1 Август, 2024 12:21 6 889 16

Юлий Павлов: Ако ИТН искаха споразумение, преговорите нямаше да са публични

  • юлий павлов-
  • итн-
  • мандат

"Изчерпани са възможностите за мнозинство, което да излъчи кабинет", каза Теодор Славев

Юлий Павлов: Ако ИТН искаха споразумение, преговорите нямаше да са публични - 1

Ако ИТН искаха да се достигне споразумение, преговорите нямаше да се водят публично. Фактът, че се водят публично, ясно ги обрича на провал и показва каква е тяхната цел. Това заяви социологът Юлий Павлов в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Според него преговорите, водени от ИТН, имат две цели – едната е да се отложи датата на изборите – да не е в края на септември, а да е в началото или средата на октомври. Две са датите, на които да се върне мандата - 6 август, другата е на 13-ти.

Според политолога Теодор Славев са изчерпани възможностите за мнозинство, което да излъчи някакво що-годе стабилно правителство и което да управлява. „В този парламент единствено възможно управление трябваше да се включи ГЕРБ като партия, която носи стабилност”, допълни Славев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    39 19 Отговор
    абе откъде ги намирате такива умници. Преговорите са публични точно за да се види кой иска да има нормална държава и кой си гледа личния интерес.
  • 2 Обективен

    24 4 Отговор
    Кирка в НС е безкраен и трябва да се разпуснат всички клоуни , защото на народа му писка и ще вземе сопите
  • 3 Трак

    36 7 Отговор
    Че от кога публичноста се наказва с провал ??? Ооо да ясно — ние си признаваме че парламентарната система обрича нацията на задкулисие и задкулисни договорки между олигархията която представлява организираната престъпност и всички публични и прозрачни честни договорки нямат почва и успех , още по малко пък демокрацията която се изразява в референдуми
  • 4 Емо

    28 8 Отговор
    Е то стана ясно, че ГЕРБ не иска да се включи в управлението, освен ако не се включи и омразното им ПП, все го псуват, ама го искат. Шизофрения. Изборите ще продължат по 2-3 годишно докато ГЕРБ свършат парите за купуване на гласове и се свият до нормалните им 2%.
  • 5 Жоро

    24 2 Отговор
    Друго си е да е тайно, да пуснат на няколко от дежурните "социолози" на хранилка по някоя хилядарка да манипулират общественото мнение по телевизиите - колко лоши са ония, а колко добри са тия, ама лошите им пречат да направят правителство - на това му се вика предизборна кампания.
  • 6 Гост

    25 5 Отговор
    Ако бяха закрити същите аналЛЛизатори и курментатори щяха да лъжат за задколисните договори на ИТН. Сега, когато им е отнета тази възможност, само може да реват, че било шоу и подобни глупости.

    Много ги е страх либералите мафиоти от дясна проевропейска, но предимно българска партия, която първо защитава български позиция и след това общоевропейските.
  • 7 Бамбука

    22 2 Отговор
    Простотия до шия. Първата не иска да направи кабинет, предпоследната си играе на такъв. И всичко това на гърба на данъкоплатците. Накарайте всичките тези паразити сами да си плащат за престоя в НС, а не да доят народа. Ще кажете такава е реалността, но тогава да не говорят за морал.
  • 8 Другата цел на смешниците

    20 12 Отговор
    е да си придадат вид на изключително отговорни и загрижени за съдбините на отечеството. С надеждата да прилъжат някой и друг наивник на предстоящите избори.
  • 9 Лост

    15 2 Отговор
    И как да се включат ГЕРБ като никой не иска с тях,а те не искат с други,ако не било с първия мандат?
  • 10 читател

    16 3 Отговор
    сутринта вече ходих по голяма нужда, но този като го видя, и пак май ще ходя....
  • 11 Ами ИТН

    15 4 Отговор
    не искат задкулисие. Всичките продажници ви влекат тайноте договорки.
  • 12 Град Симитли

    9 0 Отговор
    Дърт вампир!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Развийш ли

    12 1 Отговор
    Явно ще се върви към Президентска Република Българина не е узрял за парламентарна демокрация Както каза еди кой си няма материал за това а друг че трябва да се смени чипа
  • 15 Красимир Петров

    15 5 Отговор
    Хаха пълен смешник
    е този Павлов.Колкото и да са ми ангипатични ИТН,те са единствените които правят публични разговори.
  • 16 Господин

    4 0 Отговор
    Павлов ,всички преговори за съставяне на правителство трябва да са публични! Това трябва да е така за да знаят избирателите какви ги вършат избраниците им, а не да се правят на демократи само на хартия, а реално да изпълняват заповедите на ПОСОЛСТВОТО/ПОНЕ ЗА ТОВА ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ФОКАЗАТЕЛСТВО/.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове