18 Юли, 2024 14:03 1 009 31

Желязков: Нашето послание към ПП-ДБ е: Нека да мислим за управление в 51-ото НС

  • росен желязков-
  • послание-
  • пп-дб

ПП-ДБ се обявиха твърдо за опозиция, но сами се принудиха да променят наратива. След толкова много избори се оказахме в ситуация да се хвалим с неуспехите за несъставяне на правителство

Желязков: Нашето послание към ПП-ДБ е: Нека да мислим за управление в 51-ото НС - 1

Във връзка с пожарите в страната, ПГ на ГЕРБ-СДС изпрати писмо до председателя на Бюджетна комисия с искане за извънредно заседание на комисията. На него ще искаме да се изслуша финансовия министър и да предприемем необходимите средства за компенсиране на пострадалите при пожарите граждани. Това заяви пред журналисти в парламента Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС, съобщи novini.bg.

"Позицията на ГЕРБ-СДС е, че няма да подкрепи третия мандат. Ако в рамките на това Народно събрание се сформира мнозинство за излъчване на. кабинет, то ние ще подкрепяме всички антикорупционни инициативи. Иначе се наруши политическата логика спечелилата партия да управлява", допълни Росен Желязков от ГЕРБ.

"ПП-ДБ се обявиха твърдо за опозиция, но сами се принудиха да променят наратива. След толкова много избори се оказахме в ситуация да се хвалим с неуспехите за несъставяне на правителство", каза още той.

"Нека предстоящата предизборна кампания да е насочена към търсене на решения за стабилно управление, не за опозициониране един на друг. За нас не е изненада за връщане на неизпълнен втория мандат. Ще разговаряме с всички, с които споделяме общи европейски ценности."

Нашето послание към ПП-ДБ е: Нека да мислим за управление в 51-ото Народно събрание, разкри Желязков.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    16 3 Отговор
    Територията Гори, тоя си лае нещо си. Добре е и няма да се оправи!
  • 2 Какво

    4 9 Отговор
    става с Референдума за отлагане на еврото до 2043 г.? Какво правим с пожарите, България гори? Еврото ли ще ви гаси пожарите? ЕС ли ви гаси пожарите? Нелетящите Кугъри ли ви гасят пожарите? ф16 на снимка ли ви гасии пожарите? Капковият Шенген? Елитът живее в друга реалност. 2007 Русия за 2 дни потуши 200 пожара, сега Кой? Не виждам евроатлантиците да гасят пожари.

    Коментиран от #15, #17, #18, #19, #20, #21, #26

  • 3 Мда

    9 3 Отговор
    Боко се надява ако не успее да ги разцепи, поне да ги подчини
  • 4 нннн

    22 1 Отговор
    Не дрънкайте, а пратете Боко да гаси пожарите. Нали е пожарникар No1 на държавата!
  • 5 Аз съм

    17 1 Отговор
    Герберасти, сигурни ли сте в новата ваша победа? Те хората може и да подменят. Смените мутренския си материал в Народното събрание! Всички сте ми опротивяли. Отивате при Цецка Цачева, Кирил Ананиев, менда Стоянова и при другите ваши бивши крадци на хранилка при ГЕРБ!!! Не ме изтривайте, това е всеобщо мнение в БГ.
  • 6 УРА,, УРА

    17 4 Отговор
    ППДБ повече никога няма да ви играят по свирката докато не елиминирате тулупа и шишкото от управлението на държавата. Заради антикорупционните инициативи на ППДБ развалихте правителството и сега за втори път ще ходим на избори. Играете си с целия народ,за да не развалите рахата на шефа си.
  • 7 Стенли

    5 3 Отговор
    По времето на управлението на Борисов без война и някакви други големи бедствия България намаля с 800к човека не че ппдб са много стока отидоха при Борисов и Пеевски а уж щяха да ги изчагъркват
  • 8 Желю

    3 4 Отговор
    Европейските ценности са лева ръка десен джоб по примера на вашия вожд Урсулът.
  • 9 дедо Герчо

    15 1 Отговор
    НИКОГА ПРАВИТЕЛСТВО С ГЕРБ !!!
  • 10 Чочо

    3 8 Отговор
    Невнятниците от ПП/ДБ ще могат само да си мислят за управление в 51 НС, просто защото няма да влезнат там. Затова напъват толкова да направят сглобка отново! Ники да пътува, Наско Гнома да е председател на парламента, Ицко Корсаря Черната Брада да се върне начело на ДБ, а Асанчо и Спецов да се гушкат на воля.
  • 11 Сибила

    1 7 Отговор
    Президентска партия ще има 160 депутати,о.изигран
  • 12 Перо

    0 3 Отговор
    Галя е прехвърлила Решението за следващия парламент! Никой няма да гласува, освен платените и клиентелата!
  • 13 Айде

    4 1 Отговор
    В затвора ще имате време да мислите!
  • 14 Перо

    6 0 Отговор
    Дежурните депутати, които ни вкараха в топик, след 14 поредни мандати ще “оправят” държавата на 15-ия!!! Ще почакате малко, само още 34 г.!
  • 15 Ти от.....

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Какво":

    Луната ли падаш??? 😄, още ли не си разбрал че референдум против еврото няма да има, както и референдуми засягащи геополитическата ни ориентация, картите са раздадени и повторно раздадаване няма да има, как не го разбрахте, и се връзват на лъжите и манипулациите на мошеника копейкин.
  • 16 6нтщ5ж

    6 0 Отговор
    ЗА 7-ми ПОРЕДЕН ПЪТ Борисов не състави правителство! Нали е доктор на нЕуките ... Защо не предложи програма, антикорупционни мерки, така че да обедини всички..
  • 17 Кое не ти е ясно?

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Какво":

    Българските граждани са избрали и Еврото, и НАТО, когато се разпадна Източния блок! Тогава гласувахме 83% на Избори и българския Народ делегира властта на депутатите, които да ни вкарат в ЕС и НАТО! Никой НЕ протестира тогова! НИКОЙ!!! Всички се радвахме, че се отървахме от зависимостта от Русия!!! Къде сега ще ни връщат обратно тези от Възраждане?! Историята назад не се връща!!! Какви Референдуми, колко души ше отидат, като на Избори НЕ можете да накарате повече от 30% да гласуват!!!
  • 18 Ако разбираш нещо де

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Какво":

    Спекулациите за референдум „за“ или „против“ еврото са капан!
  • 19 Каква наглост

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Какво":

    Вече 16 години България води последователна политика за влизане в еврозоната и приемане на единната европейска валута евро. Антиевропейските и проруските партии да се заиграват с темата “референдум за еврото”.
  • 20 Истината!

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Какво":

    1990 г. Българите избраха Европейския Съюз пред Русия!
    През 1990 г. Великото Народно Събрание в България решава България да стане пълноправен член на ЕС!
    През 1995 г. България да подаде официално молба за пълноправно членство в Европейския съюз.
    На 1 януари 2007 – България става член на Европейския съюз, след много преговори, трудности, Реформи ...
    И сега се пръкнал някакъв си русофил Костадинов, който искал за ни вади от цивилизования Свят и да ни връща към Русия!
  • 21 Явно ти си ка.ут!

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Какво":

    1. 20 турски противопожарни екипа и техника пристигнаха в България часове след молба! 2. Чехия изпраща два хеликоптера за борба с огъня. 3. По 1578 лв. първоначална помощ ще получат пострадалите при пожарите... 4. Координационният център на ЕС за реагиране при извънредни ситуации продължава да следи отблизо ситуацията, като гарантира, че при необходимост може бързо да бъде предоставена допълнителна помощ!
  • 22 Лемънс

    5 0 Отговор
    Къде е Бойко Борисов - Пожарникаря???! Нали това му е специалността на Доктор Боко на НЕуките!!!
  • 23 По делата им ще ги познаете!

    4 0 Отговор
    Как ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане да обяснят на избирателите си че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!!
  • 24 Бог да пази България!

    6 1 Отговор
    Корупционерите от ДПС, ГЕРБ, ИТН и Възраждане не искат Антикорупционни Закони!
  • 25 Истината

    5 1 Отговор
    Щом Чалгари, Мутри и Мафиоти врещят, значи се страхуват!!!! Как хубаво лъснаха всички, които Искат да Има Корупция. Много хубаво се получи с тази декларация! Декларацията на ПП-ДБ беше Тест за Корупционерите, те се издадоха!!!!
  • 26 Хакермакер

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Какво":

    За какво искаш референдум, за това да не приемем Еврото ли? Ами то ако не беше хубаво и стабилно еврото, нямаше кухия български лев да е обвързан именно с еврото във Валутен борд, за да не фалира България!!!!!
    Костадинов изпълнявате руски пропаганди, щял да вади Бъргария от отбранителния съюз НАТО, за да бъде България сама и незащитена ли, да стане по-лесна плячка за Русия?!
  • 27 Алооо

    3 1 Отговор
    Желязков, манипулатор такъв, политическата логика НЕ е най-голямата партия да управлява, защото в случая НЯМА 51% от депутатите в Парламента! Политическата логика е по-скоро да се направи Коалиция от 3 или 4 партии!
  • 28 Цървули много

    2 1 Отговор
    Абе льохо, не мисли за управление, а мисли какво да свършиш полезно за хората!
  • 29 Трифон Зарезан

    1 0 Отговор
    И пак предложете същия кабинет.
  • 30 българка

    1 0 Отговор
    ГЕРБ е партия оплетена с мрежа от корупционни деяния, които докато не бъдат разчистени по единствено възможния правилен начин, тя ще си остане с клеймото на партия на голямата корупция, съсипала държавата. Сладки приказки, големи обещания, фалшива искреност, нескопосани лъжи и други такива познати похвати, са неприемливи и жалки.
  • 31 енп

    0 1 Отговор
    Този Келеш не отиде Евродепутат а остана тук при яката далавера отказа заплатката от 30 000 евраци пътните и хотелите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове