8 Юли, 2024 19:09 3 352 33

Станислав Анастасов: Структурите казаха кои хора не искат в партията- Джиджи (Джейхан Ибрямов) и Бат Рамадан

  • станислав анастасов-
  • дпс-
  • структури-
  • джейхан ибрямов-
  • рамадан аталай

„Очаквам да чуя от Ахмед Доган послание за единство на партията. Само това ще запаси ДПС силна“, заяви Анастасов и попита: „Кой има полза от слабо ДПС?“

Станислав Анастасов: Структурите казаха кои хора не искат в партията- Джиджи (Джейхан Ибрямов) и Бат Рамадан - 1
Снимка: БНТ

Делян Пеевски отправи призив, който бе чут от областните председатели на партията, а именно тя да е единна, ДПС да е цяла и силна. Г-н Пеевски каза, това което поискаха от него областните председатели. Той направи всичко необходимо, за да бъде силно ДПС. Това заяви заместник-председателят на ДПС Станислав Анастасов в предаването „Още от деня“ по БНТ, цитиран от novini.bg.

Според него в отношенията между Ахмед Доган и Делян Пеевски не става дума за ос, а за един тандем, който прави ДПС силна, но двама-трима интриганти се опитвали да пренасят фокуса върху себе си и да се правят на важни.

„На дерибеите просто няма да им мине номерът. Структурите ясно казаха кои хора не искат в редиците на партията. Става дума за Джиджи (Джейхан Ибрямов) и Бат Рамадан (Рамадан Аталай). Структурите смятат, че така не може да продължава, защото в техните региони резултатите ни падат. Те се опитват да препишат техните грехове върху ръководните органи на партията. Колективните органи са взели решението да бъде снето доверието от тези хора, а те ги притискат“, обясни зам.-председателят на ДПС.
Ние не сме искали среща с Доган по една проста причина – колегите поискаха среща, за да си представят личните проблеми. Тези двамата действат по този начин, но той не е коректен към колективните органи на ДПС. Когато не те искат, но ти се налагаш това е дерибейство. Джевдет Чакъров е звънял на областни председатели, за да отказват участие в срещата днес, а това не му прави чест. Никой-никога не си е позволявал такова нещо. Не може една партия да се управлява със заплахи. Затова областните председатели ще си подадат сигнали на компетентните органи. Тези двамата прекрачиха всички граници“, разкри Станислав Анастасов.

„Новото начало е факт и връщане назад няма. ДПС е една нова партия. Депесарите се изправиха срещу дерибеите. ДПС има исторически връх в представянето си на изборите. Колегите от структурите са много разочаровани от тях. Всичко е заради алчност“, смята той.

„Очаквам да чуя от Ахмед Доган послание за единство на партията. Само това ще запаси ДПС силна“, заяви Анастасов и попита: „Кой има полза от слабо ДПС?“

На въпрос защо чак сега ескалира недоволството на структурите срещу Аталай и Ибрямов, Анастасов заяви: „За да ни е силна и подредена къщичката“. Той призова двама отстранени членове на ДПС да не бойкотират процесите в партията, защото е грозно.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    16 4 Отговор
    То агент сава умря ма
  • 2 Умен Радев

    20 4 Отговор
    Техническо правителство с Ротация е решението. Борисов да е отпред а Доган отзад, после смяна - Доган отзад, Борисов отпред. Генерал Атанасов е съгласен да е на заплата следващите 4 години.
  • 3 Последния Софиянец

    34 1 Отговор
    Докога ще ни давате този турски сериал?

    Коментиран от #7, #28

  • 4 ДОГАН Е НА

    21 4 Отговор
    70 ГОДИНИ...ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ..СТЪРШИЛ СВЪРШИЛ...АМА И ТОЙ КАТО БАРЦЕЛОНСКИЯ ТАРАЛЕЖ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСЕТИ КОГА ДА СИ ТРЪГНЕ...
  • 5 КУКУ

    37 1 Отговор
    Покажете ни палата на Пеевски. На Даган палата го видяхме
  • 6 Тоз

    37 3 Отговор
    българин къкво прави в турска партия
  • 7 Мислищ

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    С бългйрски артисти
  • 8 Хахаха

    48 4 Отговор
    По голям дерибей от Пеевски има ли
  • 9 Хахаха

    38 3 Отговор
    По голям дерибей от Пеевски има ли
  • 10 Мара

    40 4 Отговор
    Личи си,че тоя е човек на Шиши.Чак заявява какво очаквал да чуе от Доган.Нагъл,нагъл та и се не спира..Не били искали среща с Доган ,който е председател на ДПС,защото колегите били искали...Доганя ще ви изцвъка един по един от партията си,защото той е боса.
  • 11 Демократ

    19 1 Отговор
    99.99999 от отличниците са натегачи.Как да приема образованието им за релевантно
  • 12 ОТ АМЕРИКАНСКОТО

    29 5 Отговор
    ПОСОЛСТВО СА КАЗАЛИ НА ШИШИ , ЧЕ АКО ОТСТРАНИ ДОГАН МАГНИТСКИ ОТПАДА..НЯМА МЪРДАНЕ...
  • 13 Избори

    22 1 Отговор
    Когато ДПС си реши вътрешните проблеми, тогава да иска да съставя правителство.
  • 14 Фактор

    22 1 Отговор
    Говорят публично, пък с недомлъвки. Страничен човек нищо не разбира!
  • 15 Към "политиците" и депутатите:

    33 2 Отговор
    В Абсурдистан престъпниците се борят с престъпността, корупционерите - с корупцията, дерибеите - с дерибейството ! А Шиши твърдо плаща на клакьорите и избирателите от Северозапада.
  • 16 ГОСТ

    24 2 Отговор
    Браво Прасчо този и Цончо завладяват власта в етническата ДПС.Но какво ще стане тези са омразни и на българите който наистина се чувстват българи.
  • 17 Новичок

    11 2 Отговор
    Бате стига вече,шишита, джижита,боко,дидо, киро,и др. Ли ??? Ще оправят държавата.Ай стига,Пфу...
  • 18 Тоя

    20 0 Отговор
    ехиден злобар каква диплома има има от Мюнхен , с каквато се дуе ? Точно никаква - учил недоучил !
  • 19 Джоли Роджър☠☠☠

    14 2 Отговор
    Яка реклама и пропаганда в полза на евроатлантическото п🐷расе у това сайтче...
  • 20 Друго мнение

    12 0 Отговор
    Какъв цирк направиха, няма такива артисти. Тези с българските имена им подадоха кутре с годините, те налапаха ръката до лакътя. Скоро ще видим Сокол свинска мас яде ли)))

    Коментиран от #21

  • 21 В казармата

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Друго мнение":

    и не само е ял , че и ушите му пращели !
  • 22 Сакан

    11 5 Отговор
    Сякаш доган не е дерибей, и то най големият. И когато питане има КОЙ , то фактите са ясни. Лошото е, че ДПС са като масоните, всичко е тайно и подмолно. С една дума 2 фракции :Рашия vs ЕС /НАТО/ БЪЛГАРИЯ/TURKIYE
  • 23 Сюнет

    13 2 Отговор
    Айдеееее, сичкото ибрикчия на прасето цъфна по тАлАвизора да ни превежда и обяснява. :D
    Най-добре ще е, тая политико-олигархична корпорация да се спихне.
  • 24 краси

    13 0 Отговор
    Я па тоя ЕНИЧАР??
  • 25 Джони

    9 6 Отговор
    И двамата Доган и Пеевски са подкрепяни от кадрите на Дс филиал на Кгб. Не виждам по компетентен от генерал Атанасов когато става на въпрос за служби и национална сигурност. Генерала е единствения българин които написа писмо до руската дума и ги постави на мястото им. Измивайки срама на всички останали копейкаджии и продажници основно от рубладжийте от Възраждане, Бсп, Дс, Итн и президента Радев Решетников Кеша.
  • 26 дпс дерибеи

    2 5 Отговор
    Дерибеия номер е джевдет чакъров
    Доган как го направи половин председател
    Играе двоино сас Доган и Пеевски.
    Сега чака кои ще победи мача и ще е с него
  • 27 Перо

    8 1 Отговор
    Борба власт и оцеляване между помаци и еничари!
  • 28 Бацо Гацов

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Като не ти изнася смени канала. Иначе другите партии си чоплят ноктите и искат да видят развръзката.
  • 29 Като

    7 0 Отговор
    Ви гледам с Шиши и Хамид Хамид,то вашия тон на говорене и поведение е дерибейски.Хамид Хамид,който навсякъде се блещи и се държи като недосегаем.Доти в комисията на Нотариуса.Точно при вас нищо демократично няма.Пееедки чисти хора,които му опонират и сега понеже командири мафиотската прокуратура и заплашва хората.Джейхан като го слушаш как говори,Ами този човек е класа над вас.Личи си ,кои сте предателите и интригантите.Вие,които се въртите около дебелия Магнит,безгласни и страхливи хора,сигурно има защо.Пеевдки е даже по-страшно зло от Тиквата.Свикнало да се налага вероятно от детството с тази настървеност и безпардонност става само за диктатор,но на друга територия.Въобраьил си е ,че тука ще се налага и ще го понасят.Нямс да стане,айдуци.Както и Тиквата от тук нататък ще върви под дъното.Не сте най-хитрите вие недовъзпитани мъжлета и недорасли.....
  • 30 Какво

    3 1 Отговор
    Какво нахалство чак ще казва какъв репертоар чака да чуе от Доган.Егати нахалните нищожества.Опитвст се да врътнат и Доган и да му казват как да говори.Тия наистина ще ядат догановоте шутове.А,дано!
  • 31 Перо

    1 0 Отговор
    Пръв създател на скандала е Ахмед Доган, който неизвестно защо се намеси в последния момент в политиката и ръководството на ПГ. От там дойде и разцеплението! Имаше много време, преди това за дебати, конференции, решения, но това внезапно вмешателство, явно е под чужд натиск!
  • 32 Перо

    1 0 Отговор
    Еничарите настъпиха мотиката!
  • 33 Перо

    1 0 Отговор
    Еничарите в тази партия настъпиха мотиката!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол