14 Юли, 2024 10:56 2 497 41

Байрам Байрам: През последните месеци има конфликт между Пеевски и дерибеите

  • байрам байрам-
  • политика-
  • конфликт-
  • делян пеевски-
  • коментар
Байрам Байрам: През последните месеци има конфликт между Пеевски и дерибеите - 1
Снимка: БГНЕС

Виждаме, че в ДПС през последните месеци има един конфликт, не между Доган и Пеевски. Има един конфликт между Пеевски и дерибеите. Значи има едни хора, които на гърба на партията са забогатели, на гърба на името на г-н Доган. Това коментира в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" Байрам Байрам - зам.-председател на ПГ на ДПС.

Относно "деребеите", Байрам заяви, че трябва да се видят изборните резултати в техните региони. И даде пример с Кърджали, като коментира, че сега се вижда промяната:

"Този проблем не е от ден или от 2 години. Такива процеси е имало и в предходни години. Проблемите в тези области не са от последните избори. Проблемите са от няколко избора насам. Това го казаха и областните председатели на тези структури. А в Кърджали как се сне доверието. Обажда ми се приятел и ми казва със сълзи на очи, плаче... Обадили му се и са му казали, че трябва да се снеме доверието от народните представители. Без никакви аргументи, че ние сме предатели."

На последните местни избори се видя ефектът на новото начало. Благодарение на активната роля на Пеевски, на парламентарната група, в бюджета на страната за община Кърджали са заделени 50 милиона лева, заяви Байрам:

"Всички областни структури казват, че сме с Доган. Никой не е казвал, че не сме с Доган и това са внушения, които се правят от дерибеите, които се опитват да създадат един процес в партията и да създадат едно внушение, че партията се завзема от българите. И това се говори активно в смесените райони", посочи още Байрам.

Каза още, че с него няма воден разговор за партия. Ние сме в ДПС и сме казали, че ще работим по устав, поясни Байрам.

Попитан дали може да има още сътресения в партията, Байрам призна, че има голям натиск върху народни представители от Движението. На въпрос дали Делян Пеевски е реагирал остро, Байрам каза, че председателят на ДПС е човек, който иска да реши проблемите в страната, който иска България да постигне едно ниво на развитие. Байрам Байрам го определи като прагматичен човек.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    46 4 Отговор
    Така е никой не може да дебелее и богатее освен Шишо!

    Коментиран от #36

  • 2 Последния Софиянец

    34 8 Отговор
    До какви деформации водят браковете между роднини при помаците.

    Коментиран от #14

  • 3 ВСИКО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

    1 23 Отговор
    За да се сбъдне казаното от Слава Севрюкова, ще трябва всички да са в "капанът" - правителството. Да няма опозиция, та всички виновни да влязат в занданът.. .............. ......... Ще има правителство, защо посолството нареди на ДПС да отстъпи втория мандат като предизвика разпад на групата има. Сега трябва да наредят магнитски камшици за опърничавите магарета, та Кирчо да подкара евроатлантическата каруца с правителството. Цветанов защо бе нареден от Свободна Европа и Бойко се сбогува с него? Защото Цветанов не искаше да приеме СДС, и евродепутати да им прави - като Йорданов, но ПОСОЛСТВОТО бе твърдо.. Това стана при Тръмп.. Тръмп счупи демокрацията и светът.. Тръмп ще ни продаде още скъпи самолети на хартийка нарисувани, ще има още пандемия, той не спря ковид аферата, няма да спре русофобията понеже така доказва - че не е облагодетелстван от Путин и Русия. ТРЪМП СЧУПИ СВОБОДАТА, ПОЛИТИКАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА В СВЕТЪТ И БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #29

  • 4 Байрам Байрам

    10 3 Отговор
    Просто, но ефективно..
  • 5 Умен

    48 3 Отговор
    То пък Пеевски ,на чий гръб е забогатял?Да не би да има фамилно богатство? И той е дерибей и очевидно се бори срещу себе си.

    Коментиран от #9

  • 6 Валентин

    25 4 Отговор
    И община Минерални Бани
    Мюмюн Искендер и той да тръгне
    Паляк крадец
  • 7 Шегобиец

    38 1 Отговор
    Въх, той Пеевски добър човек, бря! Пък някакви лоши хора му мътят водата!
  • 8 Ти да видиш

    36 2 Отговор
    Ако този ленив дебелак е лицето на това Ново начало...
  • 9 Мдааа

    34 0 Отговор

    До коментар #5 от "Умен":

    Пеевски няма нищо освен един стар опел, всичките му бизнеси са съсипани и фалирали, така че е бедняк, който се бори с оядените дерибеии 🤣🤣
    Ама като гледам този Байрям Байрям и той добре си е похаовал от порциите, колко е висок толко е широк😅
  • 10 сигурно

    20 2 Отговор
    Дерибеите не искат да делят с Пеевски ,а той се готви за им спре всички милиони .
  • 11 Град Козлодуй

    20 0 Отговор
    ДПС трябва да са забранени с Закон

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Баба Гошка

    18 2 Отговор
    А кой позволява дерибействане в България? Да им се отнеме българското гражданство и да ходят да си дерибействат в държавата, за чийто интереси подронват българската държава
  • 14 Сила

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    И мутации .....следва" ПРИШЪЛЕЦА Рибново"
  • 15 Всъщност

    15 3 Отговор

    До коментар #11 от "Град Козлодуй":

    ДПС, съгласно Основния закон на РБ - Конституцията , са недопустими като действаща партия/ движение! ДПС е регистрирана на етническо основание? Кой съд и кои съдии са го допуснали този противозаконен акт! Но по странното е, че никой не го атакува пред КСъд!
    Помията на алчните политики!

    Коментиран от #41

  • 16 Хиперзвукова лопата с чип

    14 2 Отговор
    Е как е възможно Прасеевски да има конфликт със себе си?!
    Да няма раздвоение на личността,щото по голям дерибей от него няма в държавата 😉...
    Явно от посолствоТО е спусната опорката мисирските медии да бранят 🐷🐖 като виден и убеден атлантик и да се опитват очернят сокола като не толкова убеден еврЮатлантик както от няколко дни действат и в това сайтче ....
  • 17 само питам

    16 1 Отговор
    Байрам Байрам, що си не ходите у родината турция ами се натискате като бъхливи кучета за нашата държава БЪЛГАРИЯ?
  • 18 !!!

    14 3 Отговор
    Добре бе Байраме! Че 170-килограмовият Пеевски досега сливи ли имаше в устата си и кьорав ли беше, че да не вижда деребеите на вашата етническа и антибългарска шайка, сътворена в лабораториите на КГБ, ДС и ЦК на БКП, където години наред подгонвяха и най-успешния си проект - Аамед Доган -. свиреп функционер на ДС, доносник, продажник и предател! Когато, Байраме, агент Сава вече беше " избран", пардон - назначен от службите за председател на етническата ДПС, истинските герои - турци ,борци против смяната на имената им, още гниеха в затвора! А Пеевски първо да върне милиардите, които откраднаха с Боко Тиквата от събарянето на КТБ! А, и от "Булгартабак" - отлично работещата държавна фирма, която разсипа!
  • 19 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    19 0 Отговор
    ПРЕДСТАВИХ СИ ГО ТОЗИ АЙРЯН АЙРЯН
    ЧЕ Е МИНИСТЪР НА НАУКАТА ОБРАЗОВАНИЕТО И ТЕХНОЛОГИИТЕ И СЕ ИЗПОТИХ :))
    ....
    ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТИКВЕНИЦИТЕ
  • 20 Tурчин

    8 5 Отговор
    Още в самото начало в дните на пладнежкия преврат извършен в ДПС срещу Мустафа Сали Карадаиъ казах,че при евентуален проблем в партията, Пеевски няма да си тръгне "свивайки опашка между краката ".
    Настаха тези дни. Без Пеевски в ДПС ТОЧКА.

    Коментиран от #28

  • 21 въпрос

    13 0 Отговор
    Абе, тоя на снимката много охранен ми се вижда! Да не би да е бил на диета? Ама то като ги погледнеш, в ДъПъСъ-то на Карадайрето, когото Доган разкара, защото беше привърженик на НАТО и ЕС, а не кремълски лакей, всички са от този десен - над 120 кг.!
  • 22 хе хе

    9 1 Отговор
    Д(п)С е партия създадена и директно ръководена от КГБ. Пеевски пък е лицето на парите на руската държавна мафия. Не случайно всичко купено от него сега е изцяло в руски ръце.
    Значи в ДпС борбата в момента е между КГБ/ГРУ и Кремъл.
  • 23 Българка

    15 1 Отговор
    СмЕх в студиото! Явно Пеевски се бори срещу Пеевски. Та КОЙ е най-големият, осъден по Магнитски български дерибей? Нима Пеевски не е мблема за корупция, рекет и престъпления? Забравиха ли Булгартабак, КТБ, опрасканите медии, превзетата Прокуратура
    Не може потенциален затворник за престъпления да се бори срещу дерибеите.

    Коментиран от #24

  • 24 каке

    6 5 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    какво е това магнитни бе?
  • 25 СЗО

    10 1 Отговор
    Горкия Доган...те, видиш ли, дерибеите забогатявали на негов гръб. А той света вода ненапита. Приказки под шипковия храст.
  • 26 Баце

    7 2 Отговор
    По дерибей от беделянчо не знам да има. Другото прасе е следващия поне в пъти по незначителен разбойник.
  • 27 Варселона

    13 2 Отговор
    Байрам ли си Рамазан ли искам да гледам като си отидеш по родните места как ще те посрещнат , това че си продажен и купен от този бандит Пеевски няма да ти се отрази добре на теб и цялата рода.
  • 28 Българин

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "Tурчин":

    Хващай си пътя към югоизток и точка. Да видим там дали ще те приемат като един от тях. Ако не си забелязал тука е България и няма място за етнически партии. Ако Ердоган ни превземе, за което вероятно си мечтаете, никой от вас третокласните българо-турци няма да му дадат нито власт, нито влияние. Плюете си на късмета да сте се родили у нас и да сте в европа, а не в анадола. Отиди поживей в родината си по майчин език и после се върни смирен и кротък в нашия рай.
  • 29 Жипко Бибитков

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "ВСИКО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ":

    Леко възпален ми изглеждаш.
  • 30 Жипко Бибитков

    5 0 Отговор
    Този политически труп все още не е осъзнал, че са му резнали "главата".
  • 31 Тази теза за борбата

    7 1 Отговор
    на Пеевски срещу деребеите /пише се с "е"/ е сама по себе си страшно смехотворна. Би трябвало да се нарече борбата на баш деребея срещу по-дребните деребеи. Ако съдим обаче по телесните размери, по-големите деребеи са на страната на Пеевски - сладурът от снимката, Хамид Хамид и др. Очевидно е какво се е опитвал да постигне Шиши с тези "програми" за населени от български турци райони - буквално да ги купи. И как този корпулентен тип, който 3 пълни мандата ходеше на работа средно една седмица годишно, се прероди във Феномена, пламтящ от положителна енергия, готов да "оправи" цяла България, говорейки от името на "хората"? Да не говорим как е съсипал всичко, до което се е докоснал - "Булгартабак", КТБ, "Лафка", ако трябва да споменем една малка част.
  • 32 незнайко

    4 1 Отговор
    ("Всички областни структури казват, че сме с Доган. Никой не е казвал, че не сме с Доган и това са внушения, )
    Браво на Байрам Байрам, че казва истината .
  • 33 граф Монте Кристо

    7 2 Отговор
    А младотурците,начело с дебелия какво искат,да ръфат,да плюскат.Раздухват какво направил дебелия за Кърджалии,изхарчили милиони за благоустройство,да прави кефа на депесарите,а ние да плащаме масрафа.Не ме кефи,нима сме отново под турско иго,да даваме мило и драго на турците в отплата на унижения и потъпкване на всичко българско.
  • 34 Моряка

    9 1 Отговор
    По голям дерибей от Пеевски в България има ли?Надмина даже и Боко.
  • 35 Оха

    5 0 Отговор
    Змейефски срещу дерибеите.
  • 36 Моряка

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мдааа":

    Някои надебеляха преди Шиши да стане Шиши.Я погледни Боко,Сачева и Теменужка.
  • 37 Пурко

    4 0 Отговор
    Ето още един Байрамчо на хранилка при Шиши. Байрамчо, не може хем вълкът сит хем агнето цяло. Не може хем със Сокола хем със Шиши, ще трябва да избираш. Като гледам колко си угоен, със Шиши ще си.
  • 38 За протокола

    6 0 Отговор
    Този го гледах, говореше като зомбиран.
    С такива политици няма да стигнем по-далеч, отколкото сме сега.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 И откъде са

    1 0 Отговор
    тези 50 милиона Байраме? От данъците платени от нас! Не лични средства на Пеевски! Значи взели 50 милиона ор хазната и ги дали на "обръчите от фирми"! Това не е ли дерибейство? Значи и вие сте дерибеи!
  • 41 Факти

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Всъщност":

    Забраняваме ДПС, и на следващия ден изниква друго ДПС , през това време осъждат държавата и печелят делото. Какво правим тогава. По-добре така отколкото да се влиза в омагьосан кръг от който няма излизане
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове