Last news in Fakti

5 Юли, 2024 14:35 2 860 28

Ситуация на Летище Бургас: Изнесоха мъж на носилка, жена му била мъртвопияна и неадекватна

  • летище-
  • бургас-
  • пияна

Става дума за около 65-годишен мъж, който бил на чек-ин заедно със съпругата си. Англичанинът бил много блед и слаб, придвижвал се с инвалидна количка

Ситуация на Летище Бургас: Изнесоха мъж на носилка, жена му била мъртвопияна и неадекватна - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Изнесоха на носилка английски турист от Летище-Бургас, а жена му се оказа толкова пияна, че и за двамата на Аеропорта бе отказан бордингът. Това съобщава очевидец, цитиран от „Флагман“.

Става дума за около 65-годишен мъж, който бил на чек-ин заедно със съпругата си. Англичанинът бил много блед и слаб, придвижвал се с инвалидна количка.

На опашката за чекиране на заминаващите за „Ийст Мидлънд“ той съобщил, че не му е добре. Наложило се да бъде повикан лекарят на летището, а след това и линейка.

При пристигането на спешния медицински екип се оказва, че пациентът не е един, а ще се наложи да са двама, тъй като съпругата на англичанина била толкова брутално пияна и неадекватна, че с нея не можело да се комуникира.

И за двамата от семейството в момента прибирането вкъщи се отлага.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    40 3 Отговор
    Еми мутротуризъм дестинация за пиянки тия са идвали за слънчака
  • 2 Вервайте ми!

    34 6 Отговор
    Как може да пишете за инглиси и кравари, забранено и не демократично е, против либерализма ли сте???
  • 3 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    24 3 Отговор
    Летище се пише с малка буква!

    Коментиран от #6, #15

  • 4 Не е верно!

    12 15 Отговор
    Статията е РуСкО ВлИяНиЕ...
  • 5 Трол

    27 1 Отговор
    Слънчака ги е уловил с мощната си гравитация и не им е позволил да напуснат нашата галактика.
  • 6 Град Козлодуй

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Летище е Бургаски а Вие пак ли ще ме обиждате
  • 7 да де

    23 7 Отговор
    Не е политкоректно да споменавате националността пияниците изглежда като руска хибридна атака
  • 8 Град Козлодуй

    12 2 Отговор
    що за Жена е това а Мъжът сигурно е и малокръвен
  • 9 Сила

    10 21 Отговор
    Жената Маша ли се казва ..?
  • 10 стрелок

    4 16 Отговор
    бургас/варна/аксаково се пишат с малка буква!
  • 11 тоа инклузива в бургас

    10 1 Отговор
    е като отрова бе . един мумифициран и една на черешата . ама че кмет . ако не се издавят или от глад или от препиване се гъта англииския двор .
  • 12 ХАХАХА

    15 3 Отговор
    А ще си платят ли хоспитализацията или ще мине за сметка на тези , които ги бомбардирана 1944г?

    Коментиран от #25

  • 13 ХА…ХА…ХА!

    25 0 Отговор
    Така е с евтиния алкохол…дошъл сладурът в България да порка на влоя, ама пиячката у нас е толкова евтина, сравнение у тях, че не се е усетил и … Ако някой си мисли, че англетата и американците пият по малко от руснаците горчиво се лъже. Просто в русия повече си личи, че братушките се наливат на непривични места…едно е да се напиеш в градинката пред блока, друго е в бара!
  • 14 Реалист

    31 0 Отговор
    Пияни, бедни, наркомани - утайката на обществото! Това са западните туристи на българското черноморие, мечта на много хотелиери.

    Коментиран от #17, #26

  • 15 777

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    И БЕЗ ТИРЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ ДУМИ
  • 16 аааааа

    10 1 Отговор
    не е летище Бургас, а летище Сарафово.....

    Коментиран от #22

  • 17 ПРАВ СИ…ЧСТИЧНО

    4 6 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Порка се като за последно…навсякъде, вкл и у нас. Бих искал да видя все пак,как ние българите (пияни и бедни наркомани) пътуваме в чужбина, например в Испания на екскурзии да се наливаме по баровете им!
  • 18 Тези туристи са от страна извън Шенген

    11 1 Отговор
    Като ни приемат в Шенген по суша свят ще ни се завие от такива пишман туристи сега за да те качат на самолет или кораб чек ин има думата и капитана на самолета или кораба
    По сухоземния Шенген никой няма да проверява никого
  • 19 Хаха

    2 2 Отговор
    Като знам как ги лекуват...нищо чудно утре и двамата да са цял живот мъртви😀.Като англичанина в Пловдив,отиде да го лекуват,охраната го излекува окончателно😄
  • 20 Маре

    2 3 Отговор
    Ти не пиеш ли, че си взела да пишеш такава статия!? Случва се с всеки! Може и да са им помогнали да се напият! Има ги всякакви.
  • 21 Хехе

    3 0 Отговор
    Значи носилката е била за пияната? Объркали са пациентите!
  • 22 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "аааааа":

    Сарафово е квартал на Бургас. Преди беше село, но няма как летището да е на селото, летището е построено за Бургас!
  • 23 Чочо

    3 0 Отговор
    Страшна новина.
    Просто ежедневие.
    Излишно писане☺️
  • 24 Неподписан

    2 0 Отговор
    Това се случи години преди СВО в Украйна.Ето какво ми каза англичанин когато разбра че слушам руска музика: "Ти не знаеш кои сме ние англичаните! Ние ще смачкаме РФ!".Седмица по-късно вече се разпространяваше че съм привърженик на руската духовност и се бяха настроили против мен.Но поведението на индийците, румънците и мюсюлманите към мен не се влоши.Направи ми впечатление че рафтовете с водките в Теско винаги са полупразни.
  • 25 История

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "ХАХАХА":

    Англия е единствена от великите сили, която подкрепя Съединението. Русия е била твърдо против и е насърчавала Османската империя да отговори с оръжие. Английският посланик в Цариград (Уилям Уайт) е този, който убеждава султана да не напада Източна Румелия, където се намира днешен Бургас. Той има огромна роля за осъществяването на Съединението и международното му признаване. Бас ловя, че дори не си чувал за него. В България няма негови паметници. Улици и булеварди не са кръстени на него. Нали искате да се пази историята? Ето ти малко история. Най-малкото заради това англичаните заслужават да идват тук в бившата Източна Румелия и да се напиват колкото си искат.
  • 26 Неподписан

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    В един от най-големите хотели с казино на българското черноморие видях как употребяват наркотици на втория етаж над фоайето.До балната зала четири човека вдишваха през носа бялото вещество.Беше 21:30 часа,през лятото на 2014 година.
  • 27 Сланчака е клоака

    2 0 Отговор
    Те, ако бяха читави, нямаше да дойдат на "почивка" в Слънчев бряг.
  • 28 Боклукчиев

    4 0 Отговор
    По българското черноморие идват най-големите боклуци на Европа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове