23 Юли, 2024 17:06 5 821 35

Недялко Недялков продаде агенция ПИК

  • недялко недялков-
  • агенция-
  • пик-
  • продажба

Медийна група с над 20 сайта е новият собственик

Недялко Недялков продаде агенция ПИК - 1

Агенция ПИК е с нов собственик от днес. Издателят Недялко Недялков продаде на медийната група "Селевкиди", управлявана от Светослав Кантарджиев. Групата поддържа над 20 сайта у нас и в чужбина и е с гръцко участие, съобщава сайтът във водеща статия.

"Имах няколко добри оферти за собствеността на ПИК, един от най-четените сайтове у нас. Главният мотив да предпочета Светослав Кантарджиев за продължител на проекта, който създадох, е фактът, че той е човек с дългогодишен опит в медиите. Нещо повече - с него сме рамо до рамо от над 15 години. Вижданията ни за това как се прави журналистика до голяма степен съвпадат. В идейно отношение също по-скоро сме съмишленици", казва Недялков.

Той споделя още, че за него ПИК никога не е бил финансов проект, а кауза.

В отделна публикация на сайта Недялков пише, че продължавал "битката за България" на "нов фронт".

"Приятели, само с медии няма да стане", обръща се той към читателите и казва, че идните месеци са "екзистенциално важни" не само за България, но и за световния мир.

Става ясно, че планира участие в политическия процес, без да дава много подробности. Това щяло да стане чрез движението "Въпрос на принцип" и "прилежащата му кауза "Първо България".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яяяяяяя

    56 4 Отговор
    да видим, кой натисна Недялко? Май. вече свободното слово.......?
  • 2 12340

    72 9 Отговор
    Бацето губи личното си кречетало.
    .... А Коня Солтуклиева е важно къде ще е?
  • 3 🍊🍋🇧🇬

    44 5 Отговор
    MAGA, Donald Trump за Президент.

    Второ Недялков, рупора на Блеевски и парите, ай си€тир ве.

    Аман, заман от “copycats”.
  • 4 Тото

    57 3 Отговор
    И Сончето ли я продадоха? хаха
  • 5 Мале

    69 3 Отговор
    И тоя ще става дупетатин!Алчни,гладни мерзавци търсят лесна софра.Тоя сигурно ще е в Ново начало,досега бе слугинаж на Шиши.Сега всички зависими от Магнита ще се строят в партията му.Боклук до боклука,лъжец до лъжеца,крадец до крадеца мила моя майно,ле!
  • 6 има нещо гнило

    62 1 Отговор
    Разпад На ДПС и продажба на ПИК !!
  • 7 ха-ха-ха!

    64 7 Отговор
    "Майка плаче, грамофон свири"! Най-верният лакей на Боко Тиквата от СИК - Банкя и на сиамския му близнак 170-килограмовото туловище Пеевски, е новият спасител" на България! Така де, човечето зарязва журналистиката и си посвещава "живота" на борбата за свободата на България Само че, от такива като него, от началниците му в хотел "Берлин", в сараите и в Банкя КОЙ ще ни освободи?! КОЙ?! КОЙ ще освободи превзетата от мафията държава?! КОЙ?! Във всеки случай, няма да е Недю, гаранция!
  • 8 Мале

    26 3 Отговор
    И тоя ще става дупетатин!Алчни,гладни мерзавци търсят лесна софра.Тоя сигурно ще е в Ново начало,досега бе слугинаж на Шиши.Сега всички зависими от Магнита ще се строят в партията му.Боклук до боклука,лъжец до лъжеца,крадец до крадеца мила моя майно,ле!
  • 9 Всички

    21 5 Отговор
    Които са пенсионери и имат нужда от памперси се втъкат в НС.Ами с депутатска заплата ще си осигуряват скъпите хапчета и памперсите.КК нямаш срама,къде си тръгнал дъртю.На теб ли ще довери някой бъдещето си.Затова не гласуват хората,защото ви знаят и кърмите зъби доказани боклуци.
  • 10 ПИК и кауза

    42 3 Отговор
    Да се смее ли, да плаче ли човек! Или ПИК и журналистика! :))))
  • 11 Град Козлодуй

    25 4 Отговор
    Няма Вечни Приятели а Има Само Вечни Интереси
  • 12 Туйто!

    37 2 Отговор
    За да напусне тази хранилка, значи му предлагат шведска маса и деликатеси.
  • 13 Сила

    18 2 Отговор
    На сводника Светльо Белото ......екстра , от трън та на глог , още един герберопитек перящ пари от дрога и бели робини ....
  • 14 о.Болшевик

    19 3 Отговор
    ама така не става.Трябва да споделите и на каква цена.Сън няма да ни хване.Да не отива посланик в Киев?
  • 15 🍊🍋🇧🇬

    21 6 Отговор
    Плъховете на ДС - Гестапо напускат потъващият ДС - Гестапо титаник, кешират и се отправят към спокойните води, на някое Гръцко Пристанище.
  • 16 Олелее

    23 3 Отговор
    И други с мераци за крадене. Вече няма как да ви вярва човек. Няма как. Като ви знам ПИК-а...
  • 17 Нищо ново

    19 2 Отговор
    Зелена сделка. Всички отпадъци на едно сметище.
  • 18 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    10 13 Отговор
    Хайде Черепа и Мустака заедно с Прокопито, купиха и тази медия...
  • 19 Право на мнение!

    48 5 Отговор
    ПИК не бяха журналисти, а поръчкови драскачи,
    организирана група за клевети и помия, най-пропадналата медия, абсолютно отблъскващо, гнусно място, произвеждащо жълто-кафяви, лъжливи и неверни компромати, фабрика за фалшиви новини и дезинформация, долни подлоги на мафията ....

    Коментиран от #22

  • 20 Маке

    29 5 Отговор
    А бре Нидялкo, при Пеевски ли да те търсим или при Буда? Ти си техен проект!
  • 21 16 милиарда изтегли Борисов!!!!

    22 5 Отговор
    През 2015 г. Бойко Борисов изтегли Заем от 16 милиарда лева!!!!! Той тогава шантажираше, че ако Народното събрание не подкрепи тегленето на милиардите, кабинетът подава оставка. Помтим, помтим, Борисов, лъжецо мазен!!!
  • 22 С една дума

    18 3 Отговор

    До коментар #19 от "Право на мнение!":

    ПИК льовци
  • 23 Следващият използван и изплют

    14 3 Отговор
    Подготвя се да е следващата подложка на бай Борисов.
  • 24 Не ме вълнува,

    9 4 Отговор
    аз чета само пог.лед.ин.фо.
  • 25 дом

    16 4 Отговор
    Тази мръсна гад колко съдби съсипа, колко хора окаля и колко животи очерни...

    Надявам се да си плати тежко. Дано страда като жертвите си.
  • 26 Иванчо

    16 4 Отговор
    Тоя алчен полуграмотен дупльо явно не заработва достатъчно от толупий и да не отслбне е намерил моментно решение на проблема. Ама къде е тръгнал политик да става (иначе почти с акъла на голотиквестия чалгар). Може пък да е проект на толупчо за втори център на простотията и ако случайно влезе в парламента да го крепи.
  • 27 Бай Митьо съм

    12 2 Отговор
    Небива да се бърка свободата на словото с лай но метната журналистика.
  • 28 Пурко

    11 1 Отговор
    нИдялко си позволи да се обърне срещу божеството си Боко и почна да го критикува преди около 1г. След като дълги години медията му служеше като бухалка и обслужваше ГЕРБ по най отвратителен начин, след ежедневните слагачества и оди в прослава на Боко.. Та така изведнъж рекламите му намаляха, парите и далаверата от сайта също. Или трябваше да фалира или да направи това, което направи - продава и бягай
  • 29 Да не би да е трик

    7 1 Отговор
    Има ли връзка с присъдата, която НН получи заради клеветата по отношение на съдия Цариградска? Да не би да се окаже, че законът пак е врата в полето. Може ли някой юрист от форума да коментира трик ли е това.
  • 30 потрес

    11 1 Отговор
    Мазният и тлъст Недю, който наричаше "медия" управляваната от него септична яма на сарайско-банкянската канализация, слузестият червей, който, за да се подмазва на господарите си от сараите и Банкя бълваше отвратителни обиди, цинизми и простащини по адрес на уважавани политици и хора на изкуството! Слузестият червей, който не се посвени да покаже снимка на генеталиите на виден наш политик, но не ГЕРБераст, разбира се! Та това мазно нищожество вече "ще се бори" за свободата на България! Майко мила, смили се над нещастната ни родина, след като червеи като Недю ще пълзят, за да я спасяват! Впрочем, къде ще се приюти Недювата слугиня Коня Сондоклиева?
  • 31 Ха-ха-ха!

    7 1 Отговор
    След като близо 15 години мутрата от СИК и престъпник от подземния свят, и особено онова 170-килограмово туловище употребяваха мазното нищожество, именуващо си Нидялко, като чрез него громяха политическите си противници, разбирай ДСБ, "Да, България", а по-късно ПП и ДБ и след като вече нищожеството не им трябва, просто го настъпиха и го размазаха! Остана само едно мазно петно, кафяво на цвят и силно вонящо на клоаката в Банкя! Но най-потресаващото в случая е, че тлъстото нищожество Нидялко се прави на "почтен" и "честен" журналист! Да си умреш от майтап!
  • 32 Делян

    5 1 Отговор
    И този шопар пие мазно турско кафе. Ха-ха-ха.
  • 33 Дебел, мазен, обратен

    5 0 Отговор
    баща му сигурно умира от срам, че има такъв дефектен наследник. Този само като го видиш ти идва да го фраснеш по мазната муцуна, но той щял да се бори за народа. Ние сме виновни, че допуснахме тези говеда да ни управляват. До кога народе????
  • 34 тлъст

    1 0 Отговор
    Тлъст червей!! Това е чудовището Неделчо, дето 15 години близа задниците на мутрата от СИК и на дебелия Пеевски. Поръчково нищожество! Родено червей и цял живот ще пълзи! Каквито и високопарни приказки да дрънка сега,! Напразно, Неделчо, напразно, всичките перилни препарати в търговската мрежа на България няма ад изперат срама и резила ти!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове