1 Август, 2024 12:01 3 375 60

И след почивката отново напрежение в НС

  • народно събрание-
  • скандал-
  • награда-
  • георги атанасов

ПП-ДБ инсталираха начело на София цялата „детска градина на ДС“

И след десетминутната почивка продължи напрежението в залата по повод декларация, прочетена от Атанас Атанасов от името на ПГ на „Продължаваме промяната-Демократична България“(ПП-ДБ) по повод вчерашното решение на Министерския съвет да предложи на президента да издаде указ за награждаването на Георги Йорданов Момчев с орден „Стара планина“ - първа степен, за големите му заслуги в областта на културата и изкуството.

В декларацията Атанасов припомни за действащ закон от 2000 г., с който комунистическият режим у нас е обявен за престъпен. Това на свой ред предизвика реакцията на БСП, нейни депутати застанаха от двете страни на трибуната до Атанасов, последва прекъсване на заседанието за кратко, писа БТА.

Демокрацията означава и да бъдеш толерантен към опонента.

Прочетох този закон, защото вчера служебното правителство е взело решение да предложи за награда бившия член на ЦК на БКП и министър на културата Георги Йорданов, обясни след подновяване на заседанието Атанас Атанасов. Според него българските граждани трябва да имат оценка какво се е случвало тези 45 години, когато са съсипвани съдби, когато след 9 септември 1944 г. са издадени над 2000 смъртни присъди, наложен е едноличен тоталитарен режим.

Това е възмутително, този министър-председател е ваш продукт (Димитър Главчев, бел. на реп.), той беше ваш депутат, председател на Народното събрание от вашата парламентарна група, ако не се разграничите от неговите действия, сте лицемери, обърна се Атанасов към ГЕРБ-СДС.

Предложението Георги Йорданов да получи ордена е на всички творчески съюзи в България, реагира Иван Ченчев от „БСП за България“. Този човек е получавал много държавни отличия, ордени, след 1989 г., това е една безспорна личност за българската култура, изтъкна представителят на социалистическата партия.

В спора се включи и лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, според когото

е жалко и срамно от трибуната на НС да бъде омерзено името на достоен българин като Георги Йорданов.

Той остави на Назарян сборника „Беседи по комунистическата нравственост“ , който да даде, по думите му, на „ бившия функционер, бившия комунист Атанас Атанасов“ . Тоталитарният режим е създал и него самия, това, което той направи, не е много хубаво "за стар комунист като него", продължи Костадинов. Според него БСП е трябвало да реагират по-твърдо в тази ситуация.

Георги Свиленски каза, че Атанасов, като прокурор, е служил на тоталитарната власт. "Катерили сте се по раменете на българската комунистическа партия, за да станете голям прокурор, сега се катерите по раменете на Георги Йорданов, за да станете голям политик – няма да можете", заяви депутатът от БСП. Съборихте Паметника на Съветската армия – паднахте с 20%, сега какво мислите – че ще качите с 20% ли, нищо добро не ви чака, г-н Атанасов, не съм очаквал, че ще посегнете на едно свято име за българската култура, възмути се Свиленски.

За пореден път се правят тук спекулации - никога не съм членувал в БКП, с тези от БСП, които твърдят това, можем да се срещнем в съда, отговори Атанас Атанасов.

Георги Георгиев от ПГ на ГЕРБ-СДС напомни на колегите си от БСП, че нямат право да заграждат никого, който е инакомислещ. Упрекна Атанасов, че думичка не казал за много по-страшната ДС, за кмета на София, „който е трето поколение ДС“.

ПП-ДБ инсталираха начело на София цялата „детска градина на ДС“,

да видим пътя на парите, да видим как е основана фирма „Телерик“, допълни той. Трябва да се определите – или сте „за“, или сте “против“, призова Георгиев.

Кметът на София Васил Терзиев не е инсталиран, а избран от софиянци, ГЕРБ е трета политическа сила в столицата, „Бойко Борисов е бил член на БКП“, включи се и Явор Божанков от ПГ на ПП-ДБ.

Вече един час коментирате комунистическия режим, а 35 години по-голяма част от вас се възползва от това, което е построено от него, коментира председателят на ПГ на „БСП за България“ Борислав Гуцанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умирам от смях

    73 17 Отговор
    Гнома псевдогенерал Наско кво лае? Да не си е намерил случайно членката карта в БКП или картончето на агент от ДС ???

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Град Козлодуй

    30 9 Отговор

    До коментар #1 от "Умирам от смях":

    точно
  • 3 провинциалист

    59 5 Отговор
    На тия защо не им спрем заплатите най-накрая?

    Коментиран от #21

  • 4 честен ционист

    40 15 Отговор
    И тройката кебапчета за 33 стинки в столовата на НС не ги умиротворява.
  • 5 Европеец

    51 6 Отговор

    До коментар #1 от "Умирам от смях":

    Прав си...
    Предизборния цирк е във вход..... Хем е тъжно хем е смешно бивш комунист като късия Наско да заклеймява комунистите.... Разпускай и избори до дупка, докато свършат парите да купуват гласове....
  • 6 ДеПеСарско библиотекарската мафия

    27 11 Отговор
    Къде бяха Бсп 30 години и не спря унищожението на България
  • 7 Град Козлодуй

    35 11 Отговор
    Нас червеното знаме роди ни, то ни изучи образова, то ни даде дом и семейство и продължава да ни показва правия път.
  • 8 да де

    55 10 Отговор
    Гнома от червен прокурор стана активен борец против комунизма и пръв атлантик.
  • 9 ккк

    36 6 Отговор
    защо народа ги търпи ,да изрине всички
  • 10 Амадор

    45 5 Отговор
    Генерала беше прокурор при социализма после демократ а сега ще променя страната това се казва да израстваш умствено.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Боку

    31 8 Отговор
    Терзиев не е работил в ДС и не може да бъде обвиняван за родителите си. А защо се отрече от родителите си, това е срамно
  • 15 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    12 11 Отговор
    "ГЕНЕРАЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА БЧК ПРОФ. Д-Р КРАСИМИР ГИГОВ БЕШЕ НАГРАДЕН С ОРДЕН „СТАРА ПЛАНИНА“ ПЪРВА СТЕПЕН"
    На официална церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2, президентът на Република България Румен Радев награди генералният директор на БЧК проф. д-р Красимир Гигов с орден „Стара планина“ първа степен за изключително големите му заслуги за развитието на системата на здравеопазването, медицинското образование, науката и практиката."/ 07.04.2024г.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Аааааа

    21 12 Отговор
    Никой не може да успори, че построеното по време на комунизма се ползва до наши дни. Но е построено от тези преди нас, хора, роднини....
    Отрекохме комунизма през 2000г. - добре. Тогава питам, защо все още има в парламента хора родени преди 1980г., примерно !? Къде са справките за всичките тези лица, както и кандидат депутати, за техните родствени комунистически връзки/обвързаности/наследство !?
    Хайде де, врекъл се на партията или властовик по кръвна линия, момина сълза......не на мене тия.

    Коментиран от #25, #28

  • 19 Хахахаха

    28 9 Отговор
    байТанас громи комунизма!!!😂😂😂😂 Все едно Асен Василев да се бори с драг-кралиците!😂😂😂🤣🤣🤣
  • 20 Исторически факт !

    12 15 Отговор
    Доклад на Петър Младенов,1989: Другари, докарахме страната до тежки деформации, широко ширеща се корупция
    „Когато говорим за сериозна кризисна ситуация, ние имаме предвид следните явления и тенденции, оказващи силно социално, икономическо, политическо и морално влияние върху общественото състояние на нашето общество
    Дълбоки деформации в обществото и системата на управление.
    -Стагнация в икономическото ни развитие, застрашително изоставане в структурното и технологичното обновяване на икономиката вследствие на груби грешки в стопанската и инвестиционната политика, застрашително нарастване на външния дълг;
    -Увеличение на инфлацията, тежки трудности на вътрешния пазар и в крайна сметка влошаване на жизненото равнище, наличие на широко разпространена корупция;
    -Сериозни поражения в духовния и интелектуален живот на нацията и упадък на основни морални принципи и ценности;
    -Достигане на уродлива степен в развитието на режима на лична власт на Тодор Живков
    -Преди всичко трябва да припомним, че началото на сегашните трудности на страната датира отпреди 15-20 години, но те особено се изостриха през последните две петилетки
    -Изключителна тревога буди стремителното нарастване на задълженията ни в свободно конвертируема валута.
    Брутният дълг на държавата надхвърли 10 млрд.$ Брутните ни задължения неколкократно надвишават годишните постъпления в конвертируема валута. Само лихвите през следващите шест години са 4-4,5 млрд.$"

    Коментиран от #31, #51

  • 21 Баце

    23 4 Отговор

    До коментар #3 от "провинциалист":

    Заплатите им са най-малкия проблем, КЕША по чекмеджета и офшорки, там трябва да се ударят, ама нема кой
  • 22 ДОЛУ БКП!

    12 20 Отговор
    ОБИЧАМ ОТЕЧЕСТВОТО,МРАЗЯ ПО$ТКОМУНИ$ТИЧ€$КАТА "държава" НА ЗАДКУЛИ$И€ТО!
    ВЪН ПР€ДАТ€ЛИТ€ РОДООТ$ТЪПНИЦИ РОЖБИ НА БКП и КД$ - (Б$П, ДП$, Г€РБ)!
    ВЪН $ЛУГИТ€ НА циони$тит€ $АТАнато - ДБ, ПП, А$Б...!
    СПЕШНО АНТИКОМУНИ$ТИЧ€$КА РЕВОЛЮЦИЯ! НОВА КОНСТИТУЦИЯ!
    НОВ НАРОДЕН СЪД! ФАТМАКЪТ ОСЪДЕН ПРЪВ! ЛУСТРАЦИЯ!ЛУСТРАЦИЯ! ЛУСТРАЦИЯ!
    РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ $АТАнато! РЕФЕРЕНДУМ ЗА €ВРОТО!
    ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК! 80г. комунизъм СТИГАТ! СТИГАТ!
    ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА ОТ циони$ти($луги на $АТАнато) БЪЛГАРИЯ !
    ДА ЖИВЕЯТ СВОБОДНИТЕ БЪЛГАРИ С ГЛАВНО "Б"! ВЪН Ч€РВ€НИТ€ Б О К Л У Ц И!

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ха ха

    11 21 Отговор
    Няма значение какъв е Атанасов и дали се е издигал при куманизма! Той не иска държавна награда. Не е редно министър в престъпен режим да получава държавна награда за каквито и да било заслуги. Все едно да отличим Хитлер като художник...
  • 30 На манежа

    7 5 Отговор
    За народа хляб и зрелища ! На тези всичките куклички мястото не им е там .

    Коментиран от #54

  • 31 ха ха

    13 12 Отговор

    До коментар #20 от "Исторически факт !":

    Човекът го е описал в детайли. В резюме:
    Куманизмът фалира - икономически, финансово, политически и морално. Точка.
  • 32 Шегобиец

    9 2 Отговор
    Страхотно! Добро шоу!
  • 33 ммм даааа

    6 2 Отговор
    Еми и аз така се чудя другари и след мъглата: "А мъгла". (Тодор Колев - Как ще ги стигнем? )
  • 34 Тролче

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "дамм":

    Трябва да го напишеш правилно либералите, копейките и модернистите са ... на бг свинарника.
  • 35 Атанасов

    14 5 Отговор
    Свиленски не каза, че бил член на БЛП, а че си служил на тоталитарната власт и си се катерил по раменете на БКП, пак не си разбрал, защото толкова ти е сивото в кутията на раменете ти!
    Жабче амбициозно, нищо даром не се дава! За да не те приемат за член на Б К П, е имало голяма причина!!! Но за това пък си доносничил и за тива си бил угоден!
    Марш в гьола!
  • 36 Точен

    9 6 Отговор
    По време на соца имаше много простотии, но беше 2-2,5 пъти по-добре от сега като работа, спокойствие, почивка, стандарт, сигурност и човешки отношения. Най-гадни бяха доносниците, а Наско деебеецът е бил прокурор на база на такива доноси.
  • 37 факт

    12 5 Отговор
    Държавата гори и се взривява, хиляди хора да обгазени, десетки са евекуирани, горят гори и земеделска земя, горят къщите на хората, а в българското АНТИнародно събрание се занимават с обявения за престъпен комунистически режим, управлявал до 1989 г. по време на който пожарите се гасяха на момента, хората живееха спокойно и имаха сигурност за утрешния ден. Днес децата на този микроскопичен антикомунист са в САЩ и от трибуната на НС той защити възможността депутатите да имат двойно гражданство като не се посвени да заяви, че никой няма право да лишава децата му, които имали американско гражданство, от правото им да депутатстват и да управляват България. Този наглец с камъни трябва да бъде изгонен от свещената земя на Ботев и Левски.
  • 38 Куче медалист казаха

    4 2 Отговор
    Да даваш медали за българска култура е оксиморон някакъв..във всички български телевизии прожектират франчайзи на западната масова телевизия..всичко е изкопирано до едно..шоуто на Слави..маскирания певец биг брадър..театъра играе западни пиеси..киното е без коментар..стойностната бг култура се свързва с еденици в класическото изкуство..говорим за талантливи личности за които няма как да раздаваш медали на трети лица..държавата както се казва е пред закриване тия се чудят как да раздават медали на разни хора които след 89 никой не е чувал и виждал

    Коментиран от #40

  • 39 БКП са престъпници понеже сдадоха

    4 4 Отговор
    Социализъма и създадоха пазарна икономика която използват за пренареждане и определяне на съдбата на българите и България по неравностоен и опорочен начин и непонятен начин факт е че за 35 години демокрация от 9 млн българчета станахме 6 млн българчета
  • 40 Българчето от ДПС

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Куче медалист казаха":

    Никой като теб

    Коментиран от #41

  • 41 Чезни

    5 2 Отговор

    До коментар #40 от "Българчето от ДПС":

    Селски аз българската култура трудно я понасям защото не я разбирам..възпитан съм в класически измерения където таланта и гения е ясно видим..на тоя дъртак са се чудели какъв медал да му дадат и са решили че ще е за култура
  • 42 Вече не го слушам този

    4 4 Отговор
    Комунистическия прокурор и част от ДС който освен доноси и манипулации ,вкл.и корупция и търговия с влияние се противопоставя на човек който действително има доказани заслуги за българската култура и ги принизява до режим преди 35 г.в който пак е бил министър на културата ,а имал ли е принос тогава ,нещо по въпроса ,нещо за ЮНЕСКО за българската археология ?И по късно след 1989 г.?Нямам думи от поведението на Гнома !
  • 43 Съвсем полудя и ще ги разбие

    4 6 Отговор
    ПЕЕВСКИ: БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е В ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ ОТ ЕДИН СЕЛСКИ КРЪЧМАР ОТ СЕЛО ТРУД! МОЯТА КАМПАНИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗВЕНЧАВАНЕ НА ЦЕЛИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ МОДЕЛ! ОБЕЩАВАМ ДА ДАМ ИСТИНАТА НА ХОРАТА ЗА ВСИЧКИ. ХОРАТА ТРЯБВА ДА ВИДЯТ ИСТИНАТА И ДА ПОЛУЧАТ НОВО НАЧАЛО. ВСИЧКИ МАСКИ ДА ПАДНАТ! ЩЕ СТИГНА ДОКРАЯ И ЗА АГЕНТ "САВА" И ЗА "МИСТЪР КЕШ"!
  • 44 Стеф

    4 2 Отговор
    Атанасов не е бил член на БКП, Борисов е бил член на БКП, но това не важно. Не трябва да се страда заради БСП и да се обръща внимание на цирковете, които правят.Ами да се залавят за работа и да оправят държавата, защото се чувства нейното отсъствие. Висши партийни функционери от онова време няма как да получават такива държавни отличия. Трябва да се разграничи Васко Ушито, който сега е на изборна длъжност и не е заемал поста по онова време с въпросния господин от времената на комунизма.
  • 45 Град Симитли

    6 2 Отговор
    ".... Бойко Борисов е бил член на БКП“, включи се и Явор Божанков от ПГ на ПП-ДБ...."
    .... И още как!
    Търкал е ушите на самия Генерален Секретар! :))

    Коментиран от #56

  • 46 Светльо

    7 1 Отговор
    Двама се карат Пеевски печели, нищо, че не може да му се вярва. И той е много изнервен, на него пък не му дават да управлява държавата. Докога такива примитиви ще казват какво да правим, много станаха, да се махат всички досегашни лидери и техните заместници.
  • 47 Гном - антикомунист?!?!

    7 3 Отговор
    Тиквата му приглася. Ще умра от смях. Да влезе д- р Гълъбова. Закривайте го това народно събрание! Срам и позор за българската нация, да не говорим за финансовите загуби.
  • 48 Тома

    5 0 Отговор
    Шоуто т...шаци на рояци изпълнено от смешници депутати
  • 49 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    3 5 Отговор
    Комунисти срещу комунисти, Гнома срещу Баджанака на Крадеф, само преди година заедно цукаха от едно шарлатанско корито, но сега се щипят и пищят като деца. Кога Гнома е прав, когато избраха отроче на ДС комуняци за кмет ли или сега. Кога Баджанака е прав, когато си прекръстиха партията Комунисти на Цоцаалисти и заклеймиха комунизма като вреден или сега. За Копейките не говоря, те са комунисти колкото са европейци, те са такива какъвто е кръволока Путлер, и ако Жужето приеме исляма и те ще го приемат и ще си направят сонет преди него...

    Коментиран от #55

  • 50 Чума

    3 0 Отговор
    Защо Герб не се надигна да защити идеологическия си партньор!? БКП имам впредвид!
  • 51 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Исторически факт !":

    и да дойдат Танковете от Горна Баня или Станко Тодоров , не бе Станко със Танко нещо беше май , заради Петърчо Муденов ни вдгнаха тогава по тревога в Бригадата и заради не разбрали Журналисти , тогава пейзажа го украсиха яко та тия от КСВ не можаха да вденат веднага баш какво се случва и званът на Цербера (ТРЕВОГА) , тогава щеше да си дере кожата добре че казаха на време Отбой !!!.
  • 52 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    1 4 Отговор
    другарят П€Д€рад€Ф НАГРАЖДАВА Ч€РВ€НИ Б О К Л У Ц И, А В ЗАМЯНА ИМ И$КА НАЗНАЧ€НИЯ НА Ч€РВ€НИ КАЛИНКИ ПО Ч€РВ€НИТ€ " държавни" "ин$титуциит€"! ТОВА € ФАКТ, В БЧК € ПЪЛНО $ Ч€РВ€НИ КАЛИНКИ, И НАВ$ЯКЪД€ € ТАКА, НАЙ-В€Ч€ В армийката, $ВР, ДАН$,МВР, ДАР, Н$О... !
    ОСТАВКА ЗА П€Д€рад€в! 80г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ! СТИГАТ!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Стенли

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "На манежа":

    Абе хляб няма но зрелища поне има
  • 55 Разликата

    2 2 Отговор

    До коментар #49 от "Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬":

    1. Генерал Атанас Атанасов НИКОГА не е членувал в БКП!!!!!! Никога!!!!
    2. Терзиев, както и всеки от нас, е нечий внук, но това не ни прави отговорни какви са били дядовците и бащите ни, всеки пълнолетен е отговорен сам за себе си! Ако твоя баща е убиец, това прави ли те и тебе такъв??.

    Докато Бойко Борисов, със собствената си ръка е писал: "моля да бъда приет в редовете на българската комунистическа партия" !!! ... ....
  • 56 Истината

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Град Симитли":

    Ген. Атанас Ататасов никога не е бил член на БКП, но Бойко Борисов е бил член на БКП!
  • 57 Издънка

    2 1 Отговор
    Наистина е срамно едно от лицата на престъпния комунистически режим да бъде награждавано.Главчев се е издънил колосално.
  • 58 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    2 2 Отговор
    другарят П€Д€рад€Ф $ТАВА ЧЛ€Н НА БКП ВЪВ ВТРОРИ КУРС НА вУенното училище ДОЛНА МИ ТЪПОТИЯ!
    ПОМНЯ КАТО ДОЙДЕ В СОФИЯ ЗА ПРЪВ ПЪТ КАК ПРЕСКАЧАШЕ РЕЛСИТЕ НА ТРАМВАЯ , ЧЕ ДА НЕ ГО УДАРИ ТОКА....!
    ПАЗИ БОЖЕ КЬОРАВО ФАТМАЧ€ ДА ПРОГЛ€ДН€!
    P.S.
    МОИТЕ ДЯДОВЦИ БЯХА И ДВАМАТА НА ФРОНТА, И СЛЕД КАТО ВИДЯХА кои И какви $а Комунягит€ СА ОТКАЗАЛИ ДА СТАНАТ ПАРТИЙНИ ЧЛ€НОВ€, милицион€ри, доно$ници и т.н.!
    ЗАТОВА ЦЯЛ ЖИВОТ БЯХА БАЧКАТОРИ, РОДИТЕЛИТЕ МИ И ТЕ, А МЕН другарят П€Д€рад€Ф И н€говит€ ПРЕДШ€$ТВ€НИЦИ(Г€Йралит€ : д. георгиев(цани км€та), €ф€нди $. $им€онов, пигм€й попOFF) във ВВС МЕ "$ЪКРАЩАВАХА" КАТО "ВРАГ НА НАРОДА"- АНТИКОМУНИ$Т И АНТИ-натов€ц!
  • 59 Родителите на Атанасов

    1 0 Отговор
    не са ли били видни областни комунисти от БКП? Май ще излезят верни хипотезите, че децата на комунистите управляват Територията?
  • 60 ха ся

    2 0 Отговор
    тоя псевдогенерал Инч Хай-Гном да не би да е дочул, че и на него комунистите са утрепали дядо му...!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове