3 Септември, 2024 21:26 2 332 33

Тимур Халилов твърди: Към момента Ахмед Доган няма охрана. Ние не сме спокойни за сигурността му (ВИДЕО)

  • тимур халилов-
  • ахмед доган-
  • охрана-
  • сигурност-
  • притеснения

Всеизвестен факт е, че този дом се е обитавал от д-р Ахмед Доган в продължение на 20 години и тук се е извършвала дейност, свързана с ДПС и сега да се поставя под съмнение, че този дом е бил обитаван от него, допълни Халилов

Тимур Халилов твърди: Към момента Ахмед Доган няма охрана. Ние не сме спокойни за сигурността му (ВИДЕО) - 1
Снимка: ДПС

Не сме спокойни за сигурността на д-р Ахмед Доган, той в момента няма охрана, каза нечленуващият в парламентарна група депутат Тимур Халилов пред имота в кв. „Бояна“, който доскоро беше обитаван от почетния председател на ДПС. Във видео, разпространено във фейсбук страницата „ДПС пресцентър“, Халилов добави, че от 5 дни насам гражданите нямат достъп до улицата в квартала, съобщават от БТА. Няма аргумент, с който да убедите гражданин на свободна, европейска България, че той не може да влезе в тази улица, която е публична собственост. В имота влизат само определени лица и това, което се снима вътре нас ни интересува, допълва Тимур Халилов.

Всеизвестен факт е, че този дом се е обитавал от д-р Ахмед Доган в продължение на 20 години и тук се е извършвала дейност, свързана с ДПС и сега да се поставя под съмнение, че този дом е бил обитаван от него, допълни народният представител, който подкрепя Джевдет Чакъров и почетния председател на ДПС.

В края на миналата седмица привърженици и симпатизанти на ДПС (без Пеевски и група) се събраха в столичния квартал „Бояна“, където се намира имотът, обитаван в годините назад от почетния председател на ДПС Ахмед Доган. В петък се стига до ескалация на напрежението между хората и полицията, който охраняваше имота.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кмета на врани кон

    25 4 Отговор
    хамди илязов забогатя от СОКОЛА И СЕГА Е ПРИ ПЕЕВСКИ кога ще му се проверят скъпите АВТОМОБИЛИ
  • 2 БеГемот

    37 2 Отговор
    Малко му остана....на философа...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 12340

    11 5 Отговор
    Плешивата запъртък - мисирка, дръжка на микрофон "бнт" коя е?
  • 5 помачоркълков

    24 2 Отговор
    цигански цирк без край
  • 6 Яшар

    30 1 Отговор
    ..Добре какво е откраднал че му трябват охрана на дръндарския ц..н ...и на пефски просто?!
  • 7 анонимен

    40 2 Отговор
    С парите,които открадна от нас, да си плати за охрана Доган!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 8 Гост

    26 2 Отговор
    Цялата псевд0л0ялн0ст на депешарите е един култ към личността на някаква си там, личност.
  • 9 Ела и виж

    38 0 Отговор
    Защо някой ще краде и после ще трябва да бъде охраняван за сметка на окрадените? Значи е престъпник щом като го е шубе и трябва да го пазят.
  • 10 Гост

    30 2 Отговор
    "Идеите на партията"..... "Вижданията на партията"...... "Линията на партията"....... А всичко се оказа един архаичен култ към личността.
  • 11 дон Вито

    31 0 Отговор
    А в "този дом" ли се " самоуби" секретаря на доган преди доста години?
    Обитавал бил..... хм.
  • 12 Че кой

    22 1 Отговор
    в държавата е спокоен за сигурността си при факта , че е на първо място по корупция в Европа ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 бря бря

    23 1 Отговор
    какво ди се затревожил за агента на дс той си свърши работата и вече не е нужен на задкулисието спи до него да го пазиш като толкова те тревожи… ако беше честен човек щеше ли да има нужда от охрана?
  • 15 ТаУмВзе

    9 2 Отговор
    Значи го пазят поне 50 нинджи тежко въоръжение! Че не си знаем номера а.
  • 16 Вземайте

    22 1 Отговор
    си го у вас и си го пазете - една нощ тук , една нощ там !
  • 17 Хейт

    17 0 Отговор
    И аз съм обезпокоен старецът да не ритне камбаната. Особено като разбере, че Шиши е сложил ръка на сейфа му.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Аби спете

    10 0 Отговор
    При него що трябва ние да плащаме за пашата
  • 20 МАЙ , МАЙ

    3 3 Отговор
    БРЪСНАТОТОПЕДИДЖУРНАЛЕ ЛАП КА ОТ ПРАСЧО И ПАРИЦИ
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ела

    5 0 Отговор
    А знаят ли къде е, за да го охраняват.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Турчин

    16 0 Отговор
    Имате си достатъчно членове, имате членове собственици на фирми за охрана, дайте Ахмед Демирев Доган да го охраняват те. Тъкмо ще са му верни до край. Какво? Не можете да охранявате собственния си лидер ли? Не ставайте смешни и не се израгайте пред народа. Разваляйте кюлчетата злато и плащайте на фирмите да ми пазят създанието...
    Няма нужда, Република България да плаща за защита на едно частно лице от държавния бюджет.
    Слава на тези, които ме следят. След малко си лягам. : )
  • 25 456

    8 2 Отговор
    Като не си спокоен, директно в кравата му. 😉🤐Ма......
    Доган и саратноците му като тебе, разграбихте България. А Шиши до каквото се докосне всичко умира. И двамата са вредни за България.
    Накратко.
  • 26 Турчин

    6 0 Отговор
    Знам за НОДТБ, Знам много добре за преговорите в затвора между Меди Демирев Дуганов, КДС и КГБ. Там се разискват въпроси, как Меди Демирев Дуганов може да бъде полезен за Народна република България и как може да се организира така наречения "отдушник на народния гняв". И се решава следното:
    1. В предвид, че на територията на НРБ са създадени множество турски
    националистически организация, които се съпротивляват на смяната на турските имена, всички техни дейци, дейците на създадената от Ахмед Доган НОДТБ и други националистически лица да бъдат прокудени от България за да се изчисти пътя на агента на КДС и КГБ( ЗА 1988-89 година) Ахмед Демирев Доган. За това него го пуснаха много по-рано от другите политзатворници, за да получи Лидерски пост. Но той, Ахмед Доган наистина нямаше такива качества. От деня в който го изоставихме, ние,тези, които тръгнахме с него на път през злокобното 1985 година ,той и ДПС загиват. За негово и на семейството му съжаление ще настанат още по-тягостни дни за него и семейството му. Не му го пожелавам, но за съжаление Ахмед Демирев Доган и семейството му няма да имат място в България.
    Защото знам много неща. Ако е успял да си вземе " в осем малки но в цена високи " неща от местата където живее поздравявам го.Ако,не е успял... Жална му е майката..
  • 27 Турчин

    6 1 Отговор
    Ква охрана от НСО за едно просто физичеиско лице? Тогава всеки да вземе да робтае за такава охрана. Ако много си се загрижил, плащай на СОТа, ще го охраняват денем и нощес този дръндарски сиганин-агент. Доган да не е цар, ха? Вие с в вашете претенции. Иди оплачи се на селския поп или Доган да подаде иск за бездействие на НСО пред АС София. Ако му стиска.
  • 28 Кърджалийски турчин

    5 1 Отговор
    При Брендо има места. Он щеше да влезне у СЦЗ даже и без присъда. Страхът предизвиква акане, но в обратен път, т.е. на горнище. Доганя да иди у гости при Брендо на пастра. Ще га пазят там
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Старите номера са смешни

    9 0 Отговор
    Всички сте мултимилионери, благодарение на него, айде наемете за ваша сметкаохранителна фирма, може старият му авер от И пон да му направи по-сериозна отстъпка, не ли?
    Пък и кой се е залетел да го приключва, Амстердама си има друга мишена.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 проф. Максим Загоричански

    1 0 Отговор
    Абе Червенков, за чия сигурност те загрижени?! За сиигурността на един имагиинер, квазилидер, лъжеивайло...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол