8 Юли, 2024 09:34 3 714 36

Искра Михайлова: От 25 години съм в ДПС и никога Пеевски не е нареждал

  • искра михайлов-
  • дпс-
  • ахмед доган-
  • партия

Всеки от движението е имал право на лична позиция и мнение

Спекулация е да се каже: Ахмед Доган нареди - това никога не се е случвало: "Аз работя с ДПС вече повече от 25 години и в тези години аз никога не съм чула думата "нареждам". Имали сме обсъждания, имали сме позиции, но винаги всеки един от нас и всеки избирател на ДПС е имал правото на своя лична позиция. Всички, които сме свикнали и така сме работили, които изграждаме позициите на ДПС, продължихме линията, която между другата Движението изгради още на националната си конференция."

Това разкри в студиото на "Денят започва" по БНТ заместник-председателят на ПГ на ДПС Искра Михайлова.

По отношение на това дали има разцепление и напрежение в партията, Михайлова каза, че има напълно естествени процеси. Новото начало означава една модерна партия, която е част от процесите в ЕС и се е ангажирала с тях. Нормално е партия, която се е ангажирала с процесите извън България, нормално е тя да върви по нов път.

"Има една силна партия - ДПС. Няма различни ДПС-та, както казват. Няма автентично ДПС. Всеки избирател на ДПС е автентичното ДПС. Търсенето на някаква манипулация, изграждането на манипулация и спекулирането с името на г-н Доган, за съжаление на прави чест на колеги, които много добре знаят, че действително ДПС върви по своя естествен път на партия, която се развива", посочи депутатът.

Тя посочи, че няма представа дали Делян Пеевски и Ахмед Доган са се срещали, това са взаимоотношения между тях и винаги комуникацията между тях е била оперативна и ефективна.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вода ненапита, сълза неумита

    48 1 Отговор
    Оправданието по медиите показва, колко сте чисти в ДПС и добре, че електоратът ви работи усилено в тези летни дни, та да не ви слуша! Милионери, без бизнес и ден работа.
  • 2 гост

    42 2 Отговор
    Ренегат /англ/, Адепт /лат/, дьонме /тур/ отметник /бълг/. Какво ли не прави човек за парите на.......Шиши. Тази сутрин по т.н. "национални телевизии" само Дъ Пъ Съ лижат, мажат и самите не си вярват!
  • 3 аее

    29 1 Отговор
    Ябе я сей ката. Най-обичам да ме правят на улав.
  • 4 КУКУ

    37 0 Отговор
    Пеевси върти обръчите от фирми на Доган
  • 5 Русофилчо

    33 1 Отговор
    Булгаргаз ще обяви Доган във фалит много скоро, заради дълга от 40 милиона.
  • 6 КУКУ

    18 2 Отговор
    Изборите трябва да са в да тура. И в парламента да влизат максимум три партии.
  • 7 Абе

    32 0 Отговор
    Ама шиши ти дръпна килимчето за европарламента и изпрати оная усойница елена йончева.

    Коментиран от #17

  • 8 ДпС

    23 3 Отговор
    От 25 години ДПС е антиконституционна партия, от 25 години ДПС извършва сериозни изборни нарушения, от 25 години от листите на ДПС в парламента влизат криминално проявени лица, заради имунитета.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Искрено се надявам

    27 2 Отговор
    Унищожителите на Булгартабак и енергетиката да си получат заслуженото. Закрихте 3 и 4 реактор. Закрихте държавна ТЕЦ2 със собствени ресурси за 90 години напред. Амортизирате 5 и 6 блок, за да ги закриете. Не позволихте българите да ползват евтин ток от Козлодуй. Заробихте България със 120 милиарда лева за 2 реактора Уестинг, отказана технология от няколко държави. Превърнахте ни в ядрено сметище на Балканите. Подарихте златото и водата на България. На път сте да унищожите левът. Чудите се как да изнудвате българите с такса електромер, такса водомер, сградна инсталация. Чужденци с двойно и тройно гражданство да управляват България. Забранихте и отменихте референдуми. Не става въпрос само за ДПС, а за ДБ, СДС, ГЕРБ, ПП, част от БСП и патериците им. Унищожихте България, тотално. 34 години стигат.

    Коментиран от #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 !!!

    26 1 Отговор
    КирякСтефчовице, много си жалка, много! Ти нямаш право да се наричаш българка!

    Коментиран от #14

  • 13 Смърфиета

    17 4 Отговор
    Бас държа, че тази няма кой знае колко много думата.
    "Етноса" и "автентичното" в низините на доминиращия етнос, са консервативни.
    На мадам В е отредено да носи баницата на своя Зигмунд.
  • 14 Смърфиета

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "!!!":

    А ако не е?
  • 15 Смърфиета

    6 5 Отговор

    До коментар #10 от "Искрено се надявам":

    Приготви си сините шалвари и панкартата и върви на шадравана. Проблемът е, че ще си само ти.
  • 16 Я стига

    13 2 Отговор
    Никога не е късно да станеш за резил. Не само се меси, но и всички ви държи на каишка. Не си мисли че си най умната а другите будали. Голям кокал лапна и не ти се изпуща, но така плюеш сама на суратя си.
  • 17 Стенли

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Абе":

    Абе то хубаво казваш три партии ама като знаем как се гласува в България малко съм скептичен това значи да се бетонират герб и ДПС
  • 18 Смърфиета

    5 4 Отговор
    Апаратните игри, струва ми се, в ДПС ако и да имат корени в низовите структури, няма да изведат Момчето (по П. Коелю) в позиция да ръководи една напълно операционална партия. Може би в неговото семейство това го е нямало, нещо като да трябва да се балансира между децата в семейството.
  • 19 Бабов

    15 0 Отговор
    Тази баба е вече на 67 години, но преди около 25 години и тя е преминала "курс на обучение" при "почетния". Нещо като Мадам В. Иначе по професия е библиотекарка.

    Коментиран от #24

  • 20 ссср

    8 2 Отговор
    Абсолютно вярно. Нарежда Москва и изпълнителният директор Стоян Денчев от ДС!
  • 21 НЯКОЙ

    11 0 Отговор
    Госпожата баламосва... КОГО? Като че ли ние не живеем в България и понятие си нямаме кои са ДПС, що са, и каква роля играят. ДПС са сараи, зимни, летни, ...каквито се сетите, но сараи . И едни царедворци, дето ги обикалят, когато ги повикат, и бумкат глави в пода , да показват преданост. Всичките царедворци са си построили едни под сараи, и са нахлузили хомота на главите на кротките и отрудени жители на феодалните си имения, които управляват с твърда ръка , кога с пари, кога с кютек, както се наложи.Цялата ни държава вече е един сараи, по примера на Почетния, и от години така се управлява. Дебелото момче просто следва формулата. Нищо не ще да променя, Той иска да е агата, реши че старият е поостарял, поотслабил юмрука. Е явно е сгрешил. Докато ги има Доган Пеевски и Борисов, България ще е сараи де факто, и държава на ужким. За пред ,, партньорите,, и балъците дето пълнят бюджета. С който да гарантират власта на Сараите. Това е голата истина, мадам Михайлова, а ти като висш ,, царедворец,, си дрънкай за което ти плащат.

    Коментиран от #23

  • 22 Михаил Искров

    15 0 Отговор
    А когато се усамотяваше с хидроинженера насаме в сараите, друго беше. Но вече остаря,гони 70-те. Тогава го поемаше като партийно поръчение.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Смърфиета

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Бабов":

    А случайно да е от етноса?

    Коментиран от #28

  • 25 Смърфиета

    1 2 Отговор
    Тук обаче е хайлайтвано нещо много важно.
    Тя казва, че няма автентично ДПС. Отровата на сукциологията се е просмукала в политическата тъкан. Това значи, че депесарското единство е въобразено, въображаемо, измислено. Какво следва ако се каже в прав текст? На избирателя? На тези, пред които е "представляван"?

    Ами небесата и преизподнята ако не се отворят и потоп не залее земята, здраве му кажи.
  • 26 българин

    7 0 Отговор
    Еничарите и националните предатели нямат думата да сипят лъжи и пропаганда в ущърб на България.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Михаил Искров

    9 0 Отговор

    До коментар #24 от "Смърфиета":

    Може, но не съм сигурен. Вижте къде е родена. При всички случаи е женският еквивалент на х Иванчо х Пенчович, който е бил " българин на турска служба".

    Коментиран от #32

  • 29 българка

    6 0 Отговор
    О, я стига с този шербет, че взе да ни се повдига. Знаем що за хора сте, само прокуратурата да си беше вършила работата, за която и плаща държавата, т.е. народа.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Оракула от Делфи

    4 0 Отговор
    А бе "Госпожо" я кажи "КАТО КАКВА" работиш в ДПС????
    Да прикриваш престъпността 25 години в една партия за мен "не е работа"!
  • 32 Оракула от Делфи

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Михаил Искров":

    Мога само да констатирам с мойте лични наблюдения ,
    че всички доносници на ДС от комунистическата диктатура ,
    са се настанили като "скрити агенти " на Путин , в Библиотеките на цяла България!
    Тези, които не са успели, да се скрият ,
    са се заровили в Църковните настоятелства и имотите на църквата , за по спокойно!
  • 33 Седефчо Синделски

    2 0 Отговор
    Е те тея казаха да фъргаме за кмет на Герб у общината Афренска. Тези тримата с българските имена дето изпратихте при президента с една бухча листи. И за онази кака от социалисти дет станала ДПС да отива на Ефропата щот много направила нещо преди за Социалите ли за ДПС ли . Не знам вече кой кой бе бате. Ама плащат де. майтап да става и кичек.
  • 34 ДОКТОР

    1 1 Отговор
    ДПС Е В БУДНА КОМА САМО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ И ИЗВАДИ МАРКУЧИТЕ
  • 35 Христо

    1 0 Отговор
    От 25 години съм предателка на народа си.. Мръсна сган.. 480 години борба.. Кал долна..
  • 36 Делибекмиш

    0 0 Отговор
    Ами.че преди 25г. Пеевски бе в НДСВ! ЦАРЯТ ГО БЕ НАПРАВИЛ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МЛАДЕЖКОТО ИМ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове