30 Август, 2024 08:21 1 827 27

Александър Симов: В БСП има битка на Корнелия Нинова и още няколко души

  • александър симов:-
  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • дпс

"В ДПС е мелодраматично в балкански стил. Политиката на обръчи от фирми на Доган ражда Делян Пеевски. Детето е минало баща си по отношение на овладяването на държавата

Александър Симов: В БСП има битка на Корнелия Нинова и още няколко души - 1

Цирк. Обичайните български истории. Така обясни пред БТВ ситуацията в БСП и ДПС Александър Симов от социалистите

"В ДПС е мелодраматично в балкански стил. Политиката на обръчи от фирми на Доган ражда Делян Пеевски. Детето е минало баща си по отношение на овладяването на държавата."

Според него Корнелия Нинова и Делян Пеевски са се превърнали в тромб на партиите си, допълни Симов.

"В БСП разрив няма. Има битка на Корнелия Нинова и още няколко души, които не разбират, че вече нямат място в една развила се БСП", категоричен бе Симов пред БТВ.

Допълни, че доверието е приключило, когато БСП е стигнала историческото дъно на гласове, а именно 151 000 гласа надолу. Коментира още, че Нинова е направила и добри неща за партията.

Войната с президента е една от причините за ниските ни гласове. Нашият електорат не може да си обясни защо се води война с Радев, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ей симов

    21 8 Отговор
    ТИ СИ НЕВЕРОЯТЕН БОКЛУК, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ В БСП.

    Коментиран от #12

  • 2 РЕАЛИСТ

    27 3 Отговор
    Симов, ами ако БСП на следващите избори, начело с Атанас Зафиров, получи по-малко гласове, кво правим. Ще си посипеш ли главата с пепел.
  • 3 Оставка на

    24 4 Отговор
    ВСИЧКИ. Оставка на Служебният кабинет Подаряват реакторите на Белене на Украйна, окончателно. Теглят нов безобразен дълг. Оставка на Главчев. Оставка на Служебният кабинет. Замразяване на всички меж. договори на Служебен кабинет. Пир по време на ЧУМА. Никакъв избор на гербавата калинка. ОСТАВКА! Служебното ГЕРБ и ДПС управляват държавата чрез служебните Предатели. Един милион българи са без вода. България с месеци гори, за да си скрият незаконната сеч.
  • 4 Тото

    13 16 Отговор
    Нинова е като Шиши с пола иска да завладее БСП и напада президента
  • 5 Перо

    16 5 Отговор
    Партията на червената буржоазия не представлява масовия народен избирател, който стоеше зад чл. 1, а старата номенклатура, зад която стоят някакви пари, които свършиха! Сега останаха само номенклатурчици, облажили се от тази партия, чрез различни изборни и административни постове, използвачи! За това ще са винаги губещи, защото няма политика и идеология, има само лични интереси и уреждане на отрочетата, като Цв. Пенкова!
  • 6 Здрасти

    13 12 Отговор
    В БСП тези битки са от 80 години. Но сега са по-жестоки и явни от всякога, защото за разлика от преди, сега 150 000 останали живи да гласуват червени бабички са крайно недостатъчни. За да задоволят личните нужди на петнайсетината червени номенклатурчици като Нинова, Свиленски, Станишев, Паскалев, Манолов, Дончева, Петков, Гергов, Добрев-син...
  • 7 Голям смях

    11 2 Отговор
    Голият охлюв се е объркал!Не са 151 000 надолу,а над
    800 000 надолу!
  • 8 Наблюдател

    22 6 Отговор
    Симов винаги е бил голям помияр! До вчера лижеше задника на Корнелия, днес, минавайки в лагера на Радев я нарича тромб! Типичен комунист.

    Коментиран от #24

  • 9 Факт

    18 5 Отговор
    Този е по-мазен и от Хрушчов, дето прилича на него... А, бе, червен боклук.
  • 10 мдаааа

    8 6 Отговор
    Вече в БСП си имаме "водач" Курнела Пеевски /шиши/
  • 11 Здрасти

    14 7 Отговор
    БСП сте менте социалисти, все повече българи го разбират това. Жалко че най-мизерстващите български пенсионери не го разбират, по-жалки то е, че докато са живи няма да го разберат. И затова ще трябва да чакаме да измират по естествен път. За да се отвори в България политическа ниша за появата на, истинска социалдемократическа партия.

    Ваня Григорова също е менте социалист, тя е популист, некадърна и АМБИЦИОЗНА като Мая МАНОЛОВА, и като Манолова скоро ще ЗАЛЕЗЕ. АМБИЦИОЗНАТА, нахална и напориста Мая Манолова, беше успяла да отвратил еднакво силно от себе си и бесепарите, и ГЕРБаджките дотолкова. Че двете иначе непримирими партии се съюзи и отървава, от нея, като и дадоха поста омбутсма за да задоволят огромната, амбиция. Представяте ли си каква българска трагедия и катастрофа щеше да, е, ако амбициозната Манолова беше успяла да стане премиер или президент. Добре че катастрофира още в подстъпите на поста кмет на София.
    За доброто на България, надявам се популистката Ваня Григорова да има същата като Мая Манолова и загубата и на кметските избори в Софуя, да е само началото на поредица загуби и падения.
  • 12 Някой

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "ей симов":

    Бесепар, алчен, крадец, лъжец, мошеник, некадърни, боклук са синоними, обаче това важи само за върхушката на БСП, за такива като Станишев, Симов, Свиленски... . А при редовите бесепари синоними за бесепар са мизерни и тъпанар.
  • 13 Артилерист

    8 10 Отговор
    Нищо в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е българска а руска, не е социалистическа а на едрият капитал и не е партия а ОПГ.
  • 14 Болшевик е моя татко

    3 8 Отговор
    Да духат таратора
  • 15 ГОЛОГЛАВ

    11 3 Отговор
    Саморазвил се предател !
  • 16 Трол

    6 5 Отговор
    Залагам на Корни при коефициент 1:10 краен резултат.
  • 17 Абсурдистан

    6 8 Отговор
    Сашеее, Сашеее, много си ...Саше! Дементната старица известна като БСП винаги е била известна с борбите за власт и пълното отсъствие на идеи, още по-малко социални.
  • 18 М3 голд

    4 7 Отговор
    Симов, стига сте дрънкали по сайтовете. Изключете от БСП Нинова и още 5-6 души и присламчилите се пиявици Методиев и още няколко "от гражданската квота" на Нинова и готово. Какво чакате? Тя да внесе списъците, БСП да е още надолу и какво? Хайде стига либиралничене!
  • 19 ++++++++++

    11 3 Отговор
    Някога гласувах за вас. Беше отдавна. Капиталиста приема работника за роб. Ако може повече да работи и по малко да му плаща. Не случайно световни концерни изнасят производствата си в изпаднали държави за да не плащат за труд. За съжаление от БСП са излезли много от днешните дерибеи. Сега разбирам за поредния айдук Данаил Папазов,бил собственик на сараите. Еееее.. какво ви е социалистическото. Люпилня на бандити. Това сте. Съд и затвор може да измие срама на тази партия. Както и на много други. За съжаление няма държава. Само територия на самотек.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ....

    6 3 Отговор
    БСП и ДПС трябва да изчезнат, защото са отровни продукти на прехода. И в двете партии първенците приспаха и измамиха избирателите си и ги ограбиха.
    Нинова се опита да спаси неспасяемото, поне опита. Достоен човек и държавник, който хиените ще ръфат безнаказано.

    Коментиран от #25

  • 23 Тоз пък

    5 1 Отговор
    Все каканиже, врачок
  • 24 Помияр

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    И все джафка
  • 25 Мдааа

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "....":

    Това е
  • 26 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 1 Отговор
    МИСТЪР КЕШ УНИЩОЖИ БСП ЗА ДА Я ПРЕВЗЕМЕ ................ ТОЙ УНИЩОЖАВА ВСИЧКО ЗАЩОТО Е НЕКАДЪРЕН КАТО ПОЛИТИК ............... ТОЙ ВЕЧЕ 8 години СПИРА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ................. ФАКТ !
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове