не са симпатизанти, а "червена аристокрация".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове