8 Юли, 2024 17:56 1 771 33

Летифов: Противопоставяне между Доган и Пеевски няма

  • халил летифов-
  • доган-
  • пеевски-
  • дпс

Идеята на днешното заседание беше да се чуят посланията на областните председатели и да се търсят решения. Посланията са за единение. Всички зачитат, почитат и обичат нашия почетен председател Ахмед Доган

Летифов: Противопоставяне между Доган и Пеевски няма - 1

Идеята на днешното заседание беше да се чуят посланията на областните председатели и да се търсят решения. Посланията са за единение. Всички зачитат, почитат и обичат нашия почетен председател Ахмед Доган. Делян Пеевски е председател на ПГ, председател на партията. Той ръководи, дава всичко от себе си със своята неизчерпаема енергия. Това заяви Халил Летифов от ДПС в предаването "Лице в лице" по бТВ.

По думите му не е вариант да има противопоставяне вътре в ДПС.

Всички искат обединение. Бяха направени конкретни стъпки за това. Нищо не е по-голямо от ДПС, нищо не е по-голямо от каузата. Противопоставяне между Доган и Пеевски няма. Нашият почетен председател не е тема, той е почитан и обичан от всички, категоричен бе Летифов.

Цялата ПГ на ДПС стои зад Доган. По тази ос няма да намерите пикантерии. Ние трябва да намерим решение, с което ДПС да излезе по-силно от тази ситуация. Вярвам, че ще излезем по-силни от тази ситуация, добави Летифов.

Той коментира и гласуването на проектокабинета "Желязков", по време на което депутати от ДПС гласуваха против. "Там няма противопоставяне. Извърши се гласуване. Резултатът е ясен. Но това създаде напрежение, което излиза извън пределите на ДПС", каза още той.

Летифов отказа да коментира кой е заплашвал областни председатели на ДПС.

Относно връчването на втория мандат за съставяне на правителство, той коментира: "Областните председатели настояха да се търси възможност за съставяне на правителство. Ние трябва да чуем позициите на останалите партии. След като чухме дебата при първия мандат, можем да предположим какъв ще последва. В пленарна зала нямаше конструктивност и идея на партиите да направят крачка назад. Чухме заклинания, противопоставяне. В крайна сметка така ни подреди народът. Ние ще работим конструктивно и градивно за съставяне на редовно правителство".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    25 1 Отговор
    Еми за какво е цялата интифада тогава?
  • 2 Страх и памперс

    22 0 Отговор
    Има има война има, Пеевски събрал всички областни деребейи към неговата група и ще прецака сокола.
  • 3 УРА,, УРА

    29 0 Отговор
    Гледах предаването. Този господин смешно и неуспешно се опитваше да омаловажи ситуацията и използуваше едни и същи изрази. Така се подразбра, че проблеми има и съвсем не са малко.
  • 4 Буден

    24 0 Отговор
    Дрйн дрън,за наивници?!!! Мъни!
  • 5 ЩОМ...

    22 0 Отговор
    ...така упорито постоянно папагалят,че няма противопоставяне между Доган и Пеевски-значи има...!
  • 6 Този Левти....

    24 0 Отговор
    чист папагал....Тъпак с костюнче.....
  • 7 Ялчин

    17 0 Отговор
    Давайте бе мутри избийте се и ни отървете, а да вкарайте и Борисов в играта. 15 години Геноцид.
  • 8 Кои бяха тия

    14 0 Отговор
    Всеки ден си мисля за Доган и Пеевски. Не мога да живея без тяхното присъствие. Като богове са, даже по телевизията ги дават. Книги ще пишат за тях.
  • 9 Егатий...!

    14 0 Отговор
    Физиономията от снимката...!
    Шъ паднъ...🤣😂😅!
  • 10 Мдааа

    17 0 Отговор
    Ами няма, Шишавия "талант" е изкупил дълговете на Аймед Сокола и си ги поиска предсрочно! В момента дебелото момче предлага на Бай Доган да приеме функцията на парадна кукла или на нещо като мумия в мавзолей?
  • 11 Агнето

    13 0 Отговор
    Война няма. Това е специална операция ...
  • 12 леле мале

    11 0 Отговор
    ТИЯ ЕДНО СИ ЗНАЯТ ЕДНО СИ ПЕЯТ МНОГО ОБИЧ СЕ ИЗЛЪЧВА ... ЩЕ ВИДИМ НАКРАЯ ДЕПЕСЕТО КОЙ ЩЕ ОВЛАДЕЕ
  • 13 Резултатите

    7 0 Отговор
    ще покажат има ли няма ли , а не някакви си приказки !
  • 14 Аз съм тъпо копеуе

    7 1 Отговор
    Обрязването води до ето такива физиономии като на тоя.
  • 15 Ще ли си намери майстора?

    13 0 Отговор
    Със сигурност шиши ще ликвидира депесето такова, каквото беше. Това феноменално просто момче е заплаха за етническия мир в държавата.
  • 16 Иван Грозни

    9 0 Отговор
    Всички изказали се по въпроса са единни. Има противоречия ама в действителност няма. Ей това се казва партия. Пълна дезинформация. По-младите и те искат да се облажат от големите приходи от това, че са на народна заплата и тке да станат милионери. Стаярите вече много забогатяха. Така направи и Корнелия в БСП и започнаха разцепленията. Нямя спасение от алчността.
  • 17 Някой

    12 1 Отговор
    Абе Доган и Пеевски ли са главните хора в тая държава, тези двамата ли ще управляват държавата , ужас . А тази турска етническа партия трябва да бъде забранена , такова нещо няма в нито една европейска държава !!!?

    Коментиран от #18, #20

  • 18 ДА,ама...!

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Някой":

    В нашата Европейска БГ-го има...!
  • 19 Не си

    0 0 Отговор
    хич за вярване !
  • 20 От тук от там

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Някой":

    И Доган и Пеевски са проект на ДС!!!!!!!! Пеефски специално е на Библиотекарите. Майка му е ходатайлствала пред Стоян Денчев, че отрочето и иска да комапдва, че има пъргав ум. Това го има в Гугъл.
  • 21 Само питам

    5 0 Отговор
    Доктор Доган работи ли със Здравната каса ?
  • 22 Някой

    7 0 Отговор
    В Германия има три милиона турци, дали германците са им дали да си направя турска партия , да ги управляват и да ги командват ааа, някой да каже !!!?????

    Коментиран от #33

  • 23 Логично

    4 0 Отговор
    До каквото се докосне добре отгледаното...момче - резултат има. Справка табака, лафката и тн. Е докосна се и до движението...

    Коментиран от #24

  • 24 Допълнение

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Логично":

    КТБ, и мното фирми ва съито отне с заплахи печелившия бизнес.
  • 25 Светльо

    2 0 Отговор
    ДПС няма да се разцепи защото ДПС си е на Доган, но ако Пеевски иска партия ще си направи друга партия с остатъците или по-точно с лапачите около него.
  • 26 Байрактар"70

    1 1 Отговор
    Не лъжете народа! Проблем има, че има! Няма да е девет дена, а по-скоро до края на седмицата ще се разбере!
  • 27 Тиквун се радва на разцеплението на ДПС

    3 0 Отговор
    Тиквун заяви, че не се обажда на Доган, защото не му знаел номер???!!!!
    Както винаги Тиквун не знае! Щото ако му знаеше номера досега да му е позвънил и да му е дал ценен съвет!
  • 28 !!!

    2 0 Отговор
    И тоя Летифов и жалък слузест червей, който се чуди къде да пълзи - в сараите или в хотел "Берлин"?
  • 29 ДПС

    1 0 Отговор
    Прост Секиречевски сервитьор стигнал до председател на ДПС.точка Ужас от прости и верни хора.....
  • 30 Не пипайте

    1 0 Отговор
    свещената свиня на мюсюлманите!
  • 31 кмета на врани кон

    1 0 Отговор
    ОБЛАСНИЯ НА ТЪРГОВИЩЕ ДАНЕ ХЛЕНЧИ ВЕДНАГА ГАСИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА .,,25 ГОДИНИ СТИГА Е ТОРМОЗИЛ ОБЛАСТА НЕСЕ НАЯДЕ
  • 32 сноу

    1 0 Отговор
    Акифчета,летифчета ,хамидчета и хамутчета ,менти и проскубани соколи ..всичко е имамбаялдъ и кадаиф с много шербет, а отдолу дебел мокет и пачки от евросюнет..
  • 33 сноу

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Някой":

    В германландъту има 1540 джамии, а в селищата където са, не се мярка никакъв германец..В момента реалното число на мюсюлманите е над 11 млн, а половината са вече трето поколение и радикалните мюсюлмани скоро ще правят халифат.Имат си партия и депутати в Бундестага, които за по-хитро са избрани от други мюсюлмански общности -ирански,кюрдистански и т.н.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове