2 Септември, 2024 12:30 3 267 64

Борисов: Добро ДПС в случая няма. Другите партии – стегнете се, за да има легитимно управление

  • бойко борисов-
  • дпс-
  • партии-
  • легитимно управление

„Вижте полицията как е разхвърляна – едни на „Росенец“, едни в „Бояна“, едни на „Позитано“, едни са пред ЦИК. Кой пази хората? В БСП не могат да кажат кой ги управлява и чакат институциите. Има си устави, всичко си е нарисувано в тях“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Борисов: Добро ДПС в случая няма. Другите партии – стегнете се, за да има легитимно управление - 1
Снимка: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас. Той и кметове от Югоизточна България, сред които този на Бургас Димитър Николов, и на Стара Загора Живко Тодоров дават брифинг, в който участват Делян Добрев, Николай Нанков, съобщават от novini.bg..

Винаги сме чувствали сигурност и подкрепа, когато г-н Борисов е тук, каза Николов. "Като най-отговорна партия в страната ние подкрепяме лидера, националното ръководство и не се цепим", заяви той и поясни: "На политическия небосклон има делене, роене и центробежни сили кой къде ще застане. При нас такова нещо няма, с чест и достойнство ще се явим на вота".

Николай Нанков заяви, че за общинските средства от държавния бюджет по проекти не са улеснени правилата и в МРРБ и МФ има провал. Капацитетът в МРРБ са 10 човека, те администрират програма за 6 млрд. лв. А иначе стотици експерти трябва да администрират такива средства, заяви Ненков. "В два аспекта имаме сериозни разминавания с ППДБ. На първо място, средствата, които трябва да се разплащат с общините. Проблемът е, че лимитите на МФ не достигат за разплащане на дейности, които вие вече извършвате", каза той.

Делян Добрев напомни от своя страна колко много е направила ГЕРБ за бизнеса, как редица фирми са били спасени от фалити. Едното нещо, според него, са именно компенсациите за тока. Така, по думите му ,се е избегната голяма инфлация, която е щяла да бъде една от причините да се каже "чао на еврозоната".

Бойко Борисов коментира номинациите за еврокомисар.

"Нито сме закъснели с номинациите за еврокомисар, нито има разпределени ресори", каза председателят на ГЕРБ. Белгия още не е изпратила кандидат, напомни Борисов.
На въпрос може ли да има стабилно управление след тези избори и при тази обстановка, лидерът на ГЕРБ отговори, че ако това не се случи, ще стане много зле за България.

„Апелирам партиите да се оправят вътрешно, а не през институциите“, каза той.

"Дори се учудвам, че такава тема и толкова важна се изкарва от дневния ред относно случващото се в БСП и ДПС. Никога в ГЕРБ не сме правили коалиция с тях. Те се бият за един и същ електорат, а България е голяма“, посочи Борисов.

„Трудно влизаме в техните региони. Мен ме интересуват другата част от българите. Ако те излязат да гласуват, няма да има значение случващото се в момента. Това са партии, които се радват, когато ГЕРБ има проблеми. В слабостта си всеки прехвърля проблемите си върху институциите“, добави Борисов.

„Вижте полицията как е разхвърляна – едни на „Росенец“, едни в „Бояна“, едни на „Позитано“, едни са пред ЦИК. Кой пази хората? В БСП не могат да кажат кой ги управлява и чакат институциите. Има си устави, всичко си е нарисувано в тях“, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Добро ДПС в случая няма. Другите партии – стегнете се, дайте добър резултат, за да се направи легитимно управление. Преди да вляза ме занимаха с какво се случвало в ЦИК, че били блокирани бюрата. Казах на колегите от ГЕРБ да не се занимават. Има служебен кабинет. Министър Росен Карадимов е отговорен за изборите“, каза Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко Праните Гащи

    45 4 Отговор
    Искам пак с 200 да ви ...
  • 2 Дурхан

    79 6 Отговор
    Хората още не са забравили лошото мутренско управление на Борисов ..хора се уволняваха , бизнеси се крадяха ..беззаконие и произвол беше при Герб
  • 3 така така

    69 4 Отговор
    Май добър ГЕРБ няма!
  • 4 Ще дойде и при ГЕРБ

    62 5 Отговор
    Само с крадене и демагогии не става. На края се вижда.

    Коментиран от #14

  • 5 🍋🍊🇧🇬

    56 6 Отговор
    Борисов и ГЕРБ - авите, кажете какво сте направили досега за Народа, български, освен да раздавате “мешки” пълни с “кеш”,
    на Мутри в България, “мешки” пълни с “кеш” на Германски Фондации?
    Какво друго Императоре от Банкя сте направили за България?
  • 6 Буда, орденоносеца за заслуги към Путин

    32 7 Отговор
    Ново начало.

    Коментиран от #21

  • 7 Последния Софиянец

    17 34 Отговор
    В публичните групи във фейсбук има предложение да се вдигне паметник приживе на Делян Славчев Пеевски който единствен от Българския народ се оказа смел и родолюбец и приключи етническата антиконституционна клика ДПС. Никой за 34 години не посмя да се противопостави на уж "всевишния доган" . Предложението е изпратено до канцеларията на Делян и се очаква неговото одобрение . След време портрета му ще стои до тези на Ботев ,Левски и Раковски

    Коментиран от #15, #22, #30

  • 8 Заради

    49 4 Отговор
    Дилян Добрев ГЕРБ ще получи няколко хиляди гласа по-малко на изборите! Борисов, а знаеш ли защо?
  • 9 Българин

    30 6 Отговор
    Да не забравяме, че в една дописка Доган пише до шефовете си от ДС, че "се родее с Ориента, защото е роден к.рвар". Доносничел е за хазяйката си, която е била арменка. Доносничел е за съквартиранта си, но той е бил оперативен работник и Доган е останал разочарован от дейността си... Доносничел е за жените, с които е спял по оперативни задачи, за да черпи информация от тях. Доносничел е и за първата си приятелка от университета... България няма намерение да се съобразява с техния лидер, да се съобразяват те. Другите не щат нито да говорят с Доган, нито с привърженици на псевдофилософа.
  • 10 О той ,

    45 4 Отговор
    и грабливия му Делян , трябва да са зад решетките , а не да дават акъл и да се самовъзхваляват с безгранична наглост колко много било направи в България ! Та да е първата по бедност, корупци намаляване на населението и за каквото се сетиш , от държавите на ЕС !

    Коментиран от #62

  • 11 Събрахме се ... вече явно 🐖🎃

    40 4 Отговор
    Тиквата бойко иска да се скъса пъпната връзка с Пеевски, ама не може. Шиши знае за всичките му кражби и милиарди в офшорни сметки, знае за услугите, които са вършили за руската мафия в лицето на путин.
    А е мръднал, а го е изтропал и са му взели накраденото и ако има късмет ще лежи до бай Ставри.
  • 12 Тома

    40 2 Отговор
    Бати Бойко скандираи дпс мафия дпс мафия и герб също
  • 13 АГАТа Кристи

    14 10 Отговор
    Плъх дуй Ган в миша дупка ли се крие, или Аллах вече е отворил порти за него ?
  • 14 Запознат

    43 4 Отговор

    До коментар #4 от "Ще дойде и при ГЕРБ":

    Пеевски не е излизал от ГЕРБ от 2013 г.
    Постоянен член е на партийните им срещи и има решаващ глас в решенията. Да не говорим, че такива като Делян Добрев са лично назначени от Пеевски да съблюдават неговите интереси.

    Коментиран от #63

  • 15 Механик

    15 19 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Да факт! Групата за издигане на паметник приживе на Пеевски вече наброява 47 хиляди човека! Барелеф от 3 метра и 60 см.пред бившия партиен дом на Делян с Български ятаган в ръка и на него ще пише - Делян Славчев Пеевски р.27 юли 1980 г.-... освободил клетия поробен Български народ от обръчи от фирми за милиарди в продължение на 3 десетилетия и половина изсмукали живителните сили на народа..ПОКЛОН
  • 16 4545

    20 3 Отговор
    Ох, как ми се управлява, ама тоя Дидко, их значиии!!!
  • 17 Тия тотално

    30 7 Отговор
    са се побъркали ! Коя партия би направила правителство с тази криминална шайка ! ПП се предоври за да има правителство , а те им забиха ножът в гърба , както и свалиха от алчност за власт и пари работещото правителство !

    Коментиран от #64

  • 18 реру

    42 2 Отговор
    "Борисов: Добро ДПС в случая няма..."


    Така е... след като...

  • 19 Няма добър ГЕРБ

    32 4 Отговор
    Иска да каже измамника боко!!!
  • 20 Буци, Гуци и ZеленЧорап са руски еничари

    22 11 Отговор
    Може ли Пеевски да съществува без Бойко, респективно ГЕРБ, в ГЕРБ става каквото нареди Бойко, т.е. Пеевски.
    България е заложник на 3-ма национални предатели Пеевски-Борисов-Радев
  • 21 ГЕРБ без Пеевски

    16 3 Отговор

    До коментар #6 от "Буда, орденоносеца за заслуги към Путин":

    искаме!!!!
  • 22 123

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    То портрета му виси в заведението ти - "КенеFeйk" .
    Слушаш прогнозите за движението и посоката на вятъра...
  • 23 Казуар

    26 4 Отговор
    Бойко, а как много години наред ДПС те подкрепяше прикрито, медиите на Пеевски ако някой кажеше лоша дума за теб се нахвърляха върху него. Още веднъж доказваш, че си търчи - лъжи.
  • 24 ЛЕТОВНИК В БУРГАС

    18 2 Отговор
    ТОЗИ МИ ПРИЛИЧА КАТО ТОАЛЕТ МАЙСТОР НА РЕСТОРАНТ ЛЕВЧЕ - КЕНЕВЧЕ . ТРИ ПАПИ МИ ЛИ ТИКВА ,ВАРИЛИ ,ПЕКЛИ НЕДОПЕКЛИ ЩО Е ТО БАНКЯТА.
  • 25 🍋🍊🇧🇬

    17 2 Отговор
    Почивката му, му се отразява добре ноо Високото Кръвно Налягане на Банкянският Цар Тиква ще го довърши, един ден внезапен Инсулт, от ена студена Бира, ще си правят Компания с другия Зеленчук в Интензивното, а кви времена беха, нали?
  • 26 Едните се разцепват, другите не знаят

    16 2 Отговор
    кой им е началник.
    Ако може третите да пукясат, извинявам се, да изфирясат, това ще бъде една добра година за България.
  • 27 За Бойко

    25 5 Отговор
    съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 28 Вълк единак

    30 2 Отговор
    Тулупа пак играе театър за пред овцете.
  • 29 Тамън да си я отпечатам

    15 3 Отговор
    тая снимка но видях, че човека-куфар не са го хванали изцяло, катарамите му не се виждат.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ФАКТ

    26 3 Отговор
    ТИКВУН пак се превъзбуди цар е на интригите. Но песента му е изпята. Общо взето прилича на торба с екскременти
  • 33 Хамзи

    17 2 Отговор
    Еваларка ,голям лъжец ,баш измамник. Тока и вредните компенсации ги плати народа с пари от данъци. Плащаха на политическите фирми държащи бизнеса ,защото в Бг няма фирма без отчет на средства към партии. А знаем коя партия най-дълго папка от бизнес. Помагахте с чужди общи пари на своите фирми които връткат парите към касите на партийните елити. за това Вие живеете в друг свят нямащ нищо общо с нормалния . А Милата България наистина вече е голяма . територия има все по-малко населена ,ама то в София и от колата докато те возят не се види. полицията била пръсната. Тя не е "събирана" заради пазенето на вашето его и наслаждението от заграбеното. По избори в малките населени места се мярка два -три пъти полицай или жандармерия. Иначе редовно на оглед на местопроизшествието идват след някой друг час или ден. Заети са . Даже и снайпери изкараха. Ама пред Вас.
  • 34 Благодарим ти Ристю!

    11 9 Отговор
    Нито Боко нито Шиши щяха да са така ербап, ако не беше безценната дейност на Ристю, който ги изпра. Хората излизаха на протести по площадите, да се отърват от Шиши и Боко. Хората издигнаха Ристю за тази цел. А пък Ристю взе че ги изпра. После взе парите, честно заслужени и избЕга у Брюкселу. И сега ние дълги години още, ще се радваме на мъдрите мисли на Боко и Шиши
  • 35 Даа!

    9 2 Отговор
    След изборите; Народа ще получи такава" сглобка" ,че ще гледа ошашавен цели четири години.Този път,никой от цялата империя,няма да си позволи разкоша, да се блокира избор на МС.Усещат с кожата си,че ако това се случи- поредният парламент да се провали,може да получат червен картон всичките.Не,че " сглобката" ще подобри живота на народа.Просто ще се договорят,кой от коя страна на тавата с баница да седне и да реже.Народа забравя,че баницата е много тлъста и мазна,но все още е във пещта.Милиарди по плана за устойчивост - в евро.
  • 36 🍋🍊🇧🇬

    9 2 Отговор
    Най големия страх на българина е, да не е на Течение, да не Настине и да не се “мине”?!
    За Шеф Тиква от Банкя има разпореждане: “Само Топла Бира” и много спокойствие!!

    Партия ГЕРБ Мутри да ограничи Монолозите на Цар Тиква до под инфарктно времетраене, е Второто Разпореждане за Императора от Банкя?!!

    Трето и най важно Разпореждане,

    “Помни Че Си Смъртен”

    Един Шоп - бедняга, който шоп,
    (шоп по Елин Пелин)
    да шепне в Ухото на Банкянският Цар - Император, “Помни Че Си Смъртен”!!
  • 37 МВР били разхвърляни

    12 2 Отговор
    А теб могат да ти пазят заадните бузи? Нагло , продажно и тъпо, ама лакомо и просто бидонче!
    Ти си следващия!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Доротея

    6 2 Отговор
    И тоя го имате за много компетентен и политически чевръст! Забравихте как проповядваше тезата, че системните партии Герб, ДПС и БСП били сериозни, останалите временни и не стават за нищо и какво стана - поне две от системните партии са текезесета в ликвидация, че и по зле! Трудно е да се прецени коя системна е по зле, но ДПС има 2 делегации за регистрация за изборите, а БСП не знаят кой ще ги регистрира изобщо! На експерта Борисов системните партии!
  • 40 фАНТОМасс

    6 3 Отговор
    Явно ШАЙКАТА е надушила , че разделението и раздорите при другите партии , работи за тях и чака да заръфа пак големия кокъл !
    И сега правят конференции да покажат как мислят само на ПОЛЗУ РОДУ ли ?
    Поредните БОЙКОВИЗИРАНИ лицемери !
  • 41 ПЪГУОШ

    8 3 Отговор
    Бойко няколко пъти имаше възможност да направи правителство , но .....НИКОЙ , ама НИКОЙ не искаше да се цапа , като се коалира с него ! Нали е много УБАВ и ЧЕСТЕН , що така стана тогаз ?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ЛаТераЛен ТУУЛ

    8 4 Отговор
    Хората все още помнят Тулупите , Набивам им го с 200 , Къщата в Барса , рекета , пътищата с дупки , данъците на Божков , Мата Хари , Чекмеджетата , мис Бикини...... .......Сега на СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА ли ще се правят тези от ГЕРБ ?

    Коментиран от #54

  • 44 Браво на мен си

    5 3 Отговор
    Като гледам тоя лидер, направо се гордея, че не гласувам!!!
  • 45 ????

    4 2 Отговор
    Да каже що снайперисти го охраняват,от делта гард ли са,дето разбиха сейф стаята на почетния...банкянския преди години в парламента каза"не знам сокол ли е,орел ли е но ще хвърчи перушина"
  • 46 сарми в сладолед

    5 3 Отговор
    Има за него още пачки и кюлчета злато да се накраде
  • 47 Истината

    9 1 Отговор
    Бойко имаше само едно чекмедже с кюлчета,а дъпъсъ се оказаха с цяла бронирана стая натъпкана със съкровища,БСП най вероятно имат цели коловози с кинти
  • 48 дкали

    8 4 Отговор
    Тоя Простия ГЕРБ палячо е тотално изперкал. Още не е разбрал негодника че с лъжа и кражба нищо няма да получи като резултат. Психопата беше в сглобка и в Не коалиция с педофилите от ПП и ДБ и 9 месеца си пърдяха дружно на гърба на българите, а днеска вика че било некадърно правителството??? Той вътре и срещу себе си протестира тоя негодник. Напълни си чекмеджето и сега вика къде са парите. Тотално е изперкал и се чуди как да излъже пак по простите. Никакъв глас за тези разбойници ГЕРБ. Трябва да ги изгоним тези паразити, длъжни сме. Дай Боже да ги изгоним.
  • 49 Хейт

    4 0 Отговор
    Мда, чекмедженцето на Баце е направо скромно в сравнение със сейфа на Доган в Бояна. Само няколко кюлченца и пачици скътани за черни дни.
  • 50 0909

    4 3 Отговор
    Само при Цветан Цветанов нямаше престъпност ,оня биеше криминалите много лошо,трактори,сумисти,и затова Бойко го неутрализира
  • 51 Гунчо

    3 3 Отговор
    На снимката гледа, все едно е забравил да си сложи памперси, а оно взе та се случи...
  • 52 Абе, Борисов ,

    5 2 Отговор
    Ти знаеш ли какви законови промени, на дилян Добрев и Теменужка Петкова се правят , във вреда на приходите в държавният бюджет, от олигарсите? Защото да сме бедни и гладни! Виж Швеция какво прави!
  • 53 Ти да видиш

    5 4 Отговор
    Абе, Бойко, какво те интересуват другите партии (ПП-тата) та да се стягат. А сега, когато има възможност ГЕРБ да е първи с голяма разлика, нещо дърпаш ръчната. ПП-тата са бита карта, зарежи ги. ;) Действай сам, или не ти стиска?
  • 54 ХАХАХА

    7 2 Отговор

    До коментар #43 от "ЛаТераЛен ТУУЛ":

    Странно как "хората още помнят компромати", а НЕ ПОМНЯТ Боташ, Джемкорп, Завод за електромобили, посредниците с природния газ, ИНФЛАЦИЯ в пъти (не в %), и още и още....
    Брей, че "хора" населяват тези земи..... ;)
  • 55 Ком

    6 4 Отговор
    Сега парченце, по парченце разкъсват Шиши. Бойко дали се усеща, че той е наред. Неговата съдба ще бъде още по-страшна за гледане.
  • 56 Тити

    2 2 Отговор
    Добро ДПС нямало алоооо шушляк нали до сега бяхте ортаци а сега се завъртя на 360 градуса.
  • 57 Казуар

    2 2 Отговор
    Бойко, хващай се пак с някое ДПС, че ще станеш беззащитен и ще бъдеш нападнат от хиените.
  • 58 Бай Ставри

    0 1 Отговор
    Ела, ела
  • 59 Ново начало

    1 1 Отговор
    Герб без Пеевски
  • 60 Абе ти кажи

    0 0 Отговор
    Коя е Мата Хари
  • 61 Развитие

    1 1 Отговор
    БОРИСОВ НАЙ УСПЕШНИЯТ ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА МНОГО ЛАМТЕЖИ ЗА ВЛАСТ МНОГО ПОМИЯ МНОГО ЛЪЖИ 4 ГОДИНИ РАЗРУХА
  • 62 Развитие

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "О той ,":

    СТИГА ЛЪГАХТЕ БЕ БЪЛГАРИЯ Е БОГАТА ДЪРЖАВА
  • 63 Развитие

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Запознат":

    КАК МОЖЕ ТАКИВА ЛЪЖИ ДА РАЗПРОСТРАНЯВАШ КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ЧЕ ДА ЛЪЖЕШ
  • 64 Развитие

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тия тотално":

    ШАЙКА ШАРЛАТАНИ ОБЛАЧНИ СА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИ ПРОТЕСТИ НА ЮМРУЦИ НА АЛА БАРА С ПРЕЗИДЕНТА НА МАШИНИТЕ ОВЛАДЯХА ВЛАСТТА ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ 4 ГОДИНИ САБОТАЖИ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ОТ ШАЙКАТА НО СИ ПЪЛНЯТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол