7 Юли, 2024 12:07 1 302 34

Хампарцумян: Хората не са изморени от избори, а от предложенията, които им правят, за да гласуват

  • левон хампарцумян-
  • хора-
  • умора-
  • гласуване-
  • избори

Според Хампарцумян по-добрият вариант е да има избори, докато не се сглоби работещ парламент. „Трябва да си сложим националните приоритети, за да започне правителство да работи по тях”, допълни банкерът 

Хампарцумян: Хората не са изморени от избори, а от предложенията, които им правят, за да гласуват - 1
Снимка: Нова телевизия

Представянето на българските политици, ако беше в корпоративния свят, щяха да са изхвърлени с шутове още преди години. България е последна в Европейския съюз и всичко останало. Хората не са изморени от избори, а от предложенията, които им правят, за да гласуват. Това заяви банкерът Левон Хампарцумян в ефира на Нова телевизия.
Според него по-добрият вариант е да има избори, докато не се сглоби работещ парламент. „Трябва да си сложим националните приоритети, за да започне правителство да работи по тях”, допълни той.

Левон Хампарцумян коментира и влизането на България в еврозоната. „Стресът да се преместим в еврозоната е точно толкова голям, колкото на тези, които пресичат българо-гръцката граница, отивайки там на почивка. Отиват в еврозоната”, категоричен беше банкерът.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ма то

    7 3 Отговор
    И предложения няма ,само стари муцуни ,дайте власта на костя той ще ни управи
  • 2 12340

    17 0 Отговор
    Политиците--с шутове,
    а банкерите--с брадва на дръвника!
  • 3 доМ

    17 1 Отговор
    Най-накрая химикът който подари външнотърговска банка за да изкара някой-дрруг милион, да кже нещо смислено.

    Да, не сме се уморили от избори, изморихме се от Крадливия от Банкя и дебелия Магнит.

    Коментиран от #7, #20

  • 4 Голата истина

    6 3 Отговор
    На пенсия и заплата съм така че ми дреме на метлата за избори
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Важно е да се краде

    9 0 Отговор
    Да е така, както е било вече 30 години. Ние си искаме крадливи ръководители, няма значение Кой/и
  • 7 оня с коня

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "доМ":

    И какво правите за да се отървете от "Крадливия от Банкя" и "Дебелия"- НИЩО,ЧЕ ПО-ЛЕСНО ли?А къде ви е Партията която ще победи на Избори и ще ги измести- вие изобщо гласувате ли?Ама сте се изморили...от бране на Гъби ли?Аре налягайте си парцалите и си мечтайте как някой ден Избир. Активност щяла да стане от 30 на 70-80% и какво щяло да се случи тогава..

    Коментиран от #23

  • 8 да де

    10 0 Отговор
    От скъсания джоб на евреин падат пари, а след него върви арменец и ги събира за да му ги върне.
  • 9 Шана Бонбана

    9 0 Отговор
    Нещо ново за A1 оператора някви нови тарикатски договорчета за изнасиленият
    български потребител.
  • 10 Българка

    10 3 Отговор
    Мнението на богаташа-банкер за влизане в Еврозоната за обикновените хора,които бачкат или са пенсионери си е цинично. Нормално е богаташите да искат да са в клуба на богатите, както и че бедните не искат да влязат там като просяци
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Веднъж да каже нещо вярно

    5 1 Отговор
    Да не вземеш само да се кандидатираш и ти щото си обречен. Не значи че като доказал веднъж нещо вярно че хората ще ти гласуват доверие на мошеник като теб
  • 13 Гост

    6 2 Отговор
    Не, изморени, господинчо, а ОТВРАТЕНИ, от трийсет годишното некъдърно управление. На дъното сме на прословутия ЕС

    Коментиран от #21

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ама аз не знам какво

    1 2 Отговор
    си мислят тези дерибеи... Пусна ми от опорките на слабите партии, че ако не гласувам, гласувам за някой друг... Да ми дадат бележка, че съм гласувал и после като си плащам данъците да имам 30 до 40 процента отстъпка, тогава може и да започна отново да гласувам. За последните години просто няма за кого...
  • 16 Дупничанин

    5 1 Отговор
    Те го и тоя плазмодий се изока.
  • 17 Ний ша Ва упрайм

    2 1 Отговор
    бе да дават по 250 левас отивам ич не се замислям па за кого ша гласувам ша видим
  • 18 Шегобиец

    2 0 Отговор
    Цуци ме кефи!
  • 19 Име

    2 0 Отговор
    Не е банкер, но говори правилно - не е никакъв банкер, айде да не си вадим кирливите ризи, да се води банкер - той още малко и на Атанас Буров ще стане, не че нещо.

    Този човек просто прави изяви - от скука. И какво казва - последни сме в Европа и това няма да се промени - само една разходка по улиците е достатъчна. Има бедност.

    Няма да се оправим - според всичко като дадености.

    Коментиран от #25

  • 20 😁......... Като си изморен...

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "доМ":

    И да не би да чакаш копейките да ти направят релакс🤣.
  • 21 ЕС......

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Не ни е виновен че сме последни по всичко, простотията ни българска е виновна.

    Коментиран от #29

  • 22 пак този

    2 1 Отговор
    Коя партия ще решава проблемите на България? Не ме интересува еврото и Украйна! Няма партия с истинска политка. Само измишльотини от помошник-генеколожки.
  • 23 дом

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Какво правим ли? А ми правим грешки.

    Спешно ни трявбат нови лидери на протеста. Кирил не трявба да се изказва пред камера никога. Микрогенералът трябваше да подаде оставка, а не Х.Иванов.

    И много други неща.
  • 24 инж. Ганчо Илков

    3 0 Отговор
    "Избирателите" практически нищо не избират. На каква Основа да Правят Избор? Няма Политически Програми. Няма Реформи. Няма допитване, като изключим Маниполативното върху ограничен брой Хора от най-различни Агенции. Няма Медиини Дебати. Избирателите от време на време чуват Взаимни Обвинения между Политическите Проекти. Виждат огушени кандидат Депутати, хвалещи със за учени Фрази своите Лидери и толкоз. Какво и кого да Избират измежду втръсналите им псевдо Политици. За Вождовете в Многото Налични Политически Проекти, Разходите от Бюджета за Изборите, са Нищо. Статистиците отчитат Вероятностите за Присъединяването на България към ШЕНГЕН, но на обикновеният Българин е прекалено Ясно, че с Наличната Икономика, Изборните Разходи и Политическите Неграмотници, това няма как да стане. Политиката не е Бизнес, Тя е Реформи и Народно Благосъстояние.
  • 25 инж. Ганчо Илков

    7 0 Отговор

    До коментар #19 от "Име":

    Този Човек взема месечна Заплата идваща от Вложителите, равняваща се на 10 годишна Заплата на обикновения Българин. При това на Бюро и Прохлада, без да създава Материални Блага. Това Българският Банкер. С Чужди Пари Помен Прави.
  • 26 Дръндар

    3 0 Отговор
    Що не ходи в Армения, да даде ценен акъл на Пашинян?
  • 27 Ами да

    1 0 Отговор
    Ама, истинските приоритети на нашите партийни върхушки са кражби, несменяемост, недосегаемост и отсъствие на реформи! Просто се премълчават!
  • 28 незнайко

    2 0 Отговор
    Хората са изморени от това да им се вземат парите за избори и да не се случва нищо !!! Това е същото като банките които спряха да дават лихви на влоговете и по този начин си увеличиха печалбите НЕИМОВЕРНО !!! За лихвените заеми да не говорим за какво заробване става на въпрос !!! На база на нашите влогове печелят от заемите !!! Отвратителна личност е този човек .
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Веселяка

    1 0 Отговор
    Аз искам пак избори и пак да гласувам само за майтапа 🤪 иначе ми е абсолютно все тая 😆 разбрахте ли, шматки 🤣
  • 31 Хамсал

    1 0 Отговор
    Хората не са уморени, те са отвратени!
  • 32 Една умна мисъл от този човек!

    0 1 Отговор
    Една умна мисъл от този човек!
  • 33 ганю

    0 0 Отговор
    стреля ми се с калашника сърби ме показалеца
    ще ги направя на г.ъ.с
    той Президента само да каже
  • 34 Гнусната Арменка пак ни дава съвети!

    1 0 Отговор
    Никой не ти иска съветите Б. О. К. Л. У. К
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол