28 Юли, 2024 10:53 2 740 151

Ивелин Михайлов: Аз ще водя парламентарната група на "Величие" в новия парламент

  • величие-
  • ивелин михайлов

Виктория Василева има нулев принос към партията, заяви идеологът на политическия проект

Ивелин Михайлов: Аз ще водя парламентарната група на "Величие" в новия парламент - 1
Снимка: БНТ

"Величие" ще влезе в битката за 51-ото Народно събрание. Имам желание да бъде кандидат за депутат и водач на парламентарната група на "Величие".

Това заяви идеологът на ПП "Величие" Ивелин Михайлов пред БНТ, цитиран от news.bg.

Той обясни, че когато "Величие" участвали в кампанията за изборите, имало договорка с полк. Николай Марков, за да се промени нещо в България.

"Имахме кампания с много точно заявени цели и господин Марков имаше право да избере екипа си - Етиен Леви, Виктория Василева и още двама души. Дори и аз да бях в Народното събрание неговата група то няколко човека е достатъчна, за да се разцепи парламентарната група", коментира Михайлов.

Михайлов добави, че като човек, който не е бил в политиката, има виждане за структурирането на парламентарните партии и си е мислил защо не се получава, така че България да не върви напред. Той смята, че "Величие" са успели да осветлят положението на партиите в парламента. Полк. Марков, Етиен Леви, Дарин Георгиев са приети като част от парламента, а останалите народни представители от бившето "Величие" са като чуждо тяло, изтъкна Михайлов.

Той посочи, че "Величие" има хора, които да правят партийно строителство. Виктория Василева има нулев принос към партията. Това, което Василева е направила да влезе в парламента с идеята, че тя познава порядките в парламента. Виктория Василев обаче познава неправилните порядки в парламента, каза Ивелин Михайлов. Той е радостен, че Василева няма да бъде в групата на "Величие" за следващите предсрочни парламентарни избори.

Ивелин Михайлов е готов да си даде всички имоти на държавата във фондация. "На моите деца нищо няма да оставя като имоти и наследство, тъй като това е бреме", отсече той.

Във връзка с обвиненията за "Исторически парк" за пране на пари и финансова пирамида, Михайлов определи твърденията като взаимно изключващи се твърдения. Това, което се случва е формиране на злонамереност към "Исторически парк", каза още Михайлов. Той смята, че временната парламентарна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства около Исторически парк е пълен цирк. Той смята, че "Възраждане" са куче на къса каишка на ГЕРБ.

С "Исторически парк" Ивелин Михайлов искал да подпомогне туризма


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуньо Простиа

    106 25 Отговор
    Ще влезеш ама грънци

    Коментиран от #41, #47, #68

  • 2 ЦИРКаджии

    73 16 Отговор
    Голям ЦИРК. Как може да водиш нещо дето още го няма. НЕ Е измислено? Рибата в морето, той я и изяде? ЦИРК!

    Коментиран от #49

  • 3 Анонимен

    68 30 Отговор
    Все повече се изяснява, че това величие е създадено единствено за борба срещу Възраждане, а не срещу ГЕРБ и статуквото. Личи си, че този човек няма никакви виждания за България, опитва се да запази интерес към себе си с общи приказки.

    Коментиран от #18, #51

  • 4 Веселяка

    31 23 Отговор
    За мен е важно да има non-stop избори 🤪 и да гласувам само за майтапа 😆 иначе ми е абсолютно все тая 🤣

    Коментиран от #52

  • 5 Хан Ауспух

    74 21 Отговор
    те няма да вземат и 1%
    ама се чудя що са прости хора са гласували за тия.

    Коментиран от #58, #69

  • 6 Ха ха ха ха ха

    57 20 Отговор
    Приключихте
  • 7 Роди се нов проект!

    52 13 Отговор
    Такова театро ни разиграха - направо не е истина. Вчера двуличие удари едно рамо на гроб за еврото. Убеден съм, че ще им намерят работа и в следващия парламент.

    Коментиран от #54

  • 8 от ПРЪВ ПОГЛЕД СИ ЛИЦЕМЕР

    48 15 Отговор
    А ОТ ПОСЛЕДЕН ПОГЛЕД СИ СЪЩИЯ БОКЛУК КАТО БОЙКО И ШАЙКАТА МУ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ! ДЕМЕК - ,,ЧОВЕК ОТ НАРОДА"
  • 9 Някой

    52 16 Отговор
    Не се дух много, мойто момче. Няма да има кого да водиш в новия парламент - изгоряхте като склад за фойерверки в Елин Пелин.
  • 10 Хасковски каунь

    35 19 Отговор
    Чакам психиятърът Николай Михайлов да се произнесе по тази особа. Само на него вярвам
  • 11 Льльо

    53 19 Отговор
    Няма да влезеш там, измамник-сектант. Аут.
  • 12 Мнение

    43 9 Отговор
    "...имало договорка с полк. Николай Марков, за да се промени НЕЩО (???) в България." Какво е туй НЕЩО бре???? Трябват конкретни ЦЕЛИ!!! А не нещо!
  • 13 пламен

    43 10 Отговор
    Въобще не се учудвам ако стане. Това население е толкова слабоумно, че всичко е възможно

    Коментиран от #63

  • 14 Нищо ново

    43 9 Отговор
    Поредният "месия" който проявява мерак да ни "опрай".
  • 15 6нтщ5ж

    39 9 Отговор
    Искали на направят "нещо си" и щели да "осветляват" пъртиите в парламента, пэлни глупости!
  • 16 да да

    27 6 Отговор
    Първо мърша -аут .....Може да го пипаш на асан чуркаджията.....
  • 17 мани беги

    39 12 Отговор
    ивелинчо измекяров е сводник, сектант, лицемер, двуличник, схемаджия мошеник, наглец, патологичен лъжец, лихвар, егоцентрик, фараон - изградил пирамидална финансова структура, търсещ балъкционери, перач на пари - престъпник, политик с партия патерица на герберасти и друга помашка измет

    Коментиран от #23

  • 18 Стършел

    26 12 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Ако искаш да знаеш какъв е човекът, виж кои са враговете му! А кои са враговете на ,,Величие"- оказа се, че патриотите" са готови на съешаване дори с ,,Капитал"
  • 19 Реалист

    31 12 Отговор
    Партия "Величие" нама визия за нищо! Те не знаят какво се прави в Парламента! Те не знаят, че Парламентът е Законодателен Орган! Те не знаят, че в демократичните страни, освен законодателство, парламентът упражнява и бюджетни правомощия и държавен контрол!!!! Народните представители имат право на информация, а при необходимост и на вот на недоверие към правителството и отделни министри!!!!

    Коментиран от #26, #65

  • 20 Циник

    29 8 Отговор
    "На моите деца нищо няма да оставя като имоти и наследство, тъй като това е бреме" - ако някой досега се е съмнявал, че този другар е психопат, надявам се това да разсее съмненията.
  • 21 Хейт

    32 11 Отговор
    Хайде сега ми обясни какво направи до тук, Ивелинчо, освен да се скараш с Марков и да разцепиш собствената си група? И то заради глупости? Уж не искаше да си политик, ама искаше да командариш собствените си депутати по телефона като Сокола? Повече парламент ти няма да видиш.

    Коментиран от #64, #66

  • 22 Алоуу

    29 10 Отговор
    Псевдосцинтолога, ти повече няма да помиришеш парламент.
  • 23 Стършел

    17 14 Отговор

    До коментар #17 от "мани беги":

    Що ти не побягаш до Каолиново например да видиш ,,разцвет" на раион управляван от Прокопиев и ,,Капитал!
  • 24 Буци

    28 10 Отговор
    Тоя селтак ще види парламент през крив макарон!
  • 25 Баста

    31 13 Отговор
    Ама стига сте му правили реклама на този алчен и крадлив елемент.Ако ще пълним НС с такива и...ти тежко и горко на народа!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Стойко

    29 7 Отговор
    Каква парламентарна група,какво Величие? Ти и чалга месията от Учиндол сте аут на близките избори! А ти заедно със сакатия от Учиндол ще сте в затвора! Да обясниш за фиктивния развод със жена си фризьорката на която прехвърли 112 имота купени с парите на измамените вложители. ..Секта пирамида
  • 28 Красимир Петров

    22 7 Отговор
    ТИМ е спонсора на Величие
  • 29 ЕДГАР КЕЙСИ

    9 13 Отговор
    ИВЕЛИНЧО СИ ПРИZHA ЧЕ Е ................ ГЛАСУВАЛ ZA MУНЧО БРАДАВИЦАТА (ПУТЛЕР) ................ ЯСНО НА КОЙ ГОСПОД СЕ КЛАНЯ .............. ФАКТ !
  • 30 Точен

    17 12 Отговор
    Единствената цел на Величие е да цепи гласове от Възраждане. То и Ивелин си го признава. Кой има полза от това? - Само Козяк. На кого служи Ивелин?

    Коментиран от #36, #42, #55, #67

  • 31 Ивелин е истински лидер

    15 20 Отговор
    Затова има много злоба срещу него. Освен това, той прави това за което говори. А останалите политици, лъжат безкрай. Затова Костадинов е бесен, защото вече няма тази подкрепа на която се надяваше. Но той е неспособен да задържи вниманието на хората, защото няма дела. И не привлича последователи. Явно когато станат членове, хората разбират лъжите на Възраждане. Пожелавам на Величие да влезнат в Народното събрание като партия, за да видим какво ще направят. А за Възраждане е ясно, все по-малко подкрепа.
  • 32 Право на мнение

    18 6 Отговор
    Ивелин Михайлов първо да се образова каква е структурата на държавното управление и с какво се занимава парламента! Там не се влиза за нещо си и за някакви измислени от него "осветлявания" на партии, нито пък да изсипваш помия върху враговете и опонентите си! Най-важните задачи на Парламента са Законодателството и Контролът върху работата на Правителството. За да могат да упражняват тази контролна функция, народните представители трябва да могат да се информират за работата и плановете на правителството.

    Коментиран от #37

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Оффффис

    18 5 Отговор
    Ивлинчо така и не разбра, че е подполковник авера му.
  • 35 Фактите не лъжат

    16 4 Отговор
    Те всичките ни депутати са пълни аматьори в политиката! Те не знаят защо са в Парламента и какво се прави там! Те не говорят за законодателство и какво е добре за България като закон да се приеме, а се занимават с простотии и лични нападки, обиди, мръсни сщалъпени компромати, за да се унижават и калят като в кочина на мръсни прасеета! Най-некомпетентни са ИТН, Възраждане и новоизлюпеното Величие.
  • 36 Булба67

    12 4 Отговор

    До коментар #30 от "Точен":

    Какво ,че цепи" тия се оказах по големи ,,мивки" от нфсб,атака ,вмро взети заедно,!То бива да си подлога ,но не и предател!
  • 37 тъй, тъй

    11 8 Отговор

    До коментар #32 от "Право на мнение":

    А ти като си се образовал по отношение на държавното устройство, я ми кажи как така парламентът се занимава с частен бизнес, който не е ползвал нито стотинка държавно или европейско финансиране? Няма ли в тази държава един куп институции, които са длъжни да проверяват бизнеса и ако да, защо само с едно решение за създаване на временна комисия за "разследване" парламентът ги обезсмисли всичките вкупом? Кой иска да фалира Исторически парк и да придобие имуществото му на публична продан от ЧСИ за смешна сума? А бе, ца какво ги позвате тези глави?
  • 38 Възрожденец

    13 12 Отговор
    От 2017та гласувам за възраждане, но се убедих вече, че са патерица на герб и този път ще гласувам за Величие! 🔥

    Коментиран от #48, #61

  • 39 Ивелин Михайлов

    10 12 Отговор
    Фениксът винаги се възражда от пепелта.
  • 40 Програмист

    9 17 Отговор
    ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!

    Коментиран от #92

  • 41 Германец

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гуньо Простиа":

    И предният път така говорехте 😉
  • 42 Булдог

    5 6 Отговор

    До коментар #30 от "Точен":

    За Козяк не знам,но за,, Капиталь" и ВЕИ -та та му
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Инженер

    11 14 Отговор
    2 месеца парламента се занимава с един туристически обект.. явно много надълбоко им е бръкнал.. ще гласувам за Ивелин Михайлов този път.
  • 45 Учител

    8 14 Отговор
    ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК Е ДУХОВНАТА СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ!
  • 46 Софиянец

    6 16 Отговор
    Според мен Ивелин Михайлов е новият Васил Левски.
  • 47 Юрист

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гуньо Простиа":

    Е поне от ника ти се вижда какъв си
  • 48 Булдог

    3 5 Отговор

    До коментар #38 от "Възрожденец":

    И Аз и хиляди -ТАКА!
  • 49 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЦИРКаджии":

    Кое го няма

    Коментиран от #139

  • 50 Акционер

    4 14 Отговор
    Всички 1400 акционери сме зад Ивелин!

    Коментиран от #53

  • 51 Учител

    10 9 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Всички видяхме,че възраждане и марков са патерица на герб
  • 52 Мдааааааа

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "Веселяка":

    Абе, те и украинците мислеха така. Даже си избраха комик за президент да ги весели. Пък виж сега какво стана. Хич даже не им е до смях.
  • 53 мани беги

    10 3 Отговор

    До коментар #50 от "Акционер":

    балъкционери

    Коментиран от #56, #71

  • 54 Ивелин Михайлов

    5 6 Отговор

    До коментар #7 от "Роди се нов проект!":

    Марков им удари рамо, а не Величие
  • 55 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 6 Отговор

    До коментар #30 от "Точен":

    НЕ СИ "ТОЧЕН" .................. ЩОМ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ............. МУНЧО БРАДАВИЦАТА , ЗНАЧИ Е ЗА ............. САТРАПА ПУТЛЕР , А НЕ ............... ЗА "КОЗЯК" ............. ФАКТ !
  • 56 Акционер

    3 5 Отговор

    До коментар #53 от "мани беги":

    Ти си ба лък
  • 57 българин

    11 4 Отговор
    поредните боклуци дошли да крадът ама са закъснели има обиграни много преди тях
  • 58 Кремък

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хан Ауспух":

    Ако гласуваха ,,простите хора" ( както се изразявате ) за Величие, щяха да са мнозинство в Парламента.
    Слава Богу ,,умните" гласуват за правилните партии, затова сме образецът на Европейскиясъюз
    с най-модерната детска болница,с две ядрени централи и процъфтяваща икономика.
    Даже без малко да сме световна сила,но Ивелин се появи и спъна икономическото ни развитие.
  • 59 Ще води

    8 5 Отговор
    хорото на мегдана. Ха, ха! Марков много добре ги прецака. Игричките свършиха. Вече трудно ще излъжат хората. Явно полковника си удържа на думата и много прецаквания направи.
  • 60 мани беги

    11 4 Отговор
    иска да е депутат, за да вземе ИМУНИТЕТ и да не го пипат повече ... боко, след кат го напъхаха в ареста и стана/влезе после в парламента, за да вземе имунитет отново

    Коментиран от #72

  • 61 Юлий Цезар

    11 4 Отговор

    До коментар #38 от "Възрожденец":

    Прелъстени и ограбени. Никой ли не вижда ,че това е поредния Един Коин и този селянин е новата Ружа Игнатова. А възмутените акционери са се облажили от парите на бала митниците.

    Коментиран от #62

  • 62 Възрожденец

    9 7 Отговор

    До коментар #61 от "Юлий Цезар":

    Ружа игнатова се скри веднага с парите и не направи нищо, Ивелин Михайлов всеки ден е с народа 😉
  • 63 Българин

    4 11 Отговор

    До коментар #13 от "пламен":

    А вие силноумните за кого гласувате.. за сорос Костадинов ли 🤣🤣🤣
  • 64 Ивелин Михайлов

    6 11 Отговор

    До коментар #21 от "Хейт":

    "Глупостта" беше, че отказах на Марков, Величие да стане патерица на герб и дпс
  • 65 Възрожденец

    5 11 Отговор

    До коментар #19 от "Реалист":

    Величие е единствената партия, която е построила нещо за тия 35 години!
  • 66 Коко Н

    10 5 Отговор

    До коментар #21 от "Хейт":

    Какво е направил?
    Убедил хора да гласуват за него и всеки глас му носи партийна субсидия,с която ,ако иска ще се учи на партийно строителство.Дано се научи,че има едни българи дето повече от 100год. се учат.Дано,защото,както пише Георги Марков:-"В тази държава,за да си успешен трябва да заприличаш на управляващите".(по памет)
  • 67 Българин

    5 9 Отговор

    До коментар #30 от "Точен":

    Тогава защо прокопиев от 6 години се опитва да срине Исторически парк

    Коментиран от #74, #115

  • 68 Интересно

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гуньо Простиа":

    А кои глупаци ще гласуват?
  • 69 Българин

    10 4 Отговор

    До коментар #5 от "Хан Ауспух":

    Вие умните за кого гласувате бе .. за пожарникаря дето е прочел една книга през живота си 😅😅🤣🤣😆
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Акционер

    4 7 Отговор

    До коментар #53 от "мани беги":

    Бал ък съм за това, че съм инвестирал в българската култура ли?!
  • 72 Ивелин Михайлов

    6 9 Отговор

    До коментар #60 от "мани беги":

    Те ме гонят още отпреди изборите, но отказах да стана депутат
  • 73 Бойко Българоубиец

    8 7 Отговор
    Аз ги крада с милиарди и гласуват за мене.. тоя им построил един парк и всички гонят него мене никой не пипа хехе ГЕРБ ПОБЕДА!
  • 74 Обясни моля!

    3 7 Отговор

    До коментар #67 от "Българин":

    И как Прокопиев се опитвал да срине този Исторически парк! Я ни светни!

    Коментиран от #79, #86

  • 75 Истината!

    10 2 Отговор
    След превземането на община Ветрино култът на Ивелин Михайлов създава свои силови институции, които да налагат ред в отцепената територия. Село Неофит Рилски е осеяно с камери, които следят всичко случващо се в него. Камерите не са на община Ветрино, в която се намира то. Те принадлежат на "Пазителите" - фирма, която на теория охранява "Исторически парк". На практика тя работи като частна полиция на територията на Неофит Рилски, а понякога и в съседни села.

    Коментиран от #80, #105

  • 76 Има нещо гнило тук!

    5 6 Отговор
    Комисията за "Исторически парк" заработи с разкрития за пачки в сакове и "справяне" с журналисти! Инвеститорите в "Исторически парк", чийто създател и идеолог е Ивелин Михайлов, били подтиквани да сменят настоящите си адреси с такива в село Неофит Рилски, за да могат да гласуват за партия "Величие" на местните избори миналата есен. От тях било искано още да участват в изборите като застъпници на партията.

    Коментиран от #82

  • 77 Финансова Пирамида за балъцииии ...

    9 2 Отговор
    откакто е създаден паркът, той генерира само загуби, заради което очакванията за печалби са "нереалистични и недостижими", а твърдението, че "Исторически парк" е предприятие "противоречи на здравата логика". Той изтъкна, че последните финансови данни за парка са от 2021 г., а заради липсата на първични счетоводни данни - като информация за продадени билети за вход и нощувки, не може да се направи оценка на реалното финансово състояние на парка.
  • 78 Реалист

    8 3 Отговор
    Стойността на активите на историческия парк е около 13.5 млн. лв., като ако дружеството се ликвидира тази сума не би била достатъчна, за да се покрият всички негови задължения!!!!

    Коментиран от #98

  • 79 Българин

    3 8 Отговор

    До коментар #74 от "Обясни моля!":

    Ами неговата мксирка от 2019та плюе по Ивелин Михайлов.. всички сигнали до прокуратурата срещу Исторически парк са подадени от дневник и капитал

    Коментиран от #84, #90

  • 80 Пенсионер

    5 5 Отговор

    До коментар #75 от "Истината!":

    Дано във всички села да стане така,че да си починем малко от зверствата на риомляните
  • 81 Измамнициииии!

    9 2 Отговор
    има данни за хора, от които са искани заеми, а им е било представяно, че чрез запис на заповеди са ставали акционери. В акционерната книга НЕ фигурират хората, с инвестиции в парка! В нея са вписани само тримата мажоритарни акционери!

    Коментиран от #95

  • 82 Акционер

    4 8 Отговор

    До коментар #76 от "Има нещо гнило тук!":

    Та аз живея в Неофит Рилски много ясно, че ще си сменя адреса както и стотици други българи, които се върнахме от чужбина във Ветрино
  • 83 Юрист

    3 10 Отговор
    Ходих и мога да кажа, че Неофит Рилски е Швейцария на Балканите
  • 84 Обидите са липса на аргументи!

    4 5 Отговор

    До коментар #79 от "Българин":

    Коя мисирка? Уважавай хората! И си подбирай достоверни и компетентни медии! Или четеш жълтите медии на Пеевски??

    Коментиран от #87, #88

  • 85 нннн

    6 3 Отговор
    Ще влезе в парламента на Историческия парк.
  • 86 Ивелин Михайлов

    5 11 Отговор

    До коментар #74 от "Обясни моля!":

    Именно прокопиев измисли, лъжата, че Исторически парк е пирамида, а след като всички разбраха, че не е пирамида, мина на план б - пералня..
  • 87 Българин

    7 2 Отговор

    До коментар #84 от "Обидите са липса на аргументи!":

    Има огромна разлика между журналист и мсирка..

    Коментиран от #99

  • 88 Програмист

    4 9 Отговор

    До коментар #84 от "Обидите са липса на аргументи!":

    Хахахах медиите финансирани от сорос и Америка за България достоверни ли са 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #94

  • 89 балъкционер

    10 3 Отговор
    искрено се надявам Ивелин да влезе в парламента със сектата на алчните и да плъзне сред депутатите - да им продават сциентоложка литература, книги за натрупване на първият милион и накрая да им го начукат с акции без покритие..Голям цирк ще е кат почнат депутати да вият на умрело че Ивелин ги е измамил.
  • 90 6нтщ5ж

    9 2 Отговор

    До коментар #79 от "Българин":

    Ако има нещо незаконно, то трябва да се осветлява и разследва! Това, че е красиво, не знали и че всичко е законно! Може някой да пере пари там...Нека строят, но да е законно и прозрачно, да си пращат данъците към държавата навреме, да спазват законите на страната!

    Коментиран от #93

  • 91 Жорката

    5 7 Отговор
    Коментиращите тук негативно да гласуват пак за Герб, Ппдб и дпс

    Коментиран от #96, #101

  • 92 ще гориш

    4 5 Отговор

    До коментар #40 от "Програмист":

    като китайска флашка
  • 93 Българин

    7 3 Отговор

    До коментар #90 от "6нтщ5ж":

    Ми аз се пусна жалба до прокуратурата срещу тебе тогава.. кой знае може и да переш пари, длъжни сме да проверим!
  • 94 Тинтири - минтири

    10 2 Отговор

    До коментар #88 от "Програмист":

    Ееей изтъркахте се с тези заучени реплики за "медиите на сорос"! Човек като мисли адеквотно, разумно и различно от теб, трябва да е на сорос. Аман от наивни баламууртици, които вярват на медиите на мафията!

    Коментиран от #100

  • 95 Акционер

    4 7 Отговор

    До коментар #81 от "Измамнициииии!":

    Ти виждал ли си книгата? Аз съм я виждал и моето име фигурира там.

    Коментиран от #97, #127

  • 96 Ти акъл не давай кой какво да правел

    7 2 Отговор

    До коментар #91 от "Жорката":

    Виж себе си, и мисли критично, а не който те излъже със сладки заучени клишета.
  • 97 Лъжеш!

    7 2 Отговор

    До коментар #95 от "Акционер":

    Само три имена има там!

    Коментиран от #109

  • 98 Икономист

    3 7 Отговор

    До коментар #78 от "Реалист":

    И как ги изчисли?! То само камъкът и мраморът струват поне 200 милиона..

    Коментиран от #102, #116, #117

  • 99 По-точно

    4 5 Отговор

    До коментар #87 от "Българин":

    Мисирки са тези на Афера и ПИК! По простоватия език и мръсните компромати ще ги познаете.
  • 100 Програмист

    4 6 Отговор

    До коментар #94 от "Тинтири - минтири":

    Че те дори не го крият бе.. като скролнел най долу в дневник БУКВАЛНО ПИШЕ "С ПОДКРЕПАТА НА ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ"
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Лъжи, лъжи и пак лъжи

    10 2 Отговор

    До коментар #98 от "Икономист":

    Исторически парк е балон под налягане, който ще се спука. Не може разходите да са повече от приходите и да си на печалба, това ще ви го каже всеки икономист! Този измамник Ивелинчо се чуди как да си финансира фалшивия проект. Та се е светнал също като бате си Слави Трифонов, който също се задъхва с жалката си телевизийка, че в политиката има ПАРИ, партийни субсидийки, които всяка мизерна партийка получава, дори да не е в парламента, стига да мине 1%-товата граница! Швелинчо нищо няма да "осветява", а ще смучи държавни пари от нищото!!!!

    Коментиран от #107, #108

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Край

    7 3 Отговор
    Ти ще водиш голото хоро в Централния.
  • 105 Булдог

    6 5 Отговор

    До коментар #75 от "Истината!":

    Преди много години един ,,тъмен " обект(премиер) от (полите на Витоша)подари на прокопиеВ и кръга около него цял един град барабар със селата около него!Ходи и Виж какво представлява Каолиново и селата около него?Пустош, обрастналост и циганизация! И безвремие!
  • 106 Кеш, кеш, кеш ...

    7 1 Отговор
    Направените от акционерите инвестиции са правени в КЕШ. В КЕШ или пари "на ръка" се дават, за да не се проследят едни пари, произхода им е неясен и върху тях не се знае дали са плащани данъци към държавата! Ако влезем в Еврозоната и приемем еврото, ще плащат кеш на кукуво лято! Затова мафията не иска еврото, защото такива мошенници няма да могот да перат пари във фалшиви проекти!
  • 107 Стършел

    4 5 Отговор

    До коментар #102 от "Лъжи, лъжи и пак лъжи":

    Кое послдните 35 години не е балон под налягане! Даже EU и Нато!
  • 108 Икономист

    4 5 Отговор

    До коментар #102 от "Лъжи, лъжи и пак лъжи":

    Тия приказки ги слушам от 20 години вече как догодина щял да се спука.. мина 2008 кризата не се спука, мина ковида пак не се спука, въпреки че беше затворен 🤣🤣
  • 109 Акционер

    1 6 Отговор

    До коментар #97 от "Лъжеш!":

    Адресът ми също го има

    Коментиран от #111, #126, #128

  • 110 Кеш, кеш, кеш ...

    8 2 Отговор
    При набирането на инвестициите, паркът не е провел кампания за публично предлагане на ценни книжа по процедурите на закона, както и че голяма част от сумите са постъпвали в брой и очевидно за тях НЕ са били плащани данъци. С две думи - едни мръсни пари са били "изпрани" в Исторически парк!
  • 111 Къде е той?

    6 1 Отговор

    До коментар #109 от "Акционер":

    В собствените ти фантазии. Хаха.
  • 112 Цитат от акционер

    8 2 Отговор
    "Калчев заяви, че Ивелин Михайлов му дължи 445 хил. лв. - лични и служебни средства. По думите му в това число влизат възнаграждения по 6-годишен договор за охрана на парка, както и 190 хил. лв., които дал в кеш като инвестиция в парка. Той съобщи, че това най-често се случвало на бензиностанция по пътя за село Неофит Рилски. Той каза още, че за инвестициите си получил обратно за всичките години само около 40 хил. лв., като те обикновено били вадени от сакове с пари, които държал в багажника си."
  • 113 И аз имам виждане

    11 2 Отговор
    Ама в това виждане Ивелин Михайлов и Величието не ги виждам.
  • 114 Пирамиди, фараони, пирамиди

    8 1 Отговор
    Другият инвеститор в парка Симеон Иванов също дал сумата от 10 хил. лв. в брой, но чрез посредник - Мирослав Стоянов. С него той сключил договор за заем на фирма "Сборувам", като според уговорката трябвало да получава лихва от 1% на месец и падеж в края на март тази година. Иванов съобщи, че му е обяснено, че със сумата му ще се плащат заплати на работници, работещи за изграждането на къща в Неофит Рилски. Миналата пролет той бил поддикнат да смени настоящия си адрес, а по-късно му било намекнато, че за да си получи парите си обратно, е трябвало да намери някой друг, който да вложи същата сума при същите условия.
  • 115 Мисля, че ...

    7 5 Отговор

    До коментар #67 от "Българин":

    Медиите на прокопиев разкриха мръсните схеми на този смешник с исторически парк, който е само една кукла на конци, зад него стоят други хора на една трибуквена групировка, коато е превзела черноморието и най-вече Варна. Пари перат перачите.

    Коментиран от #119

  • 116 Къв мрамор бре?

    9 1 Отговор

    До коментар #98 от "Икономист":

    Какъв камък какъв мрамор бре, това са едни опасни сгради без разрешителни, строени с материали от разрушени сгради!!!!
  • 117 Реалност

    8 1 Отговор

    До коментар #98 от "Икономист":

    Извън позволеното време, включително и през нощта, са пристигали камиони със строителни материали от цялата страна. Камъни, използвани за изграждането на сградите, били от стари сгради и училища от цялата страна.
  • 118 Фараони - пирамиди

    8 1 Отговор
    Имало и случай за сгради без акт 16, както и работещите в парка нямали трудови договори! За шесте години, не била извършена нито една проверка! Това се дължи на политическо покровителство от политическа сила. ГЕРБ не отидоха на заседаниетъ на комисията за исторически парк, а депутатите от ДПС го напуснаха рано, без да зададат каквито и да било въпроси! Гузен - негонен бяга! Ето ги двете партии покровители на исторически парк! Сами се издадоха!

    Коментиран от #123

  • 119 Булдог

    5 6 Отговор

    До коментар #115 от "Мисля, че ...":

    Няма по голямо зло за България последните 35 години от Прокопиев и менторът му И.Й.К!

    Коментиран от #121

  • 120 Лъжи, лъжи и пак лъжи

    8 1 Отговор
    Личи сериозно разминаване между декларираната от Михайлов огромна стойност на парка от порядъка на стотици милиони левове и официално обявените активи на дружеството, чието балансово число е 13.5 млн. лв
  • 121 Напротив!!!

    8 0 Отговор

    До коментар #119 от "Булдог":

    Няма по голямо зло за България последните 35 години от мафията зад ДПС-ГЕРБ, сикаджии, тимаджии и тим подобни!
  • 122 Пари се перат!

    7 2 Отговор
    Пирамида, незаконна банкова дейност, фалшиви акции: Разработките на МВР за Ивелин Михайлов. Кеш, кеш, кеш...
  • 123 Булдог

    3 5 Отговор

    До коментар #118 от "Фараони - пирамиди":

    То цели участаци от магстрали са без акт16 и кво от това
  • 124 Аман вече

    10 2 Отговор
    Този Ивелин е за разследване, съд и затвор!!! Аман от престъпници в Парламента! И този и той щял да ми става депутат, за да получи имунитет, за да не го съдят!
  • 125 Корупция!!!

    8 1 Отговор
    Не разбирам защо комисия в НС се занимава със сектата?! Това е работа на институциите! Къде е Прокуратурата, Съда, МВР, НАП...?????
  • 126 Хахаха

    6 2 Отговор

    До коментар #109 от "Акционер":

    Дано си върнеш "инвестицията" :)
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Тикволандия

    9 3 Отговор

    До коментар #109 от "Акционер":

    Инвесторите - измамени камилчета, няма страшно! Пари няма да ви върнат, но активи ще ви върнат. На един юрта, на друг - кубик итонг втора ръка, на трети - монета с фейса на хана, никой няма да остане на сухо!!!
  • 129 Истината

    9 1 Отговор
    Има проверки и за неправомерно придобиване на недвижими имоти в землището на с. Неофит Рилски, като има съмнение за схема за изпиране на пари.
  • 130 Майора

    9 4 Отговор
    Блажени вярващите Михайлов! След станалите разкрития за теб и твоите дела надали някой ще гласува за теб!

    Коментиран от #133

  • 131 Без име

    5 3 Отговор
    О ужас,спрете се бе хора!!

    Коментиран от #136

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Един там

    2 8 Отговор

    До коментар #130 от "Майора":

    Аз ще гласувам за Величие отново.

    Коментиран от #140

  • 134 Един там

    5 2 Отговор
    Мирише тук на възрожденски простата...
  • 135 Партагойзе

    7 1 Отговор
    Голяма мафия този исторически парк! Кеш-кеш-кеш...Има Закон за ограничаване на плащанията в Брой! Този Ивелин Михайлов, ако всичко това беше в Германия, досега щеше да е в Затвора! Ама том Финансамт не си бърка в носа като нашите от НАП, дето се сетили след нам си колко години, че Ивелин Михайлов не си е плащал данъците в размер на 400 000 лв.! Кеш ли?!
  • 136 „Оркестър”

    4 1 Отговор

    До коментар #131 от "Без име":

    О ДА...КАРТАГЕН ТРЯБВА ДА
    БЪДЕ РАЗРУШЕН....☝
  • 137 Съд и затвор!

    6 1 Отговор
    Там където се плаща КЕШ има пране на пари и пари с недоказан произход! Такива са за затвора!
  • 138 Странно

    6 1 Отговор
    В Италия например прагът за разплащания в брой е 1000 евро. У нас си размятват едни пари в едни чували без никакви проблеми. Парк строяли. Ами стройте, ама да е законно!
  • 139 ЦИРКаджии

    5 2 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    КАК КОЕ? Го няма. МИ 51 НС и Парламентарната група на Величие в това НС. Бъдеще не осъществено? Кога стане тогава?
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Локото

    5 3 Отговор
    Ама вие си мислите, че ще влезете ли в 51 НС? Хайде малко по-бавно с плановете и малко по-полека!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Ива

    4 4 Отговор
    Трол до трол!
    Господин Михайлов,създаденото от вас като изп.директор и вашите инвеститори говори най-много,останалото са обиди и клевети.
    Бъдете здрави,ние,мислещите хора сме с вас
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Ива

    1 5 Отговор
    VIVA г-н Михайлов и всички,инвестирали в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 ама как точно ще я водиш

    3 4 Отговор
    ОТ ЗАТВОРА ЛИ БЕ ИЗМАМНИК !!!
  • 148 Сър Пичук

    3 2 Отговор
    Величие е бай-бай!
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този

    1 0 Отговор
    Болен мозък "вече" е влезнал в новия парламент и че и ще води Парламентарна група.А,бе къде ги намират такива нагли боклуци? Първо ще водиш физзарядка ЦСЗ за измамите.А той се цели в парламента ,за да си осигури имунитет като всички престъпници вътре Тиквата,Мистър Магнит ,Младенов ,Копейката и други.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове