9 Юли, 2024 18:48 1 859 21

Калоян Методиев: Главчев на екскурзия ли отива или на работна среща във Вашингтон, която трае 1 работен ден?

  • калоян методиев-
  • димитър главчев-
  • нато

И не - не е дребнотемие, а пари на данъкоплатците

“Главчев на екскурзия за цяла седмица ли отива или на работно посещение във Вашингтон, което според работната програма е само един ден. Това попитах от парламентарната трибуна служебния премиер Димитър Главчев. И не - това не е дребнотемие - това са пари на българските данъкоплатци”.

Това заяви в свой пост в социалните мрежи независимият народен представител политологът Калоян Методиев. Ето и пълния текст на публикуваното в профила му във "Фейсбук".

“Знам, че за някои това може да е дребнотемие, но редът във всяка държава започва от политиката и малките неща. Парите на данъкоплатците не са дребен въпрос - от командировката до магистралата.

Във Вашингтон се провежда срещата на върха на НАТО. В парламента, ръководителят на българската делегация, премиерът Димитър Главчев обяви, че заминават в понеделник и се връщат в петък. Бил съм на срещата на върха на НАТО в Лондон. Работната част е точно ден. Световните лидери нямат време - идват, казват си позициите, дебатират и заминават по най-бързия начин обратно.

Затова попитах от парламентарната трибуна Главчев - на работно посещение ли отиват или на екскурзия, защото си е цяла седмица? Отговори ми, че имало път, че имало чествания, че ще дадат подробен отчет. Прилагам официалната програма - заседанието на правителствените и държавни ръководители е само през деня в сряда. Сами преценявайте!”


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    26 0 Отговор
    Пътник е...
  • 2 Тома

    32 2 Отговор
    Те главата за това го избраха да е екскурзиант
  • 3 12340

    24 0 Отговор
    И той не знае! :))
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 главчоглавочев

    26 1 Отговор
    Фамилното му име напълно отговаря на реалността.
  • 6 ОБЕКТИВЕН

    27 0 Отговор
    Всички са курортисти и големи артисти.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 М3 голд

    8 16 Отговор
    Какво грачиш! Запознай се с програмата му в САЩ. Ако не я намираш, питай твоите хора на Козяк. Разбира се, че командировката е най малко три дни, от които два са път. И това не е точно, защото има престой 5 часа в Лондон между полетите и пътят може да е 4 дни
    При положение, че там са всички глави на НАТОвските страни, вероятно ще има поне една работна среща. И ето ти отговора. А ти Методиев, си хващай Нинова под ръка и заедно във от парламента. Измамници и интересчии там нямат масто
  • 9 Госあ

    13 1 Отговор
    Хахахаха спомням си визитата на баце в Япония. След пристигането им, на следващата сутрин японците искали да ги водят в един от най старите храмове. Толупа пропуснал, щото много му се спало заради часовата разлика. После се окопитил, обаче, и когато отишли в известно доджо, докато си вървят, тулупа направи една подсечка на найденов 😂 ама и оня тулуп, олюля се, ама не падна ! Това пред японската делегация и каратистите. Лицата им не трепнаха ( но съм убеден, че след това са се сцепили от смях както те си знаят да се присмиват на човешката глупост). Има го на видео. После ходиха на суши ресторант и един от майсторите приготвяше рибата пред тях, баце вика, така и ние разфасоваме прасето 😂😂😂 о, богове…

    Коментиран от #10

  • 10 Госあ

    16 1 Отговор

    До коментар #9 от "Госあ":

    Друг път, баце беше в Южна Кореа ! Прибра се и вика - корейците ше ги докарам да инвестират и да бачкат. Точно следващата седмица, единственото индустриално предприятие Хюндай Хеви се изнесе от България 😂 Работната среща със сахера също е емблематична 😂 Изобщо, един том може да се напише 😂
  • 11 Дуньо П.

    16 2 Отговор
    Назначеният от Борисов иф. премиер,е един субект,който харчи парите на данъкоплатците,за да пътува по света ветреейки това което е под кръста му.Този няма място на такива форуми,където материята в разговорите му е чужда.
  • 12 Наистина

    16 2 Отговор
    Главанака - екскурзиант !

    Коментиран от #19

  • 13 Само предлагам

    4 10 Отговор
    Ами то и ти можеш да заминеш дори завинаги само че в Раша

    Коментиран от #15

  • 14 Сандо

    10 1 Отговор
    Ами докато се поклони и врече във вярност на всички Сахиби и тя седмицата минала.Даже може и да не му стигне,знаем,че прекланянето на главички е любимо занятие на нашите политици.За съжаление от няколко години и нашите военни се присъединиха към тях.
  • 15 Само предлагам

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "Само предлагам":

    Мога да ти поема пътните
  • 16 Пояснение

    12 0 Отговор
    Той е редовен член на Българския туристически съюз.
  • 17 Никси

    7 1 Отговор
    е ще ходи да шушня на ушенце нещо на Байдън , белким оня го разбере какво Главчо иска да му каже , сигурно ще му каже че е време да си слага памперса и да ходи да си ляга , не става за тая работа , да не говорим па за оная , виж оня Тръмп като докачи неговата , в Ню Йорк заметресение започва по скалата на Рихтер в 6 степен , само като преметне русия перчем , чак се мести Факлата на Статуята на Свободата , е нема лошо , щом още си може човека , а на Бай Издънко му дай само оръжие и да напада , той целия незнае къде се намира , а пък тръгнал да командва целия свет , барабар с Натото , пфу не го е срам , вместо да се засрами от Стълбите на Самолета , а той го вади голем ама без Аналог , Бай Издънко сигурно ще се пенсйонира и Главчо ще му присъства на Партито я , докато изтрезнее и той Петъка дошъл и тряа се прибира , с некой долар у джобо ,,за кво мислите че ще ходи , ще яде и пие на корем и паре ще му дадат даже за испопат да си има , ПАРЕ ПАРЕ А НЕ ПАТИЦА ЗА ИЗПОПАТ !!!.
  • 18 Смърфиета

    8 2 Отговор
    Този с чии преференции е избран?
    Впрочем, станалото станало. Ас убаче искам да видя какво преставляват кадрите от скритите камери в спалните и сервизните помещения на хотелчетата по Панчерево, където тайно са се срещали с Каката. Да видя какви са им жестовете, ласките, позите, хигиенните практики. От чисто етнографски интерес.
  • 19 мддаа

    4 7 Отговор

    До коментар #12 от "Наистина":

    По-скоро Ники трябва да пътува отново...

    Коментиран от #20

  • 20 Смърфиета

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "мддаа":

    Да. Да го сложат в едно бурканче формалин и да го експедират по договор с чужди природонаучни музеи за учбени цели да го демонстрират на специализантите си.
  • 21 Съчувствие

    3 1 Отговор
    Плачи, Ники! Взеха ти екскурзиите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове