Last news in Fakti

2 Юли, 2024 09:49 1 011 72

Сачева: Промени винаги са възможни, но могат да бъдат дискутирани, когато партия заяви конкретна подкрепа

  • деница сачева-
  • промени-
  • партия-
  • подкрепа-
  • дискусии

"Очакваме ПП-ДБ да имат своя политически знак, а не целокупна подкрепа от цялата парламентарна група, могат да дадат знакова подкрепа", коментира номинираната за социален министър в кабинета "Желязков"

Сачева: Промени винаги са възможни, но могат да бъдат дискутирани, когато партия заяви конкретна подкрепа - 1
Снимка: БНТ

Няма как да има коалиции, които да са от типа орел, рак и щука, не може да има едновременно провеждане на леви и десни политики. Промени винаги са възможни, но могат да бъдат дискутирани, когато политическа партия заяви конкретна политическа подкрепа, заяви в "Денят започва" Деница Сачева, заместник-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС, предложена за министър на труда и социалната политика в проектокабинета "Желязков". Отбеляза, че в момента не се предпоставя време, хоризонт на предложения кабинет, а резултати.

Допълни, че са предложили кабинет на малцинството, който на практика ще бъде 100% зависим от парламента, във всеки един момент може да бъде поискан вот на недоверие
"Това е начинът на ГЕРБ да поемат отговорност. Не сме коментирали имена в нито един от разговорите, които сме водили, говорихме за политики. ГЕРБ-СДС разполага с много експерти. Хора, които работят на терен от години. За нас винаги са били по-важни политиките, а не личностите", допълни Сачева.
По думите ѝ нови избори не са решение.
"Предложенията за коалиционни споразумения бяха отхвърлени, в момента стои темата за правителство на малцинството. Очакваме ПП-ДБ да имат своя политически знак, а не целокупна подкрепа от цялата парламентарна група, могат да дадат знакова подкрепа", коментира Деница Сачева.

Поясни, че това означава подкрепа от страна на определени гласове.

Относно това защо в проектокабинета "Желязков" има лица от служебния кабинет на Димитър Главчев тя коментира: Много теми са затлачени, за да се сменят непрекъснато хора.

"Не сме договаряли каквото и да е", каза още Деница Сачева и отказа да коментира какво се случва във "Величие". Какво ще направят си е тяхно решение, нямаме срещи и договорки, отбеляза тя.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Държавата

    19 4 Отговор
    умишлено се води към фалит. И тогава ще разпродаваме материални активи като Гърция. А политиците ще почиват на слънчеви острови по океаните. Независимо от партийната принадлежност. Ако остане народ до 2030, глобалистите са подготвили редица изненади до въпросната сакрална за тях година.
  • 2 Сандо

    27 1 Отговор
    Сачева е наградена с висок партиен и с министерски пост за цялостната си дейност в полза на Сорос и неговите фондации и в ущърб на България и българския народ.Така и трябва да се процедира,нека Сачева и нейните дела да са ваш Пример за подражание!
  • 3 УРА,, УРА

    46 0 Отговор
    Месеци наред плюха по ППДБ, два пъти им свалят правителствата, а сега искат подкрепа от тях. Тия хора наред ли са въобще? И защо никой от тях не говори за реформи в прокуратурата, правосъдието, регулаторите, службите и т.н.,а използват опорки и заучени фрази от преди 10 години?
  • 4 мазнапача

    47 0 Отговор
    Тази става все по мазна и по мазна. Добре се рани...
  • 5 Ами

    31 1 Отговор
    това не се ли прави преди да се предложи правителство, а не постфактум? Борисов, върви си вече си много вреден за България. Вземи си и двете дружки Пеефски и кРадеф. Без тия тримата най-после може и да мръднем напред.
  • 6 Тома

    41 0 Отговор
    Заради тази крава и правителството на тиквата навремето пребиха хората на протестите.Сега пак се готвят да управляват.
  • 7 Вуте

    35 0 Отговор
    Малии,тая горе на снимката къв страшен вид има да плаши децата. На някой режисьор ако му трябва артист за филм на ужасите, тая ще се справи добре.

    Коментиран от #8, #60

  • 8 Монте

    30 0 Отговор

    До коментар #7 от "Вуте":

    Абсолютно. Нема да има нужда от грим.
  • 9 Няма балами!

    23 1 Отговор
    Коя партия чакате да заяви директна подкрепа????
  • 10 До Ура

    25 0 Отговор
    няма печалби от въпросните реформи. Друго си е еврофондове, еврозона, магистралки, къщи за гости, концесии, мини, още разрешения за добив на злато, фотоволтаичета, ветрогенераторчета, горене на боклуците на Европа и Африка в български тецове.
  • 11 Иго

    34 0 Отговор
    Изпитвам ужас от физиономиите на старите мутри и ужас от имената им!! Всички в купом с Боко за затвор!! Тези вилнеят ,богатеят ,а народа мизерства!!
  • 12 Напротив!!!

    30 0 Отговор
    Това е неадекватно, което предлага Сачева! Първо се договарят нещата, а после идва евентуално подкрепата. А не обратното, както си го представяте вие! Не може първо подкрепа на сляпо, а после изнудвания, шантажи и рекет - типично ГЕРБеро-Мутренски приоми!!!!!!
  • 13 Който и да е ще го увъртите и употребите

    25 0 Отговор
    Това са ви номерата.
  • 14 Възмутен

    29 0 Отговор
    Айдеее пак ПП-ДБ са им в устата на ГЕРБ! Нали ги плюхте!
  • 15 Хахаха

    26 1 Отговор
    ГЕРБ иска да разцепи ПП-ДБ. ГЕРБ чакат подкпепа от ДА България...но Христо Иванов си би камшика...
  • 16 Мразят я в Добрич!

    30 0 Отговор
    На тази дипломата и е 3.50, боже пази България!
  • 17 Фалшименто ГЕРБ

    24 0 Отговор
    Бойко Борисов е готов на всичко само и само да няма институционална РЕФОРМА!!! За него нямат значение загубеното национално време, европейското развитие, отговорността и върховенството на закона. Никакво значение!
  • 18 Абе

    1 23 Отговор
    Време е ДБ да вземат решение за благото и стабилността на държавата ни. За разлика от фантазьора просто киро.Който с дивотиите и не адекватни си решения лиши страната от правителство на габриел Набута ДБ в ненужни избори Които изгубиха катастрофално И предизвика оставката на иванов един умерен и разумен политик. Този ненормалник тласка държавата към абсолютно не нужни нови избори Които ще са още по пагубни за ДБ.
  • 19 6нтщ5ж

    22 3 Отговор
    Борисов иска коалиция с ПП-ДБ, защото само с ПП-ДБ в коалиция ще се легитимира и ще стои добре в очите на Западните партньори! Защото ПП-ДБ са единствената адекватна политически партия! ПП-ДБ са добре образовани, политически културни, ингелигентни и млади като партия, с евроатлантическа насоченост и компетентни експерти!!
  • 20 така ли

    8 0 Отговор
    ;Мачева?!Може в доба на го приеме в задна карачка.....
  • 21 Питам само?!

    25 3 Отговор
    Защо българските журналисти не попитат Бойко Борисов, след като имаше пълно мнозинство с ПП-ДБ в предния парламент, та трябваше да събори правителството и предизвика хаоса сега....защо сега говори за стабилност, преди не беше ли нужна, защо свали редовно правителство, което щеше да вкара страната в Еврозоната и Шенген...

    Коментиран от #46, #62

  • 22 По-точно

    25 0 Отговор
    ГЕРБ търсят "жертвено агне" за да имат мнозинство. "Жертвено агне", което да обере негативите на управлениато на Бойко Борисов, каквото "агне" станаха ПП-ДБ.
  • 23 Право на мнение!

    25 0 Отговор
    Покана от Борисов и Пеевски за правителство към трети (който и да е) е като покана от два тлъсти вълка към агне да пишат заедно обедното меню. На следващите избори със сигурност ГЕРБ няма да има 80 депутата, най-много 60 да имат, защото за 6-и път се провалят в съставянето на правителство поради наглостта, простотията и селския тарикатлък на мутрата!
  • 24 Реалист

    27 0 Отговор
    Бойко Борисов е виновен, защото бутна редовното правителство и вкара България в поредната спирала на нестабилност !
  • 25 Мафията вън!

    24 0 Отговор
    Бойко Борисов е като туморно образование за България!
  • 26 Лост

    20 0 Отговор
    С риск да ме баннат излъчването от снимката ми напомня на Комодорски варан.
  • 27 Сега Тиквата

    18 0 Отговор
    да го поеме с чест....
  • 28 Каква наглост

    12 0 Отговор
    Парламентарното мнозинство, което ще крепи правителството на малцинството, ще е крехко и той ще обере негативите. Затова му е нужен надежден партньор, който да сподели отговорността или дори да поеме омразата на електората, т.е. да изиграе ролята на измамената камила.
  • 29 Вън!

    20 0 Отговор
    След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, прост, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!
  • 30 инж. Ганчо Илков

    14 0 Отговор
    Не Дебати, а Пазарлък. За какво Договаряне може да става Въпрос между Проекти, не Предлагащи Реформаторски Програми? Дебати трябваше да има в Пред Изборният Период, за да има действителен Избор от Избирателите. Дебати нямаше и Резултатът се вижда. Ниска Избирателност и запазване на Статуквото, което не може да състави Правителство. Борисов не случайно Разчита Женският му "Преговарящ" Екип, да му осигури Спазарен Партньор за нова "СГЛОБКА".
  • 31 Лемънс

    15 0 Отговор
    Борисов събори последното Редовно Правителство, защото Проблемът за него беше в механизмът за избор и проверки на кандидатите за регулаторите и контролните органи (и мястото на ДПС). Това са тези над 100 човека, чиято смяна с нови лица може да рестартира държавността - или да продължи да я държи в плен. Процесът беше болезнен за ГЕРБ и ДПС, владеещи досега тези органи, тъй като не просто трябва да отстъпят територия, а и да отслабят контрола върху тях!!!!!
  • 32 Хахаха

    12 0 Отговор
    Честито българи! Имаме си правителство, безспорно е, че ще мине - вижте имената: герББ и ДПс. Back to 2020! Aма важното е, че се самонаказахме едни други, нъл тъй?
  • 33 Кой

    15 1 Отговор
    ще дискутира с ненадминати мошеници , лъжци и крадци , субекти без ценностна система ! Носете си греховете и не се показвайте повече !
  • 34 Много ясно

    16 3 Отговор
    ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса! Чест и почитатия на ингелигентния, емоционално уравновесен и морален Николай Денков - типичен европейски премиер! Чест и почитания на брилянтния финансист Асен Василев за перфектните държавни бюджети, които изготвяше!

    Коментиран от #67

  • 35 За какво ни е

    8 8 Отговор
    еврозона? Едно е силната марка на мощна Германия, която отиде в историята. Съвсем друго еврото на фалиралите Гърция, Италия, Испания, Португалия? Да им поемаме дълговете солидарно?
  • 36 Помним, помним!

    16 0 Отговор
    А бате Бойко нали имаше снимки спящ с пачки евраци и кюлчета злато, а какво стана с “къщата в Барселона” и луксозния бутик на манекенката...А какво стана с Делян Пеевски, който е в черния списък на САЩ и Велекобритания за корупция и пране на пари по закона "Магнитски"? Тези ли двамата ще "коват" законите в България??????
  • 37 Баба ти

    16 0 Отговор
    Масонка сачева, ще напуснеш ли ложата? Когато стане това, тогава и ще станете управляващи.
  • 38 ГЕРБ махайте се!

    17 1 Отговор
    В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.
  • 39 Партагойзе

    17 0 Отговор
    От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Безличие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
  • 40 Размисли

    13 5 Отговор
    На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!
  • 41 Мутри вън!

    15 0 Отговор
    Мутрата Борисов продължава да саботира всичко, което може и да изнудва абсолютно всички! Или ще ни управлява той, или никой друг! Докога, Бойко? Докога ще държиш цяла България като заложник на собственото си оцеляване и корупционни интереси?
  • 42 Тетовае

    12 0 Отговор
    Един от най-важните закони, за да си вземем парите от Европа по ПВУ, е този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. ГЕРБ са искали да бъде написан така, че да не засяга управлението на Борисов преди 2021 г., но така не само не минава пред Европейската комисия, а най-важното - не работи за българските граждани.
    ПП/ДБ са внесли работещ законопроект, който да е справедлив и да няма “изключения” за такива като Борисов. Борисов не е искал този закон да покрива сигналите за корупция по време на неговото управление! Защо ли??? Никой не е над закона, но Борисов мечтае да Е!!!
  • 43 Чичко

    12 0 Отговор
    От ЛИцевата конструкция на тази дама водопада наглост и презрение към всичко.
  • 44 таз и цветанов не я подкрепи

    13 0 Отговор
    наследницата на фидосова в герб .
  • 45 Тикволандия

    15 0 Отговор
    Боко или е дебил, или страда от шизофрения! След като цялата пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС се уби да залива с помия ПП-ДБ, сега Боко плаче за подкрепа от ПП-ДБ! Боко сам се прецака в желанието си да унищожи ПП-ДБ, защото го арестуваха, сега Боко се надявал на подкрепа именно от ПП-ДБ, за да го легитимират пак пред Западните партньори, защото ще изглежда омърсен да стои сам до един олигарх-корупционер сонкциониран по Магнитски за пране на пари и злоупотреба с власт!!!
  • 46 А сега де

    2 14 Отговор

    До коментар #21 от "Питам само?!":

    Хаоса го предизвика просто киро Като отказа на габриел да участва в правителство което тя предложи на президента. Въпреки че ппдб щяха да имат и във втория мандат повече министри.Нещастието на българия беше че ДБ се хванаха на акъла му. Че може да спечелят нови избори.Колко ги спечелиха видяха. Изгубиха ги катастрофално Изгубиха и христо иванов . Сега пак ги тласка към същия вариант. Ако пак се хванат на акъла му и отидат на нови избори. Този път ще са фатални за тях.
  • 47 Шменти-капели са ГЕРБ

    15 0 Отговор
    ГЕРБ саопасни луди! Защото изцяло тяхна е вината за поне две съзнателно саботирани и провалени правителства, само и само ПП да не са на власт и да не назначат свои хора на мястото на корумпираните кадри на Бойко. Сега не крият, че искат изцяло те да командват парада, но пак търсят ППДБ за подкрепа. Това е безумно и ненормално поведение!
  • 48 Срам и позор за ГЕРБ

    15 0 Отговор
    Двама човека спират прогреса на целия български народ - Бойко Борисов и Делян Пеевски! Това е ужасно скъпо за българските данъкоплатци! Време е двамата мутро-мафиота да се оттеглят от политическата сцена!
  • 49 Гост

    12 0 Отговор
    Типична герберска калинка.
  • 50 Рей

    14 0 Отговор
    Корумпираните Боко и Шиши искали да управляват България?! Това е срам, позор, падение! Това е показател за липсата на Правосъдие в България!
  • 51 Мнение

    13 0 Отговор
    Простият селтаак Бойко Борисов ще ни праща от избори на избори докато не стане на неговата. Егоцинтричин самовлюбен неадекватен нарцисист! Нали парите идват от друг портфейл - от данъците на народа, а не от собствения му джоб.
  • 52 И тя ще ни Оправи

    13 0 Отговор
    Сачевица, егати охранения Рептилий!
  • 53 Пфуй

    13 0 Отговор
    Несвързани думи и изречения боботи необразования Борисов. Затова пращаше три жени да преговарят. Но какво да се очаква от един прост човек?!? Той е прост и вие сте прости.
  • 54 3 години без ГЕРБ

    12 4 Отговор
    - Нарастване на доходите и средната заплата. По паритет на покупателна способност на разполагаемите доходи България почти настига държави като Унгария, Словакия, Румъния;
    - Нарастване на БВП;
    - Пенсиите за три години се увеличиха повече, отколкото за 10-12 години управление на ГЕРБ;
    - Инфлация, намаляваща по-бързо от тази в еврозоната, което дава надежди да изпълним Маастрихтските критерии за присъединяване към края на 2024 г.;
    - Финансовата дисциплина беше запазена въпреки сериозното увеличение на доходите и отделянето и изразходването на рекордни средства за инвестиции. Критериите от Маастрихт за дълг и дефицит са изпълнени;
    - За еврозоната има добри новини от ключови представители на ЕС. В официални документи страната се окуражава по пътя ѝ към еврозоната. Ако правителството не беше паднало, можеше вече да имаме и споменаване на членство от 2025 г. в официална комуникация на ЕС;
    - Страната влезе в Шенген и има сериозни основания да се смята, че до края на годината ограниченията върху сухопътните граници ще бъдат вдигнати;
    - Еднозначна външно-политическа позиция за войната в Украйна и министър на отбраната с ясни евроатлантически възгледи като проф. Тагарев;
    - Ясна енергийна политика, скъсваща с обвързаностите с Русия;
    - Конституционни реформи, отварящи вратата към реална промяна в съдебната система.
    Всичко това ще бъде унищожено от Борисов,Пеевски и Радев, за да запазят контрола над служби, регулатори, администрация и да продължат с грабежа.
  • 55 Светльо

    13 0 Отговор
    Щяха да управляват в редовно правителство и с ротацията да поемат управлението. Защо бутнаха два пъти правителството, тая алчност ще ги извади от коалиция с който и да е освен ДПС майсторите в корупционни схеми. Все по-малко хора им вярват освен купените.
  • 56 Реалност

    13 1 Отговор
    Властта на Пеевски бе застрашена и той дръпна шалтера на реформите. А Борисов след спасението си от Гешев е явно изцяло васал на Пеевски.
    Разрушиха едно работещо Правителство, което въпреки постоянното извиване на ръце от ГЕРБ-ДПС свърши много:
    1. След 12 години ГЕРБ и на първо място по корупция в ЕС - вече не сме първи, а след Унгария.
    2. След 12 години ГЕРБ и на първо място по бедност - вече сме доста близо до Гърция, Словакия и Латвия и при правилна доходна политика може скоро да не сме най-бедни
    3. След 12 години ГЕРБ и с най-голямото неравенство в Европа, то само за три години то (по Джини) намаля и вече сме близо до Латвия и Литва с шансове при правилна политика да ги минем
    4. След 12 години ГЕРБ, Албания и Сърбия ни застигнаха по индекс на човешко развитие на ООН. Но бяха предприети от кабинетите на ПП-ДБ значителни мерки за повишаване на МРЗ и пенсии, които са с най-голямо значение за прехрана и здравеопазване за възрастните хора и намаляване на най-високата смъртност в ЕС.
    5. След 12 години ГЕРБ, най-после ни приеха в Шенген - благодарение на доверието, което липсваше към България на Борисов.
    И още нещо - ако една партия няма в програмата си нищо за реформи на служби и регулатори - значи е продукт на задкулисието.
    С ДПС-ГЕРБ заправете за Еврозона, Шенген, пари по плана за възстановяване .... всички те са свързани с реформи, които ще отнемат властта на Пеевски от служби и регулатори.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Бай Ставри

    12 0 Отговор
    Ти къде остави инвалиди и пенсионера да умират от град, само тоягата ще ви оправи. Няма да оставим нещата така!
    Ще имате нужда от автобуса отново, помпете му гумите от сега!
  • 59 Град Козлодуй

    9 0 Отговор
    в България Управлява Задкулисните мафията престъпността и корупцията
  • 60 Сандо

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "Вуте":

    Тая години наред командореше Министерството на образованието,доир до зам.-министър беше стигнала.Заслужила соросоидка,тя носи огромна "заслуга" за тоталния срив на образованието.И не видът и е страшен,страшно е това,което сътвори за бъдещето на децата ни.
  • 61 Айде

    4 0 Отговор
    Глупости! Нищо друго!
  • 62 Ами да

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "Питам само?!":

    Събори правителството, защото се стигна до реформи макар и ялови, които щяха да променят неговото управление! Това беше предварително ясно на целия народ, само не и на ППДБ!
  • 63 Бамбука

    5 0 Отговор
    Хареса ми бабата казваща - "имали опит на терен" . Според мен всички им го "признават" - хахах
  • 64 пурко

    6 0 Отговор
    със стари урвY нов б@рд@к хахахахаха
  • 65 Горката

    9 0 Отговор
    социална политика с тази ДС щерка и много учила, но недоучила ще затънем пак. Свалиха правителството, унижиха адски Мария Габриел, сега искат подкрепа. Всички от Герб нямате капацитет да управлявате . Наситихме се на лъжите и кражбите ви!!!
  • 66 Тлъстата Селска Кокошка!

    9 0 Отговор
    Тлъстата Селска Кокошка! Достоен Представител нае Мошениците от ГЕРБ! Доказала себе си с Противозаконните си и Противоконституционни Действия Като Министър на Труда и социалната политика! И Част от Парламентарната Група на ГЕРБ.
  • 67 Присъединявам

    8 0 Отговор

    До коментар #34 от "Много ясно":

    се към коментара. Перфектен анализ, но много българи са зависими от гербавите бандити, и затова гласуват за тях.
  • 68 Бочко

    8 0 Отговор
    След като вашият вожд е 25 години във властта, защо нищо не се промени, което да подобри живота на хората? И 100 години да сте на власт, доказахте, че освен да крадете, лъжете, манипулирате друго не сте в състояние да научите. Толкова си можете, явно. Не ставате. Махайте се!
  • 69 АНАКОНДА

    6 0 Отговор
    И ДА СЕ ЗНАЕ ОЩЕ ОТ СЕГА,ДОЙДЕ ЛИ БОЙКОВОТО КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО,ЗАБРАВЕТЕ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ !!!! ТОВА СА ХОРА МИСЛЕЩИ САМО ЗА СЕБЕ СИ ,НО НЕ И ЗА НАРОДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 70 Ах ти

    5 0 Отговор
    Кобилке,голяма жена за парад,малка за креват.Главанке ти която говореше едно време против баце,така си се впила сега в кражбите като пиявица.Ако подкрепи някой това правителство на гроб за пореден път,пишете ни бегали.
  • 71 Дани

    2 0 Отговор
    Очиларката пак ръси простотии -пази Боже сляпо да прогледне!! НАКЪДЕ ОТИВА РОДИНАТА НИ СЪС ТЕЗИ СТАРИ МУЦУНИ В УЖ НОВО ПРАВИТСТВО!!!
  • 72 Като

    2 0 Отговор
    Са важни за вас политиките,а не личностите,защо 12 години една реформа не направихте?Само грабехте.И сега не сме ви чули какви ви са политиките за хората?Пак същите изпечени мошеници в правителството ,които си знаят схемите и са готови да пълнят чекмеджетата на Тиквуний.Нищо ново ново под слънцето.Преоблякъл се Илия и като се погледнал пак в тия.Не може едно мошеническо правителство,което не бе наказано за корупцията и най-вече вожда им БСНКЯТА да ни го предлагат пак.Изгорели манджи не щем.И стигате се занимава мошеници с ПП-ДБ.Знакът,който заслужавате след като свалихте работещо правителство е да ви свалят на втория месец и вас.Каквото повикало такова се обадили.Само ги игнорирайте моля ви ПП-ДБ и на следващи и по следващи избори докато изчезне бандитската ОПГГЕРБ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол