30 Август, 2024 10:40 4 672 47

Татяна Дончева: Лявото обединение стои върху мина

  • татяна дончева-
  • бсп-
  • делян пеевски-
  • дпс

"И двата случая – и с ДПС, и с БСП, са създадени заради приумици в устава, които осигуряват предимство на определена група хора"

"Делян Пеевски има определен арсенал. Помните неговата война с предишния му баща Цветан Василев. В арсенала беше същото. Войната в ДПС е войната на човек, който има прекалено агресивна и брутална нагласа."

Това мнение изрази пред БНР Татяна Дончева от "Левицата", лидер на "Движение 21".

"Защо Ахмед Доган, който по принцип е внимателен и мнителен, допусна този човек до себе си и го нарече "моя син", игнорира хора, с които беше близък, съратник от години", попита тя, анализирайки последните събития и напрежението в ДПС.

На последната конференция Пеевски е вкарал в устава на ДПС завишени кворуми. Това обикновено не се практикува. Така в момент съотношението в ЦОБ е 14:10 в полза на Доган, обаче кворумът е 2/3, което значи 16 и не му стигат 2-3 гласа, за да направи кворума, поясни тя.

Уставът на БСП крие рискове. Корнелия Нинова си е сложила в устава клаузи, които на практика я правят вечна, отбеляза Дончева във връзка с процесите в БСП и административния разнобой в партията.

"Не виждам тя да сваля оръжие, напротив!"

Според нея действията на Нинова наливат масло в огъня, като целят "целият ѝ кръг и тя да попаднат в следващия парламент". Дончева се пита "какво ще постигнат с това да възпроизведат сегашната парламентарна група, пълна с ненавист".

Лявото обединение се движи, но стои на мина, коментира Татяна Дончева в предаването "Преди всички".

"Обединението без БСП е неразумно. Същевременно ако сърцевината на обединението ще бъде в такова разклатено положение, ако на финалната права трябва да преговаряме с Корнелия Нинова, това е нелепо. Тя винаги е била противник на лявото обединение. Противник наш, персонален. Тя иска да направи коалиция с "МЕЧ". Ако тя получи представителството, би могла в последния момент да срине всички усилия."

И двата случая – и с ДПС, и с БСП, са създадени заради приумици в устава, които осигуряват предимство на определена група хора, направи паралел Дончева.

В следващите дни в "Левицата" ще претеглят своите ходове, анонсира тя.

"Делян Пеевски е разпрострял зависимостите не само в ДПС. Имат проблем в ГЕРБ, имат в БСП", предупреди Татяна Дончева.

"Това е много опасно заболяване на политическата система."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Събрахме се ... вече явно 🐖🎃

    24 12 Отговор
    Много ме кефи как се гърчи тoлyпа Бойко Борисов, разкрачен между Пеевски и Доган-Радев.
    Пеевски го е хванал за мандаринките и няма мърдане, половината от ГЕРБ вече са на Пеевски, начело с Делян Добрев .
    От друга страна точно Доган го направи главен секретар и го изстреля в политиката въпреки скромния му умствен багаж.
    Пеевски без ГЕРБ е никой, но пък Борисов без Пеевски ще търка нара.

    Коментиран от #11

  • 2 Град Симитли

    19 7 Отговор
    Дърт пеньоар!
  • 3 🍊🍋🇧🇬

    22 1 Отговор
    И кой уби Илия Павлов, за един приятел питам?
  • 4 Българин

    20 9 Отговор
    "Защо Ахмед Доган, който по принцип е внимателен и мнителен, допусна този човек до себе си и го нарече "моя син", игнорира хора, с които беше близък, съратник от години", попита тя, анализирайки последните събития и напрежението в ДПС." Драга другарко Татяно, как не те е срам поне леко, та излизаш да защитаваш престъпника Доган? Стара познайница си с него. Трябва да го оправдаеш в очите на простите хора, нали така? Сигурно си успяла. Другите въобще няма да ти обърнат внимание.

    Коментиран от #19

  • 5 ТаУмВзе

    19 10 Отговор
    Корни успешно Закопа бе се пе, съответно взе кинтите и й дреме на американското гражданство кво става натам! АХАХАХАХАХ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кака

    15 7 Отговор
    ще фръкне като космонавт !
  • 8 Припомням

    18 2 Отговор
    „Временното ръководство на БСП управлява мутренски. Вчера заключиха деловодството, за да не можем да внесем пълномощните. Заплашвали са хора от деловодството. Имаме сигнали, че са заплашвали членове на Централната избирателна комисия“. Това изплака пред „Нова телевизия“ депутатът от БСП Иван Ченчев.
  • 9 Реалист

    13 10 Отговор
    Коалиция на БСП с МЕЧ ще занули ПП Простя Копейкин.
    Хората се нагледаха на пpocтащините от kaтyна на Копейкин, нивото им е на ученически хулигани от 7-ми клас в помощно училище.

    Коментиран от #40

  • 10 Иво Атанасов

    15 2 Отговор
    Стремежът на партньоро-конкурентите отляво да се подсилват със старческата кръв на партията-майка, дори когато хемоглобинът й се е свил до едва 7 процента. Да се покатерят по гърба й, който, макар и приведен под товара на повече от дузина десетилетия, изглежда като същински исполин спрямо собствените им изборни резултати. Оставката на Нинова съживи мераците на бегълците да се нагласят на избираеми места в подготвяното ляво обединение. Не искат да си спомнят, че повече от 30 години многобройни леви коалиции около или извън БСП бяха - със съвсем малко изключения - все неуспешни. И това е така, защото отцепниците нямат избиратели извън тези на БСП. Процентите им се движат от няколко стотни до един и нещо. Няма подобро представяне и когато те са в коалиция с БСП - приносът им е нулев.

    Коментиран от #12

  • 11 Копейкин е бастун на Бойко

    14 7 Отговор

    До коментар #1 от "Събрахме се ... вече явно 🐖🎃":

    А konaнаpa Костя някой ли е без ГЕРБ ? Досега да го бяха окошарили, заедно с цялата му cбиpщина неудачници
  • 12 Липсва

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Иво Атанасов":

    синергията на ефектите от обединяването, не се постига даже механичният сбор от процентите на отделните съставки. Не носи позитиви нито самостоятелното участие на левите формации, нито събирането им в една или повече коалиции. Умножаването на плюсовете отдавна е отстъпило място на синергията на дефектите. Ободрени обаче от оставката на Нинова, някои, включително и в ръководството на БСП, не просто се надяват, но дори и демонстрират сигурност, че положителният ефект най-сетне ще се получи. Подобни изявления може и да са симпатични, но при свободата на словото най-важното е кой да бъде чут.
  • 13 Иво

    12 0 Отговор
    Харизването на позиции и сдаването на власт са сред факторите, демотивиращи най-силно избирателите на партията-гръбнак на евентуалната коалиция.

    След Нинова положителният ефект от общите листи, поне на първо време, ще бъде още потрудно постижим.
    Опитното око вижда, че по-голямата част от членовете и симпатизантите на БСП са на нейна страна и вместо прилив, ще се стигне до нов отлив на гласове.

    Ето защо е странен ентусиазмът, с който се обещава равнопоставеност на партиите в новото ляво обединение.

    Коментиран от #14

  • 14 Може

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "Иво":

    да си много образован, подготвен и опитен, да си се доказал отвсякъде и пак да си прашинка в преценката на гласоподавателя.
    А щом си електорална нула, не може да си равнопоставен при вземането на решения с онзи, чиято тежест в изборите е десет пъти по-голяма, нито пък да си равноправен в подреждането на листите.
    Впрочем, може, ръководството на БСП дори го обещава, но не бива, защото това би довело до умножаване не на положителните, а на отрицателните ефекти от коалирането.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Айде

    5 1 Отговор
    Напротив! Това заболяване на политическата система е шанс да се доберем до демокрация без тези вечни и крадливи партийни върхушки!
  • 17 Във Варна

    15 0 Отговор
    и червените редици на социалистите от десетилетия броди слух, че скандалната „медуза“ Борислав Гуцанов е незаконен син на Александър Лилов.

    Според информацията това била причината за шеметната кариера и пълна недосегаемост на няколко пъти арестуваният депутат от БСП. Дали това е само слух или крушката си има и опашка е друг въпрос, макар че мнозина все по-често забелязват физическа прилика между двамата.

    Грозната интрига е плод на самия Гуцанов. В стремежа си да сбъдне мечтата си „председател на БСП“, той е направил и други недостойни действия, като например да се отрече от достойния си баща – подводничаря Гуцан Гуцанов, е просто връх на цинизма, твърдят дългогодишни съратници на Борето.

    Коментиран от #18

  • 18 Обидният

    13 2 Отговор

    До коментар #17 от "Във Варна":

    за българския парламентаризъм депутат от БСП Борислав Гуцанов, нееднократно арестуван заради далавери за милиони, има общо криминално минало с един от авторитетите в подземния свят на родната Варна – Даниел Славов – Дънката - първият арест на Гуцанов през 1999 г. за източването на 9 милиона от „Елитбанк”.Борислав Гуцанов бе арестуван на 31 март 2010-а при зрелищна операция на МВР, наречена „Медузите“, заедно с Дънката, шефа на „Градски Транспорт“ Пенчо Пенчев и главната счетоводителка на дружеството Йоана Кръстева.
    Гуцанов бе обвинен, че от 2003 до 2007 година е извършвал престъпления по служба като сключвал неизгодни сделки за община Варна.
    При ареста му в сейфа са открити пликове с пари и имената на общински съветници, включително и от ГЕРБ, които трябвало да получават месечните си траншове….

    Коментиран от #27

  • 19 В грешка си

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Ако ти направиш за България поне частица от това, което Доган е направил, няма да се криеш вэв форума и да се правиш на интересен за центове. В ДПС куриозът е другаде: етническият българин Пеевски, който беше начело на ДПС, унищожава създателя си, корумпиран крадец и политическа подлога на посолствоТО. И той няма подкрепата на етническите българи. Папазов ще гони Доган от сараите. За 35 години той не успя да си осигури къща за себе си? Имаше апартамент в южните квартали. Мисля, че тази сага със сараите има някакъв план. Ще видим по късно.

    Коментиран от #25

  • 20 Марио

    15 2 Отговор
    " Движи се...върху мина!"
    Лельо...
    Мината е гръмнала отдавна...защото не можеш да се движиш върху мина!
    Във въздуха са и твоите, и на Мая, и на Корнелия - кюлоти/ гащи/!
  • 21 Наблюдател

    12 0 Отговор
    След оставката на Корнелия Нинова БСП влезе в политически и организационен погром. Но тепърва предстои и съдебен такъв, научихме от загрижени за партията социалисти. Временното ръководство не е вписано в съда. Това прави всички решения, взети от Атанас Зафиров, Борислав Гуцанов, Кристиан Вигенин и Владимир Москов незаконни. Но това не е нищо в сравнение с действията на превратаджиите, които се мъчат да легитимират постовете си с потресаващи решения. Те продължават да изнасят към частни фирми работата, извършвана досега на "Позитано".

    Коментиран от #23

  • 22 Бг гржданин

    8 6 Отговор
    Тя мината е заложена преди 120 години но като избухва периодично страдат другите - народа -
    А дано сега се затрие за столетия
    Боже Пази България
  • 23 Иван

    8 1 Отговор

    До коментар #21 от "Наблюдател":

    Вписването на временното ръководство в съда е предоставено на частна адвокатска кантора за пръв път в историята на партията. Досега винаги това е правено от правния отдел на партията. Но това не е най-лошото. На тази фирма са дадени личните данни на членовете на Националния съвет, без тяхно съгласие, подобно на предоставената на частна фирма счетоводна документация на БСП.

    Коментиран от #24

  • 24 Припомням

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иван":

    На самия пленум на партията е вкарана нелегално бивша стенографка на Калоян Паргов, която е правила запис и стенограмата не е сваляна в централата на партията, както винаги, а в нечии офис. Никой не може да гарантира, че предоставената на съда стенограма е автентична и описаните решения и гласувания са верни. Става обаче още по-напечено като се види подадената от адвоката молба за вписване на Атанас Зафиров като изпълняващ функциите на председател. Освен, че е неграмотно написана и е пълна с правописни грешки, от нея личи, че е адресирана до Софийски градски съд, където е партидата на БСП, а молителят Зафиров се обръща към Окръжния съд.

    Коментиран от #26

  • 25 Българин

    8 7 Отговор

    До коментар #19 от "В грешка си":

    Какъвто и да е планът на Доган, приятелю, дори да играе цирк, мислейки си, че ще заблуди хората, той е приключил като политик. Ако се преструва, тогава лошо играе постановката и вече не е нито философ, нито политик, нито мислител, нито оратор, а още по-малко някой освен немислещите му поддръжници ще му повярва. Ако не играе цирк, тогава пак той сам си срина образа. И в двата случая е никой. И не обвинявай хората, че пишат за пари, което не е вярно. Не падай толкова ниско, за да защитиш Доган. И не ми внушавай, че той е направил нещо полезно за България.
  • 26 Запознат

    10 0 Отговор

    До коментар #24 от "Припомням":

    На новото ръководство да е обяснено, че съдът не може да ги впише, защото Зафиров само временно е изпълняващ функциите на председател, а не избран председател. Трябва да ги подпише Нинова, тъй като до избор на нов председател тя е законният такъв. Атанас Зафиров няма спесимен и не може да подпис .
  • 27 Ивайло

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "Обидният":

    Тоя тип, който ГОДИНИ, ГОДИНИ, ГОДИНИ, ГОДИНИ, ГОДИНИ НАРЕД във Варна се прегръщаше непрекъснато и задължително с „вразите“ от ГЕРБ, в името на ДАЛАВЕРАТА, този тип, който във Варна е нарицателно за измекярство в политиката в името на КЕЛЕПИРА, този тип, който ЗАНУЛИ БСП ВЪВ ВАРНА И ГО ПРАВИ ГОДИНИ, ГОДИНИ, ГОДИНИ НАРЕД, продължава да се изживява като … „фактор“!

    Коментиран от #28

  • 28 И още:

    10 2 Отговор

    До коментар #27 от "Ивайло":

    Този тип, КОЙТО ЯДЕ ШАМАРИТЕ ОТ ДЪНКАТА И ДАМБОВЕЦА, ЗАРАДИ МРЪСНИШКИ ИЗМЕКЯРЛЪК, този тип, който В ИМЕТО НА КИНТИТЕ е готов да стане каквото си представите, днес се изживява като „водещо лице“ на БСП.

    Коментиран от #29

  • 29 Борислав Гуцанов

    12 0 Отговор

    До коментар #28 от "И още:":

    УБИ БСП ВЪВ ВАРНА И ДОВЕДЕ ПАРТИЯТА В МОРСКАТА СТОЛИЦА ДО КАТАСТРОФАЛНИ, ПОЗОРНИ И УНИЗИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ И ПРИ ВСИЧКИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ КОПАЕ ДЪНОТО!

    Точно заради това, защото ВЕЧЕ може и да не влезе като депутат от Варна, Гуцанов ВЕЧЕ СЕ ПОДВИЗАВА В ШУМЕН, където лъже и маже и предава мурафетите си на тамошните наивници бесепари, за да влезе в парламента именно от … Шумен, защото във Варна я докара дотам – да го псуват където го видят.
  • 30 Благой от СОФстрой

    14 1 Отговор
    Mякащата ceльондypица, адвокатка на мутрите, все намира подобни на нея в медиите да коментира!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 псб

    14 0 Отговор
    с такива торпеда като теб,манолова, първанов,добрев и гергов мини не трябват
  • 33 ЕДГАР КЕЙСИ

    10 1 Отговор
    ТАЗИ "ПРАСКА" ПОДХОЖДА САМО НА "ПРАСЧО" НО Е ............... МНОГО ДЪРТА ЗА НЕГО ................ ФАКТ !

    Коментиран от #39

  • 34 Еднакви

    5 3 Отговор
    Ако Нинова се предаде Жендурите и колаборантите ще се обединят с неотроцкистите от ПП щото са с еднакви ценности.
  • 35 Наблюдател

    10 1 Отговор
    Татяна Дончева е освободена като прокурор в Софийска градска прокуратура поради липса на професионални качества и морал за заеманата длъжност, пише в мотивите на тогавашния главен прокурор Иван Татарчев.
    Татяна Дончева от ранни години е била информатор - свеждала е информация на директора на училището какво са си говорили нейните съученици, какво са обсъждали, какви са настроенията между тях и т.н. На такива по мое време в училище им казвахме "топачи", тоест такива, които ни топят пред директора и ръководството на училището. Отговаряхме им с цял набор от контрамерки - от изолирането им до вразумяване с прилагане на физически средства.
    Атанас Атанасов и Татяна Дончева са особено близки през годините, което доказва за сетен път, че веднъж комунистически прокурор - завинаги комунистически прокурор. Това е като проклятие! Особено при хора със задкулисен шлейф като Атанасов и Дончева. Които едно мислят, друго говорят, трето правят, а се случва нещо четвърто!

    Коментиран от #36

  • 36 Запознат

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    В аргументите си пред съдебните кадровици по отношение на Дончева, главният прокурор Татарчев е изчерпателен, а първият от тях е следният:

    "Преназначената от длъжност "зам.-районен прокурор" при Районна прокуратура-Габрово на длъжност "прокурор" при СГП при прокурорски стаж около 2 години (от които 2 години като младши прокурор) при грубо нарушаване на чл. 22, ал.2 във връзка с чл. 19, ал.3 от Закона за прокуратурата, което сочи за липса на морал при сключването на трудовия договор.
    Мислите си, че Дончева е останала на улицата ли? Неее, задкулисието, което точно в тези години се разраства в геометрична прогресия след свалянето на правителството на СДС и инсталирането на правителството на мафията на Любен Беров, не оставя своите хора току-така.
    Но в тези години основният представител на задкулисието е групировката "Мултигруп". Татяна Дончева става адвокат на групировката и лично на нейния главатар Илия Павлов, който е ликвидиран на 7 март 2003 г. в София. Една рядка снимка увековечава тази скандална близост. "Пак ще бъда адвокат на Мултигруп, ако те имат нужда от моите услуги и си платят хонорара", казва тя без капчица свян в интервюта през 2000 г. и през 2016 г.
  • 37 Дончева

    10 0 Отговор
    е протеже на тогавашния председател на БСП Георги Първанов (агент "Гоце" на ДС), през 1998 г. става член на БСП и светкавично е пласирана от покровителите си Първанов и Миков на ключови позиции.

    Коментиран от #38, #41

  • 38 Иван

    9 2 Отговор

    До коментар #37 от "Дончева":

    Госпожа Дончева - госпожа 500 К.

    Да не вземем да разбичкаме и нейните далавери и с какви пари обикаля европата, за да си купи маркови дрешки.

    Не, че и подхождат на пейзанския облик, де...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Мечтите са безплатни

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист":

    Страх ви е от Възраждане и ви е омръзнало да се страхувате? Колкото повече ни поднасяте елементарната си пропаганда, толкова повече разбираме да гласуваме за Възраждане.
  • 41 Ветеран от Протеста

    8 0 Отговор

    До коментар #37 от "Дончева":

    Като ви чета ,никой не се сеща КОИ са тези от Левицата ...Те са контингент на правителството на Сергей Станишев БСП,ДПС,НДСВ... - Румен Петков - вътрешен министър,Татяна Дончева шеф на Правната комисия в НС от БСП,а Мая Манолова член на Правната комисия в НС пак от БСП....Тези са виновни за " приватизацията" на Пловдивския панаир,800 декара до Камчия за руска военна база ,поправката Ванко1 в НК,хиляди декари " заменки" по Черноморието,Делян Пеевски да бъде назначен за шеф на ДАНС,доказани контакти с Организираната престъпност и братя Галеви и така нататък....Това са политическите престъпници в България!!!

    Коментиран от #44

  • 42 опа

    3 1 Отговор
    Тя тази политическа система, не ни трябва. Да отиват на трудовата борса, можем и без крадци!
  • 43 Георги

    4 0 Отговор
    Зафиров е бил "дясната ръка на Нинова, заместник-председател на БСП по коалиционната политика".

    Той трябваше да направи лявото обединение, но казваше, че с АБВ, с Татяна Дончева и с Мая Манолова не трябва да се събираме. Сега да твърди обратното - това е нелепо. ...

    Говори се за тежко финансово състояние, а всеки един отчет е приеман и подписван от Атанас Зафиров и Борислав Гуцанов. Всеки отчет е приет от Националния съвет, от одитор и от Сметната палата.

    Да обвиняваш за финансови проблеми в партията, а актовете ти по КАТ са платени от "Позитано" 20, защото Атанас Зафиров беше единственият заместник-председател на БСП, който е на щат на "Позитано" и ползва персонална кола, разходите и актовете на която се плащат от "Позитано".

    Зафиров и Гуцанов са като "защитени свидетели", защото са били "непрекъснато съучастници във всичко, което се е случвало в БСП, а сега искат да се спасят, като говорят каквото им кажат.
  • 44 Анализатор

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "Ветеран от Протеста":

    Червените барони на БСП, които за всички години не можаха да приемат, че един обикновен социалист е оглавил партията.

    Втората група са червените олигарси, които през целия преход използваха БСП, за да трупат лично богатство, тип Георги Гергов и Кирил Добрев.

    Третата група, която влиза рязко е либералното, олицетворявано от Сергей Станишев, те не можаха и няма никога да ми простят моята битка с джендър идеология.
    И в последните години се включи президентът Радев, защото той иска да е алтернативата, да има собствена партия, постоянно продуцираше партии и да унищожи БСП.

    Червените приватизатори пък са настроени проевропейски и доста консервативно. Което е проблем за Румен Радев. Той разчита основно на запасни офицери и сержанти, и определено на "тарикати" като Г.Гергов.

    Коментиран от #45

  • 45 Наблюдател

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "Анализатор":

    Бих желал да насоча вашето внимание към една изключително опасна тенденция, която набира сили през последната една година. А именно – овладяването на ключови постове в държавата с цел пълно овладяване на контрола върху държавния апарат от страна на членове на скандално известната масонска ложа „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ” със седалище град Пловдив.

    В нея членуват както бизнесмени, така и множество политици. Наскоро редица медии публикуваха списъци с членовете на въпросната масонска ложа, като в тези списъци фигурираше името на настоящия Президент на България Румен Радев.

    Членове на същата ложа са неговите съветници – пловдивчаните Пламен Узунов и Николай Копринков.Основател на въпросната ложа е бизнесменът Георги Гергов , който оглавяваше пловдивската организация на БСП и неколкократно е бил кандидат за кмет на Пловдив. Георги Гергов е основен акционер в „Международен панаир Пловдив“ АД, където капиталът е разпределен между неговата „Пълдин Туринвест“ АД (50,36%) , Община Варна (29%), държавата чрез министъра на икономиката (20,63%) и други акционери (0,01%).
    Пламен Узунов е секретарят по антикорупция на президента Румен Радев, който бе показан от АФЕРА и как прибира „подаръчно пликче“ от ексмитничар със скандална репутация. Пламен Узунов е човекът през който минава всяко кадрово назначение от Властта на Руменрадевото правителство.
  • 46 Припомням

    5 0 Отговор
    Кой стои зад заверата за завладяване на БСП?

    В навечерието на бузлуджанската сценография на левите "обединители":

    Мая Манолова се шмугна със зелена рокля на инструктаж при Румен Радев и Копринков

    Мая Манолова беше уловена днес около обяд да влиза в сградата на президентството. Лидерката на маргиналната партия "Изправи се" стоя около час и половина на "Дондуков" 2.

    Според запознати, Манолова е имала регулярна среща с предидентския съветник и таен ковчежник Николай Копринков. Възможно е да се е появил и държавния глава Румен Радев, който от години е близък на кюстендилската фурия.

    Съмнява ли се още някой кой е създателят на заченатата в грях рейдърска акция за овладяване на БСП - една глав от Славяново, която се опитва да бъде държавна такава...
  • 47 Констатация

    0 0 Отговор
    Чувствует мое сердце, че БСП няма да ходи на избори заради препъни камъните, които се слагат по пътя й. Ако това е целта, питам кой стои зад активното мероприятие? Така че - Довиждане до 52-ия парламент!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове