21 Август, 2024 08:48 2 447 109

Асен Василев: Румен Радев вече не е Луи ХIV - не може еднолично да управлява

  • асен василев-
  • румен радев-
  • служебно правителство-
  • луи хiv

До настоящата властова криза се е стигнало заради празната „домова книга“

Асен Василев: Румен Радев вече не е Луи ХIV - не може еднолично да управлява - 1
Снимка: бТВ

Президентът Румен Радев вече не може да се изживява като Луи ХIV и вече двама души трябва да се разберат за служебно правителство. Проблемът в момента е, че „домовата книга“ е празна. Омбудсманът си тръгна в края на предишния редовен кабинет. Беше започнала процедура за назначаването на нов, но падна правителството и излязохме в предизборна кампания. В Сметната палата има изтекли мандати на зам.-председателите.

Това каза в предаването „Тази сутрин“ Асен Василев, съпредседател на „Продължаваме промяната“ и бивш вицепремиер и финансов министър.

„Какво знаете, след като беше променена Конституцията, няма как един човек да си назначи цялата власт като Луи ХIV. Трябва двама души да се разберат, а както видяхме това не е възможно – говоря за президента и за потенциалния нов служебен премиер“, поясни той.

Асен Василев коментира още, че не е прецедент президентът да не издаде указ за назначаването на някого и даде за пример случилото се по време на клетвата на новите конституционни съдии, когато Росен Плевнелиев напусна залата и така бойкотира Венета Марковска.

Според Асен Василев кабинет ще бъде избран. Това, което от „Продължаваме промяната“ са предложили, е да се събере Народното събрание и да попълни „домовата книга“.

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ каза още, че за кандидатите от БНБ проблемът е, че „те могат да поемат поста служебен премиер, но след това не могат да се върнат на позицията си“.

Нямало такъв проблем с ръководството на Сметната палата, но проблемът с Димитър Главчев бил в това, че той е поел задълженията и на министър на външните работи. Оказва се обаче, че той е положил клетва само като служебен премиер, но не и като министър, което според Асен Василев е някакъв пропуск.

„Проблемът в момента е, че „домовата книга“ е празна. Омбудсманът си тръгна в края на предишния редовен кабинет. Беше започнала процедура за назначаването на нов, но падна правителството и излязохме в предизборна кампания. В Сметната палата има изтекли мандати на зам.-председателите“, каза още бившият вицепремиер.

„Нашето предложение, когато разглеждахме промените в Конституцията, беше редовното правителство да работи докато не се избере ново. В последствие това беше преформатирано в това да има служебно правителство, но премиерът да се избира от определен списък с хора“, поясни Асен Василев.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Боруна Лом

    75 20 Отговор
    АСЕНКЕ, МАМИНА ПИСАНА! ПЪССТ , СКРИЙ СЕ МА!

    Коментиран от #9

  • 3 Последния Софиянец

    27 96 Отговор
    Откак мистър кеш вдигна комунистическия юмрук, страната ни тръгна назад и надолу

    Коментиран от #5, #14, #96

  • 4 Факти

    78 17 Отговор
    Този, защо го каните по телевизиите, само да размива хората?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Асен Спецове

    49 11 Отговор
    От твоята отходна тръба, акъл не искам!
  • 7 гост

    82 16 Отговор
    Само едно ще кажа на този неграмотник и изпечен манипулатор: Сега сме купували ядрено гориво и от Русия, и от Франция, и от САЩ. Само, че в договора с Русия има точка според която РУСИЯ ВЗЕМА ОТРАБОТЕНОТО ЯДРЕНО ГОРИВО! А сега дори няма идея какво ще го правим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    Коментиран от #35

  • 8 Хахаха хахаха

    61 12 Отговор
    Пеераза Асан е щастлив, че обслужи Пеевски с мизерията която направиха с конституцията
  • 9 Моарейн

    57 8 Отговор

    До коментар #2 от "Боруна Лом":

    Колега, защо обиждате котките като ги сравнявате с туй нящу?
    По темата: Самовлюбените пъпко-дебарки ще намерят ли сили и смелост да признаят най-после, че с глупавите, необмислени и конюнктурни промени в КРБ вкараха страната в още по-голяма криза?

    Коментиран от #11

  • 10 ПИЦЕ И КРИСТАЛИ

    53 12 Отговор
    Ако не беше ПРЕЗИДЕНТА да сега Асена и компания да бяха разпаднали държавата.
  • 11 Поправката Радев

    21 12 Отговор

    До коментар #9 от "Моарейн":

    Няма криза в конституцията бе другари..има грешните хора на грешното място

    Коментиран от #36

  • 12 Една година

    46 9 Отговор
    Двойните граждани на ПП гласуваха с корпорацията ГЕРБ, етноолигархичната ДПС, костовите приватизатори СДС и ДБ, Законодателство насочено срещу държавата България. Докато Денков се обясняваше за мигрантите, научихме от Австрия ИСТИНАТА за внос на 6000 осъдени мигранти. А след записите на Радостин Василев, нямате право да сте в НС. Натресе ни и борса ток ПВУ, по примера на ГЕРБ борса газ. Зароби ни със 120 милиарда лева Уестинг, в коалиция с ГЕРБ, ДПС, СДС, ДБ. Отмени и Забрани законни реферндуми. ППДБ гаври Конституция. ЗБ и ГЕРБ перки в Черно море.Подаряват евтин ток Козлодуй на Украйна. 55 милиарда лева подаръци за Украйна, 5 милиарда дадени. Теглене на заеми като ГЕРБ. Инфлация като ГЕРБ от 2020. Унищожаване на Лев и Кеш като ГЕРБ и ДПС. Предадоха избирателите си, за да си купят острови.

    Коментиран от #15

  • 13 душманите на народа от герб,пп,дб,дпс

    33 7 Отговор
    Политическата мафия всякак ограничава чрез новата конституция човек избран пряко от суверенна да няма думата пи назначаване.Тоест народа да не може да бъде независим и да определя съдбата си а всичко да става чрез уговорки поставяне на свой човек.
  • 14 Пенсионер

    21 25 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Хахахаха, щом назад и надолу е да ти увеличат пенсията с почти 50 процента за последните няколко години, добре. Аз 1300 лева и бабата 1000 и си живеем като царе. Минималната заплата стана хилядарка, тоя Асен ще ги благославям до гроб.

    Коментиран от #22, #66, #100

  • 15 О бой

    6 16 Отговор

    До коментар #12 от "Една година":

    Ти си повторил всички опорките на другаря Гуцанов..как е партията мърда ли?
  • 16 Душманите на народа ИТН и Възраждане

    10 22 Отговор
    Вэн тези случайници и аматьори от политиката на България!!
  • 17 И осигуровките

    29 12 Отговор
    увеличиха, местни данъци и такси, технически прегледи, акцизи. Тези увеличения кой ще ги плати????? Децата ми от заемите които тегли Василев, за сметка на целия български народ Вместо да сложи таван на цените.
  • 18 Реформи са нужни на България!!!!!!!

    13 31 Отговор
    Всички видяха, че освен ПП-ДБ, всички други партии в това НС са ЗА корупцията! ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане- БСП не искат Антикорупционен Закон, НЕ искат реформи!!!!

    Коментиран от #49

  • 19 Равносметка

    13 21 Отговор
    Политиците в България са на много ниско интелектуално и културно ниво, само простащина и омраза, помия и интриги. Единствената достойна коалиция са ПП-ДБ, това е политическия Елит. ПП-ДБ са единствената адекватна политически партия! ПП-ДБ са добре образовани, политически културни, ингелигентни и млади като партия, с евроатлантическа насоченост и компетентни експерти!!!!!!
    Другото е мутро-мафия, чалгарщина и фалшив патриотизъм! У нас цари ориенталщина, простащина, арогантност, неуважение към опонентите - типично Балкански манталитет, много далечен от Европейския като култура, морал и етика!
  • 20 Мнение

    8 21 Отговор
    България не може да бъде управлявана по приличен начин без реално участие на ПП-ДБ в управлението. И всички партии го знаят, затова предизборно ги плюят, а после драпат да управляват с тях, България не може да бъде управлявана по приличен начин без реално участие на ПП-ДБ в управлението. И всички партии го знаят, затова предизборно ги плюят, а после драпат да управляват с тях!
  • 21 Георги Илиев Митев

    9 11 Отговор
    Най-честите изречения от българите от български произход, които са и най-големите крадци в реалността или извода е , че " Крадеца вика , дръжте крадеца ! " .
  • 22 Така е! Прав си!

    14 24 Отговор

    До коментар #14 от "Пенсионер":

    ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса!
  • 23 хе хе

    16 9 Отговор
    След като преди 4 години Бойко Борисо бе свален с нежен преврат, дефакто живеем в условията на президентска република.
  • 24 Фактите не лъжат!

    12 22 Отговор
    В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.
  • 25 Реалист

    11 24 Отговор
    На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!
  • 26 ПП са всеядни

    23 11 Отговор
    една година бяха коалиция с БСП. След това ПП се коалираха с ГЕРБ, ДПС. Политическа хигиена няма. Щом е да гласуват антибългарски закони са ненадминати.
  • 27 Лемънс

    8 25 Отговор
    ПП-ДБ са най-добрата партия, компетентни, политически адекватни, добре образовани, културни, типични европейски политици! Всичко друго е отпааадък, ниска култура, врясльовци, популисти с изтъркани клишета, които си служат с вулгарни, гнусни интриги, манипулации, лъжи, простащина, без идеи, без компетентни хора и експерти, но пък владеят това да оплюват и унизяват почтените.
  • 28 анонимен

    9 21 Отговор
    В последните 35 години България не е имала по добър финансов министър - единственият , който мисли и направи много за повишаване стандарта на живот на обикновения човек.

    Коментиран от #33, #60

  • 29 Гласоподавател

    22 1 Отговор
    Никога не съм виждал гражданско общество, което е толкова сляпо и глухо!!!!! Ако отидат поне 50% българи да гласуват, България ще се оправи!!!!
  • 30 БСП за България и Радев

    21 6 Отговор
    Нямаше ли закон срещу ЛБТИ пропагандата? Защо му се дава тогава трибуна на тоя?
  • 31 Хаос в хаоса

    4 18 Отговор
    Хвърляш камък в локвата и чакаш да се избият жабите..те бая се дерат между другото..руските жаби много корави нищо че на фронта не струват..обаче всички кълват на Евро и долари
  • 32 ПВУ

    18 4 Отговор
    е План за Заробване на България. Пример Борса ток, която ще плаща целият български народ. И ЛГБТ политики. План за разрушаване на България.

    Коментиран от #46

  • 33 Така е!

    10 18 Отговор

    До коментар #28 от "анонимен":

    Кръгът на ГЕРБ станаха милионери с ДПС! Асен Василев им направи показно как можем да имаме европейски доходи и пенсии вместо „постната пица“ на ГЕРБ!!!! Когато даваш пари за пенсии, за заплати, за образование, за здравеопазване, това не са пари, които не могат да бъдат откраднати, както при ГЕРБ! Те отиват при хората и се връщат ОБРАТНО В ДЪРЖАВАТА с данъците, така се намалява неравенството, създава се средна класа. Това е Европейският модел!!!!!

    Коментиран от #68

  • 34 нннн

    18 8 Отговор
    Ей ч наглост! Тоя, вместо да си посипе главата с пепел, руси мозък по медиите. Тази каша ни я забърка ППДБГЕРБДПС. Да го помним поне до изборите!
  • 35 ЦИРКаджии

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Как не знаем какво ще го правим отработеното ядрено гориво...ще ГО пазим хиляди години по нашите земи...я в Добруджа, я в Сакар и Странджа...земи много...

    Коментиран от #47, #53

  • 36 Моарейн

    22 6 Отговор

    До коментар #11 от "Поправката Радев":

    И най-грешните хора на най-грешното място са неграмотните и некомпетентни "юристи" на ППДБ - Христо Иванов, Надежда Йорданова, Атанас Славов, Атанас Атанасов, Мамин Стою, които направиха големи бели Разбира се, не трябва да пропускаме да споменем и герберастите и шиширастите, които подкрепиха безумията им. Добре, че дупедатите излязоха във ваканция, че поне две седмици да не творят безобразия.

    Коментиран от #44

  • 37 Боклуците на Боклука

    19 4 Отговор
    Боклук, ти кажи какво направи с откраднатите 9 милиарда!!?
  • 38 Любо

    7 17 Отговор
    ПП трябва да управляват сами. Те са можещи. Единствено при тях се почувствахме Хора,а не Рая
  • 39 Му ха ха ха

    4 2 Отговор
    Асен не е..........
  • 40 реване

    15 5 Отговор
    Асенчо,президент на България ли искаш да ставаш,бре? И Шиши много мрази президента Радев.
  • 41 Запознат

    14 5 Отговор
    Асен Аналеца слугата на Пеевски и Боко.
  • 42 гжерд

    16 8 Отговор
    Президента наистина не е Луй , ама пък ПП и ДБ педофили, сте най долната сган в България. Разбойниците от ГЕРБ окрадоха България, а вие некадърниците от ПП и ДБ, не само крадохте, ами понеже сте глупави тотално я оакахте. Каквото пипнахте и го развалихте. Сега с тези промени дето направихте заедно с ГЕРБ и ДПС ясно се вижда че за нищо не ставате. А наи смешното е че дори се хвалите с глупостта си. Слава Богу идват избори та ГЕРБ, ПП и ДБ и ДПС да ви наритаме и да ви изгоним.
  • 43 Василев

    14 7 Отговор
    с промените от КС, доразруши образованието. Здравеопазването е ликвидирано. Инфлацията е безумна. Осъдени мигранти. Доунищожаване българска енергетика. Борса ток. Забрана и отмяна на Референдуми. Поредният глобалистки .... кадър. Който ще бяга по островите.
  • 44 Напротив

    8 15 Отговор

    До коментар #36 от "Моарейн":

    Другаря Радев си мисли че е служил в руската армия..поправката Радев е много навремена и тактична..досега не е имало такъв изявен предател начело на армията и държавата
  • 45 Аййййй

    7 0 Отговор
    Кризаааааааа
  • 46 ПВУ

    8 13 Отговор

    До коментар #32 от "ПВУ":

    ПВУ е механизъм за откъсване на България от оковите на Русия. За това срещаме този огромен отпор от проруските марионетки в България.
  • 47 е кво от това

    4 9 Отговор

    До коментар #35 от "ЦИРКаджии":

    И руснаците не го прибират последните 15 години.

    Коментиран от #55

  • 48 Когато

    9 3 Отговор
    пииирст почне да се прави на умен, значи или е тп, или иска да го...
  • 49 дсока

    14 5 Отговор

    До коментар #18 от "Реформи са нужни на България!!!!!!!":

    Всички видяхме как лъжат педофилите от ПП и ДБ, и как перат без прах за пране крадците от ГЕРБ. Видяхме как се наакаха пред цяла България. Всичко им видяхме и ще ги гоним там от където изпълзяха.
  • 50 ЦИРКаджии

    13 4 Отговор
    АСЕНееееееееееее, я си представи...едно мнозинство ръководено от ЕДИН вожд да напълни домовата книга. КОЙ ще управлява тогава и не еднолично? Президента се избира еднолично от народа?
  • 51 факт

    13 4 Отговор
    Нито Румен Радев, нито който и да било президент преди него, не е управлявал еднолично, а при невъзможност на НС да излъчи правителство, е начначавал служебно такова. Преди да направят вредните изменения служебните правителства не се оглавяваха от видни политически фигури, а от експерт, който беше равно отдалечен от партиите. И това беше разумно, защото само такъв премиер може да проведе що-годе честни избори. Умниците като този ококорения, не харесаха това и дадоха на президента домова книга от политически назначения, за да са сигурни, че ще успеят да контролират изборния процес. КС им позволи да направят това посегателство върху демократичните принципи. Затова членовете на конституционния съд трябва да се избира единствено чрез преки избори, а не от политиците, но такива промени те нямат да направят.

    Коментиран от #57

  • 52 Сопола .

    12 4 Отговор
    Слугите на Сорос и Хилърито да си ходят в Канада!
  • 53 Недей да квичиш

    4 13 Отговор

    До коментар #35 от "ЦИРКаджии":

    Селски ядреното гориво не е проблем
    Провежда се изследване за последните 5 години къде вали най-малко в България..прави се едно голямо-голямо хале с две три нива бетонни плочи..вътре се нареждат едни стоманени стелажи 30 метра нагоре и се слагат оловни контейнери които не корозират..няма нищо сложно

    Коментиран от #56, #92, #97

  • 54 Домовата книга

    5 9 Отговор
    Служебен премиер ще може да стане само човек на един от следните постове:

    . Председател на НС
    . Управител и подуправител на Българската народна банка (БНБ)
    . Председател или зам.-председател на Сметната палата
    . Омбудсманът или негов заместник​
    Тази промяна се направи, за да се намали политическото влияние на президента.

    Коментиран от #93

  • 55 ЦИРКаджии

    6 3 Отговор

    До коментар #47 от "е кво от това":

    Не е вярно.Чак пък 15... Последните години,...последните няколко години НИЕ НЕ го даваме, по нареждане на ЕС?

    Коментиран от #58

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 така е

    4 12 Отговор

    До коментар #51 от "факт":

    Нито един Президент преди Радев не е работил открито срещу страната си.
  • 58 не даваш чушки

    1 10 Отговор

    До коментар #55 от "ЦИРКаджии":

    Освен това отработеното ядрено гориво в момента може да е "отпадък", но след 100 години може да е енергиен ресурс.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Моарейн

    16 4 Отговор

    До коментар #28 от "анонимен":

    Лято е, пристигай, зам.
    Как да те изпием знаем.
    Втория ще вземем зиме
    първия да изплатиме.

    Идвайте пари от Запад!
    Политиците ще лапат,
    а пък лихвите ще връща
    внучето на мойта тъща.

    Толкоз по въпроса за най-добрия финансов министър.

    Коментиран от #64

  • 61 Мнение

    6 10 Отговор
    С новите конституционни промени се ограничава политическото влияние на Президента, който и да е той! В Конституцията е записано, че България е ПАРЛАМЕНГАРНА Република (а не Президентска) и Държавата се ръководи от Парламента и Правителството (а на от Президента!)

    Коментиран от #85

  • 62 Боруна Лом

    5 2 Отговор
    СПЕЦА, КАРАЙ ГИ У ВАС ТОГАВА!

    ЗАЩО МЕ ИЗТРИХТЕ БЕЗРОДНИЦИ?
  • 63 Аква

    9 6 Отговор
    Ето това е достоен партньор на пеевски и борисов. Съберете се тримата и ще владеете целия свят. Нека Силата бъде с вас!
  • 64 анонимен

    3 11 Отговор

    До коментар #60 от "Моарейн":

    Вижте стандарта в САЩ и дълговете им, вижте Гърция - стандарта им и дълговете им. Къде живеят хората по добре - там или у нас.

    Коментиран от #94

  • 65 Хорхе

    8 3 Отговор
    Геасен е бременен.
  • 66 А за цените

    12 2 Отговор

    До коментар #14 от "Пенсионер":

    някой процент ще кажеш ли бе, духалко!
  • 67 Павел пенев

    12 2 Отговор
    А ти защо се обаждаш като дори не си прислужника на Луи XIV? Кажи какво стана с далаверата и имота на Чаталджа, престъпленията в Хасково и др.такива твои постижения?
  • 68 Ку-ку

    16 3 Отговор

    До коментар #33 от "Така е!":

    Абе вие вярно сте изплискали легена с простотиите, които изливате тук... Има един, който с 50 различни поста възхвалява ПП... 🤣
    Как според вас се увеличават пенсиите при положение, че няма пари в бюджета за това..??? Не се напъвайте да "мислите"... Много лесно-като се теглят кредити, които са с високи лихви... след това се увеличава инфлацията изкуствено след тези "подаръци" от мамин Асенчо...и реално какво се случва..?! Държавата тегли кредити, които се "обслужват" от всички, които внасят данъци(демек всички без държ. служители и пенсионерите) а същевременно благодарение на високата инфлация(създадена изкуствено) реално увеличението е изядено от високите цени... Ама народа се радва, че взимал големи пенсии... 😂
    Вервайте ми.. 🤣

    Коментиран от #72, #77, #81, #107

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Баце ЕООД

    8 3 Отговор
    Изключително нагъл и самовлюбен коментар от човек, който не си е свършил работата в парламента вече 4 години
  • 71 123456

    12 3 Отговор
    Асенчо - екс-селската таблица ! Как хубаво му почна бизнеса с оня имот в Божурище , как ?
  • 72 Чезни

    2 11 Отговор

    До коментар #68 от "Ку-ку":

    Модела е такъв бе другар..много пенсионери и малко работна ръка..какво предлагаш да уморим пенсионерите от глад ли..много ясно че ще се теглят кредити..по-добре няма да става в билките 50 години каза ли на хората

    Коментиран от #101, #104

  • 73 Истината!!!

    4 8 Отговор
    В първоначалната Идея за промени на Конституцията за Служебно правителство е било заложено Редовното Правителство да бъде преназначавано като Служебно с Указ на Президента. Така е в почти цяла Европа! Но от ГЕРБ и ДПС не са се съгласили! Тогава се е преминало към втория вариант, който е сегашния. Трябвало е да се изработи Закон за Служебното правителство, но ... ПП-ДБ не са очаквали, че ДПС-ГЕРБ ще тръгнат веднага да свалят правителството и ще ни хвърлят в поредните избори, едва 2 месеца, след като Конституционните промени са били прияти!

    Коментиран от #90

  • 74 Това е

    14 3 Отговор
    Амбриаж с претенции. Видяхме компетентността от Харвард, чухме за аферите в Англия, разбрахме за ала-балата и още патим от твоите бюджетни алабалистики. И сега този ни поучава. Марш в Хасково при кауните, където някой механик ще те оправя. Ококорено.

    Коментиран от #83

  • 75 Фактите не лъжат!

    7 7 Отговор
    България не е бедна държава, а окрадена от кръга на ДПС-ГЕРБ! 12 години наред ГЕРБ лъгаха народа да "затяга коланите", а ТЕ си раздаваха в края на годините гигантски бонуси на тъмно!!! Разликата между ГЕРБ и Продължаваме Промяната е, че ГЕРБ се облагодетелстваха с милиони левове лично техния кръг само, а Продължаваме Промяната и Асен Василев ги раздаваха на НАРОДА, вдигнаха заплати и пенсии!!!!
  • 76 Бойкот на О.Л.Х.

    9 3 Отговор
    Хейчето Асан се прави на остроумен.
    Къш у Краварника бе, мижитурка и некадърник...
  • 77 анонимен

    0 3 Отговор

    До коментар #68 от "Ку-ку":

    Чети коментар 64 !

    Коментиран от #103

  • 78 някой

    9 3 Отговор
    Такова правно недоразумение създадохте, че докато съществува и КС не го отмени, няма да се нормализират нещата!
  • 79 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 10 Отговор
    МИСТЪР КЕШ ВСЕ ОЩЕ ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ .............., КАТО НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА .......,........... ФАКТ !

    Коментиран от #88

  • 80 Верно ли

    12 4 Отговор
    Това изключително вредно същество трябва да лежи в Сливенския до живот, че в мъжки затвор ще му е добре!
  • 81 Напротив

    7 8 Отговор

    До коментар #68 от "Ку-ку":

    Пари има! България е окрадена 12 г. от ДПС-ГЕРБ!

    Коментиран от #105

  • 82 Химия

    2 8 Отговор
    Ядреното гориво е на основа на тежки метали и се деактивира и превръща във сол..ако не ни трябва просто сипваме сярна/солна киселина и става директно на грозен камък..естествено трябва да се случи херметично обаче после проблема е нулев
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Граовец

    8 4 Отговор
    Асен василев е шийт
  • 85 Никой

    8 1 Отговор

    До коментар #61 от "Мнение":

    не се интересува от мнението ти, затова си го пази за себе си и му се радвай. По няколко пъти на ден.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 минаващ

    6 3 Отговор

    До коментар #79 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    "МИСТЪР КЕШ ВСЕ ОЩЕ ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ"
    Пеевски имаш предвид, нали?
    Така е, но малко му остава.
  • 89 Абе нещастник

    6 4 Отговор
    Къде е Радев, къде ти лъжец и крадец, дъно в обществото!
  • 90 кажи ми

    6 4 Отговор

    До коментар #73 от "Истината!!!":

    кое от очакванията на ПП ДБ са се оказали истина ... Та тия лъжат още преди да са дошли уе!
  • 91 Баце ЕООД

    4 2 Отговор
    Тоя да каже кога Кирото влзиа в затвора за убийство, фалшификация, злоупотреба с власт ...
  • 92 ЦИРКаджии

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Недей да квичиш":

    На 100 метра под земята в гранитна и льосова основа, на КОЙ му пука ще вали ли няма ли да вали? В Хранилището за ОЯГ в АЕЦ Козлодуй знаеш колко им пука дали вали или гърми? Не коментирайте неща които не разбирате?
  • 93 ЦИРКаджии

    5 1 Отговор

    До коментар #54 от "Домовата книга":

    Е добре де. А ако тя е попълнена под диктовката на няКОЙ ВОЖД, ще те управлява оня ВОЖД? Каква е разликата?
  • 94 Моарейн

    15 2 Отговор

    До коментар #64 от "анонимен":

    И какво стана с Гърция, когато не можеше да връща заемите си? Намалиха заплатите и пенсиите, а данъците скочиха. Това ни чака и нас. Вярно, част от гръцкия дълг беше опростен, но България не е Гърция и благодрение на продажните ни политици не може да разчита на подобно благосклонно отношение. Колкото до САЩ, и там нещата не са розови. Нямам време да ровя, но дори и в този сайт беше публикувана статия за увеличаващия се брой бездомни и безработни.
  • 95 Кокори, как е

    5 1 Отговор
    Кеша за тези избори, само данс и икономическа полиция може да знае, затова калинчо ви пречи, тъй ли
  • 96 Оттогава е

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Комунизъм в действие, то не случайно е кадър на решетников
  • 97 разбирач

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Недей да квичиш":

    Как ще го охлаждаш това хале с ядрени отпадъци? Течение ли ще правиш? Комшийката пита.
  • 98 Жабешкият поглед ни изнесе лекция лъжа и

    9 0 Отговор
    Ви и ви крада, а вие следва да ми вярвате! Леля Асена Спецова кога ще разкаже с какъв конкурс назначи шефа на НАП, любовен или друг, къде се проведе и други пикантерии из чаршафите! Асено с Спецов само крадете!
  • 99 Луд

    0 0 Отговор
    Може може
  • 100 ЧОЧО

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Пенсионер":

    Ти с хиляда а Асенчо живее с 10000лв.А хляба и за теб и Асенчо е един лв.
  • 101 Ку-ку

    3 0 Отговор

    До коментар #72 от "Чезни":

    Какъв модел те гони другарю социалист...?! Реална растяща икономика базирана на производство с добавена стойност... Е, те това трябва да се прави, чрез инвестиции и облекчения, без корупция от която инвеститорите бягат... и те така! Със заеми докъде ще го докарате... Ясно е и без да отговаряш... Ще ви свалят и долните гащи, чрез инфлация, цени и т.н....айде да ви е честит "живот на заем...
  • 102 Ха ха ха ха

    3 0 Отговор
    Кокорчо па се е опатлачил като заклан овен. Вместо да плюе по Радев, защо не даде обяснение за 9те милиарда заем, къде го покри за 9 дена? Ами за оня запис с Про100т0, де го излъчи Руди Гела?! Я да разясни повече за ония документ, де го разписаха с ционистките щати за въвеждане на закон за борба с "фалшивата" информация и за преследване и наказание на инакомислещите?! Де да беше само това. При бай Ставри ша са патлачи повече и до живот.
  • 103 Ку-ку

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от "анонимен":

    🤣.... Тръгнал да гледа Америка и Гърция... Вторите са по-зле от първите, само защото Америка има една напомпана "икономика" и може да си позволи да печата пари, но и там балона вече е с няколко дупки и се започна! Информирай се за бездомниците и хората с необслужвани кредити колко са.... а и ако това ако ти е модела за подражание.... моля!!!
    Гледайте държавите, които са горе-долу като население колкото нас... Примери може да взимате от Австрия, Швейцария.... ама там манталитета е друг, а Ганьо иска да си клати... по цял ден, да пуши и да плюе другите... Абе, важното е да има кредити за пенсионери, държ. служители, а пък другите ще опъват каиша... Да, ама Не... 😂
  • 104 Даааа

    1 3 Отговор

    До коментар #72 от "Чезни":

    Кои пенсионери са гладни, уважаеми! Тези, които ядат хляб и мляко за да спестяват пари, които да ги дават на ало-измамниците или другите които са с по няколко имота, но са избрали скотския начин на живот?!
  • 105 Ку-ку

    5 0 Отговор

    До коментар #81 от "Напротив":

    Добре, де къде са милиардите, които Асанчо каза, че по времето на Борисов са се крали всяка година...?! Нали щяха да ги спрат.. Ако ги "спират" чрез нови заеми означава, че или е било лъжа всичко това, или те продължават да ги крадат, като междувременно взимат и кредити...
    Хайде нека да кажат истината!
  • 106 По-скоро заради празните кратуни

    4 0 Отговор
    на тези, които променяха конституцията.
  • 107 Дааааааам

    4 0 Отговор

    До коментар #68 от "Ку-ку":

    Само за пенсионерите не съм съгласен, защото те са внасяли цял живот данъци. Къде отидоха парите им за осигуровки, колко пъти обираха пенсионния фонд? Да не забравяме, че и ние ако доживеем ще станем пенсионери.
  • 108 Гай Турий

    5 0 Отговор
    Кокорчо е нагъл лъжец и неблагодарник. За руския енергийни доставки дава газ де бъдат заменени с американски на двойна цена. Ама нас какво ни интересуват вашите обещания през козяците, да не даваме пари на Путин. А на файкяте да ни крадат двойно - може. Досега съюзничеството ни със САЩ ни оформя грабежи и щети за 100 милиарда долара. Братството с тях е убийствено. Бегом от тоя съюзник!
  • 109 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    АЗИС ФАСУЛЕВ : " ИСКАМ ДА СЪМ ФИНАНСОВ ГЕНЕРАЛИСИМУС " !?!?!?!?!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове