6 Юли, 2024 05:42 2 392 49

Кирил Петков: Ще отида на разговор с ''Възраждане'', ако говорим за закона за съдебната власт

  • кирил петков-
  • възраждане-
  • костадин костадинов

Костадинов да се извини на нашите избиратели, че ги наричаше ''жълтопаветни тъпаци'' и ''розови фашисти'', заяви съпредседателят на ПП

Кирил Петков: Ще отида на разговор с ''Възраждане'', ако говорим за закона за съдебната власт - 1
Снимка: Евроком

Костадинов наричаше нашите избиратели ''жълтопаветни тъпаци'' и ''розови фашисти''. Той трябва да се извини и да докаже, че не е проруски проект. Той трябва да докаже, че е патриотичен и национален проект. Патриотизмът може да е обща тема. Той трябва да докаже, че няма проруски възгледи.

Това заяви съпредседателят на ''Продължаваме промяната'' Кирил Петков в ефира на ''Евроком'' за предложението на Костадин Костадинов да се състави мнозинство от опозиционните партии срещу ГЕРБ и ДПС.

Българските граждани се научиха, че всички политици могат да кажат каквото си поискат, но трябва да гледат какво правят. Ние смятаме следващата седмица да направим антикорупционна законодателна програма. Ако той вярва и иска да докаже на нашата общност, че иска да промени България в темата корупция, нека да подкрепи този тип закони, добави още той.

В този състав на този парламент не може ''да настъпиш мотиката два пъти'', както казва Асен. Ние трябва да помислим какво направихме грешно. Ако има антикорупционно мнозинство в следващия парламент, трябва да комуникираме преди изборите.

Ще отида на разговор с ''Възраждане'', ако говорим за закона за съдебната власт, уточни Петков.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вашето мнение

    35 22 Отговор
    от сектата на жълтопаветниците няма да остане никой след края на украйна.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Българка.

    19 15 Отговор

    До коментар #2 от "Вашето мнение":

    Козяк ще ни разпусне след това.
  • 4 Jивко

    41 17 Отговор
    На какво е съгласен Кирчо само и само да влезе във правителството

    Коментиран от #18

  • 5 Найо тицин

    36 16 Отговор

    До коментар #2 от "Вашето мнение":

    Аз не съм искал да кръщавам булевард гироите на украйна, галя ми каза така да направя.
  • 6 Госあ

    43 29 Отговор
    Ах Кире, колко си тъп Кире…това да даваш ултиматум на някой да доказва че няма пропуски възгледи, си е чист фашизъм ! Защо ве Кире, патриота да няма проруски възгледи ? Защото ни освободиха от 5 века турско робство, а след участието на България във две войни от страната на фашистите срещу Русия, ни дадоха школи и технологии, а не кауфланд и била, където да си пробутват боклуците ! Затова ли бе Кире ? Поне да беше казал прокремълски, някак по човешко, ама проруски….

    Коментиран от #12, #24

  • 7 Боже Боже

    21 32 Отговор
    На Костадинов прякора му е КОПЕЙКАТА, какво по голямо доказателство от това, че е за руските интереси в Българския парламент

    Коментиран от #15, #21

  • 8 Ветринар

    27 13 Отговор
    Като го гледам невнятника с дислекцията от снимката и веднага се сещам,защо разгонената котка може да забременее от 5 различни мъжки котарака.
  • 9 защо

    9 8 Отговор
    Има и един друг "световен лидер" дето две от три думи са му "трябва ". Явно му е фен. И уверено върви по стъпките му.
  • 10 Бат Киро

    19 12 Отговор
    После пак ще ревеш -те ни спряха за реформите. Дръжте се мъжки не като блудници с ококорени очи за големите пачки
  • 11 Е що?

    17 15 Отговор
    Вие сте си баш такива. Като не ви харесва истината, докажете се на фронта в любимата ви Окраина.
  • 12 Един истински българин

    18 13 Отговор

    До коментар #6 от "Госあ":

    На теб ако ти харесва да си въобразяваш, че предците ти са били роби, добре, но останалите живеем в реалността. Пет века под османска власт българите сме запазили културата си, езика си, азбуката религията, че и самата си идентичност... пет века! Съвсем сами и без държава! Но трябва да благодарим за руснаците за това по някаква причина. Да, добре.

    Прав е бил Левски: трябвало е да се справяме сами, защото който ни "освободи", той ще ни пороби. Така и е станало.
  • 13 Ялчин

    15 14 Отговор
    Не се занимавайте с копейките, точно там е заровено кучето ще ви предадат те са проект на Доган.

    Коментиран от #17

  • 14 Партия на Продажниците

    20 10 Отговор
    Киро продажника.... До сега, къде беше за реформите в съдебната власт? Има ли един читав ваш човек, назначен някъде в държавната администрация? Всички са "грешници"....Да не припомняме Пудела и пачките... след който стоят поредица от престъпления.....

    Коментиран от #16

  • 15 пропаганда

    18 9 Отговор

    До коментар #7 от "Боже Боже":

    Костадинов, не знам дали е "копейка", но има много "грантаджии" във власттаа и по телевизиите. Хора, които са се продали на чужди интереси и си получават пари за това! И то не копейки!

    Коментиран от #31

  • 16 Закони

    17 4 Отговор

    До коментар #14 от "Партия на Продажниците":

    се приемат с мнозинство. Всеки разбра, че Пеевски и Борисов владеят съдебната система. Те са вредните и токсичните. А пуделите са измислици, както и парапета. Но Пеевски и Десислава Атанасова са двойка, и тя е бременна от него, а може и да е родила вече. Затова я пратиха в конституционния съд.
  • 17 Да отидеш

    17 4 Отговор

    До коментар #13 от "Ялчин":

    да разговаряш за закони, това е работа на НС. Иначе, да закриване държавата. Трябва да бъдат държавници всички, както са ПП ДБ, а не партийци като Герб и ДПС, които обслужват само собствените си партийци и олигарси, и не ги интересува народа.
  • 18 Петков

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "Jивко":

    не говори за правителство, говори за следващ парламент. А за този парламент говори за закона за съдебната власт, който трябва да бъде приет, и още няколко закона , за да се отпушат парите по ПВУ.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    11 8 Отговор
    Кирчо лена на срещата ли ще бъде или на парапета

    Коментиран от #30

  • 21 Ало, ало...

    7 8 Отговор

    До коментар #7 от "Боже Боже":

    Боже, боже прибери си версиите.
  • 22 Мда

    12 5 Отговор
    Факти докога ще давате думата на доказани крадци, мошеници и безродници?
    Киро Политик, Гуглена юрист и кака Асенка финансист?
    Айде моля стига вече

    Коментиран от #29

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Факти

    14 8 Отговор

    До коментар #6 от "Госあ":

    Само адски глупав човек може да вярва, че империите освобождават. Русия изгони турците за да подчини България на себе си и го постигна много успешно с пропаганда, която облада слабите умове за винаги. Виж една карта на българското землище в рамките на Османската империя и я сравни с това, което сме днес. Руснаците ни освободиха от половината ни територия и население. Освобождението е най-голямата ни национална катастрофа и ни нанесе повече щети от робството. За руснаците ние сме едно нищо - материал, населяващ територия, която те искат да контролират. Ние бяхме тези, които строихме, а всички технологии са западни, присвоени наготово от руснаците. Индустриалната революция е дело на англосаксонците, а не на руснаците. Виж на запад какви икономики построиха без руско робство. Ефективни, конкурентоспособни, които не се разпаднаха като кула от карти. Русия е робство - и преди и сега. В Русия хората са модерни роби. Отвориш ли си устата срещу диктатора и край с тебе. Само хората с робско самосъзнание й се кефят, а такива в България колкото искаш.

    Коментиран от #25

  • 25 мноо си

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Факти":

    Я сравни Санстефанска България, с това което си надробил...
  • 26 ПП са надеждата за по-добра България

    7 13 Отговор
    България се нуждае от силни ПП-ДБ, които да поемат реална отговорност и да могат да упражняват достатъчен контрол върху партии като ГЕРБ и ДПС.
    Ако Борисов и Пеевски не се оттеглят от ръководството на партиите си, те ще продължат да нанасят непоправими щети на доверието и уважението на българина към Европа и истинските евроатлантически ценности. Просто не е възможно лица с тежък корупционен багаж да претендират да са гарантите на евроатлантизма в България. 
  • 27 Герб са корупцията у нас!

    6 7 Отговор
    ГЕРБ затрива България.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хап

    4 6 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Не в леглото на Боко с кюлчетата и пачките.
  • 31 геро

    6 3 Отговор

    До коментар #15 от "пропаганда":

    Този го виж преди да влезе в парламента,виж го и сега. Виж себе си преди той да влезе в парламента,виж се и сега. Хайде сега последни и цялата страна..... нищичко за България, само те се оправят ,а са там уж България да оправят . Гласувайте=Гладувайте
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Мнение

    4 12 Отговор
    България не може да бъде управлявана по приличен начин без реално участие на ПП-ДБ в управлението. И всички партии го знаят, затова предизболно ги плюят, а после драпат да управляват с тях!

    Коментиран от #35, #36

  • 34 Дедо Джо

    5 8 Отговор
    Хихи. Кике, гушна се с Боко, сега с Копейката, дойде ти акъла. Копейката ше ти налее акъл, ше направи човек от тебе. Възраждане не са проруски проект и са патриоти така че бегай Киренце и говори с Костя, че на следващи избори сте под чертата.
  • 35 Мунчо

    6 4 Отговор

    До коментар #33 от "Мнение":

    Че кой е срещу ппдб? Сладури са. Ако спрат да продават България на западните чакали може и да ги пуснем в управлението.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 123456

    8 1 Отговор
    Човека надуши пак папангата и очите му се ококориха !
  • 39 Мсйора

    9 1 Отговор
    Ало просто Киро и дир , оше ли не разбрахте че каквото си надробихте това и ще сърбате! Вие си го направихте с вашата неистова жажда за власт и пари и овладяване службите и цялата власт в страната! Спрете сре и отивайте там откъдето сте дошли!
  • 40 безличен

    1 0 Отговор
    Винаги, ама винаги, когато се затворят всички пътища, се открива един скрит, за всеки случай, който е най-сигурен и е петата пътека
  • 41 абе

    6 0 Отговор
    туй умното кога ще се скрие?
  • 42 Българин

    5 0 Отговор
    Тоз в Селото него искат той Булка си търси
  • 43 АЛИ ЧОК РЕЗА

    5 0 Отговор
    Тоз що не е В Пандиза за фалшивата му диплома
  • 44 Оракула от Делфи

    2 1 Отговор
    Бързаш Кириле , много бързаш, не си научи урока от " Феномена" на България !

    "Смее се най- добре този , който се смее последен"!

    Изчакай не се подвеждай , ралика между тези руски слуги няма ,
    ГЕРБ е минирал моста , много отдавна ,ти им настъпа първата мина , ама има още много,
    първо разминирай , па после мисли как да минеш !

    Ако искаш да имаш избиратели, стой днес на страни от боклука!
    Нека друг "яде дървото"!
    Сега политиката е като цъвтеж на планктон, изглежда прималиво красиво
    но е циянидно отровно!
  • 45 КВО РАЗБИРАШ ОТ ЗАКОНИ БЕ ТЪПАК ?

    3 1 Отговор
    ЛЕНА ЛИ ТИ ПРЕПОДАВА ? С ВИРНАТИ КРАЦИ !?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 баце

    2 1 Отговор
    Кире, трябва да си платите за кеша с Асена , Рашков и митническите шефчета. Ако не ти харесва - прав ти път.
  • 48 Човек от народа и за народа

    0 1 Отговор
    Никога с Възраждане, те са изцяло негов проект на ГЕРБ..
  • 49 Продължаваме Измамата

    2 0 Отговор
    Повече за Подмяната не гласувам. До тук беше. Превърнаха се в политически измамници и шарлатани. Без никакви принципи, без морал, без ценности. Политиката им е пълна шизофрения като тоя от Канада дето дойде. Вече гася телевизора като го видя, защото мразя да ме лъжат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове