2 Септември, 2024 11:04 1 654 24

Иван Ченчев: Имаме си работа с обикновени реваншисти и хора, които са комплексирани

  • иван ченчев-
  • реваншисти-
  • комплексари-
  • бсп-
  • проблеми

Бяхме един отбор, и тези хора бяха в този отбор. Най-големият страх на тези хора е за постовете и позициите, тъй като идват анонимни в партията. Те са създадени от партията, но и от Нинова. В нейната сянка те се чувстват комплексирани, коментира още  Ченчев 

Иван Ченчев: Имаме си работа с обикновени реваншисти и хора, които са комплексирани - 1
Снимка: БГНЕС

"Имаме си работа с обикновени реваншисти и хора, които са комплексирани."
Това заяви пред БНР Иван Ченчев, когото Националният съвет на БСП изключи от партията заедно с досегашния лидер Корнелия Нинова, Георги Свиленски и Крум Дончев.
Той отбеляза, че при гласуването е имало нарушения "само и само в масовката да се виждат вдигнати ръце".

"БСП ще преодолее клетници като Зафиров, Гуцанов и Вигенин", коментира Ченчев в предаването "Преди всички" и нарече групата срещу Нинова "шайка". По думите му, БСП ще надживее всички, защото "не е Вигенин, Гуцанов и Зафиров".

"Бяхме един отбор, и тези хора бяха в този отбор. Най-големият страх на тези хора е за постовете и позициите, тъй като идват анонимни в партията. Те са създадени от партията, но и от Нинова. В нейната сянка те се чувстват комплексирани."

Запитан за регистрацията на БСП за парламентарните избори, Иван Ченчев предупреди, че няма решение за създаване на новата лява коалиция, няма и стартирана подписка за регистриране на тази коалиция.
Така шумно прокламираното широко ляво обединение първо беше направено от Корнелия Нинова, припомни той. Според него единственото разширение сега е с "вечните службогонци като Татяна Дончева и Мая Манолова".

Партията ще бъде регистрирана и няма да има две листи на БСП, увери Ченчев.

"Те не притежават марката БСП. Те имат портфейли вместо сърца. Не знам дали са заешки", заяви Иван Ченчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоз

    10 12 Отговор
    и той като някаква махленка !
  • 2 Даниел

    16 3 Отговор
    Как нито един от политиците на прехода не каза,че се е провалил в политическата си кариера???
    За всичко имат оправдание и виждат виновни навсякъде другаде,но не и в собствената си некадърност?!
    Цял живот на държавна хранилка на богато!
  • 3 ТаУмВзе

    11 2 Отговор
    Мани бе се пе, гепиха ли вече Заема от 8 милиарда долара, щото нищо никой Не казва по темата! Няма да има Живи да им изплатят Кражбията, та за тва са е и Цирка със тия плавници от бсп.
  • 4 Без ЕС и НАТО сме задунайска губерния

    13 11 Отговор
    Ваксинирани антиваксъри
    Пеевски бори мафията
    Борисов бори корупцията
    Копейкин бори джендърите с Евгени Минчев
    Konaнap e войвода на "българската партия" възраждане
    Милионери социалисти ...

    Коментиран от #16

  • 5 Ристо Мармота в Жипа на Бобока

    5 1 Отговор
    И аз са отцепвам.
  • 6 Русофилията и Румбата ви

    8 7 Отговор
    закопаха вас.
  • 7 Румен се оказа Франкенщайн

    10 7 Отговор
    на БСП, гледайте да не стане и Франкенщайн и на държавата!
  • 8 90% от избирателите и симпатизантите

    12 12 Отговор
    Избягаха и или бяха изгонени от вашето управление с Курнелка , бе Ченчо.
  • 9 90% от избирателите и симпатизантите

    8 9 Отговор
    Избягаха и или бяха изгонени от вашето управление с Курнелка , бе Ченчо.

    Коментиран от #12

  • 10 Малък си и отскоро и случайно

    7 6 Отговор
    За да даваш оценки дошъл- недовършен, ояден и самозабравил се, докопал кокала...
    Той голям е за твойта уста
    Независимо че още
    Гладна е тя...
  • 11 Знаем ги

    17 1 Отговор
    ВАгинанин винаги си е бил жендур като Маската и Станушко. ГуцанКов си го знаем във Варна що за шарлатан е.
  • 12 Отец Чапаев

    13 4 Отговор

    До коментар #9 от "90% от избирателите и симпатизантите":

    След преврата ще избягат 99%, ще се облажи Възраждане.

    Коментиран от #14

  • 13 Едни и същи

    9 4 Отговор
    Прогнозирам ,че сегашното БСП на ЗЕфиров,ГуцанКов и ВАгинанин бързо ще се подушат и сдушат с левите жендури от ПП-то ... преди или по-скоро след изборите. Разработените им дупки са едни и същи.
  • 14 Копейкин е бастун на Бойко

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Отец Чапаев":

    Т.е. ще подкрепят ГЕРБ ?!
    Няма да стане.
  • 15 хххххххххххх

    9 0 Отговор
    Аз пък знам, че както сте се хванали за гушите, на поредните избори няма да минете 4 процентовата бариера. Същото важи и за ДПС-то. Което е добре, щото е крайно време всичките да идете в небитието.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 българина

    4 4 Отговор
    Ченчеев Нинова пое бсп като втора сила, сега е 5 та с тенденция извън парламента. Много искам да чуя твоя коментар и ма всички, които сте с нея. Ако на една форма оборота падне 3 пъти дали шефът ще го държат 8 г?!?!?

    Коментиран от #22

  • 18 БеСПишко

    3 3 Отговор
    Тия екземпляри изключваха кого ли не. Сега е време и за тях, ма много лошу ве 🫣💩
  • 19 Безпристрастен

    3 1 Отговор
    " Новите модерни" са скрити проксита на едно посолство- адрес козяци за битов кът.Еднакво разработен сценарий за две от класическите партии във новата ни история.Разделяш, блокаж, и " Новите модерни с " Новото начало", ще имитират досегашните партийни модели и програми.Но в действителност,ще са на скрито подчинение от козяка.Гениален план.Премахваш завинаги потенциално неудобните, и получаваш набор от партии.в целият политически спектър,който безропотно,ще изпълняват всяка директива във икономически и геополитически план.А хелекторато ще си вярва, че той избира и решава.
  • 20 Калъчев

    2 1 Отговор
    Чейнджев, колко още трябва да продавате БСП?! Досега за няколко години от 1 млн. избиратели ги свалихте на 150 хиляди. Още ли трябва да разбивате? За какво чейнджите левицата, за пачки ли, очевидно а? Отго дини става ясно, че вашаият хайтон окупирал върха на БСП има задача да я разсипва до нула. Като паднете под 4 % ставате ненужни, изчезвате, а останалите ще се обединят, както искат да се нарекат и ще направят 25 % от всички избиратели.

    Коментиран от #23

  • 21 ха ха ха

    4 1 Отговор
    Избирателите не харесват комплексирани политици, а реваншистите направо ги отсвирват.
  • 22 Вацев

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "българина":

    Нинова е великолепен тактик, води чудесни тактически битки, повечето от които печели. Но тя ще има още един светъл, звезден миг, когато види, когато всички ние заедно с нея видим, че това, което правят днес в БСП, ще се обърне в обикновена кръгла нула.
    Днес се опитват да обединят 30 малки партии, за да направят една голяма партия. В политиката едно и едно не е две, а може да бъде по-малко дори и от едно.
    Да, това, което правят в момента в БСП, е пълно идеологическо и идейно нищо. Те са убоги. Левиците, когато са живели, никога не са живели така. Това не е характерно за левица. И разбира се, те няма да получат левица, а ще получат нещо по-малко от 30, макар че го сумират като 30. От десетки малки партии ще се получи една още по-малка партия.
  • 23 Още

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Калъчев":

    от кандидат президентската кампания Румен Радев не играе само с американците. Кирил Добрев е дясната му ръка за кампанията.

    Президентът Румен Радев не играе само с американците, въпреки че посланикът на САЩ Херо Мустафа оказва силен натиск, заяви източник от най-близкото му обкръжение.

    Бившият втори в БСП Кирил Добрев вече е смятан за дясната ръка на президента за кампанията.
    Румен Радев разиграва комбинация - Корнелия Нинова не може да не подкрепи президента и "Позитано"20 ще се включи в кампанията, която обаче ще бъде водена от президентската фракция в БСП.
    Така президентът ще мобилизира на макс левите и проруските избиратели, за да спечели втори мандат с подкрепата и на ИТН, коалицията на Мая Манолова и ВМРО.

    Играта на Кирил Добрев, Иван Иванов, Весела Лечева, Георги Гергов, Димитър Дъбов и Атанас Мерджанов е да покажат, че левият вот за президента ще бъде като през 2016г. - три пъти повече от вота за БСП на парламентарните избори на 4 април и 11 юли.

    След изборите за президент тази група ще организира кампания за свалянето на Корнелия Нинова. Според източници от вътрешната опозиция протестът преди пленума в неделя е бил само загрявка.

    Идеолог на свалянето на Корнелия Нинова е президентът Румен Радев, а организатор ще бъде Кирил Добрев, лидер на президентската фракция в БСП.

    Заверата НА СЛАВЯНОВСКИЯ ЗМЕЙ е вече в ХОД...

    Коментиран от #24

  • 24 М3 голд

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Още":

    Много писане, гледайки тавана. Като дойде момента, ще видим. Корнелия ни искаше да е евродепутат - със сериозни приходи, с ново евро обкръжение и евентуална европерспектива. Защо? Заради тукашните глупости ли? Заради написаното от теб ли? Това кажи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол