Last news in Fakti

3 Юли, 2024 22:25 1 587 28

Борис Бонев: Борисов днес изглеждаше като заложник. ГЕРБ демонстрира истерия по всички теми

  • борис бонев-
  • бойко борисов-
  • заложник-
  • герб-
  • истерия

Откакто Васил Терзиев е кмет Столичната община е подложен на непрестанни атаки от институции и от ГЕРБ. Поредната е от вчера - "Икономическа полиция" проверява за колчетата на велоалеята на "Патриарха", даде пример Бонев

Борис Бонев: Борисов днес изглеждаше като заложник. ГЕРБ демонстрира истерия по всички теми - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Случващото се в ДПС на повърхността изглежда като сблъсък между Доган и Пеевски, но това е партия, която винаги е изглеждала доста монолитна. Не изключвам възможността нищо от това да не е случайно и да не е провокирано от просто битка на его или битка за влияние. Това каза общинският съветник от групата на "Продължаваме Промяната - Демократична България" и "Спаси София" Борис Бонев в "Денят ON AIR" по повод дебата в НС.
В момента всички политици и партии са в "кръгова отбрана", смята той.

"Няма партия на национално ниво, която в момента да няма тежки вътрешни проблеми. Всички са много изнервени. Борисов днес изглеждаше като заложник. Това води до тежки последици за обикновените хора. Откакто Васил Терзиев е кмет Столичната община е подложен на непрестанни атаки от институции и от ГЕРБ. Поредната е от вчера - "Икономическа полиция" проверява за колчетата на велоалеята на "Патриарха", даде пример Бонев пред Bulgaria ON AIR.
По думите му, ГЕРБ е в предизборна кампания и това се вижда по броя брифинги в Столичната община и "демонстрираната истерия по всички теми".

"В ГЕРБ има хора, с които може да бъде работено много професионално в името на хората. Проблемът възниква, когато партията им вземе решението да застане на позицията "ние сме най-важните", обясни още Бонев.

По закон, дела, свързани с нередовни избори или съмнения за опорочен вот, имат двумесечен срок да бъдат разгледани, коментира общинският съветник.

"Продължава да не се взема окончателно решение на първа инстанция - за мен това е инструмент, който винаги може да бъде активиран, а с това Столичната община да бъде държана в напрежение. Експертизите показаха, че за г-н Терзиев има повече действителни гласове, отколкото за г-жа Григорова", анализира Бонев.
ВАС постанови, че Столичната община трябва да прекрати незабавно новата организация на движение по бул. "Витоша", бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Проф. Фритьоф Нансен".

"77% от общините в България нямат действащ генерален план за организация на движението. Всяка една организация на движението може да бъде обжалвана. Ако приемем, че на целия бул. "Патриарх Евтимий" се е извършвала нова организация на движението, защо СДВР възложи да се оградят само велоалеите и паркоместата с пътни огради? Това разпореждане на СДВР няма предварително изпълнение, подлежи на обжалване - ще обжалваме", обобщи Бонев.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха а така

    26 7 Отговор
    Ало , обърши си първо сополчето преди да бръщолевиш , малкото ми то .
  • 2 бонке

    22 4 Отговор
    мислех, че само от велоалеи и тротинетки разбираш а то и на политика та пали...
  • 3 ей палячо

    26 14 Отговор
    ГЕРБ продължава да Е найголямата партия в България. На следващите избори ще има още по-голяма подкрепа.

    Коментиран от #16

  • 4 Дани

    26 4 Отговор
    Бонке, ти изглеждаш неадекватен по рождение, ама .... не ти пречи да лъжеш и крадеш. Кога с Ухото ще върнете парите от данъците на софиянци, които пропиляхте за онова недоразумение, което сътворихте на Патриарха??? Да се управлява община, или държава, не е като да си драгкралица, а ти за друго освен за драгица не ставаш!
  • 5 СПАСИ СОФИЯ ПОДДЪРЖА УКРАЙНА !

    10 13 Отговор
    Олена Зеленска е поръчала в автокъща в Париж първата бройка от най-новия модел „Bugatti Tourbillon" – кола, която струва 4,5 милиона евро.

    Коментиран от #8, #13

  • 6 Марко

    21 2 Отговор
    В средите на хората от Левия бряг мечтата за здрави мъже-заложници е постоянно явление, не бива да корим излишно мис Бони, тя си е такава по природа!
  • 7 БОНБОНЕВ ДА СА ФАКА

    15 6 Отговор
    И ДА ИЗЧЕЗВА....
  • 8 добре де

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "СПАСИ СОФИЯ ПОДДЪРЖА УКРАЙНА !":

    повервАх ти ве. Споко ве.
  • 9 леню буриславуф

    10 3 Отговор
    бонче ако съм на парапета по без прашки дал ше ми посегнеш кат мъж на мъж ?
  • 10 Бонке

    12 5 Отговор
    а твойта ПП как е?
  • 11 Екзекуторът

    10 10 Отговор
    Ей този ако го пуснат на Мазната Тиква
    ще му се разкаже играта
    Кмета на Симитли ще му се види като Малко Коти
    И без това днеска Бочката изглеждаше като Онoден
    Може и да му харесва знам ли от какъв пол е била Мара Хари
  • 12 Мис Бони говори за истерия?

    15 3 Отговор
    Жива да не бях!
  • 13 Не бе, батко,

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "СПАСИ СОФИЯ ПОДДЪРЖА УКРАЙНА !":

    Ленчето е купила автокъщата да си има бизнес в Париж.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Нисички за Герб

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "ей палячо":

    Всички масово за ГЕРБ и Бойко да предложи пак същия кабинетю
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Чуденка

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Илиев":

    Някоя друга лъжа ще избълваш ли
    Колко ти платиха от малкото НДК
    За да тролиш?
  • 22 🍊🍋🇧🇬

    3 2 Отговор
    Истината е изключително проста, фасадната демокрация в територията е пропукана и е на път да изчезне, всичко работи за Радев и Президентска Република, този Парламентарен Цирк не може да бъде безкраен и избори на всеки шест месеца, въпросът е как ще приключи по мирен път или в кървав майдан?
    С такива съюзници НАТО е готов.
    Тридесет и пет години кражба на Активи под Формата на Приватизация приключват.

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 БАЙ БОЛИВУД ИНДИЙСКИ

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "🍊🍋🇧🇬":

    А ТИ СИ ГОТОВ СЦЕНАРИСТ ZА БОЛИВУДСКИ ФЕНТЪZИТА :)))
  • 25 Тити

    0 1 Отговор
    Гетбафжийте квичаха като заколени койоти.
  • 26 Политолог

    1 0 Отговор
    Борисе, НЕ СИ ПИЕШ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА, ВЗЕ ДА ХАЛЮЦИНИРАШ
  • 27 Васил

    3 0 Отговор
    Това момче освен да снима с фотоапарата си няма идея какво става в държавата!
  • 28 Голям смях

    2 0 Отговор
    Гей с.иганина от смучи София!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол