19 Юли, 2024 09:05 1 113 31

Байрам Байрам: Има фактори, които не искат ДПС да участва в управлението

  • байрам байрам-
  • управление-
  • правителство

Всички политически партии бяхме категорични, че ако се наложи ще има и актуализация на Бюджета, за да се допълнят средствата

Байрам Байрам: Има фактори, които не искат ДПС да участва в управлението - 1

Ще има постановление на Министерски съвет, който ще въведе механизъм за обезщетяване на пострадалите при пожарите. Това заяви пред БТВ Байрам Байрам от ДПС, който беше избран за председател на Комисията по бюджет и финанси в НС.

Всички политически партии бяхме категорични, че ако се наложи ще има и актуализация на Бюджета, за да се допълнят средствата.

И допълни, че МС ще се задължи да намери ресурс за специализирана техника за гасене на пожари, включително и хеликоптери. Това ще бъде включено в бюджета на 2025 г.

Байрам коментира, че има самолети, но трудно могат да се ползват за гасене на пожари, а отделна тема е и това, че няма кадри, които да управляват машините.

За интригите в ДПС

"На 9 юни ДПС постигна исторически резултат", разкри Байрам Байрам.

ДПС каза, че ще подкрепи първата политическа сила, не ГЕРБ, допълни той.

Според него "някои фактори не искат да има стабилно правителство". "Има фактори, които не искат ДПС да участва в управлението."

"Деребеите" трупали богатство на гърба на хората. ще разберете най-скоро кой е "големият енергиен и застрахователен бос стои зад скандала в ДПС".

"Новото начало, за което се говори, не е създаването на нова партия, това не е на дневен ред. Г-н Пеевски не е говорил на тези тема с мен, не съм и чул."

"Новото начало започна и с приемането на бюджета. 450 млн. са отпуснати за инфраструктурни проекти към общините на ДПС и това е благодарение на г-н Пеевски. Основната идея за приемането на Приложение 3 към бюджета за общините бе на ДПС и всички политически сили се обединихме около това", припомни той.

Запитан дали все още смята, че Доган и Пеевски са като баща и син, както е споменавал и преди, той отново бе категоричен: "Убеден съм в това".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    19 2 Отговор
    На тоя дедите са носили ятаган и са рязали дини

    Коментиран от #21

  • 2 БгТопИдиот🇧🇬

    27 0 Отговор
    Дюран дюран станаха по бетер нас Българите !
  • 3 Еврокомунист

    25 1 Отговор
    Типичен депутат - два пръста чело и необятна гуша!
  • 4 Истина

    25 2 Отговор
    ДПС е добре организирана Мафия, съсипваща България !
  • 5 Това е Мафия

    30 2 Отговор
    И Доган и Пеевски щяха да са в затвора,ако бяхме нормална държава !

    Коментиран от #24

  • 6 яяя

    24 1 Отговор
    мамин делян има една гънка (на челото), този и толкова няма.
  • 7 Петкан

    25 1 Отговор
    Малеееее..тоя е гола вода ..какви хора ни управляват !? ..Бегай да копаеш тютюн на село че изгоря....галош ..
  • 8 Aлфа Bълкът

    23 1 Отговор
    Ей това става, когато посягаш на братовчедката.
    Този флегматик е лазене по нервите за зрителите сутрин, ама като гледам и водещите едвам го изтърпяват. После не били обвързани медиите в България, на този никой не би му дал думата втори път в национален ефир след като го е чул първия.
  • 9 ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

    18 1 Отговор
    ДВОЙНИК СА НАМЕРИЛИ НА НОВОТО НАЧАЛО ЧЕ ЩЕ ИМ ТРЯБВА
    ЛОВНИЯ СЕЗОН СЕ ОТКРИВА СКОРО
  • 10 Петкан

    22 1 Отговор
    Пълен кретенннн...тоя ще налива пари в фирми на Пеевски ..това му е ролята и след три месеца ще се пенсионира с няколко десетки милиона ....а хората ще горят щото няма пожарни коли ..
  • 11 младеж

    23 1 Отговор
    Когато го видях за пръв път ми заприлича на дюнерджия ! Чесно не ви ли прилича ?
  • 12 Анализатор

    20 1 Отговор
    Трябва да се приеме закон за забрана на разпространението на лошия генетичен материал от мутри като Пеевски. Кастрация и лустрация за такива престъпници, които доведоха Бг до анархия, в името на собственото си забогатяване!

    Коментиран от #27

  • 13 Стига

    17 1 Отговор
    Дрънка глупости.Данчо Ментата малък дерибей ли е?Стига го издига в култ "господин"Магнита Пеевски.И ти какво си завършил като само тъпотии говориш и те слагат на бюджетната комисия.Историчедки момент ще е Делян Пеевски да изчезне от политиката Ама явно занимава прокуратурата сега с Аталай и ще му спретне едно досъдебно производство,какво да очакваш освен мръснишки номера от двата шопара Пеевски и Тиквата.Хсйде корумпета Мента,Хамид ,Шишо да изчезват от държавната софра.Доган ви иска оставките какво се услушвате като свине в гристи.Къде ви намират все подмазващи и лизачи.
  • 14 ФЕЙК

    14 0 Отговор
    Каква мисъл, какъв интелектуалец от отбора на феномена Шиши ! И двамата на тегло 130 + и цели 3 /ТРИ/ гънки на ........врата, а на челото 0 /НУЛА, ЗЕРО/ !
  • 15 провинциалист

    4 0 Отговор
    Тоя на мен "фактор" ли ми вика?
  • 16 Салам Салам

    8 0 Отговор
    Що не вземеш да правиш така, както прави вятъра в планината.
  • 17 Дурхан

    8 1 Отговор
    Най смешното е че тия около Пеевски си мислят че гласоподавателите на ДПС са като тия на ГЕРБ ,ПП,СДС,БСП ..излизат по медии да казват кой колко е крал ..истината е че гласоподавателите на ДПС не четат и не гледат централни медии ..не го интересува кой има ВЕЦ ,какъв е бюджета

    Коментиран от #26

  • 18 за твое сведение

    6 0 Отговор
    тези фктори се наричат българи ! факторите не искат и в парламента да ви има но магията не пита факторите…

    Коментиран от #19

  • 19 поправка

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "за твое сведение":

    мафия не маГия
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 точно обратното

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Голата истина":

    На този дедите насилствено са приели исляма. Генетично си е нашенски картоф.
  • 22 дядото

    3 0 Отговор
    не съм никакъв фактор,но мисля,че в управлението на рб може да участва примерно борис борисов,независимо от религията му,но байрам да ходи в турция,там да управлява
  • 23 Защо

    4 0 Отговор
    сте решили,че турци трябва да управляват България?А?Така как ви звучи? Защото ако те питам какъв си,ще речеш,че си турчин,нали?Наглеци.

    Коментиран от #25

  • 24 анатома

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Това е Мафия":

    АГЕН "САВА" ПО ГОЛАМ ЛИ Е ОТ ПЕЕВСКИ?
  • 25 Герт Вилдерс

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Защо":

    В България няма от така наречените турци има помаци и цигани
  • 26 Мадлен

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Дурхан":

    99.9% от тях са неграмотни само които служеха в кеча ги учеха на писмо и четмо тази система трябва да се наложи отново ако трябва и насилствено
  • 27 Защо ли

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Анализатор":

    Същото важи и за циганите и за така наречените турци
  • 28 дон

    2 0 Отговор
    Да. Това са факторите Здрав Разум и Омраза към Мафията
  • 29 Гост

    2 0 Отговор
    Факторът е един - целокупния български народ бе, костюмарче
  • 30 курбан курбан

    0 0 Отговор
    И кои са тия фактори бе, Баден Баден?
  • 31 сноу

    1 0 Отговор
    Фикрификри ,Чобанчобан ,дебелшопар,мента халил и торбашебек иска здрав кютек..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове