7 Септември, 2024 15:11 1 837 30

Паргов: Историята познава много лоши ситуации, в които изпада човек, който е пропуснал да си тръгне навреме

  • калоян паргов-
  • история-
  • случаи-
  • човек-
  • тръгване навреме

“Тя (бел. ред. - партията) няма да остане в този си вид. В момента е широка коалиция, която обаче сама по себе си не може да се разчита, че би донесла нещо двойно или тройно на това, което има в момента БСП”, обясни още Паргов

Паргов: Историята познава много лоши ситуации, в които изпада човек, който е пропуснал да си тръгне навреме - 1
Снимка: Нова телевизия

Историята познава много лоши ситуации, в които изпада един човек, който е пропуснал да си тръгне навреме. Това е белег на морал и етика, които не виждам в Корнелия Нинова. С тези думи Калоян Паргов от Националния съвет на БСП коментира в предаването „Стълбището” по Дарик радио случващото се в столетницата.
Лидерът на БСП беше пръв между равни и той успяваше да комуникира с всички лидери на мнение и носители на някаква подкрепа в БСП и това бяха лицата на партията. Нинова не хареса този модел, тя не търпеше различно мнение“, посочи той.

Паргов обясни, че всички, които са имали различно мнение от бившия лидер на социалистите, са били смачкани и очернени. „Те бяха изгонени, за да остане само тя, което беше проблем”, каза той.
Паргов отбеляза, че случващото се в БСП “не е дворцов преврат, защото Нинова не е била императрица”.

“Истината е, че това, което се случи в БСП се е случвало много пъти назад в историята на партията. В съвременната политика и живот 5 години да управляваш нещо са много. 10 години страшно много, тя управлява 8 години ”, посочи той.

Той загатна, че в БСП предстои трансформация.

“Тя (бел. ред. - партията) няма да остане в този си вид. В момента е широка коалиция, която обаче сама по себе си не може да се разчита, че би донесла нещо двойно или тройно на това, което има в момента БСП”, обясни той.

Доган или Пеевски - кой ще спечели?
Относно конфликтът между Делян Пеевски и Ахмед Доган, Паргов смята, че единственият коз на почетния председател на ДПС е етническият вот. По думите му ДПС, която според него е изградена по модела на БКП, след тези избори няма да е същата партия със същата роля.
“Очевидно е, че в силово, ресурсно и материално естество Пеевски има значимо преимущество и то е видимо. Единственият коз на самия Доган е етническият вот, тъй като той е символ на този вот, той е бил граден да бъде такъв, той не случайно е олицетворение на този вот вече 35 години”, смята Паргов


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Палоян Каргов

    17 8 Отговор
    Стига плю бе, г0вед0!
  • 2 Бок

    14 5 Отговор
    лук!
  • 3 Чиба бе иZвратен шумкар

    16 10 Отговор
    В момента около БСП се събраха всички червени бokлyци и руски eничapи за последен щурм на властта преди окончателния и неизбежен залез.
  • 4 ФАКТИ

    13 9 Отговор
    Измряха червените бабички дето гласуваха за вас...
  • 5 БСП- утайник

    8 5 Отговор
    на червена тиня.
  • 6 Паргов, вие ще се изтъргувате на

    13 7 Отговор
    ГЕРБ, както СДС!! Друго не се очаква от вас??

    Коментиран от #10, #30

  • 7 Порно

    8 7 Отговор
    Па оди си бе, Паргов, на никого няма да липсвате. Ако на Позитано 20 направят хипермаркет, никой няма да се пита - абе , какво имаше преди тук.

    Коментиран от #8

  • 8 Съдията Дред

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Порно":

    По добре публичен дом за геронтофили. От Дедесето ще
    има полза за бюджета.
  • 9 Красимир Петров

    3 5 Отговор
    Закривай!
  • 10 оня с коня

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Паргов, вие ще се изтъргувате на":

    Е тва лошо ли е според тебе?Май не искаш особено много бат Бойко да управлява...
  • 11 Доротея

    10 5 Отговор
    Стига сте гонили Нинова, тя вече е в небитието! Големи мъжаги, громят една възрастна уморена дама! Занимавайте се с реални неща, ако можете! Ба ти безизразния тип! Идеалният гербераст на вид изглежда и какво търси в БСП, а не се е приютил в БКП - Герб, където раздават постове в държавата и Брюксел!?
  • 12 Отвратен от това БСП

    6 4 Отговор
    Ха ха ха....Паргата де е на годините ,кога аз вече бях побелал от стрес и бачккане,а БСП-то ,наследника на БКП-то приватизираха,закриваха и режеха на скрап нашите предприятия....аз с висше от 1983-та....служил в БНА ,танкист,се наложи да бачкам какво ли и не,само и само да прехравмам семейството,докато някои други са ,,приватизирали" цели ВТП...
    А ПАРГАТА ПОТЕН ВОДА НЕ Е ПИЛ...
    И ТОЙ Е ЕДИН ДОКАЗАН ДЕБИЛ...
  • 13 РуZки еничари и предатели

    1 7 Отговор
    Изключително вредна и българофобска партия е БКП-БСП, заедно с метастазите които гравитират около нея.
    Нещо като opkите от ПП Костя Копейкин, но доста по възпитани и образовани.
  • 14 Отвратен от това БСП

    2 9 Отговор
    Сите от това БСП и производните им клонинги от БКП и ДС са долни,крадливи боклуци
    Дорде не ги изринеме...За България няма шанс
  • 15 АГАТа Кристи

    0 6 Отговор
    Прав си !
    Ако бащите на Д. Благоев, на Тарабата, на "Човека от народа", на всички знайни и не знайни петолъчници се бяха дръпнали само 10 санта, или "тръгнали на време" - и от Швейцария щяха да идват тук като гурбетчии !
  • 16 Галя от ПосолствоТО

    2 6 Отговор
    Да се маха Нинова , без нея ще се ратифицира Стамбул конвенцията. Па после плащайте за пропагандата, за която сега плащаме ние
  • 17 БСП в Бунището

    2 4 Отговор
    Тука е прав червения цървул..Трябваше цялата ви гнусна комунистическа партия да бъде Забранена със Закон,още 1997 ма година,а вие , управлявалите заедно с руския Окупатор ,да бъдете подложени на Лустрация до живот!!!Сега заминавате на Бунището на Историята след поредица от изборни Шутове отзад от Народа!!!

    Коментиран от #18, #19

  • 18 хххх

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "БСП в Бунището":

    Ами Румен Г. Радев като е бил член на БКП? Него ще го изхвърляме ли също?

    Коментиран от #22, #25

  • 19 Чума

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "БСП в Бунището":

    Прав сте, господине! Още преди 30 години БСП трябваше да се присъедини към Герб и да станат евроатлантици, а не да са узурпирали властта и всички постове тук ив Брюксел! От тях никой не може да се уреди дори за чистачка в някое учреждение! Главния прокурор, главния мюфтия, регулаторите - всички са от БСП! Председателите на спортните федерации - БСП! Гонзо е от БСП, Раева още повече! ЦИК, ВиК - всичко! Няма отърваване! Дори патриарха е комунист!
  • 20 Дурхан

    2 0 Отговор
    БСП трябваше да бъдат европейски социалисти а не руски тип на олигархия които да разграбват държавните активи ..да правят социални програми ,детски градини ,училища ,старчески домове ,синдикати ,права
  • 21 Прав е

    2 1 Отговор
    Нинова просто не може да преодолее егото и ината си, но осъзнава ли, че така само доунищожава партията си, в която уж се кълне,
  • 22 Ветеран от Протеста

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "хххх":

    Зад пРезидента стоят 26 офицери и агенти на КГБ и ДС издигнали го за втори мандат...Ама каквото и да правите,Цвета на българския Народ избяга зад граница между тези 3 милиона български емигранти през тези 30 години...." Късно е либе за китка"...
  • 23 ПРО сиа приклу4и

    1 1 Отговор
    тоа гледа мноо "умно"
  • 24 Мнение

    0 1 Отговор
    Умряло куче не се рита! Тези псевдо мъже от БСП са смешни в жтчаянието си да изритат Нинова. Оставете жената на мира бре, "джентълмени"!
  • 25 Не, първо

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "хххх":

    ще изхвърлим мутрата Борисов и Терзиев.
  • 26 Паргов, кой си ти?

    0 0 Отговор
    Какво, си направил през живота си??? Ще изтъргувате БСП на ГЕРБ! Не им достигат Патерици!
  • 27 Артилерист

    0 0 Отговор
    Всичко казано от Паргов за Нинова е самата истина. Противниците на БСП ругаят Паргов, защото искат Нинова да довърши Партията. Нинова по начало не е социалистка. Тя идва в БСП от СДС на Костов...
  • 28 До10 Стига толкова ни Управлява!

    0 0 Отговор
    Има ужда и от Почивка, само Работа, Работа?? Трябва и Почивка!
  • 29 тиририрам

    0 0 Отговор
    Снимащият се с депутати от други партии какви точно етични и морални качества показва?
  • 30 хе хе

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Паргов, вие ще се изтъргувате на":

    Няма да могат да се изтъргуват, защото никой няма да гласува за тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол