20 Август, 2024 18:55 1 871 21

Катастрофа край Цар Калояново, има загинал

  • загинал-
  • катастрофа-
  • цар калояново

В района на рибарниците до Цар Калоян автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударило челно в друга кола

Катастрофа край Цар Калояново, има загинал - 1

Човек загина при катастрофа край Цар Калояново, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. В района на рибарниците до Цар Калоян автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударило челно в друга кола.

Извършва се оглед и се изясняват обстоятелствата, довели до катастрофата, посочи Георгиева.

Временно движението по пътя Русе – Разград в района на Цар Калоян се осъществява двупосочно в една лента поради катастрофа, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). От АПИ призовават водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Трафикът се регулира от пътна полиция.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 при челен удар

    9 2 Отговор
    по малкия автомобил е обречен и без вина
  • 2 Спецназ

    14 3 Отговор
    Да се забрани ИЗПРЕВАРВАНЕТО в двупосочните пътища, освен в магистралите.

    Значи днес карам с 90 и

    за 2 километра ме изпревариха 4- ма при ограничение 90. 70. 60. 90 и т.н по път със завои!

    ЛУДИ!!

    Коментиран от #3, #5, #14

  • 3 Е ми бавно караш

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Спецназ":

    Според нерваците и много други от драскачите по форумите.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Спецназ

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Е ми бавно караш":

    Да, бе и ВИЖДАТ, че колата ми е поне двойно по-мощна от техните и ако дам газ ще

    им трябва бинокъл!! :))
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гост

    16 0 Отговор
    1. До "автора" : Градчето се казва Цар Калоян !
    2. Пътувам често Шумен - Русе и обратно. Пътя трябваше да бъде скоростен с 4 ленти, но "оня" усвои парите и пътя на половина е двулентов, на половина трилентов. По него особено лятото мамалигите карат безобразно, по 3-4 в колона със скорост над 120 км/ч и ИЗПРЕВАРВАТ В ЗАБРАНЕНАТА ЛЕНТА!
  • 7 Деций

    4 10 Отговор

    До коментар #3 от "Е ми бавно караш":

    Виж,живота тече и се осъществява по едни неписани правила които обаче са се наложили с времето ,и са реалната действителност! Искам да кажа,а и всеки знае,че по основните артерии трафика върви със 120 км/ч.Карането с 50/60/70 е опасно и предпоставка за беля!Да по някога човек има здравословни причини,и аз го разбирам това,но нека да не кара по средата или на осевата линия,нека се изтегли в дясно и така ще е добре за всички!Иначе стават тапи,в зависимост от пътя и терена,изнервят се хората,започват да не владеят нервите и предприемат неразумни действия,които често водят до беля!И ограниченията на скоростта са един анахронизъм,това може да е валидно за автопарка от преди 89,но сега да караш хората да пълзят е престъпление!Не може да слагаш под общ знаменател ,трабант или Рено 19 с Мерцедес, БМВ или друг премиум производител,и да ги караш да спазват еднакви правила за скорост

    Коментиран от #12, #18

  • 8 Шопо

    9 1 Отговор
    За да се осигури безопасно движение по пътищата трябва да дадем на катаджиите по-мощни автомобили, от тези БМВ нищо не става.
  • 9 Ало Марче

    16 0 Отговор
    Цар Калояново в България няма.Има Цар Калоян област Разградска и Калояново област Пловдив.Кажи къде да ти изпратя глобус на България да не се излагаш.

    Коментиран от #10, #15

  • 10 Деций

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ало Марче":

    Дааа, така е,тива е бившото Хлебарово,и още по бившият Турлак!Почти по средата на пътя Русе Разград!
  • 11 Стар шофьор

    7 0 Отговор
    Егати...де са новите БМВета бре?
    Стотици милиони за тях ,вместо да се екипират барем 1000 дежурни екипа денонощно с далеч по-са кромни и евтини коли
    ...нарушителите не ТРЯБВА ДА СЕ ГОНЯТ,а засичат и СПИРАТ с други средства...

    Коментиран от #16

  • 12 Русенец

    14 3 Отговор

    До коментар #7 от "Деций":

    Би ли обяснил, защо според теб карането в ограниченията е нередно и защо карането с превишена скорост е редно? Защото караш БМВ и си се помислил за нещо повече от другите, ли? И в Германия има хора, които карат Мерцедес и БМВ, но и те хора спазват ограниченията, като всички останали с Рено 19 или с Форд. Ще се научите да спазвате закона или ще бъдете принудени насила. Трети начи няма да има.

    Коментиран от #17

  • 13 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 0 Отговор
    От коментарите на вси вас,а това сте джурналистите от факти,разбирам,че сте пишман шофьори!
  • 14 Танкист

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Спецназ":

    Абе аз си карам скромната кола с 90-100 на път де по Закон са допустими 90 км/ч а ме ,,духат" микробуси при това фургони с надстройки поне с 120 км/ч...
    За донорите с ,,пистарки" на две колела де прогърмяват с 200++ покрай мен да не споменавам...
  • 15 Дядо Стою

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ало Марче":

    В Пловдивско, в Родопите има и село Цар Калоян
  • 16 Деций

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стар шофьор":

    Абе да не са 1000 екипа,но ще са много повече .И кой бяга,че да го гонят и преследват,ами ако в резултат на това преследваният катастрофира,убие някой и себе си,тогава? Няма да излязат от затворите,и ще плащат поне 250/300 хиляди .Има много по цивилизовани и ефективни начини за спиране или проследяване и установяване! После да не забравяме ,че с тези коли могат да гонят по обикновени коли,водачите на които спират на подаден сигнал.А има коли по 500/700 кс, как ще ги гонят,и кого ще стигнат,или пък някой мотор 750/1000 кубика с номер под калника .Това е един смешен предтекст, който не лепне ама въобще!
  • 17 Деций

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "Русенец":

    Аз съм написал каква е реалността,и закона е закон когато обслужва потребностите на гражданите,а не да ги спъва!Хората са различни умения и способности и възможности!Тези уравновиловки не вървят,и са отживелица.Същото е и със заплатите.Ти съгласен ли си,и редно ли е ако условно днес правиш 100 детайла,и аз 50,да вземаме еднаква заплата?Същото е и с колите.Трябва диференциран подход.За 50 км в населено място съм съгласен,но 90 извън града, при път първа категория е престъпление.Поне 120 трябва да е разрешената скорост, с ограничения на местата някакъв с риск!Аз от години карам 140/160,сега с възрастта леко върнах педала,но не се влача и не правя опашки зад себе си.Първата ми работа е да изпреваря за да няма около мен коли,които са потенциални проблеми!Карам моята,предната и задната,успявам до някъде да предвидя определени действия и така вече 40 години на пътя!Без инциденти,но винаги може да стане,и добрите правят грешки!
  • 18 Скоро ще е

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Деций":

    От това, което си написал следва, че имаш мощна кола като бмв или мерцедес и не искаш да спазваш правилата, ограниченията на скоростта. Такива като теб веднага трябва да бъдат глобени с отнемане на книжката и колата, дори и със затвор, защото сте потенциален убиец на пътя. В най-скоро време ще си получите заслуженото.

    Коментиран от #20, #21

  • 19 Тива е

    3 0 Отговор
    Хлебарово
  • 20 Деций

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Скоро ще е":

    Нямам мощна кола,193 кс беше.Сега е друга
  • 21 Деций

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Скоро ще е":

    Имам малко повече от 2 милиона километра,до сега не съм убил никой,така ,че вероятността е малка,но съществува,и това не го отричам!Внимавам ,подбирам скоростта спрямо климата,релефа, настилка,нотовареност на движението, състояние на автомобила,моята кондиция,и зная предела на автомобила,то е усет и рутина натрупана с годините.Не правя глупости,яко си представяш ,че на всякъде жуля с 160 си в грешка.А глоби съм плащал,но и десетки хиляди съм предотвратил.Зная основните места на хранилките по републиканските пътища,по някога и колеги помагат (аз винаги),карам от години с качествени радар детектори,и така съм съумял да се запазя до колкото мога!Но годишно плащам по 500/700 лв грубо основно за скорост!Та за разлика от теб аз бих пожелал ба всеки безаварийни километри,и дано всеки се прибере жив и здрав при роднините си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове