Last news in Fakti

2 Юли, 2024 14:49 2 598 61

Депутат от "Величие": Ръководството седи в една стая, депутатите в друга. Изчезна доверието помежду ни

  • депутат-
  • партия величие-
  • ръководство-
  • стая-
  • депутати-
  • доверие

По думите на Красимира Катинчарова разделението е настъпило почти веднага след избора на ръководство на групата

Депутат от "Величие": Ръководството седи в една стая, депутатите в друга. Изчезна доверието помежду ни - 1
Снимка: БГНЕС

В парламентарната ни група има разлом, който само слепец не може да види. Това заяви народният представител Красимира Катинчарова, която заедно с Ивелин Михайлов направи изявление във фейсбук страницата „Свободен глас“, предават от БТА. Ръководството седи в една стая, депутатите в друга стая. Това, което ни пречи да работим, е изчезналото доверие помежду ни. Ние сме длъжни да продължим да работим за тези, които ни изпратиха там, каза депутатът.

По-късно днес се очаква заседание на парламентарната група на „Величие“. По думите на Катинчарова разделението е настъпило почти веднага след избора на ръководство на групата. Ивелин Михайлов обяви днес, че има запис, че е заплашван от председателя на парламентарната група на партията Николай Марков. В последвалото изявление, заедно с депутата Катинчарова, Михайлов не показа записа, но потвърди, че от него се искало да се откаже от „Величие“.

Катинчарова обяви, че в парламентарната им група никога не е била обсъждана подкрепа за програмно правителство. Припомняме, че такава заявка бе направена от председателя на парламентарната група Николай Марков, който при консултациите за съставяне на правителство, заяви, че са предложили на президента реализация на правителство с ясно програмно управление.

Ние никога не сме планирали да гласуваме за програмно правителство, коментира депутатът. Относно ръководството на групата, Катинчарова добави, че в него са влезли основно депутати от София и Дарин Георгиев от Пловдив, докато останалите са останали в периферията. Хората в ръководството ги свързва дългогодишно приятелство, обясни Катинчарова. Преди да влезем в парламента най-големият ни враг бяха ГЕРБ и ДПС, а вътре изведнъж „Възраждане“ станаха най-големият ни враг, защото заради невъзпитаното им държание в пленарна зала, ние сме настройвани един срещу друг, добави Катинчарова.

„Поради цялата несигурност и липса на доверие в групата ни и растящото недоверие сред нашите избиратели отвън, вече не знам дали това не е някакъв план. Виждам, че г-н Марков е изменчив в своята позиция, защото не само аз, но и колегите намираме разминаване между думите от срещите ни с хората и неговите дела вътре в парламентарната група“, каза тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като

    43 4 Отговор
    няма доверие - развод и кой от къде е !
  • 2 Град Козлодуй

    28 4 Отговор
    Партия Къща Приятелство се Разбиват Отвътре като Троянски Кон

    Коментиран от #4

  • 3 Сега вече във Величие...

    43 4 Отговор
    Няма да има.... безпаричие!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тези от Величие !

    34 5 Отговор
    С голямо.... Двуличие !
  • 6 Обезценяване

    19 14 Отговор
    на български думи като възраждане, после величие и т. н......
    Наесен с песен на избори (уморените да се възстановяват през лятото)

    Коментиран от #23

  • 7 Чума

    32 14 Отговор
    Странно! Никой вече не пита тези, които хланднокръвно не ходим /е/ да гласуваме, защо не ходим /е/!? Дойде хубавия момент да ви кажа, че който е гласувал, сега няма право да критикува! И да се извини на нас - умните и достойни негласуващи! И хич не ме интересува, но толкова данни се чуха покрай тази сага, че е чудно как прокуратурата още не иска да се самосезира!? Кой упражнява такива заплахи, шантажи и натиск и така ли ще правите демократично ,,стабилно" правителство! В полза на кого са тези заплахи и кой стои зад цялата работа! Работа за спуща прокуратура! Резил! Иначе мнго хубаво толупести политици говорят за смирение! Оставка - всички!

    Коментиран от #16, #30, #44

  • 8 ЕдинОтМногото

    42 3 Отговор
    Палячовци, имаше си хас да не излъжете избирателите си
  • 9 "величие" се спомина

    30 7 Отговор
    тази вечер ще пия за тази радостна новина 😊

    Коментиран от #51

  • 10 подполковник

    50 5 Отговор
    Е та на тоя марков от километри му личеше ,че е продажна дрипа.Ама се намериха абдали да се хванат и да гласуват за него
  • 11 Гнус

    28 4 Отговор
    Има тежки заплахи от страна на измисления "полковник "Николай Марков, който в момента е шеф на парламентарната група на партия "Величие". Иска да му прехвърлят управлението на партията. В противен случай щял да унищожи - Ивелин. Такива заплахи се отправят и към други депутати. Марков заплашва, че няма да си намерт място по света. Марков щял да ги смаже и ще умрат, без достойнство. По същия начин работи и депутатът Виктория Василева, тя също заплашва, че ако Марков не стане председател на партията,всички ще бъдат унищожени. Натискала хората да гласуват за Рая Назарян за председател на парламента, защото им обещали нещо.......
  • 12 Сащ убива България

    32 12 Отговор
    Явно подполковника е човек на юс-посолствоТО - т.е. контролирана опозиция - изигра хората и Ивелин Михайлов, а и взеха гласове от Възраждане.

    Пак и отново Костадинов от Възраждане се оказа прав - че Марков е американска пионка.

    Напишете в нета -
    "ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ: „ПОЛКОВНИК МАРКОВ МИ КАЗА: „СПРИ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ПОЛИТИКА! ЩЕ ЛЕЖИШ 10 ГОДИНИ ЗАТВОР! ЩЕ БЪДЕШ УНИЩОЖЕН! ЛОШОТО Е, ЧЕ СМЪРТТА ТИ НЯМА ДА БЪДЕ ДОСТОЙНА!“ //ВИДЕО/"

    и вижте пионката на сащ- марков
  • 13 Вън от Парламента двуличния Марков

    25 5 Отговор
    За пореден път абсолютна измама на избирателите. Поне тези от групата на "Величие", които имат съвест и не са там от егоистични подбуди, трябва да накажат Марков(фурнаджийската лопата) со. Като гласуват само и единствено с Възраждане. И без това изкуствено и с лъжи бяха отнети тези гласове от Възраждане.

    Коментиран от #20, #50

  • 14 стоян георгиев

    14 13 Отговор
    Поредния проруски проект си показа нивото.

    Коментиран от #57

  • 15 подполковник Кюфте Марков

    22 1 Отговор
    Хохохох аз си живея живота в луксозна къща в Драгалевци, а вий ме коментирайте!

    Хоохоххх пак да гледате платени интервюта в ютюб на български инфлуенсъри!
  • 16 Без извинения

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "Чума":

    Негласуващите заедно с гласувалите за никого и подалите недействителни бюлетини са постигнали само повод за коментари и хляб на политолозите, а ефектът от негласуването е: пропорционална подкрепа за всички прескочили 4% бариера.
  • 17 Чума

    24 1 Отговор
    Забравихте, как бяха погнали Радостин Василев, че оказал ,,натиск" на тази Виктория да напускат заедно ИТН! Но не погнаха Тошко Йорданов, дали пък той не и е оказал натиск да не напуска ИТН! Защото точно като натисната изглеждаше до него на една пресконференция - ни жива, ни заминала! Само един път и бутна микрофона и и разпореди да каже - ,,Да"! Сега пък цъфна тук... в целия си кокоши блясък! Гледам и още веднъж се убеждавам, че Чезаре Ломброзо е имал достатъчно основания да свърже анатомията на лицето и неговите престъпни наклонности!
  • 18 закривай

    11 4 Отговор
    истепическия парк !
  • 19 Българин

    21 4 Отговор
    Какво величие - вие сте живо ПАДЕНИЕ - присадка , ашладисана от козяк !

    Коментиран от #21, #32

  • 20 ни риви

    8 10 Отговор

    До коментар #13 от "Вън от Парламента двуличния Марков":

    капейке.удъви съ
  • 21 балхар

    4 4 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    неолду sиким

    Коментиран от #58

  • 22 Тома

    26 3 Отговор
    Сега разбрахте ли защо хората не гласуват

    Коментиран от #29

  • 23 Етиен Леви

    26 2 Отговор

    До коментар #6 от "Обезценяване":

    Чудно ми е какво прави Етиен Леви(интелигентен, възпитан мъж)заедно с егоцентрика - лъжец Марков. Може би и той е излъган? Трябва веднага да се разграничи, защото и той ще бъде окалян от цялата мръсотия на това низко същество Марков

    Коментиран от #25

  • 24 бай Иван

    20 0 Отговор
    Ах какви сте ми Вие мушмуроци!!!! БЕЗЛИЧИЕ
  • 25 давид

    16 1 Отговор

    До коментар #23 от "Етиен Леви":

    евреин на келепира не отказва.
  • 26 Чума

    19 2 Отговор
    Относно въпросният ,,полковник"! Изглежда Първанов правилно го е натирил от НСО! И без това, там попадат големи отбрани страхливци, но тези, които познавам, поне са честни и чисти момчета! И за разлика от това кюфте, поддържаха перфектна физическа форма! Може ли офицер да се е занемарил до нивото на Краси Каракачанов!? Аз съм по дрът, но ще извъптя сума неща на лоста. Нещо като Киро Брейка съм и още в плюс, но не съм откачалка! И най важното - същият този ,,полковник" бе се размечтал в една телевизия, как големият евро атлантически партньор, когато види, че тук няма отърваване от комунисти, щял със сила да наложи ред и свои хора да управляват територията! А вие си говорете дали бил проектил на Кремъл! Всичко блясва! Натиска идва ясно откъде! Вемат едни парички и заплашват Ивелин, който се опитва да пречи да ги оправдаят пред господарите...

    Коментиран от #49

  • 27 Гачо

    28 0 Отговор
    Както каза Радостин Василев преди няколко дни: Дайте му на Марков един печен джолан и една кана с вино и не го закачайте повече. Явно Боко/Шиши са му дали цял вол да гризе на този бидон лъжлив ...
  • 28 Сандо

    17 3 Отговор
    А дали изчезна доверието в наивниците,гласували за тази партийна шашма?Прост индивид е българския избирател,почти на всеки избор го мамят по един и същи начин,но той продължава да настъпва същата мотика.А за най-голямата измама,гръмко назована ГЕРБ,дори не си струва да се пише.
  • 29 Чума

    10 0 Отговор

    До коментар #22 от "Тома":

    Не разбрах, а знам! Те искат прът, а не глас!
  • 30 бай Иван

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Чума":

    Е като не си гласувал какво спечели ?Това което виждаш в парламента, па и го коментираш . Твоят "негласувал" глас колкото и да се перчиш е преразпределен на части към други и те така. Ти пак си бойкотирай изборите. Някой друг взима все повече и повече пари за глас защото когато гласовете са малко стават ценни.

    Коментиран от #33

  • 31 Велики сте

    19 0 Отговор
    Всички и вместо да хванете мотиките за каквото сте родени вие се занимавате с несвойствени задачи.Досега не можахме да разберем Ивелин идеолог ли е или не Марков полковник ли е или обикновен измекяр всички вие наред ли сте или не.
  • 32 До центаджията

    10 3 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Ало, робския дребен центаджия, знаем че всички центаджии сте в невъзвратима деменция като самият ви вожд Байдън, не знаете къде е ляво и къде дясно с призраци ли разговарят или с.......
  • 33 Чума

    6 5 Отговор

    До коментар #30 от "бай Иван":

    А тези, които са гласували какво са спечелили? Натресли са ни ето това! Но и това е под съмнение! Просто са легитимирали една шашма на най високо ниво, където са посочени тези резултати, които са удобни на господарите! Колко пъти съм гласувал преди това - е, и....! Гербераста гласува за запазване на това, до което се домогнал, да усвоява и плюска! Аз за какво да ходя, да се подиграват с мен СИК, РИК, ЦИК и цялата престъпна машина - ето, Величие - Безличие!
  • 34 Великите тъпанари

    14 0 Отговор
    Толкова са зле че от глупост не могат да се продадат като хората а ще подкрепят правителство ей така без нищо.Абе хора като сте толкова зле учете се от бати Славчо и той нищо не може но добре се спазари.
  • 35 гражданин

    17 0 Отговор
    Тая русата с късата коса беше при ИТН, шеф на тяхната парламентарна група.

    Коментиран от #46

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Защо

    13 4 Отговор
    "а вътре изведнъж „Възраждане“ станаха най-големият ни враг". На всички е ясно, че причината за формиране на измислената партия е тъкмо отклоняването на гласове от „Възраждане“.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 пешо

    14 0 Отговор
    тоя старшинка излезна по голем боклук и от винкело валерко
  • 44 Защото не са

    12 5 Отговор

    До коментар #7 от "Чума":

    Единственото което постигнахте вие "достойни" негласуващи е да направите ДПС втора политическа сила за първи път. Благодарим ви и ви се извиняваме за това което ще ви се случи!
  • 45 Ами съвсем естествено

    8 1 Отговор
    Ха ха ха...да е жив и здрав ,,ПОЛКОВНИКА"

    Коментиран от #47

  • 46 Не се чуди

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "гражданин":

    Ку.вите са едни и същи само бардаците са с различни имена.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Чичо

    15 2 Отговор
    Марков щипна пачката от ГЕРБ и не му пука , какво е говорил преди изборите.
  • 49 Боруна Лом

    3 3 Отговор

    До коментар #26 от "Чума":

    ХВАЛЕТЕ МЕ УСТА, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ....СС.. У ТЯХ!
  • 50 какво възраждане бе

    4 8 Отговор

    До коментар #13 от "Вън от Парламента двуличния Марков":

    и едните и другите копейки в канала !

    Коментиран от #54

  • 51 наблюдател

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от ""величие" се спомина":

    Съавсем не, но може да се напиеш и от мъка!
  • 52 Н.Марков

    10 0 Отговор
    Майор, Майор е култов герой от Параграф 22.
    Някои хора се раждат посредствени, други постигат посредственост,
    на трети посредствеността се налага отвън.
    Майор Майор ,бе придобил посредствеността си по трите начина.
    В българската политика такъв култов герой се оказа Подполковник Полковник !!!
  • 53 404

    3 1 Отговор
    не няма никъв разлом, така сте омесани от самото начало да сте пряка тояга в спиците на възраждане, напазарена партия, жалко че излъгахте сумати народ! Ако благодарение на вас тиквата направи правителство...огин да въ гори!
  • 54 404

    3 3 Отговор

    До коментар #50 от "какво възраждане бе":

    Възраждане е единствената партия която не е подвела избирателите си, а вие сте коне с капаци....
  • 55 Васил

    3 1 Отговор
    Двуличие са едни скапани измамници и нищо повече същите са като Герб и Дпс.
  • 56 Ха ха ха ха

    3 0 Отговор
    Какво става бе? Първо се изтропаме на масата, сега го размазваме. Бодро разясни катинчарова.
  • 57 Жълтопаветну соросчи

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Мчи то и на нас Галя разпраяши да виками тъй . . .
  • 58 Ъ?!!!

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "балхар":

    сок му джананъм

    Коментиран от #59

  • 59 сикиджам сикиджам

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Ъ?!!!":

    паравериджам октан

    Коментиран от #60

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 боктан гьот

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "Ъ?!!!":

    хас мухар сик
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол