15 Август, 2024 17:16 2 701 16

Проданов: Разликата между Нинова и инсталирания след преврата Гуцанов е космическа

  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • гуцанов

За пореден път трябва да се убедим, че спасението е в нашите ръце. Никой няма да дойде и да ни спаси

„Един от квесторите в парламента, който е там още от Великото народно събрание, ми каза: „Колкото по-високи стават токчетата в залата и по-лъскави колите на паркинга на депутатите - толкова повече нивото пада“. Така народният представител от „БСП за България“ Христо Проданов отговори на въпрос на SafeNews в разговора за нивото и ефективността на работата на парламентите през последните години. И добави:

„Не изключвам БСП от цялостното падане на политическото ниво в България. Правя сравнение между предишния председател на парламентарната група Корнелия Нинова и след преврата инсталирания Борислав Гуцанов. Разликата е космическа. Това се вижда от хората и те ни го казват при срещите ни с тях. Корнелия Нинова е политик с добри ораторски възможности, с добро излъчване, с политически действия. Докато Гуцанов е на светлинни години от нея“, каза Проданов.

„В България хората гласуват по-скоро емоционално, отколкото рационално. Да се върнем в 2001 г., когато дойде Царят да ни „спасява“ за 800 дни и видяхме колко ни „спаси“. След това дойде Бойко Борисов да ни „спасява“ и всички сме свидетели, какво чудовище създадохме. Само в България е възможно да създадеш политически проект и след два месеца той да бъде политическа сила. Видяхме го и с „Шоуто на Слави“ и ИТН, които бяха избрани и след два месеца бяха първа политическа сила. След това така се случи и с ПП-ДБ. Назад в годините се сещам за „Атака“. Сега е „Възраждане“. След това сигурно ще дойде „Прераждане“. Това са проекти, създадени за хора, които отричат и мразят всичко и всички“, коментира социалистът и подчерта:

„За пореден път трябва да се убедим, че спасението е в нашите ръце. Никой няма да дойде и да ни спаси. Трябва да залагаме на партии и хора, които са с опит и традиции“.

За предложението на Корнелия Нинова и група народни представители райският газ да бъде включен в списъка на наркотичните вещества: „Ще продължаваме да имаме проблем с райския газ, ако не се вземат категорични мерки. Ще продължава да си има търговци, които тровят децата ни по дискотеките и навсякъде, където се сетите. Към момента, отново по предложение на БСП, е забранена продажбата на райски газ на непълнолетни деца. Очевидно е, че това не се случва. Очевидно е, че той се продава навсякъде. Затова предложихме райският газ да бъде обявен за наркотик“, посочи Христо Проданов.

„Не знам, това не прави ли впечатление на колегите от партиите и парламентарните групи, които не подкрепиха нашето предложение за проект на решение. Не виждат ли флакончетата, които се търкалят в краката им, и какво става вечер около църквата „Св. Неделя“, например“, реагира социалистът.

„В 44-тото народно събрания, в Комисията по икономическа политика и туризъм поканихме Стоян Мавродиев. Аз му зададох въпроса: „На какво основание той е отпуснал точно този кредит?“ Това може да се провери в стенографските записи на Народното събрание. Той отговори с неуважение, така бих го характеризирал, че все пак ББР не е банка за бързи кредити и тя раздава кредити на сериозни инвеститори“. Това каза народният представител от „БСП за България“ в коментара си за скандала около Мавродиев, Гайтански и Българската банка за развитие. И добави:

„Този сериозен инвеститор на сериозен кредит и други такива кредити, раздадени на други хора, рано или късно ще цъфнат. Проблемът и това, че излиза наяве, е основно в разделението на ДПС. И това се вижда от всички. Борбата между Пеевски и Доган изкарва Вълка на светло“, заключи Христо Проданов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    5 2 Отговор
    Които Лети високо Ниско Пада
  • 2 Лошо лошо материал

    16 6 Отговор
    Гайтански Кожарева Грънчаров Гуцанов

    Котюклиева Везенкова Гущерова Свинаров Ковешки Бъчварова Тицин Паси
    Ризова Главчев Плевнелиев Цачева Кобурготски. Чобанов Овчаров Киселова... Масларова..Белобрадова Лорел Запрянов Коритарова...мн. д-р

    Абе това някакъв заговор срещу нормалните хора ли е??
    По имената ще ги познаете
    Сабуди се юнак балкански 😴😴😴😴
  • 3 ТаУмВзе

    4 2 Отговор
    Каква е Разликата измежду Крадливи Безродници е по интересно де!

    Коментиран от #5

  • 4 Град Козлодуй

    6 10 Отговор
    Нинова беше от СДС а СДС са БКП
  • 5 Леон

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    ти си Честния ционист

    Коментиран от #6

  • 6 ТаУмВзе

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Леон":

    Що да се обиждаме са бре! ХАХАХХ Що да не съм си Аз бре? Или нещо не ви изнася. ХАХАХАХХА
  • 7 АГАТа Кристи

    5 2 Отговор
    Съща е разликата между една маги стралка и един държащ в ръчичка цветно знаменце протестиращ в момента пред чорапини прозорци, че му е отнето правото да агитира малки дечица и приобщавайки ги към цветното братство .
  • 8 Грую

    6 8 Отговор
    "Никой няма да дойде и да ни спаси. " - Е, как ве? Половината народ разчита на Путя Путин Путистия да дойде и да го спаси!
  • 9 Грую

    5 8 Отговор
    Интересно колко им плаща Путя на тези дето слагат минуси и пишат гнусни коментари? Съдейки по това, колко ще плати на бежанците от курск- по 200 лв., за троловете надали е отделил повече от 20 лв.
  • 10 Гуцанката

    9 1 Отговор
    Е изпечен мош.енигия
  • 11 И за теб се отнася

    6 7 Отговор
    Щото сринахте партията, другите поне се опитват нещо да направят
  • 12 И за теб се отнася

    4 8 Отговор
    Щото сринахте партията, другите поне се опитват нещо да направят
  • 13 За Съжаление!

    4 1 Отговор
    За Съжаление! Опита и Традициите В България са Твърде Жалки! Нужна е Радикална промяна на Светогледа! - Да видиш реалността такава каквато е Тя! А не да си Измисляш Глупосдти!
  • 14 Анджо

    2 6 Отговор
    Има ли още идиоти да гласуват за тези идиоти. Крайно време е да се замислите много умните и безмозъчни другари.
  • 15 Не съм

    6 0 Отговор
    От БСП ,но си прав за Нинова,че говори аргументирано и си личи ,че е с характер.Този мрънкач на никой не може да се опълчи и със всички и всичко съгласен.Не могат да простят на Нинова,че говори право куме е очи.
  • 16 Ком

    6 0 Отговор
    Медузата ликвидира БСП във Варна. Наред е ликвидацията на БСП в България. Парите свършиха.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове