2 Септември, 2024 15:41 1 455 9

Младежите в БСП призоваха НС да подкрепи Габриел Вълков и Атанас Атанасов за водачи на листи

  • габриел вълков-
  • атанас атанасов-
  • водачи-
  • листи-
  • бсп

Те винаги са демонстрирали изключително лидерство и дълбоко разбиране на нуждите на членовете на БСП и на гражданите като цяло, пишат в позицията си младите социалисти от София

Младежите в БСП призоваха НС да подкрепи Габриел Вълков и Атанас Атанасов за водачи на листи - 1

От Младежкото обединение в БСП - София призоваха членовете на Националния съвет да подкрепят Габриел Вълков и Атанас Атанасов за водачи на листи в столицата за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 27 октомври. Младите социалисти от София направиха това в официална позиция. Председателят на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков е номиниран за водач на листата на 23 МИР, а Атанас Атанасов - за тази в 24 МИР.

"Те винаги са демонстрирали изключително лидерство и дълбоко разбиране на нуждите на членовете на БСП и на гражданите като цяло, пишат в позицията си младите социалисти от София. - Призоваваме за пълна мобилизация и непоколебима подкрепа и за всички наши младежки кандидати на предстоящата Градска конференция на БСП - София. Младите в БСП сме подготвени да посрещнем предизвикателствата, които предстоят".

Деветото заседание на XIV Конференция на Софийската градска организация ще се проведе днес от 18,00 часа в салона на централата на БСП на ул. "Позитано" №20.

"В момент, в който България е изправена пред своите седми поредни предсрочни парламентарни избори, е ясно, че народът ни се намира на кръстопът. Станалото вече злободневно преповтаряне на изборите е не само знак за политическа нестабилност, но и отразява нарастващото разочарование сред българските граждани. При всеки следващи избори се наблюдава главоломен спад на избирателната активност, която вече достига нови исторически дъна. Това не е просто статистика, това е вопъл за промяна от страна на българския народ. Те са уморени от едни и същи стари лица и от безкрайния цикъл на политически дрязги, които не предлагат реални решения или конструктивен напредък, се казва още в позиция на на Младежкото обединение в БСП - София. - Това, за което копнеят хората в България, са свежи идеи, амбициозни подходи и нова визия - качества, които нашите младежки кандидати последователно демонстрират. Именно ние, младите бяхме начело на радикалните вътрешни промени в нашата партия, носейки тежестта и отговорността за даването на начало на трансформацията на БСП към по-добро. Вярваме, че младежите сме носители на промяната, от която България толкова отчаяно се нуждае. Доказахме, че знаем и можем да внесем нова енергия в политическия дискурс на страната ни. Убедени сме, че нашите идеи и политики ще доведат до реална промяна за всички българи".

Ето и пълния текст на позицията на Младежкото обединение в БСП - София:

ПОЗИЦИЯ

на

Младежко обединение в БСП - София

ОТНОСНО: Подкрепа на младежите, получили номинации за народни представители на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

В момент, в който България е изправена пред своите седми поредни предсрочни парламентарни избори, е ясно, че народът ни се намира на кръстопът. Станалото вече злободневно преповтаряне на изборите е не само знак за политическа нестабилност, но и отразява нарастващото разочарование сред българските граждани. При всеки следващи избори се наблюдава главоломен спад на избирателната активност, която вече достига нови исторически дъна. Това не е просто статистика, това е вопъл за промяна от страна на българския народ. Те са уморени от едни и същи стари лица и от безкрайния цикъл на политически дрязги, които не предлагат реални решения или конструктивен напредък.

Това, за което копнеят хората в България, са свежи идеи, амбициозни подходи и нова визия - качества, които нашите младежки кандидати последователно демонстрират. Именно ние, младите бяхме начело на радикалните вътрешни промени в нашата партия, носейки тежестта и отговорността за даването на начало на трансформацията на БСП към по-добро.

Вярваме, че младежите сме носители на промяната, от която България толкова отчаяно се нуждае. Доказахме, че знаем и можем да внесем нова енергия в политическия дискурс на страната ни. Убедени сме, че нашите идеи и политики ще доведат до реална промяна за всички българи.

Ето защо, призоваваме за пълна мобилизация и непоколебима подкрепа за всички наши младежки кандидати на предстоящата Градска конференция на БСП София. Младите в БСП сме подготвени да посрещнем предизвикателствата, които предстоят.

Призоваваме членовете на Националния съвет да подкрепят и номинираните за водачи на листи Габриел Вълков - за 23 МИР и Атанас Атанасов - за 24 МИР, които винаги са демонстрирали изключително лидерство и дълбоко разбиране на нуждите на членовете на БСП и на гражданите като цяло.

Време е да се обединим като партия и като граждани, за да подкрепим тези способни хора. Заедно можем да поставим началото на нова политическа ера в България - такава, която се характеризира с новаторски идеи, амбициозни решения и ангажираност с общото благо. Нека ни бъде дадена възможността да поведем страната ни към едно по-светло и изпълнено с надежда бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    10 2 Отговор
    Щом се вдига толко Врява със бсп и дпс, значи са ни Сготвили неква Нереална Врътка пак. Ще ни я изрежат пред Свършен Факт и после Пак патията да е. Сами сме си Виновни и нищо повече или по малко е Врътката! Щото, ако бяхме Народ, до сега щеше да има Много политяги по Панделите, но няма да е. Съответно Последна Национална Катастрофа, без да сме нация Бонус и тва си е!

    Коментиран от #2

  • 2 Европеец

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Мога да кажа само ,че цирка продължава...... Жалко само за честните членове и симпатизанти на БСП... Статията разбира се нея чета..... Днес сутринта до следобед изгледах трите пропаганда и купени така наречени национални телевизии.... Пълна отврат..... Всички почваха с това за
    двама политически боклуци както казваше бившия главен прокурор Иван Гешев и как ония цикаджиите не знаят какво да правят..... После почваха с бсп-то и пак бях свидетел на безбройни глупости и простотии.....Няма такава държава......

    Коментиран от #3

  • 3 ТаУмВзе

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Европеец":

    Изгледайте речта на президента на Ел Салвадор Букеле, млад човек как се оправил със Картелите и Мафията, само за 3 години. Дигнал затвори човека, военизирал полицията и Всичките у Панделата, без ала бала. Та от най престъпното място на света, сега са най сигурното място. Гледа си Народа човека и му дреме, кой и кво ще му каже.

    Коментиран от #4

  • 4 Европеец

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Четох за това, което казваш за Салвадор..... Ама тук няма кой да го направи това..... Навсякъде политически калинки и политически боклуци както казва бившия главен прокурор Гешев..... Решението е да дойдат танковете, ама вече ги няма, дадохме ги на Украйна, а и няма кой да ги кара.... Въобще бг територия.....
  • 5 Алооооо

    4 4 Отговор
    Сега държавата трябва да арестува руското говедо Доган и отрочето Демир с коли за 29 милиона евро,алооооо БСП, Тръмп няма такива коли като Демир
  • 6 Ураа

    2 4 Отговор
    Приветствам завръщането на Атанас Атанасов в партията майка!
  • 7 Авджия

    2 3 Отговор
    Скоро тръгва лова на прасета. Обзалагам се на две празни гилзи, че ще е успешен.
  • 8 Питане

    5 1 Отговор
    Тия па кои са ? Ако не са деца най-малко на Активни борци против фашизма и капитализма - НЕ СТАВАТ !
    Къде са децата на другарите Таков, Станко Тодоров, внука на другарят Живков, някой племенник на другарката Цола...
    Да изброявам ли още ?
    СРАМ за комунистическата ни Партия, другари !
    Без тях няма да излетим от пепелта, както птицата Феникс го направи !
  • 9 Безпристрастен

    1 1 Отговор
    Когато чуя..Нова визия,тренд, алтернатива, направо се обривам.Тези,са от новата люпилня- бройлери.Жадни и гладни.за 💰 , схеми, до побъркване. До тук беше социалистическата партия и идея в България.Пускат ги напред по обиграните и ояли се хиени.Който разбишкаха бесепето, за да се включат в подялбата в бъдеще. На онази тава,с мазната баница,с пълнеж- План за усвояване - пардон за Устоичивост.До 2027 ( краен срок,след това няма) над 17 милиарда.Както казваше една тяхна журналистка преди време,по повод на пловдивския панаир...Кой крал,крал! Който не е,да е! От тук нататък,все така ще е!"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове